Telegram Web
بخش زیادی از انتقاداتی که #پزشکیان در #مناظره مطرح کرد اتفاقا به تصمیم گیری ها و مواضع پیشین خود او باز می گردد. روزی مخالف واردات خودروی خارجی بود و نیز به دلیل بدعهدی دشمن مذاکره را بی فایده می دانست. گویا او مردم را نیز دچار #آلزایمر می داند!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تصور آقای #پزشکیان این است که با سپردن کار به کارشناسان همه مشکلات حل خواهد شد.
آقای #روحانی هم روزگاری همین باور را داشت و در پایان دولتش به کاستی های این اعتماد بی‌چون‌چرا به کارشناسان اعتراف کرد!
کاش آقای پزشکیان که می‌خواهد همه راه رفته روحانی را تکرار کند حداقل عبرت بگیرد.
@mjakhavan
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4046

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌چهار‌شنبه | ١٣ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
دعوت به مشارکت را فراموش نکنیم

#سرمقاله #روزنامه_جوان

محمدجواد اخوان

انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در شرایط اضطراری برگزار شده و به همین دلیل پیش‌زمینه‌های لازم در حوزه آمادگی ذهنی افکار عمومی برای انتخاب‌گری در آن مهیا نشد. شاید همین عامل نیز در میزان مشارکت مرحله اول این انتخابات مؤثر بوده است. اکنون در آستانه مرحله دوم انتخابات هستیم که با توجه به باقی ماندن دو نامزد در کارزار، بخش قابل‌توجهی از رأی‌دهندگان مرحله اول و به‌ویژه فعالان ستاد‌های این دو نامزد تکلیف خود را در مرحله دوم می‌دانند. بااین‌حال بخشی از کسانی که در مرحله اول به نامزدی غیر از این دو نفر رأی داده یا رأی سفید داده‌اند، ممکن است برای شرکت در مرحله دوم انگیزه کافی نداشته باشند. همچنین نباید از کسانی که به هر دلیل در مرحله اول انتخابات شرکت نکرده‌اند، غافل شد.

با توجه به آنکه بخشی از فعالان حوزه انتخابات عمده تلاش خود را به ترویج نامزد خود یا نقد رقیب معطوف می‌کنند و از اصل اساسی مشارکت غافل می‌شوند، مهم‌ترین کار در مرحله فعلی تمرکز بر افزایش مشارکت با دعوت همه کسانی است که به هر دلیل ممکن است شرکت نکنند.

اکنون بخشی از مردم مطابق دور قبل تصمیم خود را گرفته‌اند و رأی خواهند داد، اما برخی هنوز مردد هستند و تصمیم نگرفته‌اند. دلیل تردید اینان مهم است. تعدادی به دلیل نارضایتی از اوضاع معیشتی و اقتصادی و برخی هم به این دلیل که هنوز اهمیت و فایده این انتخابات برای‌شان مبهم یا مجهول است، در تردید به سر می‌برند. باید با اینان صحبت کرد و واقعیت‌هایی که کمتر گفته شده، اعم از نیات دشمن در تضعیف انتخابات، ضرورت شکل‌گیری دولت قوی با رأی بالای مردم، تأثیر انتخابات قوی بر امنیت ملی و قدرت ملی و ... را برایشان بازگو کرد. ممکن است برخی از این مسائل در رسانه‌ها منتشر شده باشد، اما شنیده شدن آن از افراد مورد اعتماد و نزدیکان حتماً اثرگذارتر است. باید محتوا‌های مفید و آگاهی‌بخش را در اختیار همه این افراد قرار داد تا بتوانند به درکی دقیق‌تر از مسائل برسند و در فضایی منطقی برای خود تصمیم بگیرند.

همچنین با افرادی که نامزد موردعلاقه‌شان به دور دوم راه نیافته و شاید انگیزه کافی برای حضور مجدد در انتخابات ندارند، باید گفتگو کرد و برای‌شان توضیح داد که انتخابات، گزینش‌گری بین ایدئال‌ها نیست، بلکه انتخاب خیرالموجودین است. بر این اساس، رأی سفید هم فاقد منطق انتخاباتی صحیح است. هرچند مشارکت با رأی سفید و باطله نسبت به عدم مشارکت مرجح است، اما هم به دلیل از دست رفتن فرصت انتخاب شایسته و هم امکان سوءاستفاده تبلیغی دشمن از کثرت آرای باطله، بهتر است تا حد ممکن به کسانی که متمایل به مشارکت در انتخابات شده‌اند، توصیه کنیم «رأی صحیح» بدهند.

همه ما مخاطبان در دسترسی داریم که از بستگان، آشنایان، دوستان و همکاران ما هستند و کم‌وبیش قدرت اثرگذاری بر آن‌ها را داریم. در این ساعات طلایی نباید بیکار نشست بلکه باید از ابزار‌های مختلفی از جمله مرور مخاطبان تلفن‌همراه‌مان و ارسال پیامک یا حتی مکالمه تلفنی با آن‌ها و نیز ارسال محتوا‌های مفید و آگاهی‌بخش برای مخاطبان یا گروه‌های پیام‌رسان‌های اجتماعی حداکثر استفاده را کرد.

باید با هر یک از مخاطبان متناسب با سلایق و دغدغه‌های او سخن گفت و واقعیت‌های صحنه را به او منتقل کرد. اولویت با افراد مردد است، اما نباید از دعوت کسانی که حتی تصمیم قطعی به عدم مشارکت دارند نیز ناامید شد. واقعیت آن است که ناگفته‌ها در حدی است که اگر به اطلاع بسیاری از آن‌ها که تصمیم به عدم مشارکت دارند برسد، به جرگه مرددین یا حتی مشارکت‌کنندگان می‌پیوندند. بسیاری از مردمی که گمان می‌کنند حضورشان در پای صندوق رأی تأثیر چندانی بر سرنوشت‌شان ندارد، اگر بدانند ثبات اقتصادی بدون ثبات سیاسی امکان‌پذیر نیست و تنها با انتخابات قوی می‌توان به کاهش نوسانات بازار و تبعات منفی آن امید داشت، بی‌تردید به حضور در انتخابات متمایل می‌شوند.

باید همه کسانی که تردید دارند یا تصمیمی به مشارکت ندارند، بدانند که رئیس‌جمهور منتخب چهاردهم، رئیس‌جمهور همه ایرانیان چه آن‌هایی که در انتخابات به او رأی داده‌اند، چه کسانی که به رقیب رأی داده‌اند و چه کسانی که اصلاً رأی نداده‌اند، است. تصمیمات و مواضع بر سرنوشت همه ایرانیان اثر خواهد داشت و ترک انتخابات اثری نخوشاهد داشت، جز از دست رفتن یک رأی که شاید در نتیجه نهایی انتخابات مؤثر باشد، خصوصاً در انتخاباتی که دو رقیب شانه‌به‌شانه یکدیگر حرکت می‌کنند.

💠 @mjakhavan
دولت #کانادا اعلام کرده چند نفر از مدیران #دولت_روحانی را که مقیم کانادا هستند، اخراج خواهد کرد!
دولت روحانی اینقدر خوشنام! است که نه‌تنها #پزشکیان که در خارج از کشور هم کسی اعضای آن را گردن نمی‌گیرد!

https://x.com/mjakhavan/status/1808433871416906110
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4047

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌پنج‌شنبه | ١۴ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

#انتخابات

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
‏اگر کسی نه ۴ دوره، بلکه فقط حتی یک سال رادیوی ‎#مجلس را گوش بدهد، احتمالا بیشتر از مسائل کشور سر در بیاورد!
#کارشناسی
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4048

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شنبه | ١۶ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

#انتخابات

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
‏ما أكثَرَ العِبَرَ، وَ ما أقَلَّ المُعتَبِرينَ !
چه بسيار است عبرت‌ها و چه اندک‌اند عبرت‌گيرندگان!
#انتخابات
جناب پزشکیان فرموده‌اند اگر #رهبری نبود نامم از صندوق‌ها در نمی‌آمد.
البته رهبرانقلاب همواره مهم‌ترین پاسدار جمهوریت و رأی مردم بوده‌اند.
اما خوب است آقای #پزشکیان فکر کند که ۴ یا ۸ سال بعد رئیس جمهور منتخب ممکن است همین حرف را در مورد انتخاباتی که دولت پزشکیان برگزار کرده بگوید.
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4049

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یک‌شنبه | ١٧ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4050

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دو‌شنبه | ١٨ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
رئیس این سه جمع جمهور

#سرمقاله #روزنامه_جوان

محمدجواد اخوان

ضمن تبریک به جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب و آرزوی موفقیت برای ایشان و دولت‌شان در چهار سال پیش رو، به نظر می‌رسد مهم‌ترین نکته‌ای که باید مدنظر رئیس‌جمهور منتخب باشد، آن است که او دیگر نامزد رقابت‌های انتخاباتی نیست و رئیس‌جمهور سه جمع مشخص از مردم است و مسائل هرکدام از بخش‌های جامعه را باید مدنظر قرار دهد. 

اول؛ آنان که به او رأی داده‌اند.
این جمع ۱۶ میلیون نفری کسانی هستند که سخنان او را در مناظرات و برنامه‌های تلویزیونی دیدند و شنیدند و کلام و دیدگاه‌های وی را پسندیدند. او از نهج‌البلاغه گفت و خود را پیرو مولا علی (ع) خواند. بر عدالت‌خواهی، ساده‌زیستی و مردمی بودن خود تأکید کرد و خود را وامدار هیچ حزب و گروهی ندانست. مکرراً از مبنا بودن سیاست‌های کلی نظام و مقام معظم رهبری و سرلوحه قرار دادن قانون و برنامه هفتم گفت. به متشرع بودن خانواده خود تصریح و به محجبه بودن دخترش افتخار کرد. خود را متخصص همه امور ندانست و بر مشورت با اهل خبره و کارشناسان اصرار کرد. از تورم گفت و وعده حل آن را داد. سادگی و صمیمیت او چه در پوشش و چه در کلام و رفتار، او را در نظر هوادارانش محبوب گرداند و توانست اکثریت آرای رأی‌دهندگان را به خود جلب کند. ممکن است برخی طلبکاران سیاسی و خودپدرخوانده‌پندار‌ها بخواهند موفقیت پزشکیان را منتسب به خود کنند و او را وامدار حمایت خود بنامند. اما هرگز چنین نیست؛ او بار‌ها در مناظره‌ها حساب خود را از کسانی که به نامش تبلیغ و سخنرانی کردند، جدا دانست و زیر بار پیشنهاد‌های غلط آنان نیز نرفت. مردمی که به پزشکیان رأی دادند به خود او و شخصیت و نگاهش رأی دادند و از او هم توقع دارند خودش بماند و مدیرانی از جنس خودش به کار گیرد. 

دوم؛ آنان که به رقیب او رأی دادند.
این جمع ۱۳/۵ میلیونی هم جزو جامعه ایرانند و خصوصاً به آن دلیل که مشارکت سیاسی داشته‌اند، شایسته تکریم از طرف رئیس‌جمهور منتخب هستند. هرچند در انتخاب سلیقه دیگری داشتند، اما نباید به این سبب نادیده گرفته شوند. اینان برنامه‌محور بودن دولت را اولویت می‌دانستند که قطعاً مورد تأیید رئیس‌جمهور منتخب نیز هست و به حکم منطق مدیریتی خوب است که جناب پزشکیان از ایده‌ها و برنامه‌های رقبای خود خصوصاً آقای دکتر سعید جلیلی نیز استفاده کند. اطرافیان ستاد انتخاباتی رئیس‌جمهور منتخب نیز شایسته است انتخابات را پایان‌یافته تلقی کرده و از هرگونه اظهاراتی که موجب ایجاد کدورت در این جمع بشود، پرهیز کنند.

سوم؛ آنان که رأی سفید دادند یا به هر دلیل رأی ندادند.
میانگین مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری در کشور ما در ادوار مختلف کمتر از ۶۵ درصد بوده است و این بدان معناست که در دوره جاری حدود ۱۵ درصد افرادی که بالقوه جزو شرکت‌کنندگان انتخابات هستند، به دلایلی این کار را انجام ندادند. علاوه بر آن بین ۱۵ تا ۲۰ درصد هستند که تنها در شرایط دوقطبی حاد مانند سال ۸۸ یا ۷۶ در این انتخابات نیاز به حضور می‌بینند و البته ۱۵ درصد نیز کلاً از اولین دوره ریاست‌جمهوری خود را خارج از مشارکت سیاسی تعریف کرده‌اند. همه این‌ها البته ایرانی هستند و به دلایلی در این انتخابات حضور نیافته‌اند. این‌ها عمدتاً سیاسی نیستند و هیچ سخنگویی ندارند و به دلیل تنوع فکری و سلیقه این جمع هیچ جریان سیاسی یا رسانه‌ای نباید خود را تبیین‌کننده مواضع این‌ها بداند. به‌طورکلی نظرسنجی‌های معتبر نشان می‌دهد عمده‌ترین دلیلی که اکثریت این جمع را از حضور در انتخابات بازمی‌دارد، نارضایتی‌های معیشتی و اقتصادی و ناامیدی نسبت به حل این مشکلات است. رئیس‌جمهور، رئیس اینان نیز هست و همان‌گونه که خود بار‌ها گفته باید برای رفع دغدغه اینان نیز کوشا باشد. تلاش مضاعف دولت چهاردهم برای حل مشکلات اقتصادی می‌تواند امید اینان را بهبود بخشیده و به آنان کمک کند تا به فرایند مشارکت سیاسی بازگردند.

در ابتدا اشاره شد که رئیس‌جمهور منتخب، رئیس هر سه جمع جمهور است و باید به همه آنان احترام بگذارد و به همکاران خود در دولت توصیه کند، مانند خود او برای همه جمهور کار کنند، نه صرفاً آنان که در اطراف نزدیک دیده می‌شوند، نه‌فقط آنان که صفحات مجازی مدیران را دنبال می‌کنند و نه صرفاً آنان که در محله‌هایی نزدیک وزرا و اعضای کابینه زندگی می‌کنند. همان‌گونه که امام علی در فرمان مالک اشتر می‌فرماید: «و إنّما عِمادُ الدِّینِ و جِماعُ المسلمینَ و العُدَّهُ للأعداءِ العامَّهُ مِنَ الاُمَّهِ، فلیَکُن صَغْوُکَ لَهُم، و مَیلُکَ مَعَهُم. ستون دین و جماعت مسلمانان و سازوبرگ در برابر دشمنان، توده مردمند؛ پس، باید توجه و عنایت تو به آنان باشد.»

💠 @mjakhavan
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4051

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سه‌شنبه | ١٩ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4052

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چهار‌شنبه | ٢٠ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4053

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پنج‌شنبه | ٢١ تیر ١۴٠٣

📥 دانلود کل صفحات به صورت یکجا

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
Forwarded from روزنامه جوان
‎دسترسی به صفحات روزنامه جوان

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/4054

🗓️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شنبه | ٢٣ تیر ١۴٠٣

‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‎‌‏🌎 @NewsJavan
الان فاصله قیمت #گوشت تهران با ساير نقاط کشور نهایتا ۲۰٪ است.
زمانی این فاصله تا ۵۰٪ هم می‌رسید و معلوم است که هزینه های سربار تولید و توزیع در شهرهای بزرگ بالاتر است.
اکنون شاهد پدیده گران‌فروشی در روستا هستیم که یکی از تبعات رسیدن اینترنت پرسرعت به روستاها و تقلید قیمتی است.
‏ماجرای ابقای مرحوم ‎#حسن_حبیبی در پست ‎#معاون_اول رئیس‌جمهور بعد از دوم خرداد ۱۳۷۶ شنیدنی است.
2024/07/14 14:05:19
Back to Top
HTML Embed Code: