Telegram Web
این تصاویر مربوط به سیم‌کارت‌هایی است که از تجهیزات جاسوسی و کنترل غیرقانونی به‌دست آمده است.

تاکنون این سیم‌کارت‌ها را در سطح عمومی ندیده‌ام! گویا اپراتوری وجود دارد که به نهادها و افراد خاص، سرویس ویژه‌ای ارائه می‌دهد.

براساس اطلاعات موجود گویا این اپراتور «تاراسل» نام دارد.


@Hosseinronaghi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پاسخ علی دایی به علیرضا دبیر: «چه‌کاره‌ای که برای من تعیین تکلیف می‌کنی؟» «ما تا کی باید خاموش بمانیم؟»

علی دایی در گفتگو با خبرنگاران درباره اظهارنظر علی دبیر رئیس فدراسیون کشتی درباره او گفت: «او از زمانی که عضو شورای شهر شد و لباس پوشیدنش را عوض کرد، از آن موقع برای من غریبه شد. ایشان چه کاره ممکلت است که برای من تعیین‌تکلیف کند که بیزینسم را کنار بگذارم؟ »

دایی در ادامه گفت: «به نظر من مدیریت آن نیست که ما در عراق و لبنان و سوریه برویم استادیوم درست بکنیم و بعضی مدیران در رزومه و کارنامه‌شان بیاورند که ما در عراق استادیوم ساختیم در حالی که در همان استادیوم به تیم ملی ایران فحش می دهند.
بعد در همین استادیوم‌ها جام «خلیج عربی» برگزار می کنند. ما تا کی باید خاموش بمانیم؟»


@Hosseinronaghi
خلاصه دستور اجرایی ترامپ برای بازگشت سیاست فشار حداکثری

۱. قطع صادرات نفت ایران – فروش نفت ایران به صفر برسد، با تمرکز ویژه بر توقف صادرات به چین.

۲. توقیف محموله‌های نفتی ایران – حمل و نقل نفت خام ایران در مسیرهای بین‌المللی شناسایی، توقیف و متوقف شود.

۳. لغو معافیت‌های تحریمی، از جمله بندر چابهار – معافیت‌های اقتصادی، به‌ویژه در پروژه بندر چابهار، بازبینی و در صورت لزوم لغو شوند.

۴. هدف‌گیری سپاه پاسداران و نیروهای وابسته – شبکه‌های مالی و لجستیکی سپاه پاسداران و گروه‌های وابسته مختل و تضعیف شوند.

۵. توقیف دارایی‌های غیرقانونی ایران – دارایی‌های دولت ایران و اموالی که در تأمین مالی تروریسم یا دور زدن تحریم‌ها نقش دارند، شناسایی و مصادره شوند.

۶. اجرای تحریم‌های حداکثری – وزارت خزانه‌داری تحریم‌های سختی علیه نهادهای حامی فعالیت‌های نظامی، هسته‌ای و منطقه‌ای ایران اعمال کند.

۷. تقویت نظارت‌ بر صادرات – دسترسی ایران به فناوری‌های حساس، تسلیحات و منابع مالی محدود و مسدود شود.

۸. مقابله با شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها – مسیرهای مالی که ایران از آن‌ها در عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس استفاده می‌کند، مسدود شود.

۹. اقدامات قضایی علیه عوامل ایران – افراد مرتبط با جاسوسی، تهدیدات سایبری و تأمین مالی تروریسم برای ایران تحت پیگرد قضایی قرار گیرند.

۱۰. افزایش انزوای دیپلماتیک ایران – نفوذ ایران در سازمان‌های بین‌المللی محدود و فشار بر متحدان برای اجرای تحریم‌ها تشدید شود.

مهدی پرپنچی

@Hosseinronaghi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر مهدی محمودیان: اگر پسرم آزاد نشود، جلوی زندان می‌آیم و مرا نیز زندانی کنید.

مهدی محمودیان، مانند بسیاری از زندانیان دیگر، حقیقت را در این‌باره بازگو کرده که ساس‌ها، زندانیان را آزار می‌دهند.
در زندان، «ساس» وجود دارد. ساس، بهداشت و سلامت زندانی را به‌خطر می‌اندازد و شکنجه مضاعف زندانیان است. چون «ساس» نیز از مقدسات آقایان قوه قضاییه و دستگاه امنیتی شده‌است، او را به حبس محکوم کردند. چون گفته‌‌است در زندان‌های جمهوری اسلامی، «ساس» وجود دارد!

او اکنون در اعتراض به احکام ناعادلانه‌ای که در کانون بی‌عدالتی (قوه قضاییه) صادر می‌شود، با وجود بیماری دیابت و مشکل قلبی، دست به اعتصاب غذا و دارو زده‌ و در شرایط بدی به‌سر می‌برد. حق هیچ شهروند ایرانی که فعالیت‌های سیاسی-عقیدتی دارد زندان نیست.

شخصا از هیچ زندانی سیاسی درخواست شکستن اعتصاب غذا نمی‌کنم، معتقدم به‌جای زندانی، باید حکومت جمهوری اسلامی را تحت فشار گذاشت تا زندانیان سیاسی و عقیدتی را آزاد کند.

زندانیان سیاسی و عقیدتی باید آزاد شوند.

پی‌نوشت: مهدی محمودیان آزاد شد.

@Hosseinronaghi
اعتصاب غذای «حمیده زراعی» پس از بازداشت

حمیده زراعی، زندانی سیاسی سابق که به شهر رشت تبعید شده‌است، پس از بازداشت مجدد و انتقال به زندان لاکان رشت، دست به اعتصاب غذا و دارو زده‌است.

حمیده زراعی، در پیام‌های پیشین خود، از فضای سرکوب و بی‌عدالتی در جمهوری اسلامی پرده برداشته و تأکید کرده بود:
«ما سرافرازانه رنج می‌کشیم، نه با خفت و بدبختی.» (ویدیوی حمیده زراعی را ببینیم)

شخصا از هیچ زندانی سیاسی درخواست شکستن اعتصاب غذا نمی‌کنم، معتقدم به‌جای زندانی، باید حکومت جمهوری اسلامی را تحت فشار گذاشت تا زندانیان سیاسی و عقیدتی را آزاد کند.

زندانیان سیاسی و عقیدتی باید آزاد شوند.

@Hosseinronaghi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سید علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی: «مذاکره نمی‌کنیم.» مذاکره کردن با آمریکا عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.

مذاکره‌ی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نه، نخیر.

با مذاکره‌ی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمی‌شود. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد. مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.

@Hosseinronaghi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اینها ماموریت دارند ایران را به نابودی ببرند.

شاپور بختیار آخرین نخست‌وزیر قانون اساسی مشروطه در دوران پهلوی: «اینا ماموریت دارن که ایران رو به نابودی ببرن و می‌برند اما من می‌ایستم که این کار نشه»

پی‌نوشت:
۱- بازخوانی یک نامه تاریخی از مهشید امیرشاهی؛ امروز در حیرتم که چرا بیشتر روشنفکران متعهد و مسئول سکوت کرده‌اند؟ به سیاست‌مداری چون شاپور بختیار برنخورده بودم که بدانم سیاست الزاما مغایر شرافت، صمیمیت و وطن‌پرستی نیست. من صدایم را به پشتیبانی از آقای شاپور بختیار با سربلندی هر چه تمام‌تر بلند می‌کنم، حتی اگر این صدا در فضا تنها بماند. من از تنها ماندن هرگز هراسی بدل راه نداده‌ام. ولی این‌بار می‌ترسم، نه به خاطر خودم ، بلکه به‌خاطر آینده این ملک و سرنوشت همه آن‌ها که دوست‌شان دارم.

۲- شاپور بختیار: ایران هرگز نخواهد مرد.
من مرغ طوفانم نیندیشم ز طوفان
موجم، نه آن موجی که از دریا گریزد

۳- تظاهرات حامیان قانون اساسی و شاپور بختیار، ۲۰ بهمن ۱۳۵۷ - امجدیه تهران.
شعار «بختیار سنگرتو نگه دار»
شعار «مهدی صاحب‌زمان امام آخر ماست» در پاسخ به شعار «کار شاه تمام است خمینی امام است/استقلال و آزادی جمهوری اسلامی آخرین کلام است».

۴- مهدی بازرگان در سخنرانی ۲۰ بهمن ۵۷ در حمایت از روح‌الله خمینی و انقلاب اسلامی خطاب به شاپور بختیار می‌گوید: «برای خودت نفرین و لعنت نخر!»
مهدی بازرگان در ادامه می‌گوید: آیا از حکم خدا که از زبان مراجع و حکام شرع برون آمده باشد قانونی والاتر هست؟

بازرگان در ادامه سخنرانی خود به مخالفان انقلاب اسلامی در سال ۵۷ حمله می‌کند و می‌گوید: «‏به آن افراد و به آن امرايی كه هنوز مرض ساديسم دارند و هوای ديگری، هوای انتقام، هوای بازگشت و ترک‌تازی دارند می‌گويم: خيالتان راحت باشد «ممه را لولو برد»!

@Hosseinronaghi
در ۴۶ سال گذشته، تمام سیاست‌ها و برنامه‌های حکومت اسلامی، علیه رفاه، امنیت و آسایش مردم ایران، در دشمنی با سرزمین کهن ما و برای نابودی‌ آن بوده‌است. اراده و خواست ملت ایران، سقوط جمهوری اسلامی را رقم خواهد زد. «این‌ها ماموریت دارند ایران رو به نابودی ببرند» اما ما مقابلشان می‌ایستیم و ایران را پس می‌گیریم.

زن، زندگی، آزادی
پاینده ایران

@Hosseinronaghi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بیانیه دانشجویان کوی دانشگاه تهران در اعتراض خفقان سیاسی و امنیتی در دانشگاه‌ها

دانشجویان کوی دانشگاه تهران که در اعتراض به قتل هم‌دانشگاهی خود امیرمحمد خالقی، روز جمعه ۲۶ بهمن‌ماه تجمع اعتراضی برگزار کردند، بیانیه‌ای خوانده و اعلام کردند که در ایران امنیت جانی ندارند.

در این بیانیه آمده که «اگر کشف حجابی صورت می‌گرفت، چه‌ها که نمی‌کردید. آنچه اهمیت ندارد، جان فرزندان ایران است.»

خبرنامه امیرکبیر

@Hosseinronaghi
خونی که ریخته می‌شه، با هیچی پاک نمی‌شه.

«#امیرمحمد_خالقی»

@Hosseinronaghi
ببین شبِ خون
به باغِ گلگون
چگونه دشنه می‌بارد
بخوان و بخوانیم
سرودِ شکفتن
که شامِ خون، سحر دارد

@Hosseinronaghi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جمشید عزیزی قبل از اتمام مرخصی و ورود به زندان، در حمایت از منوچهر فلاح، هم‌بندی محکوم به اعدامش در زندان لاکان رشت.

#نه_به_اعدام
#منوچهر_فلاح

@Hosseinronaghi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اعتراض هومن طاهری به صدور احکام اعدام منوچهر فلاح، شریفه محمدی و دیگر زندانیان محکوم به اعدام

@Hosseinronaghi
شعار دانشجویان: «حراست سپاهی، قاتل ما شمایی!» «نفر نفر حجاب‌بان، دریغ از یک نگهبان»

اعتراض دانشجویان روز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در مقابل سردر مرکزی دانشگاه تهران ادامه داشت. دانشجویان در این تجمع اعتراضی به سیاست‌های سرکوب حکومت و مدیریت دانشگاه با تجمع و سر دادن شعار اعتراض کردند.

شعارهای دانشجویان:
«حراست سپاهی، قاتل ما شمایی!»
«نفر نفر حجاب‌بان، دریغ از یک نگهبان»
«اولویت مو بوده امنیت مغفول بوده»
«دانشجو داد بزن حقتو فریاد بزن»
«امروز اگر داد نزنی، خالقی فردا تویی»
«نیروی انتظامی قاتل ما شمایین»
«حراست سپاهی نمی‌خوایم نمی‌خوایم»
«فراجا کجایی مسئول ماجرایی»
«رهایی حق ماست قدرت ما جمع ماست»

#دانشگاه_تهران
#امیرمحمد_خالقی

از خبرنامه امیرکبیر و دانشجویان پیشرو

@Hosseinronaghi
بازداشت محسن قشقایی و یادآوری رنج او

‌‌محسن قشقایی از ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ دوباره بازداشت شده و هیچ تماسی با خانواده نداشته‌است. از نهاد بازداشت‌کننده و محل نگهداری او اطلاعی در دست نیست.

همین موضوع باعث شد خاطره تلخ و رنجی که سال‌ها قبل در زندان به محسن و خانواده‌اش تحمیل شد در ذهنم بیدار شود.

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، محسن قشقایی با مادرش، طوبی سلطانی، در زندان اوین ملاقات می‌کند و همان روز، متوجه می‌شود مادرش پس از ملاقات گم شده‌است. سه هفته گذشت و به او مرخصی ندادند. اعتصاب غذا کرد، به‌جای مرخصی، او را به بند دیگری منتقل کردند. پس از یک ماه، مشخص شد مادرش پس از ملاقات، حوالی اوین تصادف کرده و فوت کرده‌است. شخصی لوازم او را می‌دزدد و پس از چند روز، او را به‌عنوان مجهول‌الهویه به خاک می‌سپارند. خانواده‌اش پس از یک ماه در آگاهی عکس مادرش را شناسایی کرده و متوجه می‌شوند که او یک ماه پیش فوت کرده‌است.

آن روزها در زندان، این واقعه تاثیر بسیار منفی روی بچه‌های زندانی که دسترسی‌هایشان محدود بود گذاشت. خودم نیز نگرانی‌های جدی داشتم خصوصا که پدرم در همان ایام در راه ملاقات تصادف کرده و آسیب‌های جدی دیده بود. تا چند هفته مثل دیگر زندانیان به خانواده می‌گفتم اصلا برای ملاقات نیایید. شاهد بودم بسیاری از زندانیان نیز همین ترس را داشتند و نگران بودند.

@Hosseinronaghi
2025/02/19 04:42:56
Back to Top
HTML Embed Code: