tgoop.com/jebhemelli/1239
Last Update:
مقاله نخست نشریه پیام جبهه ملی ایران شماره ۲۲۳ مورخ ۸ دی ۱۴۰۳
چه کسی پاسخگوی این خسارات جبران نا پذیر است؟
راه نجات ما از بحران های کنونی تشکیل یک مجلس ملی در انتخابات آزاد است
در اسفندماه سال ۱۳۹۸ انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی به نحوی ملموس با رویگردانی ملت ایران از انتخابات غیردموکراتیک و فرمایشی مواجه گردید و در آن انتخابات، کمترین میزان مشارکت در بین تمام دورههای مجلس رقم خورد. در انتخاباتی که در خردادماه ۱۴۰۰ به عنوان انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفت، نسبت شرکتکنندگان در انتخابات کاهش بیشتری یافت و قهر مردم ایران با صندوقهای رأیگیری حکومت جمهوری اسلامی به نحوی بارزتر نمایان گردید. انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۴۰۲ شرکت مردم به گونهای رسواکننده کمرنگتر شد و صدای بلند «نه» به انتخابات مهندسی شده و قلابی به گوش همگان رسید. با این روند پیشرفت عدم مشارکت اکثریت ملت ایران در انتخاباتهای حکومت، آوای رسای طبل عدم مشروعیت «نظام» به صدا در آمد. لذا بعد از سقوط هلیکوپتر و کشته شدن رئیس دولت سابق، تصمیمگیران نظام برای کشاندن مردم به پای صندوق رای، دوباره ترفند قدیمی اصولگرا و اصلاحطلب و بازی انتخاب بین بد و بدتر را به صحنه آوردند. نتیجه این شد که آقای دکتر مسعود پزشکیان با شرکت حداقلی مردم، تحت عنوان رئیس جمهور رژیم اسلامی تعیین گردید.
جبهه ملی ایران در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ با صدور بیانیهای به دو دلیل اصلی عدم مشارکت خود را در آن انتخابات اعلام نمود. اول این که نظام حاکم را با دلایلی روشن «جمهوری» ندانست تا در صحنهای با نام «انتخابات ریاست جمهوری» شرکت نماید و توضیح داد که در این ساختار قدرت، رئیس جمهور، نه رئیس جمهور مردم که فقط یک کارگزار حکومت است. دوم این که پذیرفتنی نبود که به فراخوان انتخاباتی حکومتی که فقط طی دو سال اخیر، در پاسخ به اعتراضات قانونی و برحق مردم، صدها نفر را در خیابانها کشته و با شلیک به صورت معترضان، دهها نفر را نابینا کرده و هزاران نفر را به زندانها افکنده، پاسخ مثبت داده شود. اما کسانی که میخواستند آزموده را برای چندمین بار بیازمایند میگفتند که باید به دکتر پزشکیان رای بدهیم تا جنگ نشود، تا فیلترینگ برداشته شود، تا مذاکرات هستهای از سر گرفته شده و تحریمها برداشته شود، تا گرانی و تورم مهار شود. آنها به مخالفان شرکت در انتخابات میگفتند که شما با شرکت نکردن در انتخابات به چه نتیجهای میخواهید برسید؟ از نظر آگاهان و واقعبینان شرکت نکردن در انتخابات این چنینی، کمترین تاثیرش نشان دادن قهر ملت از صندوقهای رای پرفریب و غیردموکراتیک و در نتیجه سلب مشروعیت از حکومتی است که به حقوق ملت کمترین اعتنایی ندارد و برای آزادیها و حقوق مردم و استقلال کشور، کمترین احترامی قائل نیست. اکنون که چندماه از انتخابات سپری شده، دعوتکنندگان از مردم برای شرکت در انتخابات نشان دهند که از کدام جنگ جلوگیری شده؟ کدام فیلترینگ برداشته شده؟ کدام مذاکرات هستهای و رفع تحریم صورت گرفته؟ و کدام گرانی و تورم مهار شده است؟ آیا شرکتکنندگان در انتخابات حالا میپذیرند که در این ساختار قدرت، رئیس جمهور اگر هم بخواهد، قادر به انجام کاری نیست؟
وقتی انتخابات آزاد نیست و به مردم به طور واقعی امکان مشارکت در سرنوشت خودشان داده نمیشود، وقتی حکومت متصلب و فضای سیاسی کشور بسته است، فسادهای بزرگ و خطاهای جبران ناپذیر روی میدهد و وضعیت کشور به حالتی میافتد که امروز شاهد آن هستیم.
یکی از خطاهای راهبردی حکومت جمهوری اسلامی سیاست مداخلهگری در کشورهای منطقه، بر مبانی ایدئولوژیک و ایجاد و حمایتهای همهجانبه از گروههای مسلح در این کشورها تحت عنوان «محور مقاومت» است که امروز این سیاست کلًا با ناکامی و شکست روبرو گردیده و نتایج زیانبار آن برای همه آشکارشده است.
حرکت مقاومت اسلامی (حماس) در نوار غزه، با جنگی تأمل برانگیز که متاسفانه خودش در هفتم اکتبر سال گذشته آغاز کرد، این مجوز را در اختیار حکومت جنگطلب و نژادپرست اسرائیل قرار داد که عزم خود را برای نابود کردن حماس جزم نماید و برنامههای بعدی خود را پیش ببرد. امروز حماس چه از نظر نظامی و چه از نظر مشروعیت سیاسی در نزد مردم غزه به اندازهای تضعیف شده که دیگر نیروئی به حساب نمی آید. سرگذشت حزبالله لبنان که با موشکاندازی به اسرائیل در صدد حمایت از حماس بر آمده بود، تلخ و عبرتآموز است، با انفجار «پیجر»ها، چندهزار نفر از نیروهای مهم و اصلی حزبالله در یک لحظه کشته یا مجروح شدند و سپس اسرائیل با بمبارانهای پی در پی، مراکز و زیرساختهای حزبالله را متلاشی و هزاران نفر از جمله رهبران آن سازمان را به قتل رسانید.
ادامه 👇🏼
BY جبهه ملی ایران
Share with your friend now:
tgoop.com/jebhemelli/1239