Telegram Web
واقعة_الغدير_ج2_السيد_محمد_باقر_السيستاني_،_سياقها_وملابساتها.pdf
21.9 MB
📗کتاب ارزشمند «واقعة الغدیر» سید محمد باقر سیستانی (فرزند مرجع)
#کتاب #امامت

🔸در بحث غدیر معمولا تنها به جنبه‌ی نقد عامه و اثبات تواتر سندی اکتفا می‌شود. این کتاب ارزنده، از معدود تألیفات تخصصی در حوزه‌ی امامت است که به شکلی ابتکاری پیش زمینه های غدیر و محتوای آن را به تفصیل بحث می‌کند.

↙️صوت معرفی کتاب توسط استاد تقدمی
@kotob_sh
Audio
Audio Editor
◀️معرفی کتاب واقعة الغدیر و مزایای آن
(پژوهشگر توانای غدیر حاج آقای تقدمی)

توضیح این‌که کتاب بر اساس تبیین «اصطفاء الهی» نگاشته شده که اقتضا دارد مقام امامت به هیچ وجه قابل نمونه برداری، تشبیه و تعمیم نیست.

👈مولویت، منصب خاصّ اهل بیت علیهم السلام

@kotob_sh
▪️خطاب حضرت سیدالشهداء سلام الله علیه به فرزندشان زین ‌العابدین علیه السلام:
يَا وَلَدِي! يَا عَلِيُّ! وَ اللَّهِ لَا يَسْكُنُ‏ دَمِي‏ حَتَّى يَبْعَثَ اللَّهُ الْمَهْدِيَّ ...
پسرم علی! به خدا سوگند! خون من آرام نخواهد گرفت تا هنگامی که خدای متعال مهدی (علیه السلام) را برانگیزاند ...

📚 مناقب آل ابی طالب علیهم السلام ج ۴ ص ٨۵

🔻مجالس روضه، بهترین فرصت برای دعای فرج است؛ فرصت را از دست ندهیم!

▪️إلهي بِحُرْمَةِ الْحُسَیـْنِ عَجّلْ لِوَلیّکَ الْفَرَجْ...
بسم الله الرحمن الرحيم
🏴 مع إمام منصور....
#أین_الناصر_والمنتقم

▪️ {وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِيِّهِ سُلْطاناً فَلا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كانَ مَنْصُورا}

▫️و آن که مظلوم کشته شد،
پس به درستیکه که برای ولیّش چیرگی قرار دادیم،
پس در کشتار زیاده روی نکند،
که او (از جانب ما) یاری می شود.

از امام باقر عليه السلام روايتست درمورد این آیه ی شریفه فرمود:
✔️«آن حسین بن علی (علیهما السلام) بود که مظلومانه کشته شد، و ما اولیاء (و خونخواهان) او هستیم.
و هنگامی که قائم ما به پا خیزد، خونخواهی حسین (علیه السلام) می کند،
و دنیا پایان نمی رسد، مگر اینکه قبل آن مردی از خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله انتقام گرفته، و زمین را از عدل و داد پر کند، همانطور که از ستم پر شده است»
(تفسیر عیّاشی، ذیل همین آیه ی شریفه)

✔️زیارت عاشورا: «فأسال الله الذي أكرم مقامك و أكرمني بك،
أن يرزقني طلب ثارك مع إمام منصور من أهل بيت محمد صلى الله عليه و آله‏...»

@kotob_sh
Forwarded from موعود ثقلین
بر دین حسین علیه السلام.pdf
7.5 MB
🚩 کتاب بر دین حسین علیه السلام؛ اثر دهم

📌 این کتاب بررسی ادعای مدرسی طباطبائی در کتاب مکتب در فرایند تکامل است. مدرسی طباطبائی بر این باور است که عناصر اصلی باور امامتی شیعه در نیمه دوم از قرن دوم شکل گرفته.
نویسنده کتاب بر دین حسین علیه السلام اما به روش تاریخی نشان می دهد عناصر اصلی باور شیعه به امامت اهل بیت علیهم السلام به روشنی در روز عاشورای سال ۶١ هجری در میان اصحاب سیدالشهداء علیه السلام وجود داشته و به هیچ وجه برساخته سالهای پسین نیست.

📌برشی از کتاب؛
بر دین حسین علیه السلام، عبارت پرتکرار جمعی از اصحاب حضرت سید الشهداء علیه السلام در رجزهای خویش است (إني عَلی دینِ الحسین) اعتقادی که باور به آن در طول تاریخ، مرام شیعیان امامیه در مقابل تحریف‌های ایجاد شده توسط دشمنان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بیت ایشان بود...

✍️ نویسنده: محمد حسین افراخته

🔹فایل پی دی اف شامل:
✔️ طرح جلد
✔️ شناسنامه کتاب
✔️ مقدمه ناشر
✔️ مقدمه نویسنده
✔️ پشت جلد کتاب

🔻کاری از مؤسسه موعود ثقلین و انتشارات بین المللی انصاریان
🆔 https://www.tgoop.com/moudethaqalain

📌برای تهیه کتاب به آیدی زیر پیام دهید
@MA_Bagheri71
مقتل الحسین علیه السلام.pdf
5.1 MB
◼️مقتل الحسین علیه السلام من کتاب تاریخ الخلفاء
#نشر_التراث

حدود صد سال پیش نسخه‌خطی کهنی متعلق به قرن ۶-۷ به عنوان «تاریخ الخلفاء» توسط مستشرقین روس یافت شد و مورد بررسی آنان قرار گرفت. کتاب دارای ناقصی بوده و قسمت موجود از خلافت عمر تا ابوالعباس سفاح را در بر دارد. مؤلف مجهول است و حدس زده شده که در اوائل قرن ۵ کتاب را تحریر نموده است.
معهد آسیا شناسی آکادمی علوم شوروی، متن نسخه را به صورت عکسی در ۱۹۶۷ منتشر و ترجمه کرد اما ظاهرا تا به حال هیچ تصحیحی از کتاب صورت نگرفته است.
آقای رسول جعفریان قسمت مربوط به مقتل سید الشهداء علیه السلام از این نسخه را به صورت مستقل تصحیح کرده و همراه معرفی کوتاهی در مجله تراثنا ش۶۸ منتشر ساخته است.

👈مقتل الحسين عليه السلام الطبراني

@kotob_sh
وقایع الشهور.pdf
78.7 MB
☑️کتاب ارزشمند وقایع الشهور و الایام مرحوم شیخ محمد باقر بیرجندی
#چاپ_سنگی
(به زبان عربی)
کتاب از وقایع ماه محرّم شروع شده و به قسمت‌هایی مختلفی از مقتل سیدالشهداء علیه السلام پرداخته است.از جهت تتبع مؤلف و دقت وی قابل استفاده است و نکات نابی دارد.
مرحوم بیرجندی به برخی تواریخ معاصر خود نیز اشاره کرده که کتاب را منحصر به فرد می‌کند. از جمله جریان شفا یافتن فردی لال که به نظم در آورده و در مجلس جشن استادش مرحوم میرزای شیرازی خوانده است.
مؤلف انتهای کتاب را به فوائدی متفرقه در نقد اخباریان و لزوم دقت در نقل احادیث اختصاص داده است.

@kotob_sh
◼️قدیمی‌ترین گزارش مکتوب از گرفتن خورشید پس از شهادت سیدالشهداء علیه السلام

توضیحات در ادامه
@kotob_sh
🏴بر اساس نقل‌های متواتر منابع عامه و شیعه، با شهادت حضرت امام حسین علیه السلام عالم تکوین عزادار و گریان شد.
حسب اطلاع ما، کهن ترین منبع و دستنوشته‌ای که چنین گزارشی را در بر دارد، صحیفه‌ی عبدالله بن لهیعة (متوفی ۱۷۴) است. این منبع به شکل پاپیروسی چند تکه در دانشگاه هایدلبرگ به کد PSR HEID. INV. ARAB. 50 - 53 نگهداری می‌شود. موضوع این صحیفه بیشتر فتن و علائم آخر الزمانی بوده و توسط شاگرد ابن لهیعة، عثمان بن صالح المصری (م ۲۱۹) روایت شده است. بنابراین تاریخ کتابت آن بعید است دورتر از ۲۵۰ باشد.

☑️در قسمتی از صحیفه که تصویرش در بالا ارسال شد، ابن لهیعه مستقیما از ابوقبیل، محدث پرکار در نقل ملاحم، روایت می‌کند:
حدثني أبوقبیل انه قال: «لما قُتل حسین بن علی بن أبی طالب کسفت الشمس حتی ظنّ الناس انها أتانا(ها؟)».
ترجمه: «چون حسین بن علی (ع) کشته شد، خورشید گرفت؛ تا آنجا که مردم گمان کردند [قیامت] فرا رسیده است!»

با سپاس فراوان از محقق کوشا آقای محمد قندهاری، جهت معرفی این پاپیروس و ارسال تصویر آن. پیش‌تر ایشان در ارائه‌ای، یک حدیث جالب دیگر از این صحیفه را معرفی کردند.

▪️می‌توان به صحت اسناد این پاپیروس از ابن لهیعة مطمئن بود چرا که در کتب محدثین بعدی نیز به طریق او نقل شده است. برای نمونه طبرانی آورده:
حَدَّثَنَا قَيْسُ بْنُ أَبِي قَيْسٍ الْبُخَارِيُّ، ثنا قُتَيْبَةُ بْنُ سَعِيدٍ، ثنا ابْنُ لَهِيعَةَ، عَنْ أَبِي قَبِيلٍ، قَالَ: «لَمَّا قُتِلَ الْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ رَضِيَ اللهُ عَنْهُ انْكَسَفَتِ الشَّمْسُ كَسْفَةً حَتَّى بَدَتِ الْكَوَاكِبُ نِصْفَ النَّهَارِ، حَتَّى ظَنَنَّا أَنَّهَا هِيَ» (المعجم الکبیر ۳: ۱۱۴)
و نیز بلاذری نقل می‌کند:
حدثنا عمرو عن ابن وهب عن ابن لهيعة عن أبي قبيل أن السماء أظلمت يوم قتل الحسين، حتى رأوا الكواكب. (أنساب الأشراف ۳: ۴۱۳)

✔️نکته‌ی جالب در اینجا تناقض اهل سنت است. چه این‌که طبق اصول آنان خلیفه‌ی مشروع یزید لعین بوده و بیعت با او لازم بود! در عین حال خود معترفند که یزید چنان جنایتی بر امتناع کنندگان از بیعتش مرتکب شده که زمین و آسمان را به هم ریخت. اتفاقی که تاکنون و در هیچ جرم و جنایت دیگری سابقه نداشته است. 👈توضیح بیشتر در این زمینه

اللهم ائذن لفرج ولیّک المنتقم...

@kotob_sh
Forwarded from فهم دین
بسم الله الرحمن الرحیم
✳️ سوره‌ ی قدر و امر الهی
#امر_الهی #احادیث

در مقدمه‌ی کتاب «ظهور: امر الهی؛ فراتر از زمینه سازی» بیان شد که برای اعتبار بخشی به کتاب، از نقل احادیث نامعتبر اجتناب ورزیدیم.
یک قسمت مهم از این روایات مربوط به کتاب «فضل انّا انزلناه فی لیلة القدر» از حسن بن عباس بن حریش رازی می‌شود که مورد تضعیف قرار گرفته است. البته خود کتاب امروزه در اختیار نیست اما محدثین قدیم از آن نقل کرده اند و ظاهرا بیشتر آن در اصول کافی موجود باشد. بررسی گزارش های به جای مانده از ابن حریش نشان می‌دهد تضعیف این راوی به جا بوده، چه این‌که اسلوب روایت او از ساختار روایات اصیل و معتبر به دور است. اما به این نکته هم باید توجه داشت که بسیاری از جاعلین برای پرداخت روایت خود، از یک هسته‌ی اصیل حدیثی استفاده کرده و سپس آن را شاخ و برگ می‌دهند....
🔚ادامه مطلب در سایت فهم دین

@fahmedin_ir
🔷 «جدّم امام حسین علیه السلام را به خاطر ری کشتند!»
#نشر_التراث

این روایت جالب در انتهای نسخه ی کهنی از ارشاد شیخ مفید موجود بوده و چند سال پیش محقق گرامی سید حسن موسوی بروجردی در کانال خود بازخوانی و ترجمه نموده است. مرور دوباره بر آن همچنان لطف دارد:

▪️دوریستی به سندش نقل کرده... روزى نزد امام صادق ع رفتم در حالى كه گروهى از مردمان رى نزد او مشرف شده بودند. آنان بر امام سلام كردند و امام (علیه السلام) سلام آنان را پاسخ داد و فرمود: اهل كجایید؟ گفتند: مردمانى از اهل جبال هستیم. امام (علیه السلام) فرمود: از كدام جبال؟ گفتند: از اهل رى.
امام (علیه السلام) سر به زیر انداخت گریست تا آنجا كه محاسن شریفش از اشك تر شد. آنگاه رو به آنان كرد و فرمود: «نفرین بر رى و آنچه در اوست. چرا كه به خاطر آن جدّم حسین (علیه السلام) كشته شد!»
سخنگوى آنان برخواست و گفت: یا ابا عبد الله ما اهل رى هستیم.
امام (علیه السلام) فرمود: آفرین بر برادران قمى ما! اين دو شهر با یكدیگر در تقابلند. آنان دوباره گفتند: ما اهل رى هستیم. امام (علیه السلام) دوباره فرمود: آفرین بر برادران قمى ما!
گفتند: یا ابا عبد الله، قمیون چه برترى‌ و فضیلتى دارند تا ما هم به آنجا برویم و ساكن شویم؟
امام (علیه السلام) فرمود: «آگاه باشید كه براى خداوند حرمى است و آن مكه است، و آگاه باشید که براى پیامبر (صلی الله علیه وآله) حرمى است و آن مدینه است، و آگاه باشید که براى امیر المومنین (علیه السلام) حرمى است و آن كوفه است، و آگاه باشید که حرم من و فرزندانم پس از من قم است. در قم بانویى از فرزندان من دفن خواهد شد كه نامش فاطمه است و با شفاعت او قمیون به بهشت وارد مى‌شوند».
گفتند این بانو از كدام یك از شما خواهد بود؟ امام (علیه السلام) فرمود: از فرزندم موسى بن جعفر (علیه السلام).

👈جنگ اهل ری با امام زمان علیه السلام

▪️متن اصلی:
حدّث الأمير السید الإمام العالم ضیاء الدین، سلطان العلماء، فضل الله بن علی بن عبیدالله الحسني، قال: أخبرني السید الإمام، السعید، تاج الدین ابوالماجد ظفر بن الحسین بن المظفّر، قال: أخبرني الشیخ المفید العالم الحسن بن جعفر الدوریستي بإسناده إلی ولد تمیم بن مهران، فقال: دخلتُ بلد کوتا قلعة محمد بن مسعود الثقفي فقلت: یا أبا الحسن تری أن تحدّثني بحدیث لم أسمعه منك، قال: نعم، حَدِّثْه... أنّه دخل یوماً علی أبي عبدالله (علیهم السلام) فقد قدم علیه وفود أهل الري فقالوا له: السلام علیکم یا أباعبدالله، فقال: «علیکم السلام، من أنتم؟» فقالوا: قوم من أهل الجبال، فقال: «من أيّ الجبال؟» فقالوا: من أهل الري، فأطرق ملیاً في الأرض حتّی ابتلت لحیته من دموعه، فقال لهم: «لعن الله الريّ وما حَوَت، فقد قتل بسببها جدّي الحسین (علیه السلام)».
قام علیه متکلِّمُهم، فقال: یا أبا عبدالله إنّا رازيّون، فقال: «مرحباً بإخوانتا القمّیین المدينتان متقابلتین»، فقال: یا ابا عبدالله إنّا رازيّون! فقال: «مرحباً بإخواننا [القمّیّین]» فقالوا: یا أبا عبدالله أيّ فضیلة لهم لننتقل إلیها ونسکنها؟
فقال علیه السلام: «ألا إنّ [لله حرماً] وهي مکّة، ألا إنّ لرسول الله (صلی الله علیه وآله) حرماً وهي المدينة، ألا إنّ لأمیر المؤمنین علیه [السلام حرماً] وهي الکوفة، ألا إنّ حرمي وحرم ولدي من بعدی قم، فتدفن فیها امرأة من ولدي اسمها فاطمة تدخل بشفاعتها القمّیّون الجنّة، قالوا: وهذه المرأة من أيّکم؟ قال: من وَلَدي موسی بن جعفر (صلوات الله علیهما)».
وجد في نسخ السعید أبي المکارم، نازویه القمي (رحمه الله)، من إملا السید الإمام ضیاء الدین بأسانید شیخنا إلی أبي عبدالله (علیه السلام)

@kotob_sh
◼️امام سجاد علیه السلام در آخرین شب، برای شتر خود هم وصیّت می‌کند!
#آیین_محبت

امام سجاد علیه السلام شتری داشتند که بر آن سالیان زیادی حج مشرف شده بودند، و هیچ‌گاه بر آن تازیانه وارد نفرموده بود.
در روایتی آمده: یک بار شتر در حرکت کندی کرد، حضرت (ع) لحظه‌ای چوبدستی خود را به سمت او بالا برد، اما فرمود: «آه! اگر این نبود که قصاصی در کار هست...(بر او ضربه ای‌ می‌زدم)» و سپس دست خود را پس کشید.
حضرت (ع) حتی در آخرین شب حیات خود، به فکر آن شتر بود و وصیّت نمود که برایش علف حاضر کنند!

این شتر به قدری دلبسته‌ی امام زین العابدین علیه السلام گشته بود که پس از شهادتش با این‌که هرگز مدفن امام را ندیده بود، اما به سمت قبر مطهّر آمده و پیوسته ناله می‌کرد و خود را به قبر می‌مالید. تا جایی که امام باقر علیه السلام از شایع شدن این خبر نگران گشته و امر نمودند قبل از اطلاع مردم، آن شتر را برگردانند؛ اما شتر همراهی نمی‌کرد. تا این‌که امام باقر علیه السلام فرمود: او را رها کنید که در حال وداع است.
پس شتر به مدّت سه روز در کنار مدفن شریف ماند تا در روز سوّم مرگش رسید...
(بصائر الدرجات، کافی، محاسن و...)

👈نصّ گزارش های مختلف در این خصوص

@kotob_sh
🕊به تو پناه آورده...
#آیین_محبت

امام صادق علیه السلام:
«پرستو حلال گوشت است، اما خوردنش روا نیست. زیرا به تو پناه آورده و در منزلت جای‌ گرفته است. هر پرنده‌ای که به تو پناه می‌آورد پس او را در پناه خود بگیر!» تهذیب الاحکام ۹: ۸۰
👈مهربانی بی‌نظیر با حیوانات در جمع آوری زکات

اگر باید این رفتار ما با حیوانات باشد، پس نسبت به انسان‌ها چه قدر مسئولیت داریم....؟!
و اگر آن ابواب رحمت ما را به چنین رفتاری امر کرده اند،‌پس خود ایشان قطعا به بهترین شکل عامل به آن هستند.
کاش ما هم کبوتر دل را روانه‌ی کاشانه‌ی آنان کنیم و پناهنده‌ی آنان شویم تا در این بازار گرم صیّادان مکّار در امان بمانیم...

🍂به مولای خود عرضه داریم که دورنیست ارزش ما از یک پرستوی بی‌گناه کمتر باشد، اما گمان نداریم از مشرکین هم بی‌مقدار تر باشیم، که حتی اگر آنان هم از صاحبان دین پناه بخواهند، نومید برنگردند: {وَ إِنْ أَحَدٌ مِنَ الْمُشْرِكينَ اسْتَجارَكَ فَأَجِرْهُ}

@kotob_sh
✳️اعمال‌مان را به نیّت فرستادگان الهی (ع) انجام دهیم
#تربیت_شیعه

🔸عَنْ يُونُسَ، أَنَّ هِشَامَ بْنَ الْحَكَمِ كَانَ يَقُولُ: اللَّهُمَّ مَا عَمِلْتُ وَ أَعْمَلُ مِنْ خَيْرٍ مُفْتَرَضٍ وَ غَيْرِ مُفْتَرَضٍ فَجَمِيعُهُ عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ الصَّادِقِينَ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ حَسَبَ مَنَازِلِهِمْ عِنْدَكَ فَتَقَبَّلْ ذَلِكَ كُلَّهُ مِنِّي وَ عَنْهُمْ، وَ أَعْطِنِي مِنْ جَزِيلِ جَزَاكَ بِهِ حَسَبَ مَا أَنْتَ أَهْلُهُ.
رجال الكشي: ۲۷۴

هشام بن الحکم می‌گفت:
«پروردگارا، هر چه از اعمال نیک واجب یا مستجب پیش از این عمل کرده‌‌ام یا خواهم کرد، همگی از طرف رسول خدا و اهل بیتش (صلوات الله علیهم اجمعین) باشد. پس همه‌ی آن‌ها را از من و ایشان قبول فرما، و از پاداش بزرگت به آن‌مقدار که شایسته‌ی توست، به من عنایت کن».

🔹مرحوم پدرم پس از ذکر این حدیث در یادداشتی نوشته اند:
«و من به یاد فرمایشی از پدرم [حاج سید محمد رضا رضوی ره] افتادم که: شایسته است در نماز بعد از ذکر رکوع و سجود، انسان طلب رحمت بر خاندان پیامبر (ص) کند؛ زیرا که این نماز خواندن از برکت تعلیم آن ذوات مقدّسه است».

در همین راستا این عبارات زیارت جامعه نیز گویاست: «السَّلَامُ عَلَى مظَاهِر أَمْرِ اللَّهِ وَ نَهْيِهِ. السَّلَامُ عَلَى الدُّعَاةِ إِلَى اللَّهِ... السَّلَامُ عَلَى الْأَدِلَّاءِ عَلَى اللَّه‏»
(سلام بر نشانه‌گان امر و نهی خداوند، سلام بر دعوت کنندگان به سوی خداوند، سلام بر راهنمایان به سوی خداوند)

@kotob_sh
بسم الله الرحمن الرحيم
🔷به من تكيه كنيد نه به بندگانم....
#کلام_نور

وحی خداوند به حضرت داود علیه السلام:

«هرگز نشود که بنده‌ای فقط به من و نه به بندگانم تکیه کند، به گونه‌ای که از نیّتش این را بدانم، مگر این‌که حتی اگر آسمانیان و زمینیان علیه او بسیج شوند، باز هم برایش راه برون‌رفتی قرار خواهم داد.
و هرگز نشود بنده‌ای از بندگانم به یکی از مخلوقاتم متّکی شود، مگر این‌که اسباب آسمان و زمین را از اختیارش خارج ساخته و زمین را در زیرپایش فرو می‌کشم، و دیگر مهم نیست به کدام وادی هلاک شود.»

▪️ٍ عَنْ مُفَضَّلٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: أَوْحَى اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَى دَاوُدَ: مَا اعْتَصَمَ بِي عَبْدٌ مِنْ عِبَادِي دُونَ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِي عَرَفْتُ ذَلِكَ مِنْ نِيَّتِهِ ثُمَّ يَكِيدُهُ السَّمَاوَاتُ وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ فِيهِنَّ إِلَّا جَعَلْتُ لَهُ الْمَخْرَجَ مِنْ بَيْنِهِنَّ.
وَ مَا اعْتَصَمَ عَبْدٌ مِنْ عِبَادِي بِأَحَدٍ مِنْ خَلْقِي عَرَفْتُ ذَلِكَ مِنْ نِيَّتِهِ إِلَّا قَطَعْتُ أَسْبَابَ السَّمَاوَاتِ مِنْ يَدَيْهِ وَ أَسَخْتُ الْأَرْضَ مِنْ تَحْتِهِ وَ لَمْ أُبَالِ بِأَيِّ وَادٍ يَهْلِك‏. الکافی ۲: ۶۳

👈تنها ولیجه: امام معصوم
🚫سابقه‌ی عمر بن الخطاب در کتک زدن زنان

منابع عامه گزارش های فراوانی از اخلاق تند عمر و تازیانه‌ی مخوف او نقل می‌کنند.بر اساس این نقل ها حتی زنان نیز از حملات او در امان نبوده‌اند.
برای نمونه در منابع مختلفی آورده شده که عمر خبردار شد در خانه‌ای یک زن در حال نوحه گری هست. پس به آن خانه و اهل آن هجوم آورد و آن زن را با تازیانه چنان ضربه زد که حجابش از سر افتاد. وقتی به او اعتراض شد، گفت: «این زن حرمتی ندارد!!».

👈منابع این نقل و نیز موارد دیگر کتک زدن زنان و مردم را در اینجا ببینید.

👈دست روی زن بلند کردن، در جاهلیّت هم مایه ننگ ابدی بود...
2025/01/24 06:13:27
Back to Top
HTML Embed Code: