tgoop.com/modiryarii/4137
Last Update:
💢مدیریت به شیوه مِنتورینگ
در مدیریت به شیوه منتورینگ، روش کار به این صورت است که *گاهی اوقات خودتان وارد فرآیندها میشوید و گاهی اوقات هم خودتان را از فرآیندها بیرون میکشید.*
این کار باعث رشد مهارتهای کارکنان شده و به آنها کمک میکند تا در انجام کارها خود مختار شوند.
در این روش مدیریتی، شما به عنوان یک مربی نقشآفرینی میکنید.
به این ترتیب، شما باید با تکتک اعضای تیمتان به طور مستقیم کار کنید تا نقاط قوت و ضعفشان را بشناسید و آنها را به سمت ارتقای مهارتهایشان هدایت کنید.
با برگزاری جلسات متعدد درباره تعیین اهداف، ایجاد برنامه توسعه و پیگیری روند انجام کارها شما به کارکنان خود کمک خواهید کرد تا در حوزه فعالیتشان خبره شوند.
کمک کردن به کارکنان برای تقویت مهارتهایشان علاوه بر انگیزهبخشی به آنها، برای موفقیت کسبوکار نیز مفید است.
📌 *چه زمانی از این شیوه مدیریتی استفاده کنیم؟*
اگر خودتان زمانی در حوزه کاریتان موفق (و یا به نوعی ستاره) بودید و به تازگی ترفیع شغلی گرفتهاید، بهترین فرد برای به کارگیری این شیوه مدیریتی هستید.
در واقع، در این شیوه از مدیریت تمام تلاش شما این است که چراغ را به دست کارمندانتان بسپارید و به آنها کمک کنید تا در حوزه کاریشان به افرادی خبره تبدیل شوند (البته پس از آنکه کارمندانتان در کارشان درخشیدند، باید از سر راهشان کنار بروید).
با این تفاسیر، شما این توانایی را خواهید داشت تا به عنوان یک منتور در کنار اعضای تیمتان باشید، حتی اگر با تخصص آنها آشنایی ندارید.
اگر خودتان هم در زمینه فعالیت اعضای تیمتان اطلاعات چندانی ندارید، میتوانید آنها را به افراد و منابع درست متصل کنید؛ این کار هم به خودی خود نوعی از Mentoring است.
این شیوه از مدیریت را برای مدیریت کارکنان اتخاذ کنید که میخواهند مهارتهایشان را تقویت و در کارشان پیشرفت کنند.
البته مدیریت به شیوه منتورینگ برای آن دسته از کارکنان ضعیفتری که نیاز به هدایت دارند نیز بسیار مفید است.
*امروزه کارکنان یک مجموعه بیش از هر زمان انتظار دارند که مدیرشان، منتور و راهنمایشان باشد، نه رئیسشان!*
کارکنان زمانی که بفهمند که شرایط کافی برای تقویت مهارتهایشان را دارند و مدیرشان آنها را در هر شرایطی راهنمایی میکند، بالاترین بازده عملکرد را خواهند داشت.
@modiryarii
BY مدیریاری
Share with your friend now:
tgoop.com/modiryarii/4137