Telegram Web
☄️موفقیت دیرهنگام؛ اهمیت پشتکار و ادامه دادن

💎پل سزان، پدر هنر مدرن، تا ۵۶ سالگی، نه موفق بود، نه مشهور، و نه حتی جدی گرفته می‌شد. چند بار به مدرسۀ هنر رفت، و هر بار، رد شد. ده‌ها تابلو فرستاد، و هر بار مردود شد. حتی دوستانش هم به او امیدی نداشتند.

🔹 سزان به شهرش برگشت، کارمند بانک شد و سالیان دراز در سکوت نقاشی کرد: بدون نمایشگاه، بدون فروش، بدون دیده‌شدن. در میانسالی، نزدیک‌ترین دوستش، امیل زولا، با الهام از شخصیت او داستانی نوشت که در آن هنرمندی مأیوس خودکشی می‌کند. رابطه‌شان برای همیشه قطع شد.

🔹موفقیت بالاخره آمد، اما دیر، آهسته، و بی‌هیاهو. در ۵۶ سالگی، نخستین نمایشگاهش برگزار شد. در ۵۸ سالگی، اولین موزه تابلویش را خرید. در ۶۰ سالگی، فروش تابلوهایش شروع شد. سزان هیچ‌وقت «نرسید». فقط ادامه داد. و همین ادامه‌دادن، خودِ موفقیت بود. موفقیت مسیر است، نه مقصد. گاهی این مسیر چند دهه طول می‌کشد.

[آموزه‌های‌سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▶️ ۶ روش ویژه برای تبدیل شدن به یک کارآفرین برجسته

💎گاهی برای نوآوری باید قواعد را زیر پا گذاشت! اما کدام‌ها؟
جان مولینز، استاد کارآفرینی دانشگاه لندن، شش طرز فکر متفاوت از عرف را با شما در میان می‌گذارد؛ برای کارآفرینانی که می‌خواهند راهبردی بیندیشند، بر چالش‌ها غلبه کنند و دنیا را تغییر دهند.

👤John Mullins
✔️ همراه با زیرنویس فارسی

#TED

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ قدرت سوال در مذاکره: چگونه پرسشگری مسیر برد-برد را هموار می‌کند

💎دیوید گلدویچ در کتاب «مذاکره برد-برد» می‌نویسد: مذاکره‌کنندگانی که دنبال ذهنیت برد-برد دارند، خیلی سوال می‌کنند، چون به خوبی می‌دانند با پرسیدن سوال‌های زیاد، راه‌حل‌های زیادی برای به سرانجام رساندن مذاکره به ذهن‌شان خطور می‌کند.

🔹اما دامنۀ پرسشگری به این مورد محدود نمی‌شود و منافع زیر را هم به دنبال دارد:

◽️۱. پرسیدن سوال سبب ایجاد صمیمیت بین ما و طرف مقابل‌مان می‌شود.

◽️۲. وقتی سوال می‌کنیم، فرصتی برای فکر کردن بیشتر به دست می‌آوریم.

◽️۳. با سوال کردن، فرایند مذاکره را کنترل می‌کنیم؛ درست مثل یک قاضی یا بازپرس که با سوال کردن، متهم را به گوشۀ رینگ می‌برد.

◽️۴. با سوال کردن، نظرات و مواضع طرف مقابل‌مان را بهتر درک می‌کنیم.

◽️۵. سوال کردن به ما کمک می‌کند تا طرف مقابل‌مان را بهتر و راحت‌تر قانع کنیم.

◽️۶. پرسشگری به ما کمک می‌کند تا اطلاعات بیشتری از طرف مقابل به دست بیاوریم و سناریوی مذاکراتی‌مان را دقیق‌تر طراحی کنیم.

◽️٧. سوال کردن به ما کمک می‌کند تا در صورت لزوم سرعت مذاکره را کاهش بدهیم و زمان بخریم.

◽️٨. با سوال کردن می‌توانیم موافقت ضمنی طرف مقابل‌مان را به دست بیاوریم. برای مثال، به جای این که بگوییم «این محصول به درد شما می‌خورد» می‌توانیم این سوال را مطرح کنیم «به نظرتان چرا این محصول برای شرکت‌تان مفید است؟»

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▶️ هنرِ رهبری بی‌سروصدا: چگونه در سکوت، تأثیرگذارترین رهبر باشیم؟

💎رهبری بی‌ سروصدا (Quiet Leadership) که سالها در راستای آموزه‌های زرد مورد اغماض قرار گرفته بود، دوباره بر سر زبانها افتاده؛ رهبران برای مؤثر بودن نیازی ندارند که پر سر و صدا و جنجالی باشند. دکتر ژاکلین بکستر، دیدگاهی متفاوت را درباره رهبری آرام‌تر مطرح می‌کند.

✔️ همراه با زیرنویس فارسی

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ۳ گام کلیدی برای مدیران پرمشغله وقتی امکان واگذاری وظایف وجود ندارد

💎در شرایطی که مدیران پرمشغله نمی‌توانند وظایف بیشتری را به دیگران واگذار کنند، سه راهکار عملی وجود دارد تا بدون افزایش منابع، بهره‌وری بیشتری کسب کنند:

◽️۱. کار به‌اندازه‌ی کافی خوب را بپذیرید
مدیران اغلب دچار کمال‌گرایی می‌شوند و انتظار دارند همه کارها در سطح عالی انجام شود. اما این رویکرد، زمان و انرژی زیادی مصرف می‌کند و سرعت پیشرفت را کاهش می‌دهد. نویسندگان مقاله توصیه می‌کنند که مدیران به‌جای این رویکرد، کارها را متناسب با هدف انجام دهند؛ یعنی برای هر وظیفه، سطح مناسبی از کیفیت را تعریف کنند و آن را با تیم به اشتراک بگذارند. گاهی صرف‌نظر از جزئیات غیرضروری می‌تواند به بهره‌وری بیشتر منجر شود. نمونه‌هایی از این رویکرد شامل خلاصه‌سازی گزارش‌ها، حذف ویرایش‌های زیاد، یا ارسال ایمیل‌های کوتاه و نکته‌ای است.

◽️۲. حذف کارهای پنهان و کم‌ارزش
بسیاری از وظایف وقت‌گیر و کم‌ارزش به بخشی از عادت کاری ما تبدیل شده‌اند و شناسایی آن‌ها آسان نیست. پیشنهاد مقاله این است که تیم‌ها طی دو مرحله بازنگری، وظایف قابل حذف یا ساده‌سازی را شناسایی کنند. مثال‌هایی از این نوع کارها شامل چک‌لیست‌های غیرضروری، گزارش‌های بی‌استفاده، فرآیندهای بیش‌ازحد پیچیده و جلسات غیرضروری است. مدیران باید تیم را تشویق کنند تا فرض را بر این بگذارند که حذف وظیفه، قابل بازگشت است؛ یعنی اگر اشتباه کردند، می‌توانند آن وظیفه را بازگردانند.

◽️۳. کاهش استراتژیک در دسترس بودن
مدیرانی که همیشه در دسترس هستند، ناخواسته وابستگی تیم به خود را افزایش می‌دهند. با کاهش زمان حضور در پروژه‌ها و محدود کردن مشارکت به بخش‌های کلیدی، می‌توان بار کاری را کاهش داد و در عین حال، استقلال و مسئولیت‌پذیری تیم را افزایش داد. برای مثال، مدیران می‌توانند فقط در ابتدای پروژه، جلسات کلیدی، یا در قالب جلسات کوتاه پیگیری، مشارکت داشته باشند. این تغییر نه تنها وقت مدیر را آزاد می‌کند، بلکه اعتماد به نفس اعضای تیم را هم بالا می‌برد.

💭 نتیجه‌گیری
مدیرانی که به شدت گرفتارند و امکان واگذاری کار ندارند، باید شیوه‌ی انجام کارها را بازنگری کنند. انجام کارها به میزان کافی خوب، حذف کارهای عادت‌محور و کم‌اثر، و کاهش در دسترس بودن می‌تواند باعث آزادسازی زمان، افزایش تمرکز بر اولویت‌ها و بهبود بهره‌وری شخصی و تیمی شود. این اقدامات نه تنها بار کاری را کاهش می‌دهد، بلکه باعث افزایش رضایت و انگیزه کارکنان نیز می‌شود.

[آکادمی‌مدیریت]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▶️ چگونه با «صراحت بنیادی» رهبری کنیم تا فضای کاری را متحول و رشد فردی را شکوفا نماییم

💎اصطلاح صراحت بنیادی (Radical Candor) اولین بار توسط کیم اسکات، مشاور شرکت‌های اپل و گوگل، مطرح شد. اسکات در این سخنرانی راز رهبری‌ای را فاش می‌کند که با صراحت و دلسوزی، هم اعتماد می‌سازد، هم نتایج می‌آفریند.

👤Kim Scott
✔️ همراه با زیرنویس فارسی

#TED

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️برای خاتمۀ مذاکره استراتژی داشته باشید

💎تیم کانِر در کتاب «٩١ خطای فروشندگان» می‌نویسد: فروشندگان حرفه‌ای به خوبی می‌دانند که به نتیجه رسیدن مذاکرۀ فروش، به هیچ وجه اتفاقی و از روی شانس نیست بلکه باید برای خاتمۀ موفقیت‌آمیز یک مذاکرۀ فروش، استراتژی دقیقی داشته باشیم.

🔹استراتژی خاتمۀ مذاکرۀ فروش، فرایندی است که از آن در تمام مذاکرات فروش‌مان برای هدایت مشتری به سمت تصمیم‌گیری نهایی و خریدن محصول‌مان استفاده می‌کنیم.

🔹این فرایند معمولاً به این صورت است که بعد از خاتمۀ معرفی محصول، چند سوال کوتاه از مشتری می‌پرسیم و با کمک آنها مشتری را به سمت تصمیم‌گیری هدایت می‌کنیم.

🔹اگر فروشندۀ تازه‌کاری هستیم، برای خاتمۀ یک مذاکرۀ فروش می‌توانیم از این سه نوع سوال استفاده کنیم:

◽️١. سوالات جایگزین
در این استراتژی، چند گزینه دربارۀ محصول‌مان پیش‌روی مشتری قرار می‌دهیم تا یکی از آنها را انتخاب کند. مثلاً بعد از معرفی یک خودرو به مشتری از او می‌پرسیم «رنگ سفید آن را می‌پسندید یا رنگ مشکی‌اش را؟»

◽️٢. سوالات عملی
در این استراتژی، عملیاتی که مشتری باید انجام بدهد را در قالب سوال از او می‌پرسیم. برای مثال، فرض کنید بعد از معرفی یک نوع مادۀ اولیۀ صنعتی می‌خواهیم مشتری را به سمت خرید هدایت کنیم. در این حالت می‌توانیم از او بپرسیم «فردا قرارداد را برای‌تان ارسال کنم یا با خودم بیاورم که نگاهی به آن بیاندازیم؟»

◽️٣. سوال مستقیم
در این استراتژی، خیلی شفاف از مشتری می‌پرسیم که آیا می‌خواهد محصول‌ مدنظرمان را بخرد یا نه. برای مثال، فرض کنید یک یخچال جدید را به مشتری معرفی کرده‌ایم و در انتهای معرفی‌مان از مشتری می‌پرسیم «می‌خواهید سفارش‌تان را ثبت کنم؟»

🔹این سه استراتژی، یک مشکل مشترک دارند و آن این که مشتری را باز هم در موقعیت تصمیم‌گیری قرار می‌دهیم.

🔹برای همین، اگر فروشندۀ کهنه‌کار و حرفه‌ای هستیم بهتر است استراتژی خاتمۀ مذاکره‌مان را به این صورت طراحی کنیم که برای مشتری تصمیم‌ بگیریم و فقط از او بخواهیم تصمیم‌مان را تایید کند.

🔹برای مثال، فرض کنید می‌خواهیم بعد از معرفی خودرو به مشتری، او را به سمت خرید هدایت کنیم. در این حالت به جای آن که از مشتری بپرسیم «رنگ سفید آن را می‌پسندید یا رنگ مشکی‌اش را؟» از او می‌پرسیم «من رنگ مشکی را برای‌تان سفارش می‌دهم، موافقید؟»

🔹بعد از پرسیدن این سوال، مشتری این سه انتخاب را دارد:

◽️١. مشتری تصمیمی که برایش گرفته‌ایم را می‌پذیرد و با آن موافقت می‌کند که در این صورت مذاکرۀ فروش را با موفقیت خاتمه داده‌ایم.

◽️٢. مشتری تصمیمی که برایش گرفته‌ایم را نمی‌پسندد و آن را تغییر می‌دهد. مثلاً می‌گوید نه من رنگ سفید این خودرو را بیشتر دوست دارم. در این حالت، مذاکرۀ فروش را بر اساس خواستۀ مشتری خاتمه می‌دهیم.

◽️٣. مشتری با کل تصمیمی که برایش گرفته‌ایم مخالفت می‌کند و آن را نمی‌پذیرد. در این حالت، متوجه می‌شویم که این مشتری آمادۀ خرید نیست و نباید بیشتر از آن برای او وقت و انرژی بگذاریم بلکه باید اجازه بدهیم زمان بگذرد و بعداً مجدداً سراغش برویم.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ فراخوان همکاری با انجمن مدیران

🔹به اطلاع همراهان گرامی می‌رساند که افرادی که شرایط ذیل را دارا هستند، می‌توانند به تیم مشاوره‌دهندگان انجمن بپیوندند:

1️⃣ افرادی که سابقه استخدام و فعالیت در شرکت‌ها و دانشگاه‌های خارج از ایران داشته‌اند.

2️⃣ افرادی که مستقیما از وزرا و یا مشاوره‌دهندگان رسمی کابینه دولت بوده‌اند.



📌واجدین شرایط می‌توانند مشخصات، مدارک و رزومه خود را به آیدی زیر ارسال نمایند :
@Chn_PR


🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ چطور حضوری مؤثر و ماندگار در محیط کار داشته باشیم؟
#Forbes

💎برند شخصی شما آن چیزی‌ست که دیگران وقتی در اتاق نیستید درباره‌تان می‌گویند؛ اما حضور شما چیزی‌ست که وقتی در اتاق هستید احساس می‌شود. در محیط حرفه‌ای، حضور قوی تفاوت‌ساز است و می‌تواند شما را در ذهن دیگران ماندگار کند.

↩️ بیش از ۱۲ سخنران برتر دنیا تجربیاتشان را درباره تقویت این «حضور مؤثر» به اشتراک گذاشته‌اند:

↩️ آمادگی و پیگیری: افراد تاثیرگذار همیشه بیش از حد انتظار برای جلسات آماده می‌شوند، مخاطب را می‌شناسند، پیام را شفاف می‌سازند و پیگیر نتیجه‌اند. مثل تام هاپکینز که می‌گوید: «یا خرید می‌کنند یا می‌میرند!»

↩️ شوخ‌طبعی و شخصیت: شوخ‌طبعی باعث می‌شود دیوار دفاعی شنونده فرو بریزد. با روایت داستان‌های واقعی و بامزه، تصویری ماندگار و انسانی از خود می‌سازید.

↩️اعتمادبه‌نفس و شفافیت: برای تأثیرگذاری نیازی به زیاد حرف زدن نیست، بلکه باید با صداقت، واضح و بدون تلاش افراطی، خودتان باشید. شجاعت یعنی همان جایی باشید که اهمیت دارد.

↩️توجه و پاسخ‌گویی: افراد موفق در لحظات سخت، واقعی، در دسترس و مفید ظاهر می‌شوند. حضور واقعی یعنی گوش دادن فعال و واکنش آگاهانه.

↩️ کمک به دیده شدن دیگران: قدردانی از تلاش اطرافیان و گوش دادن عمیق، تأثیری قوی‌تر از هر سخنرانی دارد. افراد گوش‌سپار، بیشتر از هرکسی در یاد می‌مانند.

↩️ تمرین و ثبات: حضور قوی نتیجه‌ی تمرین مستمر و خودآگاهی است. در تمام تعاملات، از ارائه گرفته تا جلسات روزمره، ثابت‌قدم و حرفه‌ای باشید.

↩️ اشتباهات رایج: تلاش بیش‌ازحد برای تأثیرگذاری، استفاده از تکه‌کلام‌های زائد و نادیده‌گرفتن زبان بدن دیگران، حضورتان را تضعیف می‌کند.

↩️ حضور داشتن یعنی کامل بودن؟ نه! حضور یعنی آگاه بودن، در لحظه بودن و توجه واقعی.

↩️ تقویت حضور یک مهارت آموختنی است. با تمرین آمادگی، شوخ‌طبعی، شفافیت، گوش دادن و پیگیری، می‌توانید حضوری ماندگار، محترمانه و تأثیرگذار بسازید.

[آکادمی مدیریت]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ همراهان گرامی انجمن مدیران؛

✍🏻چنانکه همگی می‌دانیم، ایران درگیر جنگ است و متاسفانه کیفیت اینترنت به شدت افت کرده و دسترسی بسیاری کاربران به تلگرام قطع می‌باشد.
لذا علی‌رغم آماده‌سازی محتوای قابل‌توجه - به ویژه در زمینه ویدیوهای مدیریتی - فعلا تصمیم به عدم ارسال مطالب جدید گرفته‌ایم.

🔵 به‌زودی و با پیوستن مخاطبین، با مطالبی بی‌نظیر همچون گذشته همراهتان خواهیم بود.

🗣️اسمبلی ۲۵ ژوئن همچنان پابرجاست و در صورت کنسلی، اطلاع‌رسانی خواهد شد.


مانا و کامیاب باشید‌...

همیشه خرد بادت آموزگار
خُنُک باد ایران و خوش روزگار
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from انجمن مدیران
⭕️ امیدواری و پارادوکس «استاک‌دیل»

🔸این مفهوم را جیم کالینز، استاد برجسته دانشگاه استنفورد وارد ادبیات مدیریت کرد. استاک دیل، مدیر یک شرکت چند میلیارد دلاری نیست، بلکه استاک دیل نام بلندپایه‌ترین افسر نظامی است که در جنگ ویتنام اسیر شد. بیش از ۷ سال اسیر بود و در یکی از اردوگاه‌های زندانیان جنگی، شکنجه‌های وحشتناکی را تجربه کرد؛ بدون حقوق انسانی، بدون تاریخ آزادی، بدون پشتیبانی.

🔹او نه تنها در آن شرایط دوام آورد که جان بسیاری را نجات داد. یک سیستم ارتباطی رمزی بین اسرا درست کرد. برای آنکه اعتراف اجباری نکند صورتش را با تیغ برید و اطلاعات را به صورت محرمانه برای کشورش ارسال می کرد و ... جیمز کالینز با او مصاحبه ای کرد و از او پرسید «چه کسانی در آن سختی‌ها دوام آوردند و چه کسانی دوام نیاوردند و نابود شدند؟»

🔹پاسخ او تکان دهنده بود: "خوش‌بین‌ها در هم شکستند!" کسانی که منتظر بودند به زودی اتفاق مثبتی بیفتد و آن‌ها از این مهلکه رها شوند.
خوش‌بین‌ها می‌گفتند: حتماً این کریسمس آزاد می‌شویم و به خانه بازمی‌گردیم. کریسمس می‌رسید و آن‌ها آزاد نمی‌شدند. بعد می‌گفتند دیگر حتماً تا عید پاک (چند ماه بعد) خلاص خواهیم شد.» عید پاک هم می‌رسید و اتفاقی نمی‌افتاد. تکرار این رویه باعث می‌شد که در هم بشکنند و به تدریج از درون فرو بریزند.

🔹چرا پروفسور کالینز نام این پدیده را پارادکس گذاشته است؟ چون می‌گوید که امیدواری مثبت باید کنار دیدن واقعیت‌های منفی باشد. از این جهت پارادواکس است که یک امر منفی (واقعیت‌های مهلک) کنار یک امر مثبت (امیدواری) قرار می گیرند و همزمان باهم پیش می‌روند؛ بدبینی و امیدواری.

📌متن کامل‌تر و مشروح این مفهوم را می‌توانید در « اینجا » مطالعه نمایید.

🎖انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران  @Managersclub
☄️ ۵ سبک تصمیم‌گیری برای موفقیت در کسب و کار

💎روبرت گانتر در کتاب «۵۳ اصل تصمیم‌گیری» می‌نویسد: هر وقت از همسرم می‌پرسم با چه روشی تصمیم‌گیری می‌کنی؟ می‌گوید: من به دنبال دلم می‌روم و هر کاری که احساساتم بگوید را انجام می‌دهم.

🔹این نوع پاسخ‌ها، در واقع عذر و بهانه‌ای است برای توجیه فرار از روند منطقی و رسمی تصمیم‌گیری. البته منظورم این نیست که در تصمیم‌گیری اصلاً به احساسات‌مان توجه نکنیم، بلکه منظورم این است که نباید عقل و منطق‌مان را به بهانۀ تصمیم‌گیری احساسی تعطیل کنیم.

🔹برای همین، اگر می‌خواهیم مهارت تصمیم‌گیری‌مان را ارتقا بدهیم، باید سبک و شیوۀ تصمیم‌گیری‌مان را بشناسیم تا در صورت لزوم بتوانیم آن را اصلاح کنیم.

🔹مایکل درایور در کتاب خود با عنوان «موفقیت در کسب و کار با استفاده از پنج سبک تصمیم‌گیری» ما را با این روش‌های تصمیم‌گیری آشنا می‌کند:

◽️۱. تصمیم‌گیری مطلق
صرفاً بر اساس منطق و عقل‌مان تصمیم می‌گیریم و احساسات و شهودمان را در تصمیم‌گیری دخالت نمی‌دهیم.

◽️۲. تصمیم‌گیری انعطاف‌پذیر
با توجه به شرایط، منابع و محیط پیرامونی‌مان تصمیم‌گیری می‌کنیم و در صورت لزوم، تصمیمات‌مان را به صورت مرتب تغییر می‌دهیم.

◽️۳. تصمیم‌گیری سلسله مراتبی
تصمیم‌گیری اولیه را به یک فرد، واحد یا کمیته واگذار می‌کنیم و سپس خودمان به عنوان مدیر و رهبر کسب و کار، تصمیم‌ نهایی را اتخاذ می‌کنیم.

◽️۴. تصمیم‌گیری جامع
با در نظر گرفتن تمام متغیرها و شرایط تصمیم‌گیری و تلاش می‌کنیم عواقب هر تصمیم‌مان را هم مدنظر قرار بدهیم.

◽️۵. تصمیم‌گیری سیستمی
از سیستم‌های پشتیبان تصمیم‌گیری مانند هوش مصنوعی، سیستم‌های اطلاعاتی و غیره برای تصمیم‌گیری بهتر و دقیق‌تر کمک می‌گیریم.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️چگونه ايده های ماندگار توليد كنيم؟

💎برادران هیث، نویسندگان کتاب ایده عالی مستدام، پس از بررسی صدها ایده ماندگار در دنیا، شش اصل مشابه را در آن‎ها به شرح زیر مشاهده کردند:

▫️۱. سادگی
وکیل مدافع موفقی می‌گوید "اگر شما در دادگاه، درباره ده نکته بحث کنید، حتی اگر همه آنها نکات خوبی باشند، هنگامی‌که قضات به اتاق هیئت منصفه می‌روند هیچ‌کدام از آنها را به خاطر نمی‌آورند". برای کاهش اضافه‌های ایده و رساندن آن به مفهوم اصلی، باید در کاهش و حذف مسلط باشیم و می‌بایست بی‌رحمانه اولویت‌بندی کنیم. ماموریت ما فقط کوتاه گفتن چیزها نیست، عبارات بسیار کوتاه الزاماً ایده‌آل نیستند. گفتار حکیمانه، ایده‌آل است. باید ایده‌هایی بسازیم که علاوه بر سادگی، عمیق و با مفهوم باشند.

▫️۲. غیره منتظره بودن
می‌توانیم از غافلگیر کردن برای جلب توجه افراد استفاده کنیم؛ احساسی که نقش آن افزایش هوشیاری و تمرکز است. اگر پیام ما از میان پارازیت‎ها عبور نکند و توجه افراد را جلب نکند، نمی‎توانیم به پیش برویم. اگر استفاده از غافلگیری در خدمت پیام اصلی ما باشد، بسیار قدرتمند خواهد بود. اما غافلگیری زیاد طول نمی‌کشد. برای بردباری افراد در توجه به ایده، باید اشتیاق و حس کنجکاوی ایجاد کنیم.

▫️۳. ملموس بودن
باید ایده خود را در چارچوب اطلاعات ملموس و فعالیت‌های انسانی توضیح دهیم. ایده‌های ماندگار به طور طبیعی پر از تصاویر واضح و ملموس‌اند. ایده‎های ملموس راحت‎تر به یاد آورده می‎شوند. اما ممکن است این سوال را بپرسید که چه چیزی موضوعی را ملموس می‎کند؟ پاسخ ساده این است که چیزی را که بتوان با حواس پنج‎گانه خود بررسی نمود، ملموس است.

▫️۴. باورپذیر بودن
ایده‌های ماندگار باید اعتبار خود را داشته و باورپذیر باشند. به راه‌هایی نیاز داریم تا افراد، خود ایده ما را بیازمایند. در تنها مناظره ریاست جمهوری در سال ۱۹۸۰ میان رونالد ریگان و جیمی کارتر، ریگان می‌توانست آمارهای بی‌شماری را که نشان‌دهنده رخوت اقتصادی بودند، بیان کند. به جای آن، وی از سوال ساده‌ای استفاده کرد: "قبل از اینکه رای بدهید از خود بپرسید آیا وضع من از چهار سال قبل بهتر شده است؟".

▫️۵. احساسی بودن
باید کاری کنیم تا حس خاصی در مخاطبان ایده ایجاد شود. هدف از احساسی کردن پیام‎ها این است که کاری کنیم دیگران به آن اهمیت بدهند. احساسات باعث برانگیخته شدن افراد برای اقدام می‎شود. فراموش نکنید مردم معمولا" به خودشان اهمیت می‎دهند؛ لذا سعی کنید علایق و سلایق شخصی آن‌‎ها را در ایده خود مورد توجه قرار دهید.

▫️۶. داستانی بودن
باید داستان بگوییم. آتش‌نشانان بعد از هر آتش‌سوزی داستان خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند و با این کار تجربیات خود را چند برابر می‌کنند. شنیدن داستان‌ها مانند شبیه‌ساز پرواز عمل می‌کند که ما را برای پاسخ سریع‌تر و موثرتر آماده می‌سازد. داستان‎ها می‎توانند به طور همزمان، احساس و ادراک ما را درگیر خود سازند. داستان‎ها ماندگاری بالایی دارند و پیام خود را ساده و با احساس منتقل می‎کنند.

[برندبافی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▶️ رازهای یک مأمور ویژه: چگونه در نبود اعتمادبه‌نفس و انگیزه، قوی و موفق باشیم؟

💎چه می‌شود اگر تمام چیزهایی که برای موفقیت به آن‌ها چنگ می‌زدیم، در واقع سدِ راه‌مان بودند؟ در یک سخنرانی بی‌نظیر، مأمور سابق سرویس مخفی آمریکا، اِوی پومپوراس، با روایاتی از مأموریت‌های مرگ و زندگی‌اش، نقشه‌ای تازه برای رسیدن به قدرت درونی ترسیم می‌کند—نه با اعتمادبه‌نفس توخالی، بلکه با اقدام، شفافیت و جسارت در دلِ ترس.

👤Evy Poumpouras
✔️ همراه با زیرنویس فارسی

#TED

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ مراقب فروش از دست رفته باشیم

💎تیم کانِر در کتاب «۹۱ خطای فروشندگان» می‌نویسد: حتی حرفه‌ای‌ترین فروشندگان هم در برخی از مذاکرات فروش شکست می‌خورند یا مشتری‌شان را از دست می‌دهند. پس یادمان باشد نمی‌توانیم به هر کسی بفروشیم یا تمام مشتریان‌مان را برای همیشه حفظ کنیم.

🔹اما این واقعیت به این معنا نیست که می‌توانیم در قبال از دست دادن مشتری یا شکست در مذاکره بی‌تفاوت باشیم.

🔹به عبارت دیگر، این واقعیت که قرار نیست در تمام مذاکرات فروش برنده شویم یا تمام مشتریان‌مان را حفظ کنیم، به این معنا نیست که نباید تلاش‌مان را برای پیروزی در تمام مذاکرات فروش و حفظ تمام مشتریان‌مان انجام بدهیم.

🔹از طرف دیگر، نحوۀ برخورد ما با شکست در مذاکرۀ فروش یا از دست دادن مشتری، بسیار مهم‌تر از دلیل شکست‌مان است.

🔹پس باید یاد بگیریم وقتی در مذاکره‌ای شکست می‌خوریم یا مشتری‌ای را از دست می‌دهیم، مثل فروشندگان حرفه‌ای رفتار کنیم.

🔹برای این منظور می‌توانیم از این رفتارها الگو بگیریم:

◽️۱. از مشتری بابت وقتی که برای‌مان گذاشته یا مدتی که از ما خرید کرده، تشکر کنیم و حتی برای او نامۀ تشکر رسمی بفرستیم.

◽️۲‌. از مشتری بخواهیم نظرات و انتقاداتش به شرکت، محصول و حتی خود ما را خیلی راحت و صادقانه بیان کند.

◽️۳. بعد از مدتی برای مشتری اطلاعاتی دربارۀ رضایت مشتریان کنونی‌مان، تاییدیه‌های شرکت‌مان، موفقیت‌های آن در بازار و اطلاعات جدیدی دربارۀ محصول بفرستیم‌.

◽️۴. منتظر باشیم تا وضعیت مشتری تغییر کند و باز هم با او تماس بگیریم‌

◽️۵. اگر مشتری به جای ما از رقیب‌مان خرید کرده، بررسی کنیم که رقیب در چه زمینه‌ای بهتر از ما بوده و توانسته مشتری از ما بگیرد.

◽️۶. اجازه ندهیم از دست دادن فروش روی نگرش ما به شغل‌مان و تلاش‌مان برای موفقیت تاثیر منفی بگذارد.

[مارکتینگ‌آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ مدیریت مؤثر در بحران؛ هنر عبور از طوفان

💎در دنیای امروز که پر از تحولات سریع اقتصادی، فناوری و اجتماعی است، توانایی مدیران برای هدایت تیم‌ها در دوران بحران، یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت سازمان‌ها به شمار می‌آید. مدیران مؤثر کسانی هستند که نه‌تنها وظایف اداری و استراتژیک خود را انجام می‌دهند، بلکه الهام‌بخش، تصمیم‌گیر و پشتیبان تیم‌ها نیز هستند. آن‌ها باید در عین همدلی با کارکنان، تصمیمات قاطع بگیرند و سازمان را به سمت ثبات و رشد هدایت کنند.

🔹 تعادل حساس میان همدلی و قاطعیت
در دوره‌های بحران، رهبری تیم معنای عمیق‌تری پیدا می‌کند. مدیر باید با حفظ آرامش، ارتباط صادقانه و تصمیم‌گیری مؤثر، تیم را از بحران عبور دهد. مهارت در برقراری ارتباط شفاف، شناخت دغدغه‌های کارکنان و ارائه چشم‌اندازی روشن، از الزامات مدیریت موفق در این شرایط است.

🔹 استراتژی‌هایی برای رهبری در تغییر
در مسیر تغییر، شفافیت یکی از قوی‌ترین ابزارهای رهبران است. وقتی اعضای تیم بدانند چرا تغییر در حال وقوع است، چه نقشی در آن دارند و چه نتایجی انتظار می‌رود، بهتر با تغییر همراه می‌شوند. همچنین مشارکت دادن افراد در تصمیم‌گیری، حس تعلق و تعهد را افزایش می‌دهد.

🔹 ساخت تیم‌های تاب‌آور
تیم‌هایی که آموزش دیده‌اند، اختیارات دارند و بازخورد دریافت می‌کنند، در برابر بحران‌ها مقاوم‌تر هستند. مدیرانی که به اعضای تیم خود اعتماد می‌کنند و آن‌ها را در فرآیند تصمیم‌گیری شریک می‌کنند، بستری برای نوآوری و انعطاف‌پذیری فراهم می‌سازند. روحیه بالا و انگیزه قوی، نتیجه همین روش مدیریت است.

🔹 رهبری با الگوی عملی
رهبران بزرگ نه با شعار، بلکه با عمل الهام‌بخش تیم خود هستند. زمانی که مدیر خودش به ارزش‌ها و رفتارهایی که از تیم انتظار دارد پایبند باشد، فرهنگی از تعهد، اعتماد و مسئولیت‌پذیری در سازمان شکل می‌گیرد. این الگوی عملی، در بحران‌ها راهنمای تیم خواهد بود.

🔹 درس‌هایی از فاجعه کشتی ال‌فارو
در سال ۲۰۱۵، کشتی باری آمریکایی "ال‌فارو" با وجود هشدارهای طوفانی شدید، به حرکت ادامه داد و در طوفان غرق شد. تحلیل‌ها نشان دادند که ضعف در ارتباطات، نبود فضای امن برای اظهار نظر خدمه، و تصمیم‌گیری‌های غیرمنعطف منجر به این فاجعه شد. این حادثه یادآور اهمیت فرهنگ گفت‌وگو، مدیریت ریسک و رهبری انعطاف‌پذیر است.

✔️ جمع‌بندی
مدیریت در بحران یعنی ساختن سازمانی که در برابر فشارها مقاوم و در برابر فرصت‌ها چابک باشد. با تقویت مهارت‌های رهبری، تمرکز بر آموزش تیم‌ها، ایجاد فضای شفاف برای ارتباط، و پایبندی به اصول اخلاقی، مدیران می‌توانند سازمان خود را از دل تغییرات سالم عبور دهند.

[آکادمی‌مدیریت]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚩 قابل توجه مدیران و مشاورین حاضر در کانال؛

💎دوستان گرامی، چنانکه پیشتر در امثال این پست خدمتتان عرض شد، تنها افرادی که سابقه استخدام و فعالیت در شرکت‌ها و دانشگاه‌های خارج از ایران داشته‌اند و نیز اشخاصی که مستقیما از وزرا و یا مشاوره‌دهندگان رسمی کابینه دولت بوده‌اند، واجد شرایط پیوستن به تیم مشاوره‌دهندگان انجمن مدیران می‌باشند.

🔹لذا بار دیگر تاکید می‌شود که از ارسال مدارکی که شامل این سوابق نیستند اجتناب نمایید.

با تشکر
انجمن مدیران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▶️ رهبری اصیل چیست؟ شاخصه‌های آن به چه شکل هستند؟

💎در دنیایی که رهبری‌های ناکارآمد، سطحی و خودشیفته فراوان شده، رهبری اصیل (Authentic Leadership)، بر مبنای آموزه‌های بیل جورج مطرح گردید، تا معنای رهبری را از نو تعریف کند. این ویدیو با نگاهی دقیق و الهام‌بخش، شما را با چهار ستون اصلی رهبری اصیل آشنا می‌کند؛ از خودآگاهی تا اخلاق‌گرایی — مسیری برای تبدیل شدن به رهبری واقعی، تأثیرگذار و ماندگار.

✔️ همراه با زیرنویس فارسی


🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️تکنیک قطار؛ چگونه با موج جمعیت، دیگران را متقاعد کنیم

💎کوین هوگان در کتاب «۵۳ اصل متقاعدسازی» می‌نویسد: در متقاعدسازی تکنیکی داریم به نام «قطار در حال حرکت است». در این تکنیک، وانمود می‌شود قطار می‌خواهد حرکت کند و هر کسی که زودتر سوار شود، صندلی بهتری گیرش می‌آید و هر کسی که دیرتر سوار شود، ممکن است صندلی خالی پیدا نکند و حتی شاید قطار را از دست بدهد.

🔹در دل این تکنیک از سه اصل متقاعدسازی کمک گرفته شده است:

◽️۱. انسان‌ها وقتی می‌بینند اکثر مردم کار خاصی را انجام می‌دهند، با خودشان فکر می‌کنند که حتماً کار درستی است که همه آن را انجام می‌دهند و در نتیجه، آنها هم بدون فکر کردن همان کار را تقلید می‌کنند. در نتیجه، وقتی وانمود می‌شود خیلی‌ها در حال سوار شدن به قطار هستند (مثلاً در حال خریدن محصول‌مان هستند) بقیه هم به این جنبش می‌پیوندند

◽️۲. تکنیک قطار در حال حرکت به نیاز انسان‌ها به تعلق به گروه پاسخ می‌دهد. در حقیقت، وقتی یک فرد همراه جماعت سوار قطار می‌شود، بخشی از نیازهای اجتماعی خود را برآورده می‌کند

◽️۳. در تکنیک قطار در حال حرکت از اصل «محدودیت منابع» هم استفاده می‌شود و به این وسیله افراد تحریک می‌شوند تا فرصت را از دست ندهند

🔹تکنیک قطار در حال حرکت در تبلیغات هم کاربرد دارد. در این نوع تبلیغات نشان داده می‌شود بسیاری از مردم به محصول یا خدمت مدنظرمان علاقه دارند و آن را مصرف می‌کنند. در نتیجه، بقیه هم تحریک می‌شوند محصول‌مان را بخرند.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▶️ چه چیزی رهبران بزرگ را متفاوت می‌سازد؟

💎امروزه، کمتر بحث بر سر این است که دیگران را به دنبال خود به سوی آینده بکشانید؛ مهم‌تر آن است که آن‌ها را به هم‌آفرینی آینده با خودتان دعوت کنید. «لیندا اِی. هیل» از اساتید دانشگاه هاروارد و هم‌نویسنده کتاب «نبوغ جمعی»، اصول تازه‌ای را برای رهبری نوآوری معرفی می‌کند.

👤Linda Hill
✔️ همراه با زیرنویس فارسی

#Harvard_videos

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/13 18:23:29
Back to Top
HTML Embed Code: