Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اگر قرار است خوشبخت باشی،
همین امروز شروع کن...
منتظرِ هیچ معجزه‌ٔ عجیب
و غریبی نباش!
رویِ پایِ خودت بایست
و لحظه ‌هایت را
زیباتر از همیشه بساز

☀️کانال نکات مدیریت

🔸🔅@managers1404
♦️♦️تولید ترس و استرس در آموزش وپرورش ايران :


سجادبهزادی
دانش آموخته دکتری جامعه شناسی سیاسی

نهاد آموزش وپرورش باید مايه آرامش و توليد دانش ، تربيت وتوسعه باشد اما سالهاست كه نقش اين نهاد در كشور ما با نگرانی واسترس براي دانش آموزان و خانواده ها همراه است.اگر چه يادگيری درنهاد آموزش وپرورش مانند ساير نهادها يك پديده اجتماعی است و با آسيب هاي خاص خودش همراه است؛ اما نقطه خطرناك قصه وقتي است كه آسيب و استرس بر كل روند آموزش وپرورش جامعه آنچنان سايه می اندازد كه كاركرد مثبت اين دستگاه به حداقل خود مي رسد.نشانه های توليد استرس در آموزش وپرورش ايران چيست؟

♦️يكم: بي برنامه گي :
هيچ استرسي بالاتر از استرسي نيست كه به دنبال بي برنامه گي حاصل می شود.داشتن برنامه در تمامي اجزاء آموزش وپرورش بسيار مهم است.اين سازمان نمي تواند بدون داشتن يك برنامه ی مدون و دقيق، با ميليون ها مخاطب در گروه هاي سني مختلف ارتباط معنادار ، هدفمند وموثري برقرار كند.اگر برنامه نداشته باشيد بعد از ۸ ماه تعطيلي مدارس نمي توانيد يك نرم افزار ارتباط آنلاين با جامعه هدف ايجاد كنيد و نرم افزار"شاد" شما به پراسترس ترين برنامه ي آموزشی تبديل مي شود و برخلاف نامش به قصه پرغصه این روزهای خانواده‌ها تبدیل شده و مشکلات متعددی را برای آنان ایجاد مي كند.

♦️دوم: بی عدالتي :
بی عدالتی آموزشی ، دومین مولفه ای است که استرس زایی بالایی دارد و جامعه را نگران می کند.بدوت تردیدنابرابری فرصت ها در آموزش و پرورش نتیجه همین بی عدالتی هاست.
همه ما می دانیم تنها نابرابری‌ موجه و اخلاقی است که به خاطر مواردی که تحت کنترل فرد هستند (مانند پشتکار) رخ بدهد و نابرابری‌ که به خاطر عواملی که تحت کنترل فرد نیستند بروز می‌کند، عادلانه و موجه نخواهند بود.در جامعه طبق قانون اساسی می بایست تحصیل با کیفیت به صورت رایگان و عادلانه در دسترس همه افراد باشد.واقعیتی که هر سال کم رنگ تر می شود.
سالهاست كه عدالت آموزشي پاشنه آشيل آموزش وپرورش ما شده است.نابرابري فرصت های آموزشي هر سال بيش تر خود را نشان مي دهد وشكاف دسترسي به سيستم آموزشي استاندارد و عدالت محور بيشتر از هميشه است.بی عدالتی در هر نوع آن سبب استرس و مایه نگرانی شدید جامعه می شود.

♦️سوم: بي كيفيتي :
گفته مي شود بدون یادگیری عمیق مهارت‌های مختلف در دوران تحصیل، آموزش هاي فراگرفته شده منجر به توسعه نمی‌شود.سالهاست كيفيت دانش عمومي و تربيتي يك دانش آموز فارغ التحصیل شده ، چالش جدي جامعه ما است. سطح سواد وتربيت دانش آموزان فعلي با گذشته بسيار متفاوت است و مورد نقد جدي صاحبنظران قرار دارد. آموزش وپرورش در اين زمينه هرگز متناسب با تحولات و تغییرات در ساختارها و لایه های اجتماعی و مطالبات جوانان پیش نرفت و محتواي كتب درسي نيز انعطاف لازم را نداشت. حالا كه در جنگ كرونا گرفتار شده ايم خدا مي داند تضمین کیفیت آموزش چگونه خواهد شد. چه كسي فرآیند یادگیری در آموزش مجازی فعلی از طریق سامانه "شاد " را تضمين مي كند؟
آموزش و پرورش سالهاست افرادی را تربیت می کند که مهارت‌های ارتباطی، نوشتاری و اجتماعی آنها نه تنها مطلوب نیست،بلکه معیوب است.
دانش آموزان زیادی از دبیرستان‌ها فارغ­ التحصیل می‌شوند بدون آنکه بتوانند مشکلات ساده زندگی روزمره را تحلیل کنند، برایش راه­ حلی بیابند و ایده‌ها و افکار خود را با زبانی روشن و دقیق بر روی صفحه کاغذ بیاورند.

♦️چهارم : روح آزاري :
از نگاه روانشناسي وجامعه شناختي بيشتر بیماريهاي روانی وكاستي هاي اجتماعي از کودکی و نوجوانی فرد را درگير مي كند.آموزش وپرورش با عملكرد خود روح كودكان و نوجوانان را تحت تاثیر قرار می دهد. به باور من ريشه بسياري از آسيب هاي اجتماعي را بايد از مسير تحصيلي ودوران مدرسه افراد مورد بازبيني قرار داد.كنكور يكي از پرواضح ترين عامل اين آسيب اجتماعي است.نظام آموزش و پرورش به دلیل کنکور استرس زايي كه دارد سبب بروز آسیب های جدی اجتماعی و روانی می شود و روح نوجوانان را مي خراشد.استرس های کنکور، استرس های شب امتحان و حفظ تلمباری از کتاب هایی که خیلی زود فراموش می شود و مواردی از این دست آزار دهنده ی روح و روان دانش آموز است.

♦️پنجم: روح سلطه گری و سلطه پذیری :
دکتر رنانی اعتقاد دارد "آموزش سلطه پذیری در مدارس ما زمینه ای برای سلطه گری در جامعه می شود". متاسفانه بر خلاف بسیاری از سیستم های آموزشی و تربیتی در دنیا، رفتار و نوع آموزش معلمان ما درمدارس ،روح سلطه گری و سلطه پذیری را تقویت می کند؛ بدان معنی که معلم می گوید و مخاطب باید گوش بدهد و تقریبا دیالوگ موثری هم در فرایند تعلیم و تربیت بین معلم و دانش آموز رخ نمی دهد. این رویکرد در نهایت عقده ها و استرس های بزرگی به همراه آن زاده می شود که خانواده را بعنوان یک نهاد مهم جامعه ، درگیر می کند.

/ دکترعلیپور/ عصرارتباط

🔸@managers1404
🔴 ⁣کدام یک مهم‌تر است؟


داشتن #مهارت_نرم یا
داشتن #مهارت_سخت

⁣این سؤال مانند این است که بگوییم برای زنده ماندن وجود قلب لازم است یا مغز! کدام یک مهم‌تر است؟!




🔶برای کارآفرینی هم هر دوی آن‌ها لازم است، هم مهارت‌های سخت و هم مهارت‌های نرم! کدام یک بیشتر؟! بستگی به فرد و نوع کسب‌وکاری دارد که کارآفرین آن را آغاز کرده است. ولی به‌طور کلی وجود هر دوی آن‌ها لازمه کارآفرینی است.

#هوش_کارآفرینی مجموعه‌ای از ⁣#مهارتهای_نرم و ذهنی است که کارآفرینان می‌توانند آن‌ها را یاد گرفته و در خود نهادینه کنند، یعنی تبدیل به یک عادت کنند تا بتوانند در مسیر سخت کارآفرینی با کمک آن توانمندی‌ها بر موانع فائق آیند.


هوش کارآفرینی می‌تواند در هر فردی ایجاد شود. هر فردی که تمایل داشته باشد وارد دنیای کارآفرینی شود می‌تواند آن را فرا بگیرد. هوش کارآفرینی چیزی است که باید با تمرین و ممارست در فرد تبدیل به یک عادت شود.


🔷هوش کارآفرینی باعث تغییر سبک زندگی انسان معمولی به یک انسان کارآفرین می‌شود. هوش کارآفرینی باعث رشد و ارتقاء سطح زندگی افرادی است که دوست دارند زندگی متفاوتی نسبت به گذشته خود داشته باشند.

/کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
@managers1404
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴🔸 #نوآوری_آموزشی

🔸مدرسه ای در باغ!!!

(تجربه ای دیدنی از مدرسه ای در " آمریکا ")

.
🔅🔸 @managers1404
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴🔸 #نوآوری_آموزشی

🔸چگونه به دانش آموزان درس اسراف نکردن را می توان آموخت؟!

(تجربه ای از " آمریکا ")


🔸🔅 #managers1404
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴🔸#نوآوری_آموزشی

🔸چگونه دانش آموزان انگلستانی با تأسیس شرکت و اصول سرمایه گذاری آشنا می شوند؟!👌

🔸 @managers1404
🔴🔸عادات رئیس‌های دوست داشتنی و موفق

آیا می‌دانید مدیران_دوست_داشتنی چه عادت‌هایی دارند؟ شاید تاکنون یک رئیس قدرتمند و بانفوذ داشته‌اید و می‌دانید چقدر وجود آن برای موفقیت شرکت لازم است. بنا بر گزارش موسسه‌ی گالوپ در سال ۲۰۱۵ میلادی، کارمندانی که عملکرد بهتری دارند توسط مدیران بهتری هدایت می شوند. در ادامه مقاله عادات رئیس‌های دوست داشتنی و موفق را بیان می کنیم:

۱. مدیران موفق منظورشان را صریح بیان می‌کنند:
جفری_جی_فاکس (Jeffrey J.Fox)، مدیر شرکت مشاوره Fox & Company و نویسنده کتاب "چطور یک رئیس خارق‌العاده باشیم؟" می‌گوید: «اغلب کارمندان از حرف‌های دوپهلو بدشان می‌آید. پس اگر واضح حرف نزنید مجبور می شوید انرژی زیادی صرف برطرف کردن شایعات کنید.» رئیس‌های خوب و دوست‌داشتنی حرف‌های دوپهلو نمی‌زنند و همیشه منظور خود را واضح و صریح بیان می‌کنند.

۲. مدیران موفق به کارمندهایشان اعتماد دارند:
فاکس می گوید: "مدیران خوب و دوست داشتنی همیشه کارمندان باهوش، صادق و توانمند را استخدام کرده و با آن‌ها ارتباط مؤثری برقرار می کنند. آن‌ها به کارمندهایشان اجازه می دهند توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند." اگر کارمندان خوبی استخدام کنید، نیازی به مدیریت تمام جزئیات نبوده و نگران درست انجام شدن کارها هم نخواهید بود.

۳. مدیران موفق در مسیر خود ثابت‌قدم هستند:
به تازگی تحقیقی در موسسه‌ی آموزشی مدیریت چاپ شده که نشان می دهد ارتباط نادرست با کارمندان توانایی‌های مدیر را زیر سؤال می برد. برخی‌ها فکر می کنند اگر گاهی خوش رفتاری کنند بهتر از این است که همیشه بداخلاق و سخت گیر باشند، اما مطالعات نشان می دهد کارمندانی که گاهی با آن‌ها خوش رفتاری می شود نسبت به کسانی که در محل‌هایی کار می کنند که دائماً با آن‌ها به خوبی یا بدی برخورد می شود، استرس روانی بیشتری دارند.

۴. مدیران موفق ارزش کار کارمندان‌شان را می‌دانند:
روبرت_آی_ساتن (Robert I. Sutton)، استاد دانشگاه استنفورد و نویسنده کتاب "مدیر خوب، مدیر بد" می گوید: "وقتی مدیر موفقی خواهید بود که ارزش کار کارمندانتان را درک کنید." باید تمام جزئیات کار کارمندان را در نظر بگیرید و چالش‌هایی که ممکن است با آن رو به رو شوید را بشناسید و آن‌ها را مدیریت کنید.

۵. مدیران موفق اجازه می‌دهند گاهی اشتباه کنید:
فاکس معتقد است: "هر کسی مرتکب اشتباه می شود. وقتی کارمندانتان از حقیقت بترسند، شرایط بدتر می شود." او می گوید: "اگر کارمندان بدانند با یک اشتباه چیزی خراب نمی شود، سرگرم کار می شوند و در انجام کارها همکاری می کنند."

۶. مدیران موفق جایگاه خود را می‌دانند:
مدیران خوب می دانند کار کردن برایشان چه مزایایی دارد. وقتی در سلسله مراتب کار می کنید، افراد بالا دست می خواهند قدرت بیشتری داشته باشند و اگر آگاهی کافی نداشته باشید، فاجعه‌ی بزرگی به بار می آید.

۷. مدیران موفق شرایط را سر و سامان می‌دهند:
اگر رئیس مورد قبول بالا دستی‌های خود باشد، می تواند از حقوق کارمندان خود دفاع کند و نظرات آن‌ها را انتقال دهد.

۸. مدیران موفق شما را ارزشمند می‌دانند:
بیل_سگریو (Bill Seagraves)، نویسنده کتاب "بهترین مدیر ممکن باشید"، می گوید: "مدیران موفق به این درک رسیده‌اند که شما برای خودتان زندگی‌ای دارید که برایتان ارزشمند است." باید به کارمندانتان اجازه دهید زمانی را صرف خانواده و کارهای شخصی‌شان کنند. اگر این کار را انجام ندهید، باعث ناراحتی کارمندهایتان خواهید شد.

۹. مدیران موفق به پیشرفت اهمیت می‌دهند:
مدیران خوب از تمام مهارت‌هایی که فراگرفته‌اند استفاده می‌کنند تا کارمندان‌شان آموزش‌های لازم را ببینند و در تخصص خود پیشرفت کنند.

۱۰. مدیران موفق هوای کارمندان‌شان را دارند:
کارمندان به مدیرانی علاقه دارند که هوای‌شان را داشته باشند. پس آن‌ها می توانند به شما اعتماد کنند پشتیبان‌شان باشید، با آن‌ها صادق هستید و محیط امنی برایشان فراهم می‌کنید.

@managers1404
.
🔴🔸مهارت‌هایی که از شما یک شخصیت #کارآفرین می‌سازد

بیشتر شاغلین در مشاغل دولتی، خصوصی، خدماتی و ... کار می‌کنند. اما شغل بعضی‌ها، ایجاد شغل است!
این افراد که به کارآفرین (entrepreneur) معروف هستند، در مقایسه با دیگران قابلیت‌ها و تواناییهای زیر را دارند:

متقاعدسازی

کارآفرین‌ها همیشه در بحث‌ها برنده هستند. چرا که می‌دانند با پرسیدن سؤالات درست و داشتن دانش کافی، بدون شک حق را به آن‌ها خواهید داد.

رهبری

رهبر موفق کسی است که تصویر قانع کننده‌ای از آینده به دیگران نشان دهد.

تعهد شخصی

کارآفرین‌ها به هدفشان ایمان دارند و هرجا لازم باشد آستین‌شان را بالا می‌زنند و قسمتی از مسئولیت‌ها را به دوش می‌کشند.

معطوف بودن به هدف

تمام تلاش‌ها را برای رسیدن به هدف مورد نظر جهت دهی می‌کنند تا هیچ انرژی ‌ای هدر نرود.

مهارت‌های ارتباط با دیگران

زیر و بم روابط انسانی را می‌دانند و می‌دانند چطور مجموعه‌ای از کارمندان را کنترل کنند و تمام بخش‌های یک شرکت را هماهنگ کنند.

کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
🔸 @managers1404
.
🔴🔸چگونه هم مقتدر باشید و هم مهربان؟!

امروزه تقریبا هر کس با یک رئیس و مافوق سر و کار دارد که ماهیت و کیفیت رابطه آنها تاثیر بسزایی بر کار و زندگی آنها دارد. در این میان، آنچه می‌تواند کمیت و کیفیت این رابطه را ارتقا بخشد، همان چیزی است که ترکیبی هوشمند از اقتدار و مهربانی در حوزه ارتباط بین مدیران و کارکنان به حساب می‌آید.

سبک مدیریتی مبتنی بر اقتدار همراه با مهربانی دارای ابعاد کاربردی و آموزنده‌ای برای مدیران و روسایی است که با تنوع نژادی، مذهبی و فرهنگی گسترده‌ای در سازمان خود مواجهند و همین مساله برقراری رابطه موثر با کارمندان را برای آنها با مشکل روبه رو می‌سازد، چرا که باید با افرادی با تفاوت‌های فرهنگی، زبانی، مذهبی و فکری چشمگیری رو در رو شده و اقتدار همراه با مهربانی را برای تمام آنها به اجرا درآورد.

راهبردهایی بر‌ای ایجاد یک فرهنگ سازمانی مبتنی بر اقتدار همراه با مهربانی در سازمان یا تیم تحت رهبری شما:

در انتقال تجربیات خود به دیگران قاطع باشید:

شما به‌عنوان یک مدیر باید اصول اقتدار همراه با مهربانی را با صراحت و شفافیت تمام با اعضای تیم خود در میان بگذارید تا آنها هم از این اصول آگاهی یابند. تجربه ثابت کرده که انتقال مفاهیم و ایده‌های مدیریتی به کارمندان از طریق روایت داستان‌های خودتان یا دیگران، بسیار بهتر و بیشتر از بیان تئوری‌های مدیریتی بر کارکنان و اعضای تیم تاثیرگذار خواهد بود.

از کارکنانتان بخواهید از شما انتقاد کنند:

از اعضای تیم خود بخواهید انتقاد از شما را شروع کنند و این اطمینان را به آنها بدهید که از این انتقادها استقبال می‌کنید. همیشه به یاد داشته باشید که اگر کارکنان شما انتقاد نمی‌کنند به‌آن معنا نیست که شما رئیس خیلی مقتدری هستید که هیچ نقصی ندارد.

به گفت‌وگوهای شغلی اهمیت بدهید:

سعی کنید به بهانه‌های مختلف با کارکنان گفت‌وگوهای شغلی مفیدی داشته باشید و می‌توانید این کار را با پرسابقه ترین و قدیمی ترین کارمندان خود شروع کنید.

کارکنانتان را به مشاوران صادق خود تبدیل کنید:

شما در هر شرایطی به مشاوره و کمک‌های فکری دیگران به ویژه کارکنانتان نیازمندید تا آنها بتوانند نکات کلیدی و توصیه‌های کاربردی زیادی را به شما گوشزد کنند. این کار باعث می‌شود تا یک نوع احساس حمایت شدن و حمایت کردن در درون تیم‌های کاری شکل بگیرد.

اجازه ندهید کارکنان تان از هم بدگویی کنند:

اگر مدیری نتواند یا نخواهد جلوی غیبت و بدگویی اعضای تیم خود در مورد یکدیگر را بگیرد و اجازه دهد تا هر کدام از کارکنان، دیگران را متهم به کم‌کاری و ضعف عملکردی کند، آن گاه مجبور خواهد شد جلسات متعددی را برای حل اختلافات به وجود آمده در درون تیم برگزار کند که این امر، زمان و انرژی زیادی را تلف خواهد کرد.

همیشه زمانی را برای خلوت کردن با خود اختصاص دهید:

مدیری که سرش را بیش از حد شلوغ کرده لزوما مدیر پربازده‌ای نیست، چرا که هر مدیری نیاز دارد در هر روز کاری دقایقی را صرف اندیشیدن در شرایط و موقعیت‌های کاری کند تا در نتیجه بتواند برنامه‌های بهتری را تدوین کرده و تصمیمات مناسب‌تری را اتخاذ کند.

به فکر ارتقای کارکنانتان نیز باشید:

یک مدیر مقتدر و مهربان نباید فقط به فکر منافع و ارتقای خودش باشد و لذا برنامه ریزی برای آینده تیم‌های کاری و نوشتن یک برنامه مدیریت رشد برای هر کدام از اعضای تیم از جمله وظایف کلیدی و آینده‌ساز مدیران محسوب می‌شود.

منبع: Strategic Management


کانال نکات مدیریت
مدیران 1404

🔸 @managers1404
🔴💢 ۱۲ شخصیت مختلف در محیط کار و روش درست تعامل با آنها

🔸هریک از همکاران در محیط کار شخصیت خاص خودشان را دارند، بنابراین نمی‌توان با همهٔ آنها به یک شکل رفتار کرد. توجه به این نکته اهمیت زیادی در پیشرفت شغلی ما دارد و بهتر است تا جای ممکن روش درست تعامل با آنها را بدانیم.

🔸در ادامه ۱۱ مورد از انواع مختلف همکاران، چگونگی شناخت و تشخیص آنها و راه کنار آمدن با آنها را شرح داده ایم:

▪️برنده
او کارمندی ایده آل است. برنده فردی است که همیشه در لحظات حساس یا پروژه‌های بزرگ به او تکیه می‌کنند. این فرد فهرست بلندی از دستاوردها دارد و مسئولیت پذیر است. برنده از دارایی‌های باارزش شرکت به شمار می‌رود.
◀️ همیشه این نوع همکاران را حمایت کنید، قدردان آنها باشید و از خودتان بپرسید: «چه چیزهایی می‌توانم از این فرد بیاموزم تا حتی از او نیز بهتر شوم؟»

▪️قهرمان خاموش
او کسی است که کار خود را بدون تقدیری که سزاوار آن است، انجام می‌دهد. او ترجیح می‌دهد جلب‌توجه نکند. این فرد شباهت زیادی به «برنده» دارد ولی معمولا توجه چندانی به او نمی‌کنند.
◀️ کاری کنید که او حس کند که به دستاوردهایش توجه می‌شود. سعی کنید او را به موقعیت‌هایی وارد کنید که در آنها باید رهبری گروه را بر عهده بگیرد و مسئولیت‌های بیشتری را بپذیرد.

▪️مربی
مربی عاشق این است که چیزهایی فراتر از جنبه‌های صرفا فنی شغل را به شما بیاموزد. او با اشتیاق، دانش خود را در اختیارتان قرار می دهد.
◀️ شاگرد خوبی باشید و به نصیحت‌های او گوش بدهید؛ فرقی نمی‌کند که در حال حاضر در چه پست و موقعیتی هستید؛ چون در هر صورت، داشتن مربی خوب بسیار ارزشمند است.

▪️پیش‌کسوت
پیش‌کسوت کسی است که مدت زیادی عضو سازمان شما بوده است.
◀️ آیا می‌خواهید درباره تاریخچه شرکت چیزی بدانید؟ پیش‌کسوت کسی است که می‌توانید سؤال‌های خود را از او بپرسید. حتما این همکار را در گفت‌وگوها و تصمیم‌گیری روزانه شرکت دهید تا احساس نکند که نادیده گرفته شده است.

▪️دوست
دوست کسی است که در محل کار و بیرون آن همراه شماست. او کسی است که به نظرات و ایده‌های شما گوش می‌دهد، همواره می‌توانید به او اعتماد کنید و در شرایط دشوار همراه شماست.
◀️ قدر روابط دوستانه‌ای را که در محل کار برقرار می‌کنید، بدانید! این همکار کسی است که همیشه می‌توانید به او تکیه کنید.

▪️شوخ‌طبع
همکار شوخ‌طبع، در محل کار فضای غیررسمی و سرزنده‌ای را ایجاد می‌کند. او در جلوگیری از ایجاد موقعیت‌های تنش‌زا استاد است.
◀️ از هم‌صحبتی و شوخی‌های همکار شوخ‌طبع لذت ببرید، البته تا زمانی که این شوخی‌ها موجب رنجش کسی نشده‌اند. مراقب باشید که این شوخی‌ها در انجام کارهای جدی و مهم شما اختلالی ایجاد نکنند.

▪️سخن‌چین
سؤال‌هایی مانند «درسته که می‌خوان کارمندان رو اخراج کنن؟»، «آیا واقعا اونها با هم رابطه دارن؟» همگی پرسش‌هایی هستند که سخن‌چین از جواب دادن به آنها خوشحال می‌شود. سخن‌چین عاشق اختراع کردن یا گفتن داستان‌های جذاب درباره دیگران است.
◀️ همیشه مراقب همکار سخن‌چین باشید. اگر این داستان‌ها به گوش‌تان رسید، این شایعه‌ها را به دیگران نگویید. وقتی که این فرد اطراف شماست، مراقب حرف‌های‌تان باشید.

▪️چاپلوس
آنها برای بهره‌برداری کردن از افراد بالاتر از خود تقریبا هر کاری می‌کنند، کارهایی مانند گفتن حرف‌های خوشایند و تعریف‌وتمجید کردن.
◀️ بهتر است که از او دوری کنید. البته این رفتار او می‌تواند به شما انگیزه بدهد و موجب شود که دستاوردهای‌تان را به دیگران نشان دهید و ارزش افزوده‌ای را که برای شرکت ایجاد کرده‌اید، به رئیس خود یادآوری کنید.

▪️غرغرو
تجربه نشان داده است که معمولا تعامل با فردی که همیشه غر می‌زند و شکایت می‌کند، مفید نیست. شکایت کردن او می‌تواند نتیجهٔ سرخوردگی، خستگی، استرس یا ناراضی بودن از محل کار باشد.
◀️ اجازه ندهید که احساسات منفی یا افکار منفی این نوع همکاران روی شما تأثیر بگذارد. سعی کنید موضوع گفت‌وگو را تغییر دهید و درباره موضوع مثبت و بهتری صحبت کنید.

▪️سیاست‌باز
از فرد سیاست‌باز هیچ چیز بعید نیست. گاهی بعضی از همکارها از پشت به شما خنجر می‌زنند؛ مثلا فردی که گمان می‌کردید دوست شماست، ایدهٔ شما را به‌نام خودش ارائه می کند.
◀️ در رویارویی با افراد سیاست‌باز همیشه باید هوشیار و مراقب باشید؛ حتی اگر همه چیز خوب به نظر برسد و ظاهرا دلیلی برای احتیاط و هوشیاری شما وجود نداشته باشد.

▪️کم‌کار
افراد کم‌کار در ظاهر مشغول کار به نظر می‌رسند؛ درحالی‌که در واقع مسئولیت‌های خود را به گردن دیگران می‌اندازند.
◀️ اگر کارهای این همکار روی شما یا گروه شما تأثیری نمی‌گذارد، بهتر است که او را نادیده بگیرید؛ ولی اگر روی کار شما تأثیر می‌گذارد، حتما به این رفتار او اشاره کنید.

✏️ منبع: hays

کانال نکات مدیریت

🔸@managers1404
💥معلم خوب کسی است که به ما خوب سؤال کردن را یاد می دهد.

ریچارد فاینمن


📚 کانال نکات مدیریت

@managers1404
💥 تحقیقات نشان می‌دهند که حواس افراد در خلال ساعت‌های کاری خود به‌طور میانگین هر ساعت ۱۱ بار توسط اطرافیان پرت می‌شود.

انواع پیام‌ها و تماس‌ها و درخواست‌هایی که در طول ساعت‌های کاری دریافت می‌کنیم، گواهی بر همین ادعا هستند. یکی از دلایل ایجاد شدن این حجم از حواس پرتی، فرهنگی است که از افراد درخواست می‌کند تا «هم‌اکنون» به تمامی پیام‌ها و درخواست‌ها پاسخ دهند. درحالیکه برای جلوگیری از بر هم خوردن تمرکز افراد باید فرهنگی مبتنی بر «زمان مناسب» پاسخگویی اجرا شود.


📚 کانال نکات مدیریت

@managers1404
💥 چیزی که با رسیدن به اهداف به دست می آورید،
به اندازه تغییری که با رسیدن به اهداف در شما ایجاد می شود، اهمیت ندارد.
زيگ زيگلار


📚 @managers1404
🔴🔸 #ترس #از #تصمیم گیری

اگر بخوام یکی از بدترین #تجربه هام را نام ببرم کار کردن با مدیری هست که ترس از #تصمیم گیری دارد!

اگر دیدید کارها هیچ وقت تمام نمیشه!
اگر دیدید تغییر در یک تسک بیش از حد معمول انجام میشه
اگر دیدید تغییرات چرخشی یه بازگشتی دارید!
احتمالا دچار چنین عارضه وحشتناکی شدید.

تصمیم چرخشی یا بازگشتی یعنی تصمیم گرفته میشه x را انجام بدید بعد تبدیل میشه به x+1 و بعد x+2 بعد y و بعد y-1=x!!!!!!! به نظر خنده دار میاد ولی واقعیه! از یک نقطه شروع میکنید بعد کار تغییر میکنه و این تغییر نظر اینقدر انجام میشه که در نهایت به همان نقطه اول برگشتید شاید با یکصدم درصد بهبود! که عملا ارزش روزها و هفته هدر دادن منابع را ندارد!

عواملی که باعث ترس در تصمیم گیری میشه عبارتند از:

1- تجربه کم

2- ارزیابی و تحلیل بیش از حد

3- درگیر micro-optimization شدن در صورتی که هنوز تخم مرغی وجود ندارد که شما به فکر رنگش باشید (داستان تخم مرغ هفت رنگ را قبلا توضیح دادم)

4- نداشتن تسلط به موضوع و اطلاعات کافی

5- فرار کردن از تصمیمات ماکروسکوپیک (مثال: این ریفکتور را انجام بدهم؟ ) به تصمیم های میکروسکوپی (مثال: میشه فعلا 2 ماه دیگه با همین زیرساخت دوام بیارم؟)

البته در مورد 5 گاهی مرز باریکی از خریدن فرصت در یک بزنگاه و یا فرار به وجود میاد مثلا ممکن است در شرایطی با عقب انداختن و انجام دادن یک کار دیگه از فرصت خاصی که به وجود اومده استفاده کنیم اما در اکثر موارد این مورد واقعی نیست.
📍فرزندان و هیجانات و اضطراب های این روزها !


🟣 کارگاه کنترل *هیجانات* و *اضطراب* های کودکان و نوجوانان

بهره گیری مطلوب از هوش هیجانی
راهکارهای کنترل خشم و اضطراب و استرس در فرزندان
پیش گیری از ناامیدی ها و بی انگیزگی های تحصیلی و آموزشی
راهکارهای تاب آوری در بحران های مختلف اجتماعی و آموزشی


🔆 آنچه دغدغه و نگرانی های این روزهاست !


اساتید دوره :
👌خانم دکتر زهرا امیرآتشانی. عضو انجمن روانشناسی امریکا و مدیر مرکز پرورش ذهن فرزام
👌خانم دکتر مژگان محمدی نائینی هیات علمی دانشگاه آزاد
👌آقای دکتر حمید خانی پور هیات علمی دانشگاه خوارزمی

همراه با ارائه گواهی حضور در دوره از موسسه ماتریس پدیا اتریش MPT


☀️مدیر اجرایی این دوره : سرکارخانم دلاوری
ثبت نام : با واتس آپ با شماره
09058903442
یا شماره های ۳-۲۲۳۰۲۰۹۲ و ۲۲۳۰۲۰۹۵


📍مرکز پرورش ذهن فرزام ، مسیر فرزانگی و بالندگی نسل آینده .
وقتی ۱۷ ساله بودم جمله‌ای خواندم که تاثیری عمیق بر روی آینده‌ام گذاشت:
"هر روز طوری زندگی کنید که به نظر آخرین روز زندگی‌تان است و اگر همین‌طور ادامه دهید، بلاخره یک روز به صحیح‌ترین شیوه ممکن زندگی خواهید کرد"

از آن روز به مدت ۳۳ سال، هر روز صبح در برابر آیینه از خودم می‌پرسم اگر امروز آخرین روز زندگی‌ام باشد آیا حاضرم کارهایی که باید امروز انجام دهم، انجام بدهم؟ اگر پاسخم مثبت نبود، متوجه می‌شوم که باید در قسمتی از زندگی‌ام تجدیدنظر کنم...
خوشبختی می‌تواند از درونِ تلخ‌ترین روزهای زندگی شما زاده شود.

"استیو جابز"


@managers1404
با گوریل ها کشتی نگیرید!

در سال ۲۰۰۰، مشاور شرکت نوپایی بودم که موفق به ثبت ختراع جهت تولید لباسهایی شده بودند که ذرات باران را دفع میکرد، در دمای پایین گرم میشد و در دمای بالا سرد. اعضای تیم به این مهارت جدید بسیار می بالیدند و بسیار هیجان زده بودند، یک برند انتخاب کرده بودند و درحال مذاکره جهت جذب سرمایه بودند.

سوزان بیشترین حمایت را ازین تیم کرده بود، با این حال در سومین دور تامین سرمایه علاقه ای نشان نداد و گفت باید هوشمندانه تر عمل کنیم. در حال حاضر بهترین کار این است که این شرکت را یکجا به یک شرکت بزرگ تولید منسوجات بفروشیم.

تیم نوپا دربرابر این حرفها موضعی دفاعی گرفت.
سوزان جواب داد:
شما کاری خارق العاده انجام داده اید و فناوری شگفت انگیزی راخلق کرده اید، کارتان در کلاس جهانی اهمیت دارد، اما ایجاد یک شرکت تولیدی پوشاک بازی جدیدی است.

نا امیدی اتاق را فراگرفته بود.
سوزان ادامه داد:

ببینید مثل این می ماند که شما در مسابقه دوی صد متر مدال طلای المپیک را برنده شده اید، اما شما میخواهید به جای مسابقه دو، بروید وبا گوریل ها کشتی بگیرید. ایده خوبی نیست ومن نمی توانم ازشما پشتیبانی کنم.

تصویر سازی جالب سوزان باعث شد نظر مدیرعامل عوض شود چون نمیخواست با گوریلها گلاویز شود.

منبع: کتاب استراتژی خوب استراتژی بد، اثر ریچارد روملت


🔅کانال نکات مدیریت

🔸🔅@managers1404
⁣«#فابینگ» چیست و چگونه ما را تهدید می‌کند؟
# بخش_اول

#فابینگ (Phubbing#) چیست؟
در بهار سال ۲۰۱۲ فرهنگ لغت Macquarie استرالیا و آژانس تبلیغاتی McCann گروهی از متخصصان زبان را گرد هم آوردند تا بر پدیده‌ای رایج در عصر تلفن‌های هوشمند نامی بگذارند. آنها این پدیده را فابینگ 'Phubbing' لقب دادند و آنرا چنین تعریف کردند: "عمل نادیده گرفتن کسی که با شما صحبت می کند با توجه و نگاه کردن به تلفن همراه خود" یا "عمل خنثی کردن روابط شخصی در یک محیط اجتماعی با نگاه کردن به تلفن به جای توجه به دیگری ".
👌بنا به تعریف، 'Phubbing#' عملی است که باعث می شود افراد در محیط‌های اجتماعی یا خانوادگی به جای توجه به دیگران به تلفن خود نگاه کنند.

👌یا به عبارت ساده تر: "بی‌اعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه".

#فابینگ چگونه بر روابط ما تأثیر می گذارد؟
از سال ۲۰۱۲ تا کنون مطالعات زیادی در مورد عوارض و پیامدهای فابینگ در روابط اجتماعی، بین فردی، زناشویی و کودکان انجام شده که همگی بر پیامدهای منفی #فابینگ تاکید داشته اند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که صرف حضور تلفن همراه در حین مکالمه - حتی اگر از آن استفاده نشود - کافی است تا مردم احساس ارتباط کمتری با یکدیگر داشته باشند.
فابینگ باعث می‌شود توانایی صحبت کردن رودررو و ایجاد رابطۀ حضوری با دیگران آسیب ببیند. امروزه بیش از سه چهارم ایرانیان تلفن هوشمند دارند، بنابراین ممکن است مشکل فابینگ روز به روز برای ما بدتر شود و پیامدهایش بیش از این روابط اجتماعی را گسسته و تخریب کند.

⁣مطالعه دیگری نشان داد وجود #فابینگ در روابط زناشویی به افسردگی زوجین می‌انجامد و نیز این همسران میزان افسردگی بالاتری را تجربه می کنند. این محققان می گویند: "اگر شریک زندگی شما مشغول تلفن است بدان معنی است که او در آن لحظات با هم بودن چیز دیگری را بر شما اولویت می دهد" و این به روابط شان صدمه می زند.
🔊همچنین یک مطالعه در مورد تاثیر #فابینگ بر روابط والدین و فرزندان اثبات کرد که کودکان و نوجوانانی که والدین شان درگیر فابینگ هستند تا ۶۰ درصد بیشتر دچار افسردگی، پرخاشگری، گوشه گیری و انزوا می‌شوند.
بنا به تحقیقات فابینگ همچنین بر روابط درون خانوادگی تاثیر منفی گذاشته میزان تعلق و وابستگی خانوادگی اعضا را کاهش می‌دهد.

/کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
@managers1404
⁣«#فابینگ» چیست و چگونه ما را تهدید می‌کند؟
# بخش_دوم


⁣فابینگ چگونه بر سلامت روان تأثیر می گذارد؟
از سال ۲۰۱۲ تا کنون مطالعات زیادی در مورد عوارض و پیامدهای فوبینگ در روابط اجتماعی، بین فردی، زناشویی و کودکان انجام شده که همگی بر پیامدهای منفی فوبینگ تاکید داشته اند.
مطالعه ای در سال ۲۰۱۲ نشان داد که صرف حضور تلفن همراه در حین مکالمه - حتی اگر از آن استفاده نکنید - کافی است تا مردم احساس ارتباط کمتری با یکدیگر داشته باشند.
یک مطالعه منتشر شده در مجله روانشناسی کاربردی اجتماعی نشان داد که افرادی که مورد فابینگ قرار می گیرند از این موضوع بسیار بیشتر ناراحت می شوند تا وقتی که اصلا از آنها چیزی پرسیده نشود.
نیروی محرک این احساسات چیست؟ مطالعات نشان داده است که #فابینگ ۴ نیاز اساسی انسان را تهدید می کند این نیازهای اصلی عبارتند از:
احساس تعلق داشتن
اعتماد به نفس

زندگی معنادار
احساس کنترل داشتن


وقتی کسی پیش شما با تلفنش مشغول می‌شود، شما ممکن است احساس طردشدن و محروم شدن از مصاحبت او را بکنید. این می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد.
👌تحقیقات همچنین نشان می دهد افرادی که دچار فابینگ هستند تمایل زیادی دارند تا تلفن‌شان همیشه در دسترس باشد تا با شبکه رسانه‌های اجتماعی ارتباط برقرار کنند و به این وسیله خلاء ارتباط حضوری یا رودررو را پر کنند. این شروع یک چرخه معیوب است.
به علاوه، غواصی در شبکه های اجتماعی ممکن است مشکل را بدتر کند. بر اساس تحقیق منتشر شده در کتاب "کامپیوتر و رفتار انسانی" (Computers and Human Behavior)، شبکه های اجتماعی می‌توانند احساس افسردگی را بدتر کنند و هر چه بیشتر از رسانه های اجتماعی استفاده کنید ، احتمال احساس افسردگی یا اضطراب شما بیشتر است.


👌مطالعه‌ای دیگر نشان داد افرادی که هنگام صرف غذا با دوستان یا خانواده از تلفن خود استفاده می کنند نسبت به افرادی که این کار را نمی کنند، از وعده غذایی خود کمتر لذت می‌برند. یک آزمایش پیگیری نشان داد که استفاده از تلفن با ایجاد حواس پرتی و کاهش اشتیاق، لذت تعاملات رودررو را در دور میز غذا از بین می‌برد؛ امری که به کاهش روابط خانوادگی منجر می‌شود.
آیا شما دچار فابینگ هستید؟
علامت شماره یک مبنی بر اینکه شما دچار فابینگ هستید، تلفن همراه شما است. اگر تلفن شما همیشه با شماست چون می ترسید تماس، اعلانات یا به روزرسانی وضعیت را از دست بدهید ، احتمالاً دچار فابینگ هستید.
سه نشانه دچار بودن به فابینگ به این شرح است:
همزمان دو مکالمه دارید، یکی از طریق تلفن و و یکی با شخص روبرویتان. شما به احتمال زیاد هیچکدام از این دو مکالمه را با موفقیت انجام نمی دهید و مطمئناً فیوب "Phub" (دچار فابینگ) هستید.
سرمیز یا سفره غذا یا دیگر موقعیت‌های اجتماعی با تلفن خود مشغول می‌شوید. قرار دادن تلفن کنار بشقاب غذا علامت هشداری است که نشان می دهد به زودی ارتباطات خانوادگی تان دچار اختلال خواهد شد.
یادتان باشد حتی لازم نیست تلفن خود را در حین مکالمه لمس کنید تا روی رابطه شما تأثیر منفی بگذارد. یک مطالعه نشان داده است که تنها وجود تلفن در دستان یا کنار شما باعث می‌شود همسر، فرزند، خانواده یا دوستان و همکارانتان کمتر با شما ارتباط برقرار کنند.
بدون چک کردن تلفن نمی توانید شام، نهار یا صبحانه تان را تمام کنید. این نشانه‌ای از دلهره و ترسی واقعی در شماست. ترسِ از دست دادن تماس، پیام یا پست جدیدی در شبکه های اجتماعی.


🔴 ۳ راه برای جلوگیری از فابینگ شدن
اگر فکر کردن به خارج شدن و کنار گذاشتن شبکه های اجتماعی شما را عصبی کرده و مزاجتان را به هم می ریزد، تنها نیستید. در واقع، یک مطالعه نشان داده که تمایل به بررسی و چک کردن شبکه های اجتماعی بیشتر از میل به رابطه جنسی است. اما این بدان معنا نیست که شما نمی‌توانید روش‌های دیگری را بدون توجه بی‌وقفه، برای چک کردن رسانه‌های اجتماعی یاد بگیرید و از دچار شده به فابینگ پرهیز کنید.

💠// ⁣۳ راه برای جلوگیری از فابینگ شدن در مطلب بعدی .

/

کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
@managers1404
2025/07/13 22:39:28
Back to Top
HTML Embed Code: