Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1683 - Telegram Web
Telegram Web
🔺 شروع تحصیل در یک رشته جدید، همیشه پر از سوالات و ابهامات سردرگم کننده است. اگر هنوز نمی‌دانید میکروبیولوژی چیست؟ چه اهمیت‌هایی دارد و کاربردهای آن چقدر گسترده است، نگران نباشید!

📚 ما برای پاسخ به این سوالات و کمک به شما برای شروعی قدرتمند در مسیر جدید، دوره "مقدمه‌ای بر میکروبیولوژی و کاربرد آن در علوم زیستی" را طراحی کرده‌ایم. این دوره به شما کمک می‌کند تا از ابتدا به مفاهیم اساسی و بنیادی میکروبیولوژی مسلط شوید.

💡 چرا شرکت در این دوره اهمیت دارد؟

- آشنایی با دنیای میکروب‌ها: در این دوره، شما با انواع میکروارگانیسم‌ها و نقش آن‌ها در دنیای علم آشنا خواهید شد.

- دیدگاه کاربردی و علمی: با یادگیری مباحث پایه، نگاه شما به رشته میکروبیولوژی عمیق تر خواهد شد تا بتوانید کاربردهای آن را بهتر درک کنید.

- تقویت پایه علمی: تسلط به مفاهیم پایه‌ای به شما کمک می‌کند تا با اعتماد به نفس بیشتری به دروس پیشرفته‌تر بپردازید.

۱۷ نفر تا اتمام ظرفیت دوره باقی مانده و ۳ روز دیگر دوره شروع خواهد شد. پس همین حالا با ارسال پیام به آی دی زیر، از این فرصت استفاده کنید.

🆔@Ir_microacademy


🌱:{ @ir_micro_academy }
🤩6👍1
🔸 وبینار بررسی جوایز نوبل ۲۰۲۴ و‌کاربردهای نوین بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی

📣 محور موضوعات:
1⃣ بررسی نوبل فیزیولوژی پزشکی و نقش micro RNA‌ها در آینده
2⃣ بررسی جایزه نوبل شیمی و نقش بیوانفورماتیک در طراحی پروتئین و دارو
3⃣دبررسی جایزه نوبل فیزیک و نقش هوش‌مصنوعی در آینده


🕕 زمان برگزاری:
چهارشنبه دوم آبان، ساعت ۱۸

🟢 همراه با ارائه گواهی معتبر از اتحاد زیست‌شناسان ایران

☑️ «رایگان»
┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
👍4
کدام یک از آنتی‌بادی‌های زیر توانایی عبور از جفت را دارند؟
Anonymous Quiz
18%
۱) IgA
10%
۲)IgE
25%
٣)IgM
46%
۴) IgG
👏13
آکادمی میکروب‌شناسی ایران
کدام یک از آنتی‌بادی‌های زیر توانایی عبور از جفت را دارند؟
#توضیح


ایمونوگلوبولین‌ها دسته‌ای از مولکول‌های زیستی هستند که در سیستم ایمنی فعال هستند و به‌طور اختصاصی علیه آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌ها ترشح می‌شوند.

ایمونوگلوبولین‌ها بر مبنای خواص فیزیکی، شیمیایی و ایمن‌شناختی به ۵ گروه عمده IgA، IgM، IgG، IgD، IgE تقسیم می‌شوند که در بین این آنتی‌بادی‌ها تنها IgG توانایی عبور از جفت و تأمین ایمنی جنین را دارا می‌باشد.


🌱:{ @ir_micro_academy }
👏9
📣اطلاعیه


📍با توجه به مشکل پیش آمده برای یکی از اساتید دوره، شروع دوره «مقدمه‌ای بر میکروبیولوژی و کاربرد آن در علوم زیستی» از ۷ آبان خواهد بود.


برای ثبتنام و اطلاعات بیشتر به آیدی زیر مراجعه کنید:

🆔@Ir_microacademy


🌱:{ @ir_micro_academy }
🔥4
🔸 ۴۸ ساعت مونده تا...

وبینار بررسی جوایز نوبل ۲۰۲۴ و‌ کاربردهای نوین بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی

🕕 زمان برگزاری:
چهارشنبه دوم آبان، ساعت ۱۸

🟢 همراه با ارائه گواهی معتبر از اتحاد زیست‌شناسان ایران

☑️ «رایگان»
┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
👍2
Audio
همراه ما باشید با شگفتی‌های جهان باکتری‌ها و تعاملات آن با بدن انسان🤩


🖇ویژه برنامه روز جهانی شستوشوی دست با موضوع میکروبیوم پوست

🎙باحضور :
جناب دکتر سیدداور سیادت
سیاوش صفاریون‌پور
احسان مهرجو

📻برنامه‌ رادیوجوان|۲۴ مهر ۱۴۰۳


🌱:{ @ir_micro_academy }
5🤩1
کدام یک از موارد زیر یکی از محصولات متابولیکی باکتری‌های پروبیوتیک است که می‌تواند به حفظ تعادل فلور روده کمک کند؟
Anonymous Quiz
6%
- الف) اتانول
81%
- ب) اسید لاکتیک
6%
- ج) اوره
7%
- د) اسید سولفوریک
👏63
🖇 اتحاد زیست شناسان ایران در دانشگاه‌های سراسر کشور از تمامی ورودی‌ها (مخصوصا ورودی۱۴۰۳)نماینده‌ فعال می‌پذیرد.🌸


👩‍💻 لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیغام دهید.
🆔 @Biocan_admin



🤝عضوی از خانواده بزرگ اتحاد زیست شناسان ایران شوید.


🆔 @UIBiologists🌱💡

•روابط عمومی اتحاد زیست‌‌شناسان ایران•
👍3
فرهیخته گرامی:

وبینار بررسی جوایز نوبل ۲۰۲۴ و‌ کاربردهای نوین بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی


🔎 ساعت ۱۸ آغاز خواهد شد.


📱 لینک ورود مستقیم به‌صورت مهمان.


لطفا راس ساعت ۱۷:۵۰ وارد شوید.

┏━━━━━━
     🆔 @UIBiologists🌱💡
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1
📣آخرین مهلت ثبت‌نام دوره‌ی "مقدمه‌ای بر میکروب‌شناسی و کاربرد آن در علوم زیستی" تا ۶ آبان ماه...

مزایای شرکت در این دوره:

📍آموزش صفر تا صد پرکاربردترین مباحث میکروب‌شناسی

📍دسترسی همیشگی به ویدیوهای ضبط شده‌ی جلسات

📍دسترسی به جزوات تایپ شده‌ی هر جلسه

📍ارائه‌ی گواهی معتبر

📍و فرصت کارآموزی رایگان در مرکز تحقیقات میکروبیولوژی پاستور

شروع دوره: ۷ آبان ماه

این تاریخ تمدید نخواهد شد.

برای ثبتنام به آیدی زیر پیام بدین:

🆔@Ir_microacademy


🌱:{ @ir_micro_academy }
4👍3
بهبود ایمنی مواد غذایی در گرو AI!

📒به گفته محققان از دانشگاه Penn State از دانشگاه Cornell و تحقیقات IBM: با ترکیب توالی‌یابی ژنتیکی و تحلیل میکروب‌ها در یک نمونه شیر با هوش مصنوعی (AI)، محققان توانستند ناهنجاری‌هایی را در تولید شیر (مانند آلودگی یا افزودنی‌های غیرمجاز) شناسایی کنند. این رویکرد جدید می‌تواند به بهبود ایمنی لبنیات کمک کند.

🧬محققان گزارش دادند که با استفاده از داده‌های متاژنومیک شاتگان و هوش مصنوعی، توانستند شیر درمان شده با آنتی‌بیوتیک را که به‌طور تجربی و تصادفی به نمونه‌های شیر مخزن جمع‌آوری شده اضافه شده بود، شناسایی کنند. آن‌ها برای تایید یافته‌های خود، ابزار هوش مصنوعی قابل شرح خود را بز روی داده‌های توالی‌یابی ژنتیکی موجود از نمونه‌های شیر مخزن که به‌ طور عمومی در دسترس بودند، اعمال کردند.

〽️رهبر مطالعه، Erika Ganda از کالج Penn State گفت: ما می‌توانیم به داده‌های میکروب‌ها در شیر خام نگاه کنیم و با استفاده از هوش مصنوعی ببینیم که آیا میکروب‌های موجود برخی ویژگی‌ها را نشان می‌دهند یا خیر (مانند اینکه آیا این شیر قبل از پاستوریزه شدن است یا بعد از پاستوریزه شدن یا از گاوی است که با آنتی‌بیوتیک درمان شده است.)

🥛محققان ۵۸ نمونه شیر از تانکرهای بزرگ جمع‌آوری کردند و از الگوریتم‌های مختلف هوش مصنوعی برای تمایز بین نمونه‌های پایه و نمونه‌هایی که نشانگر ناهنجاری‌های بالقوه بودند، استفاده کردند. این مطالعه متاژنوم‌های شیر خام را (که شامل مجموعه‌ای از ژنوم‌ها از میکروب‌های فردی درون یک نمونه است) با عمق توالی‌یابی بیشتر از هر کار منتشر شده دیگری تا به امروز توصیف کرد و نمایش داد که مجموعه‌ای از میکروب‌های توافقی وجود دارد که به عنوان عناصر پایدار در نمونه‌ها شناخته شده‌اند.

تحلیل سنتی داده‌های توالی‌یابی میکروبی، مانند معیارهای تنوع آلفا و بتا و خوشه‌بندی، در تمایز بین نمونه‌های پایه و غیرعادی به اندازه کافی موثر نبودند. اگرچه ادغام هوش مصنوعی، امکان طبقه‌بندی و شناسایی دقیق عوامل میکروبی مرتبط با ناهنجاری‌ها را فراهم کرد.

🥦در حالی که این تحقیق بر تولید لبنیات متمرکز است، Ganda اشاره کرد که این تحقیق برای صنعت غذایی نیز پیامدهایی دارد و افزود که شیر به عنوان یک مدل انتخاب شده است زیرا تنها ماده‌ای است که برای تولید شیر مایع استفاده می‌شود -یک غذای با حجم بالا که نگرانی‌های قابل توجهی در مورد تقلب، به ویژه در کشورهای در حال توسعه دارد-

🔍محققان گفتند: روش‌های بدون هدف، تمام مولکول‌هایی را که می‌توان شناسایی کرد، توصیف می‌کنند تا مواد یا محصولاتی را شناسایی کنند که از وضعیت پایه (که به عنوان وضعیت عادی یا تحت کنترل در نظر گرفته می‌شود)منحرف شده‌اند. این روش‌های بدون هدف، روش‌های غربالگری هستند که یک ماده یا محصول را به عنوان ناامن یا تقلبی معرفی نمی‌کنند، بلکه انحرافی از وضعیت عادی را نشان می‌دهند که باید پیگیری‌ها در جهت ‌رفع آن انجام شود.

📝 نویسنده و مترجم:
مبینا ورمزیار


🌱:{ @ir_micro_academy }
3👏1
#توضیح


سیستم ایمنی ذاتی از بدو تولد در بدن فرد وجود دارد و اولین سدی است که از ورود پاتوژن‌ها به بدن جلوگیری می‌کند. مکانیسم‌های این نوع ایمنی تشخیص نمی‌دهد که پاتوژن برای بار اول وارد بدن شده است یا قبلا با آن مواجه شده‌ یا به عبارت دیگر این سیستم برخلاف سیستم ایمنی اکتسابی فاقد حافظه‌ی ایمنی است، به همین دلیل پاسخ یکسانی به تمامی عوامل بیگانه و پاتوژن‌ها می‌دهد.



🌱:{ @ir_micro_academy }
👏6
جامعه مخفی درون ما؛ با میکروبیوم خود آشنا شوید!

🦠🪄میکروبیوم انسان یک اجتماع پیچیده و پویا از میلیون‌ها میکروارگانیسم است که در مکان‌های مختلف بدن، به ویژه روده زندگی می‌کنند. این میکروارگانیسم‌ها، با تنظیم عملکردهای متابولیک و محافظت در برابر عوامل بیماری‌زا، نقش اساسی در حفظ هموستاز بدن دارند.

🩺🔬 میکروبیوم‌ ما در نواحی مختلف بدن از جمله روده، پوست، حفره دهان و دستگاه ادراری تناسلی مستقر شده است. این جمعیت میکروبی در روده، عملکرد اساسی در هضم مواد غیرقابل هضم و سنتز ویتامین‌ها دارد. همچنین، میکروبیوم پوست، یک سد مهم در برابر آلودگی‌های محیطی ایجاد کرده و به تعدیل پاسخ‌های التهابی کمک می‌کند.

💊🔑 جذب مواد مغذی، تولید انرژی و تعدیل پاسخ‌های ایمنی، از فواید بی‌نظیر این میکروارگانیسم‌ها هستند که فعالیت آن‌ها می‌تواند از بیماری‌های خودایمنی و اختلالات متابولیک جلوگیری کند.

⚠️  برهم خوردن تعادل در جوامع میکروبی بدن یا همان دیسبیوز، با طیف وسیعی از مشکلات مانند بیماری التهابی روده، چاقی و حتی اختلالات عصبی مرتبط است.‌ ترکیب و تنوع میکروبیوم تحت تأثیر عواملی مانند رژیم غذایی و ژنتیک قرار دارد. پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها، به‌طور فزاینده‌ای به بازگرداندن و حفظ تعادل میکروبیوم کمک می‌کنند.

🔮💡امید است که با انجام تحقیقات دقیق در حوزه میکروبیوم، انقلابی در پزشکی شخصی سازی‌شده ایجاد شود. از این رو، انتظار می‌رود در سال‌های آینده، درمان‌های مبتنی‌بر میکروبیوم گسترش پیدا کنند. گسترش اطلاعات در توالی‌یابی ژنوم و بیوانفورماتیک، درک ما را از تعاملات و عملکردهای میکروبی، افزایش می‌دهند.

✍🏻نویسنده: پریسا خدابخشی

🌱:{ @ir_micro_academy }
👏6👍1
🧠هوش‌مصنوعی در گروه جست‌وجو!

اولین قدم‌های هوش‌مصنوعی در دنیای باکتری‌ها

💻در مطالعه‌ای که در دانشگاه زوریخ انجام گرفت، استفاده از مدل GPT-4 که توسط openAI ارائه شده بود، در زمینه‌ مقاومت آنتی‌بیوتیکی مورد بررسی قرار گرفت.

🦠در این مطالعه با استفاده از مدل ارائه‌ شده‌ی openAI، آنتی‌بیوتیک‌ها را برمبنای توانایی یا عدم توانایی آن‌ها برای مقاومت در برابر یک عفونت باکتریایی، طبقه‌بندی کردند.

💡بر اساس مدلGPT-4 یک مدل دیگر در این مطالعه به نام GPT-expert ارائه شد که می‌توانست دسته‌بندی مقاومت یا عدم مقاومت در برابر عفونت را به‌طور کامل انجام دهد.

👩‍🔬از آن‌جایی که مقاومت آنتی‌بیوتیکی یک موضوع فراگیر است؛ نیاز به کشف راه‌های بیشتر و قابل اعتمادتر برای تشخیص، بسیار ضروری خواهد بود!


📝نویسنده و مترجم:
صبا معجزاتی


🌱:{ @ir_micro_academy }
5👍3
2025/07/11 23:33:46
Back to Top
HTML Embed Code: