Telegram Web
.
🔴 شیخ اجل #سعدی و سواد جدید #یونسکو !

⁣● یادتان هست #سعدی در گلستان میگفت:

🔸"دو کس رنج بیهوده بردند و سعی بی فایده کردند: یکی آن که اندوخت و نخورد، و دیگر آن که آموخت و نکرد".🔸

🔷حالا #یونسکو هم در جدیدترین تعریفش از سواد همان حرف سعدی را زده است.

👌● شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید مفهوم سواد در قرن گذشته، تغییرات بسیاری کرده است و این چهارمین تعریف سواد است که توسط یونسکو به صورت رسمی اعلام می‌شود. به طور خلاصه و طبق این تعریف، 🖍باسواد کسی است که بتواند از خوانده‌ها و دانسته‌های خود تغییری در زندگی خود ایجاد کند.

با تعریف جدیدی که یونسکو ارایه داده باسوادی، توانایی #تغییر» (Change) است و باسواد کسی است که بتواند با آموخته‌هایش، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌در ادامه و بعد از مروری کوتاه بر تعاریف سواد از ابتدا تا امروز، نکاتی درباره ایجاد تغییر در زندگی بر اساس دانسته‌ها و راهکارهای دست‌یابی به این مهم، مطرح خواهیم کرد.

●اولین تعریف
○توانایی خواندن و نوشتن
اولین تعریفی که از سواد در اوایل قرن بیستم ارائه شد، صرفا به توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری معطوف بود. طبق این تعریف، فردی با سواد محسوب می‌شد که توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری خود را داشته باشد.

●دومین تعریف
○اضافه شدن یاد گرفتن رایانه و یک زبان خارجی
در اواخر قرن بیستم، سازمان ملل تعریف دومی از سواد را ارائه کرد. در این تعریف جدید، علاوه بر توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری، توانایی استفاده از رایانه و دانستن یک زبان خارجی هم اضافه شد. بدین ترتیب به افرادی که توان خواندن و نوشتن، استفاده از رایانه و صحبت و درک مطلب به یک زبان خارجی را داشتند، باسواد گفته شد. قاعدتا طبق این تعریف بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی کشور ما بی‌سواد محسوب می‌شوند چون دانش زبان خارجی بیشتر افراد کم است.

●سومین تعریف
○اضافه شدن ۱۲ نوع سواد
سازمان ملل در دهه دوم قرن ۲۱، باز هم در مفهوم سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف سوم کلا ماهیت سواد تغییر یافت. مهارت‌هایی اعلام شد که داشتن این توانایی‌ها و مهارت‌ها مصداق باسواد بودن قرار گرفت. بدین ترتیب شخصی که در یک رشته دانشگاهی موفق به دریافت مدرک دکترا می شود، حدود ۵ درصد با سواد است. این مهارت‌ها عبارت اند از:

۱- سواد عاطفی : توانایی برقراری روابط عاطفی با خانواده و دوستان
۲- سواد ارتباطی : توانایی برقراری ارتباط مناسب با دیگران و دانستن آداب اجتماعی
۳- سواد مالی : توانایی مدیریت مالی خانواده، دانستن روش‌های پس‌انداز و توازن دخل و خرج
۴- سواد رسانه‌ای : این که فرد بداند کدام رسانه معتبر و کدام نامعتبر است
۵- سواد تربیتی : توانایی تربیت فرزندان به نحو شایسته
۶- سواد رایانه‌ای : دانستن مهارت‌های راهبری رایانه
۷- سواد سلامتی : دانستن اطلاعات مهم درباره تغذیه سالم و کنترل بیماری‌ها.
۸- سواد نژادی و قومی : شناخت نژادها و قومیت‌ها بر اساس احترام و تبعیض نگذاشتن.
۹- سواد بوم شناختی : دانستن راه‌های حفاظت از محیط زیست.
۱۱- سواد تحلیلی : توانایی شناخت، ارزیابی و تحلیل نظریه‌های مختلف و ایجاد استدلال‌های منطقی بدون تعصب و پیش فرض.
۱۱- سواد انرژی : توانایی مدیریت مصرف انرژی.
۱۲- سواد علمی : علاوه بر سواد دانشگاهی، توانایی بحث یا حل و فصل مسائل با راهکارهای علمی و عقلانی مناسب.

از آن جا که با سواد بودن به یادگیری این مهارت‌ها وابسته شد، قاعدتا سیستم آموزشی کشورها هم باید متناسب با این مهارت‌ها تغییر رویه می‌داد که متاسفانه فعلا سیستم آموزشی کشور ما، هنوز هیچ تغییری در زمینه آموزش مهارت‌های فوق نکرده است.

🔴●چهارمین ‌و جدیدترین تعریف


○علم با عمل معنا می‌شود


با این حال و به تازگی «یونسکو» یک بار دیگر در تعریف سواد تغییر ایجاد کرد.
در این تعریف جدید، #توانایی_ایجاد_تغییر، ملاک با سوادی قرار گرفته است، یعنی شخصی با سواد تلقی می‌شود که بتواند با استفاده از خوانده‌ها و آموخته‌های خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.


در واقع، این تعریف مکمل تعریف قبلی است؛ چراکه، صرفا دانستن یک موضوع به معنای عمل به آن نیست. در صورتی که مهارت‌ها و دانش آموخته شده باعث ایجاد تغییر معنادار در زندگی شود، آن گاه می‌توان گفت این فرد، انسانی با سواد است.


کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
@managers1404

.
🔴#خستگی_تصمیم‌ گیری

#بخش_اول


اپیزود اول :
در جلسه هستید ، مباحث مختلف را با سراسیمگی ⁣مطرح و پیگیری کرده اید ، وقتی زمان تصمیم‌گیری می‌شود، ترجیح می‌دهید آن را به تعویق بیندازید تااینکه تصمیم نامناسبی بگیرید. حاضران در جلسه، نگاهی از روی ناشکیبایی به شما می‌اندازند! منتظر بودند بحث به نتیجه برسد ، اما شما دیگری نایی برای اعلام تصمیم ندارید ، شلوغی ذهن امکان اطمینان از تصمیم را شما میگیرد و .....

⁣اپیزود دوم :
در جلسه هستید ، مباحث مختلف را با سراسیمگی ⁣مطرح و پیگیری کرده اید ، وقتی زمان تصمیم‌گیری می‌شود، منتظر نظران حاضران جلسه هستید ، حاضران در جلسه ساکت هستند ، کسی نظری نمیدهد، نگاهی از روی ناشکیبایی به شما می‌اندازند! منتظران خودتان درست یا غلط چیزی بگویید و تمام شود . خسته از پریشانی کارها ، موضوعات ، انتظارت ، هجمه های کاری شما ، فقط منتظرند هرنتیجه ای گرفته شود و خلاص شوند .

این طور نیست که نظری نداشته باشند ، اقناع شما سخت است ، منطق تان ایراد دارد ، زمان خیلی طولانی شده ، امید به اجرای ایده ها ندارند و بالاخره خسسسسسته اند . از شما ، از محیط ، از کار ، از ریخت و پاشیدگی تان ، و .... سکوت میکنند تا فقط تمام شود.

⁣اپیزود سوم :
پس از یک روز شلوغ، پر از تصمیم‌گیری‌های ریز و درشت، جلسه ای سخت و طولانی با نتایجی مبهم و ... ، به خانه می‌رسید. همسرتان از شما می‌پرسد: «شام چی می‌خوری؟» و شما با گفتن «هیچی»، خودتان را راحت می‌کنید! گزینهٔ دیگر این است که انتخاب را به‌عهده همسرتان بگذارید یا از منوی رستوران‌ یا تهیه‌غذای سر کوچه‌تان غذایی را تصادفی سفارش دهید.

⁣دکتر «رُی باومیستر» روان‌شناس اجتماعی، براساس نظریهٔ «تهی‌شدن نفس» ، 🔸#خستگی_تصمیم را ، تهی‌شدن نفس همراه با کاهش اراده و مدیریت رفتار تعریف می نماید .🔸

مشغله هایی که برای خود ساخته ایم ، نقش هایی که برای خود تعریف کرده ایم ، تعدد پرش های کاری و تصمیم گیری صرف نظر از خستگی جسمی که شاید متوجه آن نشویم، اغلب بدون آنکه حواس‌مان باشد ما را دچار #خستگی_تصمیم گیری می کند .
بخاطر تعدد مجادله ها ، تصمیمات ، برنامه ها ، که گاهی نقش آفرینی ما ضرورتی هم ندارد ، خسته و درمانده می‌شویم و دیگر به چیزی اهمیت یا توجه درست نمی‌دهیم. بدون اینکه متوجه باشیم، گزینهٔ «هرچه بادا باد» را انتخاب می‌کنیم. هم مانع تصمیم دیگران میشویم ، هم خودمان نای تصمیم نداریم ، پس ناگهان خرابترش میکنیم و هرچه باداباد .......

معمولا در مجموعه مان ⁣در واقع میخواهیم همه نقش ها را خودمان داشته باشیم ، فعل آخر ، نظر آخر ، تصمیم نهایی ، و همیشه در وسط میدان . اینها ما را منجر به دخالت های مکرر ، تراکم ورودی های اطلاعات ، تراکم پردازش اطلاعات ، تعدد نتیجه گیری و ... می نماید . و ما هم نیت کرده ایم همه جا در صحنه باشیم ، دچار #خستگی_تصمیم میشوید ، رها میکنید ، معطل میکنید ، اگر همه تصمیم ها به شما ختم شود ، خستگی تصمیم تان همه را معطل و گاهی خراب خواهد کرد .

گاهی عدم تسلط تان به همه امور و دخالت ما در همه امور ، بهم ریختگی روح و اعصاب ما در انتخاب و گزینه ها و مسائل ، تیم مان را هم دچار خستگی تصمیم گیری می کند . عادت میکنند به جای انتخاب گزینه ها و راهکارها و تصمیم گیری ، همه را به خودتان واگذارند که همه چیز تمام شود . اینهم از نتایج خستگی تصمیم است . وقتی مطمئن نباشند که حرف و عمل شان امکان اجرا خواهد داشت از ارائه آنهم منصرف خواهند شد .



⁣پژوهشی که اخیرا «کارول دوِک» (Carol Dweck)، روان‌شناس دانشگاه استنفورد انجام داده است، نشان داد که تنها باور به اینکه ارادهٔ بیشتر داریم، حتی در هنگام خستگی تصمیم‌گیری، توانایی گرفتن تصمیم بهتر را تقویت می‌کند.

باور به تفویض ، واگذاری امور ، تعریف اختیارات ، صبوری برای تجربه نیروی انسانی ، تمرکز روی نظارت و پایش ، و .... به کاهش #خستگی_تصمیم کمک می نماید .


#تصمیم‌گیری

کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
@managers1404
💥رهبران واقعی در هنگام روبرو شدن با بحران ها، در خط مقدم قرار دارند

و در هنگام جشن پیروزی، در سایه قرار دارند!🤔


📚 کانال نکات مدیریت
🆔 @managers1404
دوستای واقعی توو لحظه های سخته که دستتاتو میگیرن
نمیزارن زمین بیوفتید
نمیزارن که نابود بشید

توی کار دلتون رو به تعریف و تمجیدهای پوشالی خوش نکنید .وقتی نباشید وفادارانتان مشخص میشوند .

🆔 @managers1404
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴🔅فناوری نوین

🔸"لایت برد"، جایگزین پیشرفته ای برای وایت برد!

رو به دانش آموزان و دانشجویان، مطالبتان را بنویسید و توضیح دهید!!!

@managers1404
💢فناوری هیچ چیزی نیست. آن چه مهم است, ایمان تو به افراد است که آنها اساسا خوب و باهوشند و چنانچه به آنها ابزار بدهی، کارهای شگفت انگیزی با آن می کنند.

👤استیو جابز


مدیر ارشد گرامی , لطفا بکارگیری , تفویض , تحمل , پذیرش و حمایت افراد توانمند را پیش بگیرید و به آنها ایمان بیاورید .
طبعا آنها نباید خودِ خود ِ شما باشند .

🔸🔅 @managers1404
.
🔴 ⁣۱۰ اشتباه رایج در #تصمیم_گیری و نحوه اجتناب از آنها


#بخش_اول



⁣اشتباه ۱: به تعویق انداختن


وقتی تصمیمی که در ذهن دارید را مدام عقب می‌اندازید و به کارهای دیگری که اهمیت کمتری دارند می‌پردازید، یا خودتان را مشغول حواس‌پرتی‌هایی همچون درست کردن چای و قهوه می‌کنید، احتمالا در حال به تعویق انداختن هستید. به تأخیر انداختن تصمیم‌گیری، می‌تواند شرایط را بدتر کند و با پنهان کردن سر زیر برف هم چیزی حل نخواهد شد!


یک استراتژی این است که فرصت کوتاهی به خودتان بدهید تا روی مشکل‌تان کار کنید. کسانی که کارها را پشت گوش می‌اندازند، اغلب نمی‌دانند از کجا باید شروع کنند، و تصمیمات را خسته‌کننده می‌دانند، اما تقسیم آنها به بلوک‌های زمانیِ قابل مدیریت، فشاری را که برای «انجام همه‌ی کارها» روی شماست، کاهش می‌دهد. #تکنیک_پومودورو، روش آسانی برای کمک به تمرکز روی وظیفه و بازدهی بیشتر است.


⁣اشتباه ۲: باور «یا بساز یا خراب کن»


می‌توانید تصمیم مهمی در گذشته را به خاطر بیاورید که در آن حس می‌کردید دنیا روی شانه‌های شما سنگینی می‌کند و ممکن است یک انتخاب اشتباه، همه چیز را بسازد یا خراب کند؟
همه‌ی ما چنین تجربه‌ای داشته‌ایم، خواه آن تصمیم، پذیرفتن شغلی جدید، تولید محصولی جدید یا خرید خانه‌ای جدید باشد. اگر چه در آن زمان این بزرگترین تصمیم عمرتان به نظر می‌رسید، اما از خودتان بپرسید اکنون چه احساسی نسبت به آن دارید. با بازسازیِ نگاه‌مان به تصمیمات، می‌توانیم چشم‌اندازهایی جدید درباره‌ی انتخاب‌هایی که باید انجام دهیم، به‌ دست آوریم.
یک رویکرد، فکر کردن درباره‌ی بدترین اتفاقی است که اگر انتخاب «اشتباهی» داشته باشید، ممکن است روی دهد. به خصوص در مواقعی که پای زندگی انسان‌ها یا مقادیر هنگفتی پول در میان است، برای مثال، یک تصمیم ضعیف که می‌تواند منجر به فاجعه‌ شود. در این سناریوها، باید ریسک‌ها و عواقب احتمالی را با دقت فراوانی بررسی کنید. اما در موقعیت‌های بسیاری، بدترین اتفاق ممکن، واقعا به آن بدی که فکر می‌کنید نیست، و حتی اگر معلوم شود که تصمیم بدی گرفته‌اید، به احتمال زیاد در این مسیر درس‌های ارزشمندی هم آموخته‌اید.


اشتباه ۳: سیستماتیک نبودن
زمانی که نیاز به اخذ تصمیمی مهم، همچون انتخاب بین تولید محصول جدید یا توسعه‌ی محصول فعلی، دارید؛ آیا بر اساس «حس درونی» پیش می‌روید، یا امکان‌پذیریِ هر گزینه را به روشی علمی و محاسباتی بررسی می‌کنید؟

⁣تصمیم‌گیری می‌تواند هیجان‌انگیز و پرتنش باشد، بنابراین برای برخورد بی‌طرفانه با این احساسات، باید از رویکردی ساختاری استفاده کنید. فرایندی منطقی و منظم می‌تواند کمک کند تا همه‌ی عناصر مهمی را که برای نتیجه‌ی موفقیت‌آمیز نیاز دارید، مورد توجه قرار دهید و احتمال نادیده گرفتنِ عوامل مهم را کاهش دهید.
رویکرد تصمیم‌گیریِ هفت مرحله‌ای ما، به چگونگی ایجاد محیطی سازنده، بررسی وضعیت و ایجاد راه‌حل‌های خوب می‌پردازد و همچنین اطلاعاتی را در مورد چگونگی بررسی گزینه‌ها برای انتخاب گزینه‌ی درست، ارزیابی برنامه‌ها و نکات قابل توجه در حین اعلام تصمیم، در بر دارد.


اشتباه ۴: عدم توجه به دیدگاه‌های مختلف


بسیاری از ما تجربه‌ی تصمیم‌گیری عجولانه را داریم، به‌ویژه هنگامی که به اواخر مهلت خود نزدیک می‌شویم و تحت فشار هستیم. اما به جای آنکه تصمیمی فوری بگیرید، مطمئن شوید که طیفی از دیدگاه‌های مختلف را مورد توجه قرار داده‌اید.
پیش از آنکه بخواهید مسئله‌ی مهمی را حل کنید، از چک‌لیست CATWOE برای طوفان فکری درباره‌ی اشخاص و عناصر مختلفی که تحت تأثیر قرار می‌گیرند استفاده کنید تا دید کاملی از تصمیم‌تان به دست آورید. با نگاه از شش زاویه‌ی بسیار متفاوت (مشتریان، شرکت‌کنندگان، فرایند تبدیل، جهان‌بینی، مالک و محدودیت‌های محیطی) به این موقعیت، تصمیم‌گیری‌تان بسیار جامع‌تر خواهد شد.
وقتی مسئله‌ی خود را به خوبی مورد بررسی قرار دادید، ابزاری همچون ORAPAPA می‌تواند برای نگاه از زوایای مختلف کمک‌تان کند تا عواملی را که شاید در غیر این صورت توجهی به آنها نداشتید، شناسایی کنید.

📝 ⁣مهدی فیروزی / سایت چطور

🔅@managers1404 🔅
پس دوست من

بدون ناله و ضعف و بهانه و غر زدن

درد ِ تغییر را تحمل کن, متلک عجوزه های فکری و مغزهای سنگی رو طاقت بیار ,
معلومات و مهارت و تجربه ات رو بیشتر کن

و پیله ذهنت را بشکن , عادات کهنه را کنار بگذار , پوستین سنگین ترس و تردید و تعلل رو از تنت در بیاور , فقط حرکت کن , با چشم باز و ذهن بیدار حرکت کن و برای رسیدن و تغییر سماجت کن

👌راه های نشدن رو هر ناقابلی بلد است
راههای شدن رو کشف کن .

🔅@managers1404
🔹 پژوهش، شکافتن پوسته های جهل و خرافه و بداهه و زایش آگاهی و واقعیت هاست

🔅 پژوهش , مسیر معماری آگاهانه و اندیشمندانه آینده و ظهور نوآوری و بروز بالندگی است .

🌸 ۲۵ آذر ماه روز پژوهش و فناوری گرامی باد
کسی که تبلیغات را متوقف می کند تا در پول صرفه جویی کند ، مثل کسی می ماند که ساعتی را از کار می اندازد تا در وقت صرفه جویی کند!!
#هنری_فورد

🔅🔸@managers1404
🌸🌸🌸🌸

مدیران 1404
کانال نکات مدیریت
🔸🔅@managers1404
🌹🌹🌹


🔅شب یلدا ، یادآور آن است که یک دقیقه بیشتر با هم بودن ،آنقدر ارزشمند است که باید آنرا جشن گرفت .

🔅محفل آریائی تان طلائی،
دل های تان دریائی ،
زندگی تان شاد و سلامت
و شب یلدایتان مبارک .

🔅 مجید عابدی

🔸🔅@managers1404
مدیران 1404
کانال نکات مدیریت
🌹🌹🌹
#داستانک
#تامل #تلنگر

🔴 قصه ای از درد 🌿🌿🌿

معلم پیر ریاضی در کنار خیابان ایستاده بود. جوانی با BMW جدید جلوی معلم ترمز کرد. گفت آقا معلم‌ بفرمایید بالا برسانمتان.

گفت شما؟ گفت منم فلانی، فلان سال شاگرد شما بودم. گفت آهان یادم اومد. ریاضی‌ات که خیلی ضعیف بود، چطوری تونستی همچی تیپ و تاپی به هم بزنی؟

گفت هیچ چی، یه جنس میخرم ۱۰ تومان، ده درصد میکشم روش میفروشم ۴۰ تومان.🌿🌿🌿

معلم گفت، بازم که غلط حساب کردی؟ ۱۰ درصد بکشی روش میشه ۱۱ تومان.

گفت آقا معلم اگر قرار بود مثل شما درست حساب کنم که الان باید مثل شما منتظر اتوبوس می‌ایستادم.
.....

چقدر این قصه آشنا ونزدیک است
.....

🔸🔅 @managers1404
🔸#داستانک
#تامل #تلنگر

🔴 9 محکوم خوش فرجام !

زمانیکه ایرلند اعلام استقلال از انگلستان کرد و در طی آن نه (۹) نفر جوان شورشی ایرلندی دستگیر و محکوم به مرگ شدند.

ملکه انگلستان تحمل اعدام کردن آنان را نداشت و به همین خاطر دستور داد تا آن نه نفر جوان را به زندانی در مستعمره انگلستان
یعنی « استرالیا » منتقل کنند.

حدود ۴۰ سال پس از این واقعه ملکه انگلستان ویکتوریا از استرالیا دیدن کرد و مورد استقبال نخست وزیر استرالیا یعنی آقای « چارلز دافی »قرار گرفت .

وقتی آقای چارلز به اطلاع ملکه رساند که :
« من » یکی از آن نه نفر جوان ایرلندی محکوم به اعدام « مرگ » بودم! ملکه انگلستان ویکتوریا شوکه شد!!!

ملکه از او پرسید که :آیا از سرنوشت آن هشت نفر‌ زندانی دیگر خبری دارد یا نه؟

نخست وزیر استرالیا « چارلز دافی » پاسخ داد که :

همگی با یکدیگر در تماس هستند!!!
زندانی‌ دومی بنام :« توماس فرانسیس » به ایالات متحده مهاجرت کرد و خیلی زود به مقام فرمانداری « مونتانا »آمریکا رسید.

زندانی سومی و چهارمی بنامان :
« ترنس مک مانس » و « پاتریک دونا او » هر دو ژنرال ارتش ایالات متحده آمریکا شدند و بسیار عالی خدمت کردند.

زندانی پنجمی بنام :« ریچارد اوگورمان » به کانادا مهاجرت کرد وفرماندار کل نیوفوندلند شد.

زندانی ششمی و هفتمی بنامان :
« ماریس لین » و « مایکل ایرلند »
هر دو از اعضای هیئت دولت استرالیا شدند و جدا از هم به عنوان دادستان کل استرالیا انجام وظیفه کردند.

زندانی هشتمی بنام « دارسی مگی » نخست وزیر کانادا شد
.........

مخالفان ما لزوما ناشایسته نیستند!
و لزوما فقط خود ما درست نمی‌فهمیم!

🔸🔅 @managers1404
❤️مژده
❤️ای دل
❤️که مسیحا
❤️نفسی می‌آید
🎄🎄 🎄

فرارسیدن میلاد با سعادت
حضرت عیسی مسیح (علیه السلام)،
پیام آور صلح و مهربانی
را تبریک عرض می نماییم .

عیدتان مبارک
🔸@managers1404
💥کار سخت و صادقانه، درمان همه مشکلات نیست!

وارن بافت می گوید:
سوارکارهای خوب روی اسب های خوب کارشان عالی است
ولی روی اسبچه های چوبی نه!

💡اساسا کار سخت و صادقانه همه مشکلات را درمان نخواهد کرد
بلکه همراهی و هم افزایی , ایده ناب و نوآوری , وگ شرایط و امکان پیاده سازی , و تفکر سیستمی
هم نقش بزرگی در موفقیت کسب و کارها دارند👌

🔸 مدیران 1404
کانال نکات مدیریت

🔴 @managers1404
👍1
.
نصیحت مدیر دانشگاه هلسینکی فنلاند به والدین...

"بر حذر باشید از اینکه برای فرزندانتان واحد مسکونی بسازید یا منزلی خریداری کنید
یا اینکه زمینی جهت سرمایه گذاری برایشان بخرید یا برایشان در بانک سرمایه گذاری کنید...

اگر دارایی تان زیاد است فرزندانتان را بارور(تقویت) کنید نه اینکه جایی و مکانی را برایشان بارور کنید...

 تمام پول های زیادی تان را برای پیشرفت خودشان صرف کنید....

به بهترین مدرسه ها و دانشگاه ها بفرستینشان ، بهترین علوم را به آنها آموزش دهید و برنامه ریزی کنید حداقل دو زبان را یاد بگیرند و اگر امکان داشت سه زبان و یا چهار زبان.

به آنها بفهمانید که موفقیت در زندگی تنها به موفقیت در مدرسه و دانشگاه نیست ..
چرا که پروردگار مان به هر بنده اش نعمتی داده که با دیگری متفاوت است...

خوشبخت کسی است که آن نعمت را کشف کند و  باهوش کسی است که با استعدادش کار کند و موفق کسی است که استعدادش را بکار بگیرد ...

پس نعمت ها و استعداد های فرزندانتان را کشف کنید و شکوفا یشان کنید و رشدشان دهید. ..

و از آنان بخواهید تا از استعداد هایشان استفاده کنند و با کمک آنها بزرگ شوند.
 
پول و ثروت هیچ کاری برای فرزندانتان انجام نخواهد داد ..
زیرا زمانی که بزرگ شوند و خودشان را پیدا کنند جز پول چیز دیگری همراه آنان نخواهد بود...

خانه ای که تمام عمرتان را صرف ساختنش کرده اید و دارای تان را در آن سرمایه گذاری کرده اید خودشان خواهند توانست با کمترین هزینه و وقت بهتر از آن را بسازند...
اگر شما پول ها و تلاشتان را در ساختن خودشان و شخصیت شان صرف کنید...

فرزندت را بساز نه اینکه برایش بسازی...

فرزندت را شکوفا و مثمر ثمر گردان...

نه اینکه برای فرزندان باغ های میوه به ارث بگذاری...

مال و منزل و زمین میراث حقیقی برای فرزندانتان نخواهند بود...
بلکه خود فرزندان تعلیم دیده میراث حقیقی شما خواهند بود...


🔸🔅 @managers1404
1
🔴📱💻 #⁣نسل_زد

#بخش_اول

🔆🚩 ⁣اگر متعلق به #نسل_بومِر (متولدین ۱۹۴۵-۱۹۶۴) یا #نسل_X (متولدین ۱۹۶۶-۱۹۷۶) هستید و دهه قبل را پشت سر گذاشته و تلاش کرده‌اید بفهمید چگونه نسل هزاره (متولدین ۱۹۷۷-۱۹۹۴) را برای 🔸پول درآوردن برانگیزید، اکنون زمان آن رسیده که با یک چالش دیگر یعنی #نسل_Z دست‌ به‌ گریبان شوید.
👌⁣دهه هفتادی‌ها و دهه هشتادی‌ها که با نام‌های نسل زد و نسل اینترنت نیز شناخته می‌شود، z_generation# نام گروهی از مردم است که از سال ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۰۰ میلادی و بعد از آن زاده شده‌اند که هم‌زمان با دهه هفتاد و هشتاد شمسی است؛ آن‌ها از نسل قبلی یعنی دهه شصتی‌ها (نسل هزاره) متمایزند و همچنین با نام 🔸#نسل_تکثرگرایی ( ⁣نسل پلورالیست ) نیز شناخته می‌شود.

🔰 اعضای #نسل_زد عمدتاً فرزندان دهه پنجاهی‌ها و شصتی ها هستند؛ هرچند که ممکن است والدین آن‌ها جزء جوان‌ترین بیبی بومرها یا جزء مُسن‌ترین اعضای دهه شصتی‌ها باشند.

🔴 #ویژگی ها

⁣بخش اعظم اعضای #نسل_زد برای تمام عمر خود از ارتباطات و رسانه‌های دیجیتال استفاده خواهند کرد.
نسل زد از وقتی که چشم به جهان گشوده‌اند در اطراف خود به‌طور گسترده‌ای با فناوری‌های پیشرفته‌ای نظیر وب جهان‌گستر، شبکه‌های اجتماعی، پیام‌رسانی فوری، خدمات پیام‌کوتاه، ام‌پی‌تری پلیرها، تلفن‌های همراه، و یوتیوب مواجه بوده‌اند. به همین دلیل برخی به این نسل نام شهروندان دیجیتال یا بومی های دیجیتال داده‌اند.


#نسل_زد همگی کاملاً در دوران #پسانوگرایی، #چندگانگی فرهنگی، و #جهانی‌سازی ، زاده شده‌اند.

🔶 #نسل_زد ، در سبک زندگی و نگاه شان به جامعه ، پول ، کسب و کار ، ارتباطات ، و ایجاد تحول بسیار متفاوت است . بسیاری از مقدمات و تمهیدات دست و پا گیر ، کاغذبازی ها ، مرزبندی ها ، امور بنیادی ، و ... در ذهن آنها جایی ندارد . کاملا واقع گرا و نتیجه گرا و سریع برای پیشبرد کار .
مزایای زیادی در همین مدل فکری وجود دارد که مطلبد در بهره گیری از این نسل کوتاهی نشود .

🚀برای #ادامه_مطلب و بحث بیشتر با ما باشید .
#ادامه دارد .

📝 #مجیدعابدی


کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
@managers1404
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🏴
من با که گویم این که بهارم خزان شده
ماهم به خاک تیره غربت نهان شده
بانوی بی نشان که به هرسو نشان ز اوست
رفت از برم به قامت همچون کمان شده

⁣شهادت بانوی دو عالم ، امّ ابیها ، مادر مظلوم مان ، حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها
بر عموم مسلمانان تسلیت باد


کانال نکات مدیریت
مدیران 1404
@managers1404
2025/07/13 11:10:12
Back to Top
HTML Embed Code: