tgoop.com/medialesson/2552
Last Update:
🔸نماینده مجلس در پاسخ به فردارسانه:
دروغ در بسیاری از رسانهها شیوهای رایج است!
هُدی قدسیان (فردارسانه) - نمایندگان در نشست علنی چهارشنبه نوزدهم دی ماه مجلس شورای اسلامی مصوب کردند «کلیه مطبوعات و رسانههای دیداری و شنیداری اعم از مکتوب و الکترونیکی از قبیل شبکههای مجازی، حق ندارند که آگهی یا مطالبی علیه نامزدهای انتخاباتی درج کنند و یا برخلاف واقع مطلبی بنویسند که دال بر انصراف گروه یا اشخاصی از نامزدهای معین باشد و ...» . در خصوص این موضوع با مهدی کوچکزاده نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفتوگو کردیم.
زمینه این مصوبه چیست؟ چطور شد که مجلس تصمیم برای این مصوبه گرفت؟
نظر به اینکه درج مطالب خلاف واقع و دروغ در بسیاری از رسانهها شیوهای رایج شده است، به نظر میرسد هدف رایدهندگان از تصویب این ماده، جلوگیری از تخریب نامزدها با درج مطالب کذب در رسانهها در ایام تبلیغات انتخاباتی است.
مصداق اینکه نامزد انتخابات بخواهد با مطلب یک رسانه انصراف دهد چیست؟
به نظرم آنچه در مصوبه آمده نهی رسانه از درج خبر دروغ انصراف نامزد یا نامزدها از شرکت در انتخابات است نه آن طور که شما در سوالتان نوشتهاید که به خاطر درج مطالبی در رسانه نامزدی استعفا بدهد. به عبارت دیگر مقصود این ماده نهی رسانه از انواع دروغپراکنی از جمله درج خبر دروغ در مورد انصراف نامزدها از شرکت در انتخابات است.
آیا این مصوبه مجازات هم برای رسانهها مشخص کرده است؟
متاسفانه در این ماده مجازات مناسبی برای دروغپراکنی در نظر گرفته نشده، لکن رسانه مرتکب دروغ را موظف به درج پاسخ نامزدی که دروغ به او نسبت داده شده نموده است.
💻 www.fardaresaneh.ir
🆔 @medialesson
BY درس رسانه (فردارسانه)
Share with your friend now:
tgoop.com/medialesson/2552