tgoop.com/ir_academy_evolution/560
Last Update:
🌟 دگرگشت باکتریهای پروبیوتیک 🌟
برای اولین بار، دانشمندان موفق به استخراج و آنالیز DNA از نمونههای پنیر باستانی در کنار مومیاییهای حوضه تاریم در چین شدند که قدمت آن به حدود 36 هزار سال پیش میرسد. این تحقیق که در ۲۵ سپتامبر در ژورنال Cell Press منتشر شد، منشا جدیدی برای پنیر کفیر را نشان میدهد و به دگرگشت باکتریهای پروبیوتیک روشنایی میبخشد.
حدود دو دهه پیش، باستانشناسان مواد سفید اسرارآمیزی را در گورستان Xiaohe کشف کردند که روی سر و گردن چندین مومیایی آغشته شده بود. در آن زمان، دانشمندان حدس میزدند که این مواد نوعی از محصولات لبنی تخمیر شده هستند، اما نتوانستند نوع دقیق آن را تشخیص دهند.
با پیشرفتهای اخیر در تجزیه و تحلیل DNA، محققان موفق به شناسایی DNA گاو و بز در نمونههای پنیر شدند. جالب است که مردم باستان Xiaohe از انواع مختلف شیر حیوانی به صورت جداگانه استفاده میکردند.
همچنین، آنها DNA میکروارگانیسمها را بازیابی کردند و تأیید کردند که این مواد سفید در واقع پنیر کفیر هستند.
این مطالعه نشان میدهد که چگونه Lactobacillus kefiranofaciens مواد ژنتیکی را با سویههای مرتبط مبادله میکند و در طول زمان بهبود مییابد.
نتایج این تحقیق نشان میدهد که باکتریهای امروزی کمتر احتمال دارد که پاسخ ایمنی را در روده انسان ایجاد کنند و این نشاندهنده سازگاری آنها با میزبان انسان در طول هزاران سال است.
نویسندگان✍:ستاره برارپور،ملیکا شیاسی
🦍@ir_academy_evolution
BY آکادمی دگرگشت ایران (تکامل)
Share with your friend now:
tgoop.com/ir_academy_evolution/560