tgoop.com/managersclub/15969
Last Update:
🔺مدیریت جزئینگر بهجای ایجاد اختیار دادن
این نوع مدیریت که در آن مدیر بر هر مرحله از کار نظارت دارد، باعث ازبینرفتن حس مالکیت و کاهش انگیزه تیم میشود. بهجای بررسی روزانه جزئیات کار، فقط پیشرفت کلی کار را بررسی کنید.
🔺مثبتاندیشی افراطی و نادیدهگرفتن مشکلات واقعی
مدیران اغلب برای حفظ روحیه تیم، از بیان مشکلات واقعی اجتناب میکنند و با مثبتاندیشی بیشازحد، چالشها را نادیده میگیرند. کارکنانی که احساس کنند مشکلاتشان نادیده گرفته میشود، احساس سرخوردگی میکنند.
🔺نداشتن اولویتبندی درست در کارها و ایجاد اضطراب غیرضروری
مدیرانی که تمام کارها را به یک اندازه فوری و مهم جلوه میدهند، بهطور ناخواسته باعث ایجاد استرس در تیم میشوند.
🔺عدم قدردانی از تلاشهای کارکنان و نادیده گرفتن زحمات آنها
بسیاری از مدیران بیشتر روی نتایج تمرکز میکنند و از قدردانی از تیم غافل میشوند. این موضوع باعث ایجاد احساس نادیده گرفتهشدن در کارکنان شده و انگیزه آنها را کاهش میدهد.
🔺تعیین نکردن انتظارات شفاف و پیگیری عملکرد کارکنان
وقتی کارکنان نمیدانند که چه چیزی از آنها انتظار میرود، احتمال بیانگیزگی و کاهش بهرهوری افزایش مییابد.
🔺عدم ارتباط بین بازخورد و مهارتهای کلیدی نقش شغلی
وقتی بازخوردها مبهم، غیرمنصفانه یا بیشازحد انتقادی باشند، کارکنان احساس بیارزشی میکنند و نمیدانند چگونه پیشرفت کنند. بازخورد باید بر اساس مهارتهای کلیدی نقش هر فرد و با ارائه راهکارهای عملی ارائه شود.
🔺تصمیمگیریهای متناقض و غیرشفاف
وقتی کارکنان احساس کنند که تصمیمات بهطور ناگهانی تغییر میکنند و منطقی پشت آنها نیست، اعتمادشان به سازمان کاهش مییابد و احتمال ترک شغل افزایش مییابد. مدیران باید منطق تصمیمات خود را بهطور شفاف توضیح دهند و از کارکنان برای تصمیمگیریهای مهم نظرخواهی کنند.
🔺نادیده گرفتن نیاز کارکنان به شنیدهشدن و تعامل واقعی
بسیاری از مدیران به صحبتهای کارکنان گوش نمیدهند و پیشنهادهای آنها را جدی نمیگیرند. اگر کارکنان احساس کنند که نظر آنها مهم نیست، بهتدریج ارتباطشان با سازمان ضعیف میشود و احتمال خروج آنها افزایش مییابد.
🔺تغییر مداوم اهداف
وقتی کارکنان روی یک پروژه برای مدت طولانی کار میکنند و ناگهان مدیریت مسیر آن را تغییر میدهد، احساس میکنند که زحمات آنها نادیده گرفته شده است. قبل از تغییر پروژهها، مدیران باید به تیم توضیح دهند که چرا این تغییر ضروری است.
🔺نداشتن هوش هیجانی و عدم درک احساسات کارکنان
شنیدن بازخورد از تیم، همدلی و داشتن رویکرد حمایتی در مواجهه با چالشها، باعث افزایش اعتماد کارکنان به مدیران میشود و محیطی سازنده ایجاد میشود که در آن بهرهوری و روحیه کاری افزایش پیدا میکند.
[آموزه های سازمانی]