Telegram Web
🔻 نسخه‌ی اندروید KidsGuard Pro اپلیکیشنی است که به‌صورت تخصصی برای مانیتورکردن اطلاعات گوشی میزبان طراحی شده و مناسب والدینی است که می‌خواهند تک‌تک بخش‌های گوشی همراه فرزندشان را کنترل کنند.

🔻این اپلیکیشن در #استور خاصی موجود نیست و باید اشتراک آن را از وب‌سایت Cleveguard بخرید و سپس برنامه را دانلود کنید. دلیل اصلی‌ای که این اپلیکیشن را نمی‌توانید در جای دیگری دانلود کنید، بیشتر به‌دلیل دسترسی‌های زیادی است که در ابتدا از شما درخواست می‌کند.

🔻به‌احتمال زیاد گوگل‌پلی چندان با این موضوع موافق نیست که این اپلیکیشن دسترسی‌های زیادی برای اجرا می‌خواهد‌؛ اما برای عملکرد کامل و مانیتور درست گوشی هوشمند، باید به این اپلیکیشن اجازه‌های درخواستی را بدهید.

🔻ناگفته نماند باید به این نکته نیز اشاره کنیم که کیدزگارد پرو برای گجت‌های مبتنی بر #iOS نیز توسعه یافته است.
به‌طرز عجیبی بعد از نصب، این اپلیکیشن در گوشی ناپدید می‌شود. این نشان می‌دهد که می‌توانید این اپلیکیشن را به‌صورت مخفیانه روی گوشی مدنظر خود نصب کنید و نشانی از آن در صفحه‌ی اپلیکیشن‌های نصب‌شده وجود ندارد. بعد از نصب اپلیکیشن، می‌توانید ازطریق کنترل پنل موجود در سایت کلیوگارد، به داشبورد جامع دست پیدا کنید.

🔻به‌خاطر بسپارید که تمامی فرایند #مانیتورینگ و نظارت از زمانی شروع می‌شود که این #اپلیکیشن کامل روی گوشی نصب شده باشد. بعد از آن هر اتفاقی که در گوشی مقصد بیفتد، این اپلیکیشن می‌تواند دقیقا آن را نظارت و ارزیابی کند. این اپلیکیشن نظارت بر چه بخش‌هایی از گجت مقصد را برای کاربران فراهم می‌کند؟ برخی از این قابلیت‌های نظارتی عبارت‌اند از: فهرست مخاطبان، تصاویر ثبت‌شده روی گوشی، کی‌لاگر، محتویات تقویم، سابقه‌ی اجرای اپلیکیشن‌ها، ردیابی موقعیت مکانی، مشاهده‌ی ویدئوها، سابقه‌ی گشت‌وگذار در #وب و پیام‌ها.

@media_managment
📌امن‌ ترین پیام‌ رسان‌ های جهان کدامند؟

🔺اپلیکیشن سیگنال به عنوان امن ترین پیام رسان جهان شناخته می شود، بعد از این اپ برنامه های واتس اپ و تلگرام در رده های بعدی جای دارند.

🔺دلیل امن بودن این پیام رسان ها به خاطر استفاده از رمزنگاری پیشرفته در نگهداری از اطلاعات کاربران است.

@media_managment
⭕️آمار کاربران اینستاگرام

🔻دقیقا چه کسانی از اینستاگرام استفاده می کنند؟ این آمار جزئیات آمار کاربران اینستاگرام در زمان حاضر را فاش می کند.

💢یک میلیارد نفر هر ماه از اینستاگرام استفاده می کنند
این رقم باعث می شود اینستاگرام از نظر کاربران فعال، پشت سر فیس بوک، به عنوان رتبه دوم شبکه های اجتماعی قرار بگیرد. اینستاگرام با در نظر گرفتن همه پلتفرم های
اجتماعی در رده پنجم قرار دارد – Facebook ، YouTube ، Whatsapp ،
FB Messenger وWeChat.

۵۰۰ میلیون نفر همه روزه از استوری های اینستاگرام استفاده می کنند

💢در سه سال گذشته از زمان راه اندازی آن، استوری به بخش عظیمی از آنچه اینستاگرام را محبوب می کند تبدیل شده است.
با آمار نیم میلیارد نفر که هر روز از استوری استفاده می کنند، مشخص است که استوری کانال مهمی برای برند ها است.

💢ترکیب جنسیت در اینستاگرام تقریباً یکنواخت است: ۵۲٪ مونث و ۴۸٪ مذکر

🔻با این حال، در ایالات متحده، درصد قابل توجه بالاتری از زنان (۴۳٪) از اینستاگرام نسبت به مردان (۳۱٪) استفاده می کنند.
این اختلاف نشان می دهد که شما نمی توانید در مورد جمعیتی در اینستاگرام — یا هر شبکه اجتماعی دیگر فرضیاتی ایجاد کنید.

💢درعوض، برای دستیابی به اطلاعات دقیق درباره مخاطب خود، از یک ابزار تحلیلی در رسانه های اجتماعی استفاده کنید، تا یک استراتژی بهتر محتوا و هدف گذاری تبلیغ داشته باشید.

@media_managment
🔴بازدهی نزولی

بازدهی نزولي مربوط به عوامل تولید ، نیروی کار و سرمایه س که بعد ازاین نقطه بازدهی کم کم ، کاهش پیدا میکنه
و نباید کسب و کارمون به این نقطه برسه اما گاهی اوقات تو کسب کارمون اتفاق میفته و ما ازش بی‌خبریم

اگه بخوایم مثال بزنیم : کاری که تو خیلی از کسب و کارها انجام میدن و برای بالا بردن راندمان بجای افزایش کار مفید کارمندان نیروی کاررو افزایش میدن که باعث بازدهی نزولی میشه

@media_managment
🔸روش‌های دخل و تصرف‌ رسانه‌ای
مايكل پرنتی (Michael Parenti) اندیشمند ارتباطی در اشاره به روش‌های دخل و تصرف‌ رسانه‌ای در اذهان مخاطبان اين متدها را شناسايی كرده است:
١. سركوب از طريق حذف (Suppression by Omission)
٢. حمله كردن و تخريب هدف (Attack and Destroy the Target)
٣. برچسب زدن (Labeling)
۴. فرض‌های بازدارنده (Preemptive Assumption)
۵. مخابره ظاهر امر (Face-Value Transmission)
۶. تنزل دادن محتوا (Slighting of Content)
٧. توازن دروغين (False Balancing)
٨. كادربندی (Framing)
٩. اشاره نكردن به چرايي موضوعات (Learning Never to Ask Why)

https://tinyurl.com/yxf5lz3a/

@media_managment
🔹لایکی و شرایط اورژانسی ما

✍️معصومه نصیری

🔻لایکی این قابلیت را دارد که یک تنه فرهنگ ما را از اساس زیر و رو کند. کافی است چند ساعتی را در این شبکه بگذرانید؛ بشدت شما را ترغیب می‌کند هم رنگ جماعت شوید، سرخوش باشید و به هیچ چیز جز لذت اکنون آنهم لذتی که چیزی جز سطحی سازی و تنزل سطح خواسته و نیاز را ندارد.

🔻پدران و مادران نقش مهمی در زمینه آموزش و نظارت بر فرزندانشان دارند. چند هزار نفر نوجوان در لایوهای نیمه شب ها در این شبکه اجتماعی در حال گذران وقت هستند، کافی است یک شب آزمایشی وارد چند لایو شوید کاملا متوجه خواهید شد اوضاع از چه قرار است.

🔻آموزش مهارت های تفکری، تفکر خلاق، سواد رسانه‌ای و مهارت های زیست بهتر در فضای مجازی باید به صورت #اورژانسی مورد توجه قرار گیرد، چه برای خانواده ها و چه کودک، نوجوان و جوان.

🔻#سرگرم_سازی، پاشنه آشیل ما در فضای تصمیم گیری و برنامه ریزی است. اساس این شبکه بر این مدار می‌چرخد. اگر ما نتوانیم برای این بخش چاره اندیشی کنیم دیگران این کار خواهند کرد آنهم با متر و معیار خودشان.

🔻تا پیش از این نگران بودیم فرزندمان تا دیر وقت بیرون از خانه نباشد، امروز او در خانه و کنار ما نشسته اما در فضایی تنفس می‌کند که به مراتب می‌تواند خطرناک تر و مسموم تر باشد.

🔻با صمیمیت، همراهی و تدبیر در کنار فرزندانمان باشیم. برخورد قهری و آمرانه آنها را بیشتر به سمت حضور در جمع غریبه‌های فضای مجازی سوق میدهد. در عین اینکه صمیمیت به معنای رهاسازی و بی تفاوتی نیست.

@cultural_media_studies
💢 کلمات و هشتگ های منتشر شده در شبکه های اجتماعی در شش ماه اول امسال در بستر #تلگرام مورد بررسی قرار گرفته است.

@media_managment
گزارشگری تحقیقی؛ حلقه مفقوده روزنامه نگاری

✍️گزارش های تحقیقی به مانند بمب صوتی در عرصه عمومی منفجر می شوند و آثار اجتماعی عمیق بجا می گذارند.

✍️در روزنامه نگاری تحقیقی هدف اصلی توجه به موضوعات مهم جامعه و گزارش فساد ساختار یافته، پنهان کاری ها مقامات حکومتی، سوء استفاده ها، سوء مدیریت ها، بدرفتاری و انحرافات گوناگون و افشای جریان های ناصواب در ساختارهای رسمی است.

✍️روزنامه نگاری تحقیقی نگهبان علائق عمومی و نظارت بر حسن اجرای امور شهروندی است. گزارش تحقیقی در صدد کشف حقایق، کنار زدن غبارها با افشاکردن وقایع تاثیرگذار بوده و خواب را از چشمان اصحاب قدرت می رباید و به مانند زلزله سیاسی و اجتماعی جامعه را می لرزاند.

✍️در این روزنامه نگاری هیجان و احساسات راهی ندارد. اطلاعات مبتنی بر انتخاب منابع بسیار دقیق و وارسی اسناد معتبر با هدف کمک به پیشبرد حقوق شهروندی و بهبود کیفیت زندگی آنان است.

✍️گزارشگری تحقیقی پرهزینه و زمان بر و مبتنی براخلاق حرفه ای رسانه ای دایر بر صحت، دقت و رعایت انصاف است. پرهیز از سوگیری و دارا بودن دانش اجتماعی بالا و ذهن تحلیل گر از مختصات چنین روزنامه نگاری است.

✍️گزارشگران تحقیقی افرادی جسور، شجاع، با پشتکار و قدرت ریسک پذیری بالا هستند. مسائل مبتلابه و با اهمیت برای مردم را زیر ذره بین گذاشته و از تمام منابع اطلاعاتی مرتبط با موضوع بخوبی بهره می گیرند.

✍️پنهان کاری حاکمان و اطلاع رسانی کلیشه ای رسانه های رسمی موجب می شود پاره ای از موضوعات بسیار با اهمیت جامعه به عنوان راز سر به مهر بمانند. در این نوع روزنامه نگاری وقایع غیرمعمول، غیراخلاقی و غیرقانونی و یا خلاف قانون در کانون مرکزی توجه روزنامه نگاران قرار می گیرند.

✍️در جوامع امروزی که وابستگی روزنامه نگاران به منابع قدرت و تجاری شدن روزنامه نگاری بیش از هر زمان دیگری نمایان شده است، گزارشگری تحقیقی رنگ باخته است.

✍️دکتر حجت اله عباسی

@media_managment
02phonelove-articleLarge.gif
1023.7 KB
"فابینگ" (Phubbing) چیست و چگونه روابط ما را تهدید می‌کند؟ (+ توصیه‌های کاربردی)

❇️ بنا به تعریف، فابینگ 'Phubbing' عملی است که باعث می شود افراد در محیط‌های اجتماعی یا خانوادگی به جای توجه به دیگران به تلفن خود نگاه کنند.

❇️مطالعات بسیاری نشان داده‌اند که فابینگ به روابط اجتماعی افراد آسیب می‌زند، از رضایت زناشویی می‌کاهد و کودکان را به افسردگی دچار می‌کند. اگر می‌خواهید بفهمید شما نیز به فابینگ دچار هستید و چه باید بکنید با ما در خواندن این درس همراه شوید.

🔺متن کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼

http://savadezendegi.com/fa/news/586

@media_managment
⭕️ #راهکارهایی برای آموزش اصول زیست مجازی به #کودکان

🔹 به کودکانتان بگویید کسانی که مخاطب آنلاین هستند، همیشه آن فردی نیستند که ادعا می کنند.

🔹اسرارشان را برای خودشان نگه دارند. باید به فرزندانتان آموزش بدهید اطلاعات شخصی شان را در فضای مجازی محرمانه نگه دارند.

🔹برای کودکان هیچ وقت ایمیل شخصی نسازید و از آن ها بخواهید برای ثبت نام در شبکه های اجتماعی از ایمیل خانوادگی استفاده کنند.

🔹از کودکتان بخواهید اگر از طرف کسی به جایی دعوت شدند، حتما به شما بگویند.

🔹به کودکتان بگویید زورگویی های اینترنتی را و هر چه تهدید و ناسزاگویی است، حتما به شما خبر بدهند.

🔹رایانه ای را که کودک از آن استفاده می کند، در اتاق شخصی اش نگذارید. رایانه را به عمد در جایی بگذارید که بقیه خانواده هم حضور دارند، یعنی با یک سر چرخاندن بتوانید صفحه مانیتور را ببینید.

🔹مطمئن باشید که فرزندانتان به حساب های کاربری شما دسترسی ندارند.

🔹 استفاده از رایانه و اینترنت را برای فرزندانتان قانونمند کنید.

🔹 اگر از آن دسته پدر و مادرهای استرسی هستید و مدام دلتان شور می زند، بهتر است کاری کنید که کودکتان همزمان با شما از رایانه و البته اینترنت استفاده کند.

🔹 برنامه هایی در بازار رایانه عرضه شده که می توانید با آن دسترسی کودکان را به فضای مجازی کنترل کنید. یعنی اینکه متوجه می شوید کودکتان در دو، سه ساعتی که پشت رایانه نشسته، وارد چه صفحه هایی شده و چه بازی هایی انجام داده است.

یادتان باشد اگر شما تمام وقت پشت رایانه می نشینید و اوقات فراغتی با خانواده ندارید، پس چطور می توانید از فرزندتان بخواهید زمان محدودی در اینترنت باشد؟

@media_managment
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️عالیس و تبلیغ معروف هلوشو بودم لیموشو بدم؟

🔺افکارسنجی برند عالیس در توییتر و تلگرام

🔻طبق رصد دیتاک، تحلیل برند عالیس در بستر توییتر و تلگرام در شش ماهه نخست سال ۹۹ به نتایج زیر منجر شده است.

🔺در توییتر ۱۲٪ نظرات کاربران در دسته خنثی، ۱۱٪ در راضی و ۷۷٪ در دسته ناراضی قرار گرفت.

🔻 ۴٪ خنثی، ‏۹۱٪ انتقاد و ۵٪ رضایت نیز حاصل تحلیل احساسات کاربران در بستر تلگرام است.

🔺بخش بسیار زیادی از انتقادها در توییتر به تبلیغ معروف عالیس با محتوای « هلوشو بدم، لیموشو بدم» اشاره داشت که کاربران علاوه بر نقد آن به مقایسه این تبلیغ با تبلیغات خارجی و شوخی با آن پرداخته بودند.

🔻توییتری‌ها بیشترین رضایت خود را به ترتیب از دوغ، آبمیوه و شیر عالیس اعلام کرده‌اند.

🔺در تلگرام نیز همانند توییتر بیشتر انتقادها به سمت نبود خلاقیت در انتخاب محتوای تبلیغ بود.

🔻نکته جالب اینکه مواردی همچون روابط عمومی شرکت، خدمات و حتی قیمت محصولات کمتر مورد توجه کاربران بوده‌اند.

📚دیتاک

#جنگ_شناختی

@media_managment
🔴‏شبکه‌های اجتماعی چگونه دغدغه‌سازی می‌کنند؟

۱/ بچه‌های مدرسه را در نظر بگیرید که در هر زنگ تفریح تمایل دارند کنار هم حرف بزنند و اگر وقت خود را صرف صحبت با دیگران نکنند، منزوی می‌شوند.
اگر اتفاق مهمی نظیر غش کردن معلم یا آتش‌سوزی در کلاس رخ داده باشد، موضوع گفتگو مشخص است: غش و آتش.

‏۲/ اما اگر اتفاق خاصی نیفتاده باشد، «حرف» سوژه خود را پیدا می‌کند: خواب آلودگی یا دفتر جدید یک همکلاسی!
حال اگر این «عدم واقعه» چند زنگ ادامه داشته باشد، تا سوژه شدن یک اتفاق مهم، همان واقعه بی‌اهمیت، موضوع حرافی‌ها خواهد ماند و از زوایای مختلف مورد واکاوی قرار خواهد گرفت!

‏۳/ شبکه‌های اجتماعی و توییتر، بستری است برای اطفاء شهوت شهرت و دیده شدن.
دیده نشدن نیز با نبودن تفاوتی ندارد.
باید مانند بچه مدرسه‌ای‌ها در گعده‌ها حضور همیشگی داشته باشی و حرف بزنی تا منزوی نشوی!
هر روز راجع به یک موضوع و اگر موضوع جدیدی نبود، تا اطلاع ثانوی، حول همان موضوع!

‏۴/ اینگونه است که اظهارنظر پیرامون وضعیت بورس و قیمت‌ها داغ است «تا» تغییر جزئی جلد یک کتاب دبستان «تا» وضع مالی پناهیان و «تا» فوت آیت‌الله صانعی!
درجه اهمیت این موضوعات نیز اگرچه غیرقابل مقایسه است، اما تماما تیتر نخست تایم‌لاین است «تا» زنگ تفریح بعدی و سبقت کاربران برای افاضه فیض.

پی‌نوشت | ‏رهبر انقلاب ۹۶/۳/۱۷ در دیدار دانشجویان با ایشان:
«فضای مجازی چیز خوبی است، فرصتی است اما کافی نیست. بعضی‌ها چسبیده‌اند به فضای مجازی -توئیتر و مانند اینها- برای اینکه پیامهایشان را برسانند، این فایده ندارد؛ تخاطب واقعی لازم است، میزگرد لازم است، سخنرانی لازم است، نشریه لازم است».
🖌 احمد قدیری ابیانه

@media_managment
🔹همه ما با هر کلیک، ثبت هر نظر و یا لایک در شبکه‌های اجتماعی، داده‌هایی را در فضای آنلاین تولید می‌کنیم.
▪️کلان‌داده‌‌ای(Big Data) که با استفاده از دستاوردهای داده‌کاوی، توانایی استخراج روندهای معناداری را از میان انبوه داده‌ها فراهم کرده است.
▪️با توجه به اینکه داده‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند نماینده مناسبی از فضای جامعه باشد، این داده‌های ارزشمند، شاخص‌هایی را برای کسب‌وکارها ایجاد کرده است:
🔸آگاهی از برند
👈🏻با در نظر داشتن مشتریان هدف و کارکرد هر شبکه‌ اجتماعی می‌توان برآوردی از میزان #آگاهی_از_برند(Brand Awareness) در میان کاربران بدست آورد و میزان اثر بخشی اقدامات انجام شده و هدف‌گذاری کمپین‌های آتی بازاریابی را مشخص کرد.
🔸رضایت مشتری
👈🏻بهره‌گیری از دستاوردهای داده‌کاوی می‌تواند راهگشای شرکت‌ها برای سنجش میزان #رضایت_مشتری باشد.
با داده‌هایی که از رفتار کاربران در شبکه‌های اجتماعی بدست می‌آید، می‌توان میزان رضایت مشتریان را به صورت نامحسوس و دقیق سنجید و با مقایسه این شاخص در بازه‌های زمانی مختلف در جهت بهبود آن و توسعه کسب‌و‌کار گام برداشت.

@media_managment
⭕️از پشت فیلتر زیباتر است: اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟

✍️بخش اول

🔻با اینستاگرام، تبدیل واقعیت زندگی‌هایمان به چیزی زیبا و قابل‌عرضه برای خوشایند غریبه‌ها آسان‌تر شده است. وقتی کسی عکسمان را لایک می‌کند، سرخوشی و رضایت ناشی از ترشح دوپامین در مغزمان را حس می‌کنیم. چرخیدن میان عکس‌های سایرین حس صمیمیت و چشم‌چرانی دارد، گویی ایستاده‌ای و به ردیفی از اتاق‌های پُر‌نور نگاه می‌کنی که همگی کمی بهتر از متوسط هستند و قفسه‌های کتاب هیچ‌کس به‌هم‌ریخته نیست و نوزاد کسی هم جیغ نمی‌زند. تا ماه ژوئن سال ۲۰۱۸ میلادی، اینستاگرام توانسته بود بیش از یک میلیارد کاربر فعال جذب کند. حتی کسانی که هرگز سراغ اینستاگرام نرفته‌اند نیز می‌بینند خواسته و ناخواسته زندگی‌شان تحت‌تأثیر آن قرار گرفته است.

👤سارا فرییِر، خبرنگار بلومبرگ، کتابی مهیج با نام بدون فیلتر نگاشته است که به‌زیبایی داستان پشت صحنۀ اوج‌گیری اینستاگرام را روایت می‌کند، ولی این تمام ماجرا نیست. در این کتاب می‌خوانیم که چقدر نگران‌کننده است که تصمیم‌های مدیران سیلیکون‌ولی، مثلاً دربارۀ محصولات جدید یا الگوریتم‌های کاری یا تبلیغات، تأثیری شگرف و گاه ناخواسته بر ما می‌گذارند: تأثیر بر برداشتمان از خودمان، چیزهایی که برایمان ارزشمند هستند، برداشت ما از زیبایی، کسانی که قبولشان داریم، غذایی که می‌خوریم و نحوۀ وقت‌گذرانی‌مان.

👤فرییر چنین می‌نویسد: «اینستاگرام یکی از نخستین اپ‌هایی است که از رابطۀ ما با گوشی‌هایمان نهایت بهره‌برداری را کرده است و وادارمان می‌سازد زندگی را از دریچۀ دوربین تجربه کنیم و در ازایش در دنیای مجازی تایید شویم و اعتبار به دست بیاوریم». اینستاگرام اینک با زبانمان نیز در هم پیچیده است: شکار مناظر «اینستاگرامی» و این‌همه «پورنِ غذا». فقط زبان نیست و اینستاگرام بر نحوۀ زندگی و ثبت آن زندگی نیز تأثیر گذاشته است: تمام آن سفره‌هایی که عکسشان را در اینستاگرام گذاشته‌ایم و آن سلفی‌های لب درّه و آن مسافرت‌هایی که برایشان پول جمع کرده‌ایم و آرزویش را داشته‌ایم، صرفاً به این خاطر که عکس‌هایی زیبا از آنجا دیده‌ایم.

ادامه دارد ...

@media_managment
⭕️از پشت فیلتر زیباتر است: اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟

✍️بخش دوم

👤فرییر چنین می‌نویسد: «اینستاگرام یکی از نخستین اپ‌هایی است که از رابطۀ ما با گوشی‌هایمان نهایت بهره‌برداری را کرده است و وادارمان می‌سازد زندگی را از دریچۀ دوربین تجربه کنیم و در ازایش در دنیای مجازی تایید شویم و اعتبار به دست بیاوریم». اینستاگرام اینک با زبانمان نیز در هم پیچیده است: شکار مناظر «اینستاگرامی» و این‌همه «پورنِ غذا». فقط زبان نیست و اینستاگرام بر نحوۀ زندگی و ثبت آن زندگی نیز تأثیر گذاشته است: تمام آن سفره‌هایی که عکسشان را در اینستاگرام گذاشته‌ایم و آن سلفی‌های لب درّه و آن مسافرت‌هایی که برایشان پول جمع کرده‌ایم و آرزویش را داشته‌ایم، صرفاً به این خاطر که عکس‌هایی زیبا از آنجا دیده‌ایم.

🔺اینستاگرام به ایجاد زیباشناختیِ بینافرهنگی و آلامد (البته نه جریان غالب) یاری رسانده است: تُست آووکادو و کاپوچینوی طرح‌دار، گیاه انجیر ربابی، آجرهای نمایان، اثاثیۀ ساخته‌شده با چوب بازیافتی، نورپردازی صنعتی. این اپلیکیشن حتی سلسله‌مراتب جدیدی در خارج از فضای مجازی نیز به راه انداخته است. به‌قول فرییر، «اینستاگرام یک دستگاه سلبریتی‌ساز است که در تاریخ سابقه نداشته است». اینستاگرام بیش از شش میلیون کاربر با فالور میلیونی دارد. گفته می‌شود کیم کارداشیان از هر پُست تبلیغاتی در اینستاگرام تقریباً یک میلیون دلار پول در‌می‌آورد.

💢اینستاگرام معیاری برای سنجش سرمایۀ فرهنگی شده است و حتی آن‌هایی که فالوئر کمی دارند نیز جو رقابت را حس می‌کنند و خود را تحت فشار می‌بینند تا خانه و زندگی‌ای بسازند که در فضای مجازی زیبا به نظر برسد. دو بنیان‌گذار اینستاگرام در دانشگاه استنفورد با هم آشنا شدند، یکی سیستروم که خود را زیبا‌پرست می‌داند و یک عکاس آماتور مشتاق است و دیگری مایک کریگر که یک مهندس نرم‌افزار برزیلی است. این دو بنیان‌گذار بر این باور بودند که اینستاگرام می‌توانست مکانی باشد برای افراد خلاق تا با ایده‌های جدید آشنا بشوند، ولی در‌عوض ابزاری شد برای ناخشنودی جمعی. سازمان بریتانیایی «انجمن سلطنتی سلامت عمومی» طی پژوهشی که در سال ۲۰۱۷ میلادی انجام داد، اینستاگرام را مخرب‌ترین اپلیکیشن برای سلامت روانی معرفی کرد، زیرا کاربران جوانش را بسیار مضطرب و ناخشنود می‌کرد.

ادامه دارد ...

@media_managment
⭕️از پشت فیلتر زیباتر است: اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟

✍️بخش سوم

🔺یکی از مهم‌ترین نقاط عطف تاریخ اینستاگرام در سال ۲۰۱۲ روی داد، زمانی که فیسبوک آن را به قیمت یک میلیارد دلار خرید، گران‌ترین خرید فیسبوک تا آن زمان. مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار فیسبوک، به سیستروم قول استقلال کاری داده بود، ولی در واقعیت چنین نشد و سیستروم برای کسب استقلال کاری مجبور به رویارویی و مبارزه شد. تفاوت فرهنگی میان این دو غول شبکه‌های اجتماعی عمیق بود و در روایت فرییر از این رویارویی، زاکربرگ آدم خوب ماجرا نیست. فرییر فیسبوک را حاضر به فدا‌کردن همه‌چیز در راه رشد و گسترش شرکت تصویر می‌کند. بر‌خلاف تمام آن ادعاهای بزرگ‌منشانۀ فیسبوک دربارۀ وصل‌کردن آدم‌ها به یکدیگر، تصمیم‌های شرکت صرفاً در این راستا گرفته می‌شود که بیشترین میزان کاربر بیشترین زمان را در فیسبوک بگذرانند تا شرکت بتواند علایق آن‌ها در دنیای دیجیتال را بسته‌بندی کرده و به آگهی‌دهندگان بفروشد. این تصمیم‌ها، به انواع و اقسام روش‌های مخرب، شکلی دیگر به سیاست در آمریکا بخشیده است، اطلاعاتی نادرست انتشار داده است و دو‌قطبیِ سیاسی در آمریکا را عمیق‌تر کرده است. ولی وقتی کتاب بدون فیلتر را می‌خواندم، چیزی که بیش از این افسرده‌ترم کرد این بود که فیسبوک چقدر زندگی شخصی ما آدم‌ها را تغییر داده است.

💢فرییر در کتابش از زمانی می‌گوید که مدیران فیسبوک در سال ۲۰۱۶ از این نگران بودند که گرچه کاربران به‌طور میانگین هر روز ۴۵ دقیقه را در فیسبوک می‌گذرانند، ولی این ۴۵ دقیقه را در تکه‌های کمتر از ۹۰ ثانیه در فیسبوک صرف می‌کنند. لحظه‌ای به این فکر کنید که این‌قدر وقت‌گذرانی هر نفر در فیسبوک یعنی چه: ۴۵ دقیقه در هر روز می‌شود ۲۷۴ ساعت طی یک سال یا در‌واقع ۱۱ شبانه‌روزِ کامل بالا‌پایین‌کردن و کلیک‌کردن در فیسبوک. لارن کالینز، از نویسندگان مجلۀ نیو‌یورکر، در کتابش با نام وقتی فرانسوی حرف می‌زنیم: عشق به زبان دوم۱، از شوهر فرانسوی‌اش نقل‌قول می‌کند: «وقتی با تو انگلیسی حرف می‌زنم انگار دستکش دستمه و لمست می‌کنم». اگر گفت‌وگو به‌واسطۀ یک زبان خارجی چنین باشد، حال چگونه می‌توان فاصلۀ موجود در گفت‌و‌گویی به‌واسطۀ ساختار یک وب‌سایت را توصیف کرد؟ جایی که، در آن، معادل احساسمان را از فهرست ایموجی‌ها انتخاب می‌کنیم، تمرکزمان با الگوریتم‌هایی جهت‌دهی می‌شود که نمی‌توانیم از آن‌ها سر در بیاوریم و دایرۀ واژگان دیجیتال ما -مواردی مانند لایک و یادآوری تولد و به‌روز‌رسانی وضعیت- طوری طراحی شده که، به بهترین وجه ممکن، اطلاعات شخصی ما را تقدیمِ غول‌های انگل‌صفت شبکه‌های اجتماعی بکند، نه اینکه ابزاری باشد تا ما همدیگر را بهتر دریابیم

ادامه دارد...


@media_managment
📊 در «یک دقیقه» از سال ۲۰۲۰ چه اتفاقی در اینترنت می‌افتد؟

🎥 ۵۰۰ ساعت ویدیو در یوتیوب آپلود می‌شود
📸۳۴۷ هزار استوری در اینستاگرام منتشر می‌شود
🖥 ۴۰۴ هزار ساعت ویدیو به صورت استریم در نتفلیکس دیده می‌شود
📩 ۴۱ میلیون پیام در واتس‌اپ منتقل می‌شود
🎼 ۲۸ موسیقی جدید به اسپاتیفای اضافه می‌شود
👥 ۳۱۹ کاربر جدید عضو توییتر می‌شوند
💻 ۲۰۸ هزارنفر از طریق زوم در میتینگ شرکت می‌کنند
🛍 ۶۶۵۹ خرید از آمازون تحویل می‌شود
📲 ۲۷۰۴ بار اپلیکیشن تیک تاک نصب می‌شود

@media_managment
⭕️درآمد نجومی در اینستاگرام

💢شبکه اجتماعی اینستاگرام جایگاه خوبی در تبلیغات بازرگانی در ایران پیدا کرده است. پاره ای از برندهای مشهور حاضرند برای تبلیغ محصول و خدمات و جذب فالوئر، قید رسانه قدرتمند تلویزیون را زده و در این شبکه ها عرض اندام کنند.

💢این برندها به پیج هایی که فالوئر میلیونی دارند برای هر پست تبلیغی حاوی عکس، ویدئو و گرافیک متناسب با تعداد فالوئرها حتی تا بیش از پنجاه میلیون تومان نیز پرداخت می کنند.

💢محبوبیت پلتفرم اینستاگرام و تعداد کاربرانش بطور روزافزون در ایران رو به افزایش است و در حال حاضر حدود 45 میلیون کاربر دارد. تبلیغات موبایلی کم کم عرصه بازیگری را برای رقبای سنتی خود تنگ می کند.

💢اینفلوئنسرها یا افراد معروف و پیج های موضوعی تاثیرگذار، معمولا شانس زیادی برای کسب درآمد دارند. تبلیغات در عرصه های گوناگون مانند مد و سبک زندگی، هنر و سرگرمی، سلامتی و ورزش، تولیدات و خدمات صنایع دستی و خانگی به صورت تبلیغات بنری، ویدئویی و استوری انجام می شود.

💢یکی از شگردهای تبلیغی، استفاده از ربات های اینستاگرامی بوده و قادر به انجام فعالیت هایی مانند افزایش فالوئر، فالو و آنفالو کردن، لایک کردن، کامنت گذاشتن و فعالیت هایی از این قبیل هستند. در این بازار مکاره، پاره ای از شاخ های اینستاگرامی فالوئر های جعلی میلیونی دارند و با فریب صاحبان صنایع و خدمات، پول های بادآورده به جیب می زنند.

💢تشخیص تعداد فالوئرهای فیک پیج های اینستاگرامی چندان آسان نیست، با این حال می توان با ارزیابی نسبت تعداد لایک ها، کامنت ها و میزان تعاملات به تعداد فالوئرهای هر پیج به این تناقض ها دست یافت.

💢هزینه تبلیغات حسب مورد بر اساس تعداد بازدید و دفعات نمایش ویدئوها، میزان ساعت تبلیغات، تعداد لایک ها و دیگر شیوه ها محاسبه می شود. در مواردی صاحبان کسب و کار برای انتشار آگهی های بازرگانی، هزینه های 200 میلیون تومانی نیز پرداخت کرده اند!

👤دکتر حجت اله عباسی

@media_managment
‏با یک انقلاب اجتماعی در جهان مواجه هستیم که توسط شبکه های اجتماعی شکل گرفته است. شبکه های اجتماعی تبادل فرهنگی و اجتماعی بین مردم جهان را افزایش داده و سطح آگاهی مردم افزایش پیدا کرده است. دیگر دوران مونولوگ و سخنرانی های ایدئولوژیک یک طرفه در امثال صداوسیما به پایان رسیده است.
ابراهیم فیاض

@cultural_media_studies
📭 چند نکته فرهنگی قابل تامل


_ برای افراد سالمند و چاق، لباس هدیه نبرید.

_ به دیگران چه در جمع و چه خصوصی، موارد بیماری یا مشکلات جسمانی آنها را گوشزد نکنید. مثلاً :فلانی تو که چربی خون داری، چرا این خوراکی را می‌خوری، یا مگر نمی‌دانی این خوراکی برای تو خوب نیست.

_ سرزده و بدون هماهنگی قبلی، به خانه دیگران، حتی نزدیک‌ترین افراد خودداری کنید، بحث بر سر آمادگی برای پذیرایی نیست. بلکه ممکن است در حالت ناخوشایند روحی یا جسمی باشند. برای رفتن به محیط کار دوست، آشنا و یا بستگان قبلا با آنها هماهنگی کنید. ممکن است به دلایل کاری نتوانند برای شما وقت کافی بگذارند.

_ موبایل همه جا با افراد است، هنگام تماس با دیگران از او نپرسید؛ کجایی؟ مگر به همین منظور، تماس گرفته باشید.

_ اگر فردی حتی از اعضاء درجه یک خانواده، گوشی موبایل را جهت مشاهده یک مورد به شما داد، از برگ زدن صفحات موبایل او جداً خودداری فرمایید.
_ حریم شخصی دیگران را حتی اعضاء درجه یک خانواده ؛ مثل همسر، خواهر و برادر و.... حتی کوچک‌تر، مثل فرزند را به شدت حفظ کنید و تحت هیچ شرایطی به خود اجازه شکستن آنرا ندهید، کمد شخصی، موبایل، جیب لباس، بسته بودن درب اتاق و... همه حریم شخصی و خصوصی افراد هستند که نباید شکسته شوند. به مسائل شخصی دیگران (که پاسخش "به تو ارتباطی نداره" است) دخالت نکنید.

_ اگر فردی با شما درد دل کرد، از گفتن بدبختی بیشتر خود و دیگران، برای تسکین وی استفاده نکنید. او را نصیحت نکنید. شماتت نکنید. مشکلات او را بی ارزش یا کم اهمیت جلوه ندهید. فقط و فقط به حرفهایش گوش داده و با او همدردی نمایید.
_ چنانچه شخصی از اعضای خانواده‌ی خودش نزد شما شکایت و درددل کرد، با او در گفتن ایرادات آن شخص شریک نشوید و کنجکاوی بیشتر نکنید. هرگونه تأیید شما ماجرا را بدتر می‌کند و بعد از رفع ناراحتی طرف مقابل، به عنوان یک رنجش در دلش خواهد ماند.

_از دیگران سوالاتی مانند دلیل ازدواج نکردن، بچه دار نشدن، نخریدن اسباب خانه، ماشین و... نکنید.
_ همه‌ی انسان‌ها دوست دارند به شرایط بهتری در کار و زندگی برسند، نیازی نیست ما از آنها دلایل عدم تعویض وسایل، ماشین، خانه، موقعیت شغلی و... را بپرسیم.

_ در جمع، از صحبت کردن طولانی با تلفن، خودداری فرمایید.
_ چنانچه قصد برگزاری مهمانی با حضور چند خانواده را دارید، حتماً هنگام دعوت کردن، سایر افراد را مطلع و معرفی کنید.

_ قیمت هدیه و کادو رو هیچوقت سوال نکنید.

_ اگر هنگام صحبت با فردی، آن فرد از پاسخ دادن به سوال شما طفره رفت، یا خواهان تعویض گفتگو شد، اصرار بر رسیدن به جواب یا ادامه گفتگو نکنید.

_ از گفتن خاطرات گذشته که بار منفی دارند، مثل یادآوری لکنت زبان یا شب ادراری یا خرابکاری و... فرد در کودکی او پرهیز نمائید.

_ از دوستان و بستگان، توقع انجام کاری که مایل نیست یا در توانش نیست و معذوریتی دارد را نداشته باشید.

✍️ پرویز اکرمی

@media_managment
2025/07/14 15:16:41
Back to Top
HTML Embed Code: