tgoop.com/mahmood_shafiee/357
Last Update:
✅برترین بانوی جهان
✍امروز، بنابر ترجیح شیخ عباس قمی و جمعی از علمای بزرگ، وفات و شهادت مظلومانه بزرگ بانوی اسلام، حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا، سلام الله علیها، است. شواهد برای بی نظیر بودن شخصیت آن حضرت فراوان است. در این مختصر به بعضی از شباهت های مهم فاطمه س با پیامبر ص را مرور می کنیم.
🖊۱. شباهت درگفتار: بنابر حدیث شیخ طوسی از عایشه، ام المومنین، هیچ انسانی در گفتار و سخن مانند فاطمه س به رسول خدا ص شبیه تر نبود.
🖊۲. تکریم برابر: در ادامه همان حدیث گفته شده است که دقیقا وقتی پیامبر ص خدمت دخترش می رسید، فاطمه س بعد از خوش آمدگویی دست آن حضرت را می بوسید و او را در جای خود می نشاند؛ و زمانی که فاطمه س نزد ایشان می رفت، پیامبر ص بعد از خوش آمد گویی، دست دخترش را می بوسید و او را در جای خود می نشاند.
🖊۳.کردار پبامبرانه: بنابر آیاتی چند، پیامبر ص به عموم مردم با تمام وجود عشق می ورزید. با همه نرم خو بود؛ گوشش شنونده سخن های درست و نادرست آنان بود؛ در کوشش همه جانبه برای هدایت بندگان خدا، تا حد از دست دادن جان مایه می گذاشت؛ لحظه ای از مردم جدا نمی گشت و امید مردمان محروم، بذل و بخشش بی حساب و کتاب آن بزرگ مرد الهی بود. دختر گرامی آن حضرت نیز پا جای پدر بزرگوار گذاشته بود. فاطمه س، همچون پدر، تمام وجودش خدمت همه جانبه به عموم مردم بود. وقتی به نیایش بر می خاست، شبی تا صبح به جای خود به دیگران دعا می کرد. وقتی زینتی برای خود و خانه اش به دست آورد، با دیدن پدر همه را در راه خدا در اختیار آن حضرت قرار داد تا در راه خدا هزینه کند. در گرسنه ترین لحظه در دم افطار، همراه با همسر، بارها طعام بهترین را به دیگران تقدیم کرد و مورد تمجید آشکار و ماندگار الهی قرار گرفت.
🖊۴. صاحب وحی: بنابر روایات متعدد و معتبر، حضرت صدیقه کبرا به وحی دسترسی داشت و مجموعه آن آموزه های الهی کتابی مشهور به مصحف فاطمه س شد. فرزندان آن حضرت از سفره معارف نورانی او بهره برده و تفسیر قدسی قرآن را از مادر آموخته بودند. می توان به جرات مدعی شد که مفسر اول کتاب آسمانی قرآن فاطمه س است که در خانه وحی در سایه ارتباط دائمی با پیامبر ص و امین وحی، تربیت آسمانی یافته بودند. به تعبیر علامه مجلسی، اگر لقب آن حضرت، محدثه و زهراء بود؛ چون مَلَک با او سخن می گفت و نوری آشکار و معنوی داشت.
✅۵. نتیجه گیری: شیعه فاطمه س و پیامبر ص بودن، بدون چنگ زدن به سنت آنان، بزرگداشت پاکان و نیکان، عشق ورزیدن یکسان به همه مردم از آن جهت که مخلوق خدا هستند و روح الهی در وجودشان جاری است، و رها نکردن ارتباط همیشگی با خدا، مدیر و مدبر جهان و جهانیان، ممکن نیست
از رهگذر خاک سر کوی شما بود
هر نافه که در دست نسیم سحر افتاد
۱۵آذر۱۴۰۳/سوم جمادی الثانی ۱۴۰۶ شفیعی
@Mahmood_shafiee
BY محمود شفیعی
Share with your friend now:
tgoop.com/mahmood_shafiee/357