tgoop.com/khavaranet/15808
Last Update:
☀️ گفت و شنود
📌 سخنی با بروبچههای دستگاه اطلاعاتی
👉 @khavaranet
1⃣ کشور در حالت فوقالعاده است. این را متخصصان امر امنیت میدانند که اصلا شرایط عادی نیست؛ هر چند همه داریم تلاش میکنیم عادیسازی کنیم و وظیفهی همهی ماست که امور را مانند روزهای عادی پیبگیریم و الا افزایش ۶ درصدی تورم در یکماه، هر جای دنیا باشد حکومت چپه میکند و فقط در این جغرافیاست که معجزه روی میدهد.
2⃣ به قول آقای باهنر، ما در این کشور حداکثر ۳ میلیون جمعیت داریم که حزباللهیاند که اینها از نظر من #ظاهرا نشان میدهند نگاهشان به جمهوری اسلامی #تعبدی است. یعنی مطابق آنچه خودشان میگویند (که من دلیل دارم بخشی از اینها هم ریا میکنند) معتقدند جمهوری اسلامی امتداد حکومت انباست و ...
ما نیز با فرض پذیرش چنین مسالهای به عنوان واقعیت جاری، چنین پذیرفتهایم که اینها به جمهوری اسلامی نگاه اعتقادی دارند و بهشت و جهنمشان را در گرو حمایت از جمهوری اسلامی میدانند با این حساب اگر جمعیت کشور ۸۵ میلیون نفر باشد، ۸۳ میلیون نفر دیگر جمهوری اسلامی را مانند هر حکومت دیگر میدانند که حیات و مماتش بسته به عملکردش دارد اگر هم تا حالا جمهوری اسلامی زمین نخورده دلایل دیگری دارد که باید در جای خود بحث شود بنابراین دستگاههای حاضر و ناظر در جمهوری اسلامی باید پی این باشند که عملکرد مناسب ارکان اجرایی و تصمیمساز حاکمیت را نشان دهند. اکنون هم شما میدانید همما که بر خلاف تبلیغات رسانههای داخلی حجممشارکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و مشارکتکنندگان در انتخابات و .... به خوبی وضع ما را نشان میدهد بنابراین اگر مردم اقناع نشوند و نیروهای اجرایی، قضایی، نظامی، اطلاعاتی و ... نتوانند بر قوهی عاقلهی مردم فائق بیایند هیچ امیدی وجود ندارد. اینها که عرض شد، کاملا پرگتیکال است و نمود عینی دارد و با شعارهایی که امثال حمید استاد میدهند که مثلا علمالهدی خالق و .... کاری در این کشور درست نمیشود.
3⃣ باید عرض کنیم محدودیتهای دستگاه اطلاعاتی کاملا قابل درک است. اینکه نیرو کم است یا پشتیبانیهای مادی خوب نیست و ....از موضوعاتی است که اجازه بدهید ما هم اطلاع داشته باشیم اما طرح موضوع ضرورتی ندارد. خواستیم بر این موضوع تاکید کنیم که به هر حال اینکه دستگاه اطلاعاتی با توجه به مجموع شرایط، اولویتبندیهایی دارد کاملا قابل درک است اما بحث جدی ما این است که در کنار اولویتبندیها که حتما با برنامه انجام شده است، مواردی وجود دارد که جزو اصول انقلاب بوده است که به هیچ قیمتی نباید از آن گذشت. زبرا عبور از آنها، اصل ماجرا را پایانیافته میسازد و دیگر چیزی برای دفاع باقی نمیگذارد.
4⃣ سالها پیش پیرمردی روحالله نام؛ مجموعهای را پینهاد که از اصولش، آقایی #مستضعفان بود. یعنی اگر تا دیروز در حکومت پهلوی یک روستایی حقش به طور طبیعی پایمال میشد، در دور جدید قرار بر این بود که اگر مهندسِ صاحب فلان کارخانه #آقاست، مش ممدلی که در روستای کاهک زندگی میکند و دام دارد هم #آقاست. یعنی حقوق او هم به رسمیت شناخته میشود و در مجامع اداری و قضایی و .. نیز بین این دو، به عدالت رفتار خواهد شد. حالا اما پس از نزدیک ۵ دهه، کار را به مردم میسپاریم و این قضاوت برای آنها کار سختی نیست که بگویند آیا از نظر آتها، آن اصل پابرجا مانده یاخیر؟
اگر این حس نسبت به انقلاب خمینی را بگیرید یا زمینهاش را فراهم کنید که چنین حسی (عدالت) کمرنگ و کمرنگتر شود، حساب کار با حضرت فیل است. اگر جهت انقلاب خمینی را حفظ نکنید و بلکه زمینهی تغییر جهت را هم فراهم کنید که دیگر همه چیز تمام است چون تا همین الان از منظر سیاسی_امنیتی دلایلی بسیار بر ضعف ساختار در حوزه عملکردی میتوان آورد و حتی شواهدی وجود دارد که نشان میدهد مسیر تغییر واضحی داشته است و اگر قرار باشد آحاد ملت هر روز بر این تغییر مسیر، دلایل بیشتری بیایند به نظرم کرکره انقلاب را باید پایین کشید و از ملت غیور خداحافظی کرد.
5⃣ این واقعیت است که حتما وظیفه دستگاه اطلاعاتی برخورد با پارامترهای ضدامنیتی است، برخورد با جاسوسی، برخورد با جرائم سازمان یافته اقتصادی، فرهنگی و ... که بنیاد امنیت کشور را نشانه گرفته است، حتما اینها از وظایف و اولویتهای دستگاه اطلاعاتی کشور است اما در عین حال داشتن نقش رادار و اینکه بفهمند کجاها از آن مسیر اولیه در حال دور شدنهستیم نیز به طور قطع، کار دستگاه اطلاعاتی است.
👉 @khavaranet
ادامه در پست بعد
BY شبکه خاوران
Share with your friend now:
tgoop.com/khavaranet/15808