tgoop.com/ir_academy_evolution/495
Last Update:
❓همکاری چگونه در انسانها دگرگشت یافت؟
💥یک تئوری رایج، تعاملات تکرارشونده را دلیل دگرگشت رفتار همکارانه میداند. انسانها با گذشت نسلها یاد گرفتند که رفتارهای همکارانه در طولانی مدت میتوانند مفید باشند؛ چراکه آنها تعاملات و روابط دیگری را با همان فرد، در آینده پیشبینی میکردند. افرادی که رفتارهای ضداجتماع داشتند مورد مجازات و عدم همکاری دیگران قرار میگرفتند.
💥 طبق توضیح دیگری،گروههایی که متشکل از افرادی با رفتارهای تیممحور و همکارانه بودند، در درگیریها و رقابتها احتمال پیروزی و بقا بیشتری داشتند. در نتیجه گروههایی که بین افرادشان همکاری وجود نداشتند از بین میرفتند و افراد با رفتارهایی همکارانه گسترش مییافتند.
💥اما هر دو این تئوریها کمبودهایی دارند. افراد حتی در تعاملاتی که تکرار نمیشوند و یا به صورت ناشناس شکل میگیرند نیز، رفتار همکارانه نشان میدهند. از طرفی، مهاجرت افراد همکار و غیرهمکار و همچنین وجود رقابت بین گروههایی با رفتارهای همکارانه، میتواند منجر به کاهش رفتار همکاری در کل جمعیت انسانی شود.
💥میتوان نتیجه گرفت که تعامل همزمان هر دو این مکانیسمها منجر به دگرگشت همکاری در انسانها شده است و انگیزههای انسانها برای همکاری تحت تاثیر ترکیبی از این دو مکانیسم بوده است.
🖋 مبینا جاویدی
📄 رفرنس:
https://www.sciencedaily.com/releases/2024/02/240222132201.htm
BY آکادمی دگرگشت ایران (تکامل)
Share with your friend now:
tgoop.com/ir_academy_evolution/495