Telegram Web
Forwarded from فردای اقتصاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فیلم کامل/ لیبرالیسم و طبقه کارگر؛
با حضور موسی غنی‌نژاد و مهدی تدینی

نسخه صوتی

◻️ جدیدترین قسمت #دورهمی_اقتصادی با موضوع «لیبرالیسم و طبقه کارگر» با حضور موسی غنی‌نژاد و مهدی تدینی و با میزبانی مرتضی کاظمی در استودیوی فردای‌اقتصاد برگزار شده است.
 
◻️ در این گفت‌وگو ضمن بررسی تاریخچه مواجهه اندیشه‌های اقتصادی با موضوع کارگران به نقش رویکردهای آزادی‌خواهانه در توجه به طبقه کارگر و موضوعات مربوطه از جمله نظام بازنشستگی و مسأله دستمزد دستوری و همچنین نقش آنتروپرنورها در کمک ایجاد خدمات رفاهی به‌منظور بهبود زندگی کارگران پرداخته شده است.

برای مشاهده فیلم کامل این گفت‌وگو در وبسایت فردای‌اقتصاد کلیک کنید

◻️رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️  
@Feghtesad
سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

معضل مالیات و تامین مالی هزینه‌های دولت

👤 دکتر موسی غنی‌‏‌نژاد

✍️ ازآنجاکه هرگونه مالیاتی به معنای انتقال ثروت از مردم به دولت است، هر شیوه مالیات‌ستانی که بیشترین اختلال را در تولید ثروت ایجاد کند در حقیقت نقض غرض کرده و از آن باید پرهیز کرد. امروزه در کشورهای پیشرفته دنیا تاکید بیشتر بر اخذ مالیات از درآمد شخصی افراد (مالیات بر مجموع درآمد) است که هم کمترین لطمه را به تولید می‌زند و هم به لحاظ رعایت عدالت مالیاتی قابل قبول‌تر است.

✍️ متاسفانه در کشور ما مدت‌هاست این شیوه مالیات‌ستانی، به دلایلی غیرقابل‌توجیه، به کلی از دستور کار دولت‌ها خارج شده و توجه متولیان امر صرفا بر آسان‌ترین شیوه مالیات گرفتن متمرکز شده است که معنای دیگری جز فشار آوردن بر بخش شفاف اقتصادی یعنی حقوق‌بگیران و تولیدکنندگان کالاها و خدمات ندارد.

✍️ بنابراین با وجود اینکه رفتن به سمت مالیات‌ستانی به‌عنوان عمده‌ترین منبع تامین مالی هزینه‌های دولت اقدامی معقول و قابل دفاع است؛ اما در‌سازوکار آن باید دقت کافی به عمل آورد که نقض غرض نشود. به سخن دقیق‌تر، تا زمانی که نظام مالیاتی کنونی به‌طور اساسی در جهت گذاشتن بیشترین بار مالیاتی روی مالیات بر درآمد شخصی اصلاح نشود افزایش فشار مالیاتی بر اقتصاد ملی در شرایط کنونی نه‌تنها نتیجه مطلوب به بار نخواهد آورد، بلکه با ضربه وارد آوردن به نظام تولید ثروت، سرکنگبینی خواهد بود که بر صفرا خواهد افزود.

✍️ وانگهی، با وجود اینکه کاستن از وابستگی بودجه دولت به درآمدهای پر نوسان نفتی در کل اقدام درستی است، اما سیاست کنونی دولت در خصوص این درآمدها به‌هیچ‌وجه درست نیست...👇

🔗متن کامل سرمقاله

#دنیای_اقتصاد #سرمقاله #غنی_نژاد #مالیات

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
معضل_مالیات_و_تامین_مالی_هزینه‌های_دولت.docx
17.7 KB
معضل مالیات و تامین مالی هزینه های دولت
سرمقاله روزنامه دنیای اقتصاد ۱۸ آذر ۱۴۰۲
فضیلت بزرگ دنیای‌اقتصاد

به مناسبت 21 سالگی «دنیای اقتصاد»

👤 دکتر موسی غنی‌نژاد
اقتصاددان

✍️ زمانی که روزنامه دنیای‌اقتصاد دو دهه پیش فعالیت مطبوعاتی خود را آغاز کرد، کمتر روزنامه اقتصادی در کشور ما را می‌شد سراغ گرفت که چارچوب فکری و علمی مشخصی داشته باشد و خود را متعهد به کار در آن چارچوب بداند.

✍️ نخستین و شاید بزرگ‌ترین فضیلت دنیای‌اقتصاد این بوده که برای رسیدن به رشد اقتصادی و رفاه مردم ایران، انعکاس واقعیات را بدون سوگیری خاص جناحی و تحلیل آنها از منظر اقتصاد آزاد رقابتیِ مبتنی بر آخرین یافته‌های علم اقتصاد سرلوحه اهداف و ماموریتش قرار داد.

✍️ با نگاه به دو دهه گذشته، شاید به جرات بتوان گفت روزنامه دنیای‌اقتصاد در مجموع در انجام ماموریت رسانه‌ای خود کامیاب بوده و هر زمان تحلیل‌های کارشناسی‌اش مورد توجه و عمل سیاستگذاران اقتصادی کشور قرار گرفته نتایج نیز همان‌قدر موفقیت‌آمیز بوده است.

✍️ به نظر من این کامیابی بدون تعارف و مجامله در سایه همکاری بدون شائبه مجموعه همکاران کاردان و زحمت‌کش «دنیای‌اقتصاد» و در رأس آنها علیرضا بختیاری بنیان‌گذار و مدیر مسوول مبتکر، پرکار و هوشمند آن امکان‌پذیر شده است.

✍️ مدیریت کارآمد و دلسوز این مجموعه، همچنان که در سال‌های اخیر انجام داده است، با پای‌بندی به اصول بنیادی خود فعالیت‌هایش را فراتر از یک مطبوعه کاغذی به عرصه‌های جدیدتر رسانه‌ای گسترش دهد و از نادیده گرفته شدن توصیه‌های کارشناسی و عالمانه‌اش از سوی صاحبان قدرت نا امید نشود.

✍️ اندیشه درست و عمل درست، اگرنه در کوتاه‌مدت اما قطعا در درازمدت نتیجه بخش خواهد بود.درست است که در درازمدت همه می‌میرند اما اثراتشان، به ویژه اگر خیر باشد، جاودانه می‌ماند.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #21سالگی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from فردای اقتصاد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
غنی‌نژاد: لغو قیمت‌گذاری و انحلال سازمان حمایت نخستین گام اصلاحات اقتصادی است

◻️موسی غنی‌نژاد در تازه‌ترین دورهمی اقتصادی که در استودیوی «فردای اقتصاد» برگزار شد گام نخست اصلاحات اقتصادی را تشریح کرد. به اعتقاد موسی غنی‌نژاد، قیمت‌گذاری با استفاده از روش منسوخ «کاست‌پلاس» نه تنها مانعی جدی بر سر راه اصلاحات اقتصادی است بلکه مانع کاهش قیمت‌ها نیز شده است.

◻️فیلم کامل این نشست که با حضور امیرمحمد گلوانی، امیررضا عبدلی، امیرمحمد تهمتن و با میزبانی مرتضی کاظمی برگزار شد به زودی از سوی رسانه «فردای اقتصاد» منتشر خواهد شد.

⬜️رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@feghtesad
Forwarded from فردای اقتصاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
غنی‌نژاد: علم اقتصاد توضیح سرریزهای فضیلتی به نام آزادی است

◻️ راهکارهای علم اقتصاد برای اصلاحات اقتصادی در تازه‌ترین دورهمی اقتصادی رسانه «فردای اقتصاد» بررسی شد. به اعتقاد موسی غنی‌نژاد، آزادی اقتصادی و آزادی به معنای اعم کلمه است که باعث توسعه اقتصادی و افزایش رفاه عمومی در بلندمدت می‌شود و علم اقتصاد صرفا توضیح سرریزهای این فضلیت در زندگی اقتصادی است.

◻️فیلم کامل این نشست که با حضور امیرمحمد گلوانی، امیررضا عبدلی، امیرمحمد تهمتن و با میزبانی مرتضی کاظمی برگزار شد به زودی از سوی رسانه «فردای اقتصاد» منتشر خواهد شد.


▪️غنی‌نژاد: لغو قیمت‌گذاری و انحلال سازمان حمایت نخستین گام اصلاحات اقتصادی است


⬜️رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@Feghtesad
Forwarded from فردای اقتصاد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اصلاحات اقتصادی را از کجا شروع کنیم؟
میزگردی با حضور موسی غنی‌نژاد


◽️مهمترین استراتژی برای اصلاح اقتصاد بیمار ایران، موضوع گفت‌وگو در تازه‌ترین برنامه دورهمی اقتصادی در استودیوی «فردای اقتصاد» است. یکی از موضوعاتی که در این نشست به بحث گذاشته شده مسأله «خیر عمومی» و نقش دولت در عدم مزاحمت برای انجام اصلاحات اقتصادی در ایران است.

◽️به اعتقاد موسی غنی‌نژاد، آزادی اقتصادی و آزادی به معنای اعم کلمه است که باعث توسعه اقتصادی و افزایش رفاه عمومی در بلندمدت می‌شود. همچنین در این نشست، تعطیلی یا بلااثر کردن سازمان حمایت و سازمان‌های مشابهی که با قیمت‌گذاری دستوری باعث کاهش بهره‌وری در اقتصاد شده‌اند مورد تأیید و تاکید قرار گرفته است.

◽️این نشست با حضور موسی غنی‌نژاد، امیرمحمد گلوانی، امیررضا عبدلی و امیرمحمد تهمتن و میزبانی مرتضی کاظمی برگزار شده است.

برای مشاهده ویدئوی کامل این نشست در وبسایت فردای اقتصاد کلیک کنید

#دورهمی_اقتصادی

▪️
نسخه صوتی

⬜️رسانه تصویری فردای اقتصاد⬇️
@feghtesad
سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»

چگونگی مبارزه با فساد

👤دکتر موسی غنی‌نژاد

✍️ حدود سه‌دهه است که کشور ما فسادهای اقتصادی متعددی را تجربه می‌کند که ابعاد آن بعضا سر به میلیارد دلار می‌زند؛ اما ظاهرا مسوولان ذی‌ربط ابزار یا روش کارآمدی برای ریشه‌کن کردن آن هنوز نیافته‌اند؛ تکرار و تواتر این فسادها شاهدی بر این مدعاست.

✍️ به نظر می‌رسد رویکرد اصلی متولیان امر برای مبارزه با چنین فسادهایی توسل به مجازات‌های سنگین بازدارنده از قبیل اعدام و حبس‌های طولانی‌مدت برای مجرمان است؛ اما تجربه نشان می‌دهد این رویکرد چندان نتیجه‌بخش نبوده است.

✍️ علت ناکامی چنین روش‌های مبارزه با مفاسد ذکرشده این است که زمینه و چگونگی شکل‌گیری آنها مورد توجه قرار نمی‌گیرد و صرفا روی مجازات خاطیان به‌عنوان مهم‌ترین عامل بازدارنده تاکید می‌شود.

✍️ انگیزه موجد فساد دست یافتن به درآمد و ثروت آسان‌یاب است که در میان افراد هر جامعه‌ای کم و بیش وجود دارد؛ اما آنچه در شیوع و گستره فساد تعیین‌کننده است، زمینه‌های دستیابی به چنین درآمد و ثروتی است.

✍️ تواتر فسادهای اقتصادی در دهه‌های گذشته و انواع کم و بیش مشابه آنها به خوبی نشان می‌دهد که برهم زدن نظم ناشی از قواعد بازار توسط سیاستگذاری‌ها و مداخله‌های نادرست دولتی در نظام اقتصادی سرمنشأ جملگی آنها بوده است.

🔗متن کامل سرمقاله

#دنیای_اقتصاد #سرمقاله #فساد

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Tejarat Farda 532.pdf
483.9 KB
سیره اولیانفسکی
تبیین نظریه راه رشد غیر سرمایه داری

گفتگو با تجارت فردا شماره ۵۳۲
۲۳ دی ۱۴۰۲
Forwarded from تاریخ‌اندیشی ــ مهدی تدینی (مهدی تدینی)
«بازار آزاد و دشمنان آن» منتشر شد

مسئله دفاع از آزادی است. مسئله این نیست که آزادی اقتصادی مهم‌تر از آزادی‌های دیگر است. همۀ آزادی‌ها، از سیاسی تا فرهنگی، مهم است، اما مهم‌ترین سنگر آزادی، آزادی اقتصادی است. وقتی آزادی اقتصادی را از شهروند بگیرید، گرفتن سایر آزادی‌هایش مانند لخت کردن سربازی است که اسلحه‌اش را پیش‌تر گرفته‌اید.

مخالفان لیبرالیسم در پروپاگاندای خود، تأکید لیبرالیسم بر آزادی اقتصادی را به سخره می‌گیرند. اما آزادی اقتصادی برای شهروند مانند اسلحه برای سرباز است. وقتی آزادی اقتصادی را از او بگیرید، ستاندن سایر آزادی‌ها از او آسان‌تر از بردن بره‌ای رام به مسلخ است. پایگاه فرد برای دفاع از فردیتش، و پایگاه جامعه برای دفاع از خود در برابر حاکمیت سیاسی «آزادی اقتصادی»اش است.

کتاب «بازار آزاد و دشمنان آن» مجموعه درسگفتاری از لودویگ فون میزس، اقتصاددان و متفکر لیبرال است. حجم کتاب زیاد نیست و برای آشنایی با نظریه‌های میزس درآمد خوبی است.

پی‌‌دی‌اف صفحات ابتدایی کتاب در پست بعد می‌آید.

برای تهیۀ کتاب نیز می‌توانید به این لینک مراجعه کنید: «بازار آزاد و دشمنان آن»

@tarikhandishi | تاریخ‌اندیشی
Forwarded from تاریخ‌اندیشی ــ مهدی تدینی (مهدی تدینی)
بازار آزاد و دشمنان آن.pdf
1.7 MB
کتاب «بازار آزاد و دشمنان آن»

صفحات ابتدایی کتاب «بازار آزاد و دشمنان آن»، اثر لودویگ فون میزس، را در این پی‌دی‌اف می‌توانید بخوانید. این صفحات مشتمل بر فهرست، یادداشت آقای دکتر غنی‌نژاد و مقدمۀ بنده بر کتاب است.

برای تهیۀ کتاب می‌توانید به این لینک مراجعه بفرمایید: «بازار آزاد و دشمنان آن»

#معرفی_کتاب

@tarikhandishi | تاریخ‌اندیشی
46-49.pdf
662.6 KB
تنبیه موفقیت
گفتگو با تجارت فردا
۲۸ بهمن ۱۴۰۲
Forwarded from Finance & Economics
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👤 موسی غنی‌نژاد:

اقتصاد ما مریض است، اقتصاد ما سرطان دارد.
سرطانش این نیست که مالکیت بخش خصوصی کم است یا زیاد است، سرطانش این است که آزادی وجود ندارد.
سرطانش این است که همه چیز ما دستوری است. سرطان اینجاست. صورت مسئله را درست ببینیم و راه حل را درست مطرح کنیم.

ببینید، نصیحت کردن دولت مردان چه فایده‌ای دارد؟ آقایان نشسته‌اند اینجا (و می‌گویند) آقا اینطوری رفتید خوب نبود، اینجوری بکنید. او اصلا به حرف شما گوش نمی‌دهد. شما را قبول ندارد. اصلا این بحث‌ها برایش مطرح نیست.
ما اگر می‌خواهیم حرف جدی بزنیم، باید راه حل بدهیم، نه اینکه آنچه گذشته را تکرار کنیم. آخر هم نصیحت بکنیم که این سیاست مدارها خبیث و فلان و بهمان هستند. این را همه می‌دانند.

راه حل چیست؟
راه حل به نظر من روشن است. دست این سیاست مدارها را باید در پوست گردو گذاشت. باید مجبورشان کرد که یک کاری را انجام دهند. چه جوری مجبورشان کنیم؟
باید آزادی را به مطالبه عمومی تبدیل کنیم.
راه حل این است.
◽️ @utfinance◽️
سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

بن‌بست «خصوصی‌سازی»

👤 دکتر موسی غنی‌نژاد

✍️ ناکارآمدی چشمگیر اقتصاد دولتی در ۱۰سال نخست پس از پیروزی انقلاب اسلامی را می‌توان علت اولیه و اصلی طرح موضوع خصوصی‌سازی دانست.

✍️ «سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی» در سال۱۳۸۴ ابلاغ شد تا قانون اجرایی آن تهیه شود.

✍️ اما به‌زودی معلوم شد که این فرآیند اصلاحی بیش از آنکه خصوصی‌سازی به معنی واقعی کلمه باشد، فرآیند «واگذاری» مالکیت شرکت‌های دولتی به «نهادهای عمومی غیردولتی» است و اتفاقا سهم بخش خصوصی در این میان بسیار اندک است.

✍️ فرآیند واگذاری شرکت‌های دولتی، معضلات جدیدی به‌وجود آورده که مهم‌ترین آنها عدم شفافیت بیش از پیش در این نظام اقتصادی است که بالقوه می‌تواند عامل بروز فساد، رانت‌خواری و سوءاستفاده از قدرت اقتصادی برای اهداف سیاسی خاص باشد.

✍️ شرکت‌های واگذارشده در واقع از شمول نظارت دولتی خارج شده و تابع قانون تجارت می‌شوند؛ اما از آنجا که مدیران آنها هنوز از سوی صاحبان قدرت سیاسی تعیین می‌شوند و همیشه پشت‌گرم به قدرت فائقه آنها هستند، مکانیسم‌های متعارف نظارتی قانون تجارت درباره آنها جاری نیست؛ یعنی عملا هیچ نظارتی روی آنها صورت نمی‌گیرد.

✍️ به همین دلیل بود که در سال ۱۳۹۸در سرمقاله‌ای در «دنیای اقتصاد» با عنوان «خصوصی سازی را متوقف کنید»، خواستار توقف خصوصی‌سازی شدم و ادامه این فرآیند را مغایر با منافع ملی دانستم.

اما خصوصی‌سازی حقیقی چیست و چگونه محقق می‌شود؟👇

🔗متن کامل سرمقاله را اینجا بخوانید

#دنیای_اقتصاد #خصوصی_سازی #سرمقاله

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بن بست خصوصی سازی.pdf
50.1 KB
متن کامل سرمقاله دنیای اقتصاد
اول اسفند ۱۴۰۲
Forwarded from Finance & Economics
📄 مقاله

مغالطه پیکتی: چرا سرمایه در قرن بیست‌و‌یکم مغالطه‌ای بیش نیست؟

👤 موسی غنی‌نژاد


📌 غنی‌نژاد در این مقاله توضیح می‌دهد که کتاب پیکتی بر مغالطه بنا شده، یعنی با درهم‌آمیختن برخی سخنان درست و نادرست نهایتاً به نتایج نادرست می‌رسد. غنی‌نژاد معتقد است اقتصاددان فرانسوی در این کتاب در مقام منتقد نظام آموزشی جریان اصلی و رسمی علم اقتصاد ظاهر شده، اما در واقع همچنان‌که خواهیم دید خود عملاً قربانی برخی بدآموزی‌ها و نواقص این جریان است.

◽️@utfinance◽️

لینک خرید کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم از «وبسایت انتشارات دنیای اقتصاد»

لینک خرید کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم از «بنوبوک»

لینک خرید کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم از «فیدیبو»

لینک خرید کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم از «طاقچه»

◽️@utfinance◽️
💢 کانال اندیشه جواد طباطبایی؛

در این کانال، کتاب‌ها و اندیشه دکتر سیدجواد طباطبایی بررسی و تشریح می‌شود. دکتر طباطبایی متخصص تاریخ اندیشه سیاسی در ایران است و با تسلط بر اندیشه سیاسی و فلسفی غرب، در زمینه اندیشه سیاسی و فلسفه حقوق در ایران پژوهش و نظریه‌پردازی کرده است.

@JavadeTabatabayi


🔹مدرس: ابراهیم صحافی

اگر سوالی یا ابهامی در رابطه با دستگاه نظری جواد طباطبایی دارید می‌توانید از طریق شناسه زیر با آقای ابراهیم صحافی ارتباط برقرار نمایید تا در صورت امکان به آن پاسخ داده شود.

@EbrahimSahafi
Audio
🟢 آیین یادبود زنده یاد دکتر سید جواد طباطبایی
خانه اندیشمندان علوم انسانی
🎤 سخنرانی دکتر موسی غنی نژاد
مدت زمان:  ۲۲ دقیقه
تاریخ: ۸ اسفند ۱۴۰۲

مطالب این سخنرانی:
- ایران و تجدد دو مفهوم مهم برنامه پژوهشی طباطبایی
- مهم بودن اندیشه طباطبایی برای امروز و آینده ایران
- تعریف ایران با سنت ایرانی و بر اساس نصوص سه گانه
- نظریه پردازی طباطبایی برای آشتی ایران با تجدد و معرفی نص چهارم مشروطیت
- نگاه طباطبایی به آینده است نه گذشته
- پروژه ی طباطبایی در رساله انقلاب ملی در انقلاب اسلامی
- حرکت جامعه ایرانی فراتر از تصور تئورسین ها با جنبش زن، زندگی و آزادی
- جنبش جوانان قرینه مشروطه اول
- تغییرات آینده ما با اصلاح از درون بیرون، نه با خشونت و براندازی
 
🔎 کلمات کلیدی:
#تجدد
#آگاهی_ملی
#طباطبایی
#نصوص_چهارگانه
#سنت_ایرانی
 
🔹شناسه کانال
@JavadeTabatabayi
شرح شوکران
آنارشیسم، آنارکوکاپیتالیسم و آنارکوفاشیسم در گفت‌وگوی موسی غنی‌نژاد و بهروز افخمی

✍️ محمد طاهری/ سردبیر هفته‌نامه تجارت‌فردا

بهروز افخمی و یوسفعلی میرشکاک، چند ماه مجری برنامه‌ای تلویزیونی به نام «خانه جلال» بودند که از شبکه نسیم پخش می‌شد. این برنامه مهمانان زیادی داشت که اغلب «جلال‌شناس» بودند و درباره زندگی و زمانه جلال آل‌احمد سخن می‌گفتند.

نویسنده کتاب «غرب‌زدگی» همچنان نزد روشنفکران و هنرمندان جایگاه دارد، اما اقتصاددانان از جمله موسی غنی‌نژاد به خاطر نقشی که در تئوریزه کردن اصول «مکتب وابستگی» و به‌طور مشخص «ضدیت با غرب» داشته، به او نقدهای جدی دارند.

هر شب که برنامه پخش می‌شد پیش خودم فکر می‌کردم اگر اکنون دهه 1340 بود، بهروز افخمی شاید شانه‌به‌شانه خلیلی ملکی و احمد فردید و جلال آل‌احمد به‌طور همزمان در مذمت مارکسیسم و سرمایه‌داری سخن می‌گفت و پیشنهاد جایگزینی راه سومی را می‌داد؛ چنان‌که خلیل ملکی هم حزب «نیروی سوم» را تاسیس کرد.

با چنین پیش‌فرضی، پیشنهاد برگزاری این میزگرد مطرح شد و به این ترتیب، اقتصاددانی که سعی می‌کند برچسب «آنارکوکاپیتالیست» را از اندیشه خود دور کند در برابر فیلمسازی قرار گرفت که سعی می‌کند خود را «آنارکوفاشیست» بداند.

افخمی به شکلی که در این میزگرد طولانی می‌خوانید، جلال آل‌احمد را گردن نگرفت و در عین حال به اندیشه چپ و سرمایه‌داری هم تاخت، اما راه سومی پیشنهاد کرد؛ راه پیشنهادی او «آنارکوفاشیسم» است که به عقیده افخمی، نزدیکی زیادی با روح ایرانیان دارد.

متن کامل این میزگرد را در سالنامه جامع اقتصاد ایران مطالعه کنید.


#تجارت_فردا
@tejaratefarda
2024/06/26 02:24:49
Back to Top
HTML Embed Code: