tgoop.com/iranveg/1098
Last Update:
🌏 اگر تمام دنیا وگن می شدند چه می شد؟ 🌍
اگر هر فرد روی کره ی زمین رژیم غذایی وگن __ بدون شیر، گوشت، عسل یا هر غذای حیوانیِ دیگری __ را اتخاذ می کرد، انتشار گازهای گلخانه ایِ ناشی از سیستم غذایی در سال 2050 در مقایسه با سطوح سال های 2005/2007 به بیش از نصف کاهش می یافت.این تنها یکی از چندین یافته ی برجسته و چشم گیر تحلیلی درباره ی غذا و آب و هواست که دیروز [تاریخ انتشار مقاله 22 مارس 2016 است] در هفته نامه ی آکادمی ملی علوم( Proceedings of the National Academy of Sciences) منتشر شد.
غذایی که ما می خوریم عامل بیش از یک چهارمِ انتشار گازهای گلخانه ایِ جهان است. که از این میزان،80درصد مربوط به تولیدات دامی است.همچنین خوردن بیش از حد گوشت قرمز و مصرف ناکافی میوه ها و سبزیجات با مشکلات سلامتی همچون بیماری های قلبی عروقی و سرطان مرتبط است.
تحقیقات پیشین نشان داده اند که رژیم های غذایی سالم می توانند فواید زیست محیطی داشته باشند و راه هایی برای ترغیب به چنین تغییرات غذایی را مورد بررسی قرار داده اند.اما این مطالعه ی جدید نخستین بار است که کم و کیفِ مزایای سلامتی،زیست محیطی و اقتصادیِ این تغییرات غذایی را در یک زمان بررسی می کند.
برای انجام این کار، محققان دانشگاه آکسفورد در انگلستان حجم عظیمی از اطلاعات را از سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، سازمان بهداشت جهانی، مطالعات اپیدمیولوژیک پیشین و تحلیل های چرخه ی عمر مورد بررسی و مداقه قرار دادند تا تاثیر رویکردهای مختلف به غذا خوردن را با یکدیگر مقایسه کنند.
اگر تمایلات و عادات غذاییِ فعلی ادامه یابد ، انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از سیستم غذایی در سال 2050 51درصد بیشتر از سطح فعلی خواهد شد.این ناشی از عواملی همچون رشد جمعیت جهانی و همچنین ناشی از این واقعیت است که هرچه یک جمعیت ثروتمندتر شوند تمایل بیشتری به خوردن گوشت پیدا می کنند.
@iranVEG
ادامه دارد❗️
BY کانال گیاهخواری VEG🕊
Share with your friend now:
tgoop.com/iranveg/1098