tgoop.com/maolad/836
Last Update:
خدایگان ابتذال واژگان!
داروغه اعظم فرمودند: مردم باید بدانند مالیاتی که میدهند کجا هزینه میشود! بعد فرمودهاند این امکان فراهم شده که مردم که مالیات پرداخت میکنند، خودشان تعیین کنند که مالیاتشان کجا هزینه شود! مثلا در پروژه عمرانی یا شهرسازی!
۱- اینکه مردم باید بدانند مالیاتشان کجا هزینه میشود، بدین معنی است که دولت باید شفاف تمام هزینهکرد خود را اعلام کند. به این معنا نیست که افراد تعیین کنند مالیاتشان کجا هزینه شود!
۲- مالیات منطق اقتصادی خود را دارد. برای تولید کالاها و خدمات عمومی و کنترل اثرات بیرونی وضع میشود. مردم از انواع کالاها و خدمات عمومی استفاده میکنند. از امنیت گرفته تا بهداشت. از پل و جاده تا نظم فعالیتها! همه باید در تامین همه آنها مشارکت کنند. بنابراین، اگر فردی گفت تمام مالیات مرا در پروژه عمرانی صرف کنید، بدین معنی است که از بقیه کالاهای عمومی مجانی استفاده کند یا فرد دیگری بپردازد!
۳- اگر اکثریت مردم فقط یک نوع محل هزینه را تعیین کنند، آیا باید بقیه کالاهای عمومی را تولید نکرد و منابع را صرفا به آن کالا اختصاص داد؟ مثلا بهداشت را تعطیل کرد چون مردم نگفتند مالیاتشان به تولید آن اختصاص یابد!
۴- بخشی از مالیات برای جبران اثرات بیرونی است. مثلا مالیات آلودگی از صنایع. این مالیات باید صرفا در جبران آلودگی مثل افزایش فضای سبز یا افزایش حمل و نقل عمومی صرف شود.
۵- مهمتر از همه: واقعا فکر میکنید مردم به سازمانی که مطلقا بهشون اعتماد ندارد و سیستم خوداظهاری را تعطیل کرده و مالیاتهای علیالراس (البته با نامهای جدیدی مثل توافق!) دریافت میکند، اعتماد دارند که اگر گفتند مالیات ما را در شهرسازی هزینه کن، در جای دیگر هزینه نخواهند کرد؟
شما به مردم اعتماد دارید که آنها به شما اعتماد کنند؟
Http://www.tgoop.com/maolad
BY محمود اولاد
Share with your friend now:
tgoop.com/maolad/836