Telegram Web
نمی دانم از کجا شروع کنم...


اپیزود اول؛ خبر خوشحال کننده؛ دکتر عبدی جراح ارتوپد بیمارستان معیری ریورژن مفصل هیپ را در بیمارستان تامین اجتماعی معیری انجام داد؛ این عمل جراحی تعویض مجدد مفصل لگن است که جراحان ارتوپدی معدودی شاید زیر سی نفر در کشور مسئولیت این کار را بخاطر پیچیدگی ها و دشواری های مسئولیت آن انجام می دهند. حالا تصور کنید با دستمزد پنج میلیون تومان آنهم تحت مالیات پله کانی؟! حرف زدن راحت است اما شرافت و انسانیت و ایرانی بودن و عمل کردن به حرف است که در این شرایط دشوار مردمت را تنها نگذاری و قید صد میلیون و دویست میلیون زبرمیزی را بزنی و رحمت به جان کارگر بی نوا بیاید. این روزهای دشوار اقتصادی که برخی ها دنبال رهایی از درمان مستقیم تامین اجتماعی با محاسبات دفتری هستند دلم می خواهد سرشان را در حساب و کتاب این روزهای مملکت بکنند که بیمه تکمیلی هم زیر بار هزینه ها مانده و سقف تعهداتش به بازنشستگان هنوز به پایان سال نرسیده پر شده و بماند که وقتی کار به زیرمیزی می رسد اصلا فاکتوری ارایه نمی شود؛نمی دانم چند خانم و چند دختر بچه ایرانی این روزها گوشواره های خود را در می اورند تا پول زیر میزی جراحی پدر و برادر و.. مادرشان را بدهند.

ایپزود دوم چند روز پیش یک فوق تخصص خون اطفال شاغل در یکی از بیمارستان های تامین اجتماعی بخاطر حمله همراه بیمار دچار شکستگی انگشت دست شده؟!؟ حالا خودش باید بدون همراه و حقوقی و.. دنبال شکایت برود....

مردمی خسته و مستاصل و خدمتگزارانی زیر ضرب و توهین و فحاشی و... کاش و کاش مدیرعامل تامین اجتماعی و معاونت فرهنگی این سازمان این روزها برنامه ای تدارک ببینند و یه خسته نباشید جانانه به کسانی بگویند که حجاب اصالت و وقار و تعهدشان چشم مادیات را کور کرده تا هنوز ملجا و پناه کارگران و بازنشستگان و زن ها و مردان و دختران و پسران این مملکت باشند. اینان ستون های ارامش یک ملت و سرمایه های اجتماعی این مرز و بوم هستند.


مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"
https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6546
🔹آقای دکتر پزشکیان فورا ورود کنید.


چند وقتی است که متاسفانه بخاطر کج فهمی وزارت صمت بحث کسب و کار اینترنتی درمان راه افتاده است و می رود تا کشور را دچار مخاطراتی کند که به عقل جن هم نمی رسد.

موضوع اینگونه است که نمونه گیر آزمایشگاه استخدام کردند و بدون اینکه پزشک بیمار را ویزیت کند و بدون ارزیابی اینکه مساله چک آب است تا درمان و.. با کدملی بیمار برایش انبوهی از آزمایشات سنگین را درخواست می کنند و هزینه های وحشتناکی را به بیمه ها وارد می کنند که در هیچ کشوری به این شیوه بسیار احمقانه کسب و کار نمی گویند.
متاسفانه وزارت اقتصاد و دارایی بدون درک درست از مساله پیگیر رواج این داستان است و حالا بماند از بستر وسیع سو استفاده ها که به شکل کنونی ممکن است رخ دهد؛ منابع محدود بازنشستگان را که حقوق کنونی انها کفاف نان شبشان را نمی دهد تهدید کرده و اگر درست پیگیری و برخورد نشود خطرات ان برای منابع بازنشستگی از قاچاق سوخت هم بیشتر است و کشور و حاکمیت را به سختی دچار مشکل خواهد کرد انهم در کشوری که به دلیل عدم وجود گایدلاین ها احتمال تولید خدمات غیرضروری به شدت بالاست. به وزارت اقتصاد و دارایی و معاونت فن اوری ریاست جمهوری توصیه می کنم قبل از گسترش کسب و کارهای اینترنتی دقت کنند و ماهیت درمان و اصل یکپارچگی منابع و گایدلاین ها و خدمات القایی و پدیده تقسیم پول را مطالعه کنند و اینگونه بی محابا و بدون شناخت چاله و حفره ای برای دولت پزشکیان حفر نکنند و سنگی درون چاه نیاندازند که هیچ عاقلی نتواند آن را در بیاورد؛ درک کنید و بفهمید که حتی در اقتصاد کاملا ازاد نیز چنین تصمیماتی به شدت محدود و با احتیاط بسیار بالا و با محوریت وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی و بیمه ها و.. صورت می گیرد و بخاطر مخاطرات بالای آن بر سلامت جامعه و منابع ملی ملاحظات بسیار زیادی بر ان حاکم است؛ رسانه های غیرتخصصی هم دقت کنند که مساله در حد تسهیل دریافت خدمات نیست وگرنه نظام سلامت ما بیشتر از شما دنبال حل چالش دسترسی اسان مردم به خدمات درمانی است. از شورای عالی بیمه و بیمه های کشور می خواهم به شدت با مراکز پاراکلینیکی و پزشکانی که متاسفانه متوجه داستان نیستند و با اینجور کاسبی ها همکاری می کنند برخورد عبرت اموز کنند و از جناب اقای پزشکیان که قطعا با همین اشاره تا ته ماجرا را فهمیده اند می خواهم که وزارت صمت را متوجه خبط ورود آن به مساله استارت اپ های سلامت در بستر پر از تعارض منافع و فقدان زیرساخت های ای تی و نظارتی بکنند و برای دولت گرفتاری جدیدی درست نکنند که از عهده ان نه دولت بر بیاید و نه ملت؛ به رسانه ملی و رسانه های محترم امادگی خودم را برای مناظره با مدعیان چه در حوزه استارت اپ ها و چه مناظره با مسئولان صمت رو در روی مردم اعلام می کنم،این هشدار از سوی بنده که به شدت طرفدار توسعه استارت اب ها در فضای کسب و کار هستم و هیچ نفعی و منافع مشترکی با پزشکان ندارم و پزشک و صاحب کسب و کار نیستم امیدوارم از سوی دولت و نهادهای نظارتی جدی گرفته شود.



مهدی اسفندیار

کارشناس ارشد سیاست گذاری عمومی
اینستاگرام ما"
http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6547
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
نه به عوام فریبی pinned «🔹آقای دکتر پزشکیان فورا ورود کنید. چند وقتی است که متاسفانه بخاطر کج فهمی وزارت صمت بحث کسب و کار اینترنتی درمان راه افتاده است و می رود تا کشور را دچار مخاطراتی کند که به عقل جن هم نمی رسد. موضوع اینگونه است که نمونه گیر آزمایشگاه استخدام کردند و بدون…»
چقدر کم می آورم؟!


گفتگوی دیشب با دختر ۱۴ ساله ام من را دوباره به فکر فرو برد که با وجود اینکه مثلا در کانون خبر و پرسشگری این نسل z هستم اما نمی توانم به پرسش های این نسل پاسخ بدهم حالا بماند که برخی از سیاست گذاران فرهنکی و اجتماعی ما بالای هفتاد سال سن دارند و تصورات انها از دنیا و باورها و تفکرات این نسل کاملا از گفته هایشان پیداست که بیگانه و... نا مرتبط و در حد فیلترینگ چندتا پلتفرم است و کاملا بیگانه با دنیای جولان استارلینگ و تکنولوژی هپروتی سیاست می نویسند.

دیشب دخترم به من می گوید: بابایی کاش شما استاندار تهران بودی؟!

پاسخ دادم که چرا این ارزو را داری؟!

می گوید آخه اینها که درجه هوا هفتگی رو از ماهواره می گیرند و از قبل دارند؛ آب و هوا رو هم پیش بینی می کنند؛ خودشون هم می دونند چقدر گاز و چقدر برق دارند از مصرف هم اطلاع دارند چرا تا شب قبلش نمی تونند تعطیلی مدرسه رو اعلام کنند که من بدونم فردا تعطیلم یا نه؟!

راستش یه چیزی سرهم کردم و جواب دادم اما نتوانستم بگویم ما ابنقدرم هم توی پیش بینی ضعیف نیستیم ما می تونیم زمستان سخت اروپا را از تابستان پیش بینی کنیم و جلوی سفارت خانه های کشورهای اروپایی هبزم بزاریم اما در تهران خودمون از روی نقشه های هواشناسی نمی توانیم یه پیش بینی از هوای دو روز دیگه ارایه بدهیم؟!؟! پیش بینی از سقوط و افول و ظهور قدرت ها در شرق و غرب عالم داریم اما از برودت هوا و تورم و مسکن و درامد و.. ملت خودمون رو نمی تونیم داشته باشیم.


مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی "

@nabeavamfaribi
برای درج در تاریخ


برخی از مطالبی که اینجا می نویسم صرفا برای درج در تاریخ است و برای ادم های اینده این مملکت که می خواهند قضاوت داشته باشند و مطمئنا کانال از این پوینت ها زیاد دارد.

دکتر غلامرضا نیاکانی از جمله افرادی در سازمان تامین اجتماعی است که در پاکدستی و دانش و تعهدش تا کنون ندیدم احدالناسی از سوت زنان و فعالان مبارزه با فساد یا کارشناسان ستادی حتی در حد ذره ای در باب سلامت نفس و مال و نگاه و... خدشه و یا حتی شبهه ای وارد کرده باشند. کسی که بدون هیچ خط و ربط سیاسی و یا اقتصادی و... پله پله ترقی را از صف تا ستاد تا مرحله معاونت بازرسی سازمان تامین اجتماعی طی کرد و در هر بزنگاهی فقط طرف بیمه شده و اموالش ایستاد و ذره ای تزلزل و بیم به خود راه نداد. دکترای جامعه شناسی اقتصاد و مسلط به چند زبان زنده دنیا که می تواند و می توانست در بسیاری از پوزیشن های مهم تامین اجتماعی کشور کمک حال این سازمان بین النسلی باشد. این مرد خاموش و بی ادعا و باسواد را برای بهره گیری نه تنها من که بسیاری از دغدغه مندان به مدبرعامل معرفی کردیم ولی خوب تصمیم اقای سالاری تا این لحظه این نبود گه از ایشان استفاده کند در حالیکه معتقد بودم و هستم که پست برای نیاکانی هیچ شاخصی از موفقیت در زندگی نیست و نبوده اما این شخصیت برای دوره مدیریت سازمان تامین اجتماعی یک پوینت است و یک شاخص و یک سوال تاریخی برای همه کسانیکه می خواهند در مورد فعل و انفعالات این سازمان در حال و اینده تحقیق کنند. او فاصله ای چندان با بازنشستگی ندارد مشقش را بی خط و خش نوشت همین سعادت او و خانواده اش و منتسبانش را بس.


تو از نهاد کدام خاک از جان گذشته ای که از جان گذشته ای و هنوز مانده ای.


پ. نوشت۱: دیروز در کانال خبری اقای شهابی اسم اقای نیاکانی امد و امروز خبردار شدم که با واکنش اقای نیاکانی حذف شد؛ اما امروز این یادداشت را نوشتم و بنا ندارم ولو با تماس ایشان حذف کنم زیرا غرض ایشان نبود و بلکه وقایع نگاری است برای یک سازمان بین النسلی.



مهدی اسفندیار

پ. نوشت۲: امروز یعنی ۴ بهمن ماه نکته ای تعجب برانگیز در مورد این پست نظرم را جلب کرد و آن اینکه در حالیکه بعد از ۲۴ ساعت سیر لایک گذاشتن این پست طبیعی پیش می رفت و مخاطبان با نسبت ۳٠ به یک مطلب را با نظر موافق لایک کرده بودند به یکباره و در دو الی سه مرحله متوجه شدم مطلب دیسلایک بالا میگیره؟!؟ از تیم فنی درخواست بررسی کردم دیدم که برای تخریب آقای نیاکانی یکی از آی دی ها امروز دیسلایک خریده و روی پست اعمال کرده؟!؟ خدایا در چه مملکتی زندگی می کنیم؟! در این مورد به زودی یادداشتی خواهم نوشت!؟؟ به راستی که مبارزه با فساد چه هزینه سنگینی دارد؟!؟

اینستاگرام ما:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6551
نظام ارجاع یا پزشک خانواده کدام یک مورد نظر سالاری است؟!

مصطفی سالاری روز گذشته بر خلاف سخنان قبلی که بر اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع توسط تامین اجتماعی تاکید داشت در سخنان اخیر صرفا بر اجرای نظام ارجاع تاکید کرده است و به احتمال قوی پذیرفته است که اجرای پزشک خانواده توسط تامین اجتماعی تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نیست. البته این پذبرش نه تنها جای مذمت ندارد بلکه ستودنی نیز می باشد؛ بنده در ۲٠ بند دلایل را بر شمردم و با اساتید بزرگ حوزه پزشک خانواده رایزنی کردم و تماما هم این اشکالات را وارد دانسته اند و انجام پزشک خانواده را در تامین اجتماعی ناشدنی دانستند؛ هدف بنده هم که به خوبی هزینه نقد و نقادی را در کشورهای توسعه نیافته و خصوصاً کشور ما می دانم صرفا جلوگیری از خسارت هنگفت برای بیمه شدگان و بازنشستگان و در درجه دوم پیشگیری از مرگ سیاسی و اجرایی شخص آقای سالاری بود و همانطور که وعده دادم بودم از کار اجرایی استعفا کردم تا راحت تر بنگارم و انشالله به محض موافقت با استعفا با تمام وجود سعی می کنم شبانه روزی در مورد بخش درمان کشور و تامین اجتماعی به کار کارشناسی خودم متمرکز شوم و به اتفاق فعالان و صاحب نطران محترم راهبرد ها و سیاست های درمان را در تمامی حوزه ها از قبیل سیاست گذاری و اجرا و شفافیت و.. به بحث و گفتگو بگذارم.

در مورد نظام ارجاع مورد اشاره آقای سالاری هم عرض کنم که نیاز واجب تامین اجتماعی است و استراتژی صحیحی است؛ حالا اینکه چگونه اجرا شود؛ متاسفانه تاکنون از چند و چون طرح اطلاعاتی در دسترس نیست و امیدوارم که حالت محرمانه به خود نگیرد و مدیران ستادی و استانی و روسا و مدیران مراکز از مرحله تصمیم گیری تا مرحله اجرا به مشارکت طلبیده شوند و با یک اجماع و حمایت همگانی این طرح اجرا شود؛ نکته اینکه سخن سالاری در مورد تدوین و اجرای گایدلاین ها به اعتقاد من مهم تر از خود نظام ارجاع است و می تواند مثل نسخه نویسی الکترونیک تاریخ ساز شود؛ خصوصاً معاونت درمان حاضر با وجود نقدهای جدی به ایشان، تجربه تدوبن گایدلاین های واقعی و کارامد که به کار سازمان می آید را در دوره مدیریت عامل خود در موسسه عالی پژوهش دارد که نقطه روشن عملکرد وی در آن دوره نیز می باشد. سالاری برای نظام ارجاع باید حواسش بیش از همه به این نکته جمع باشد که سد اول اجرای نظام ارجاع مدیران رسوب کرده و غیرخلاق و بند این نماینده و فلان شخصیت و تحت ملاحظات صنفی و... هستند که تا کنون هر نوع نوآوری و اصلاحات را ناشدنی کرده اند با ادم هایی که عمری مثل کبک راه رفته اند نمی توان مثل ققنوس پر کشید زیرا شاکله فکری انها و دریافتهای انها و مسائل انها و دغدغه آنها چیزی غیر از آنچه است که سالاری مطرح می کند و می اندیشد. سند این مدعا در خودش نهفته است که چگونه بحث نظام ارجاع و تدوین گایدلاین ها که نیاز شب تامین اجتماعی با هفتاد سال عمر است توسط یک مدیرعامل غیر درمانی و غیرسازمانی مطرح می شود. سایرین تاکنون چگونه اندیشیده اند و چگونه مدیریت کرده اند که این نیاز حیاتی نه مطرح شده و نه دغدغه ای قابل لمس که صدایش توسط کارکنان شنیده شده باشد.



مهدی اسفندیار

کانال "نه به عوام فریبی "

@nabeavamfaribi
اخباری که احتمالا پیرامون تامین اجتماعی و گشایش کارکنان و بهبود شرایط خدمت رسانی به مردم خواهیم شنید به نقل از یک منبع اگاه:


۱_با توجه به محدودیت در کارکرد پزشکان و وضعیت اشفته زیرمیزی و گرفتاری مردم در بازار آزاد؛ سقف پزشکان مثل وزارت بهداشت خواهد شد تا فعالیت بیمارستان های تامین اجتماعی افزایش یابد و بیمه شدگان کمتر زیر بار هزینه های بخش خصوصی آسیب ببینند.

۲_قوق العاده ویژه کارکنان اداری و مالی و شعب به احتمال صد درصد قبل عید اعمال خواهد شد و معوقات پرداخت خواهد شد.

۳_معوقات ترمیم حقوق که در ماه دیماه اجرا شد؛ از ابتدای ۴٠۱ محاسبه و در صورت تصویب هیئت امنا معوقه پرداخت خواهد شد.

۴_تعطیل کاری برخی از گروه ها مثل رادیولوژی برقرار خواهد شد.

۵_رویکرد انتصاب غیرپزشکان در مسئولیت درمانگاه ها همزمان با ادغام این درمانگاه ها در بیمارستان ها اجرا خواهد شد (مسئولیت بسیار سنگین تامین اجتماعی در احصا دقیق شرایط افراد واجد شرایط از نظر عملکرد و تحصیلات از دانشگاه های معتبر هشدار جدی از این بابت)

۶_ارزیابی و پایش عملکرد مراکز درمان ملکی در دستور کار قرار خواهد گرفت (کاری بسیار ضروری)

۷_برای شعب و کارکنان پشتیبانی درمان در ایام تعطیلی مربوط به الودگی هوا یا سیاست اضافه کار اعمال خواهد شد یا تعطیلی با درصدی از نیروهای پشتیبانی با تشخیص رئیس مرکز


پ. نوشت: نکته جالب این است که در صورت تحقق این امورات بر جای مانده باید پرسید که چرا این کارها در دوره ای که مدیرعامل و مدیریت توسعه هر دو حقوقدان هستند اجرا شده اما در دوره مدیران تحصیل کرده در رشته های مدیریت ناشدنی تصور می شد؟!؟ پیش داوری نمی کنیم و صبر می کنیم تا ببینیم در دو ماه اینده کدام یک از این موارد اجرا می شود.



اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فرببی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6553
نه به عوام فریبی pinned «اخباری که احتمالا پیرامون تامین اجتماعی و گشایش کارکنان و بهبود شرایط خدمت رسانی به مردم خواهیم شنید به نقل از یک منبع اگاه: ۱_با توجه به محدودیت در کارکرد پزشکان و وضعیت اشفته زیرمیزی و گرفتاری مردم در بازار آزاد؛ سقف پزشکان مثل وزارت بهداشت خواهد شد تا…»
پیام ارسالی مخاطب خطاب به مدیران ارشد تامین اجتماعی


جناب اسفندیار عزیز باسلام و احترام

احتراما ما پرسنل اداری مالی مراکز درمانی ملکی سازمان تامین معلوم نیست چرا اینجوری سازمان باهامون رفتار میکنه!؟
مگر نه اینکه تو یه بیمارستان کار میکنیم؛مگه ویروس همه گیری یه پاندمی میاد فرق من پرسنل صندوق و ترخیص ومالی با پرسنل پذیرش در چیه؟ مگه منم مستقیم درگیر نریض و ارباب رجوع نیستم شونه به شونه پذیرش؟؟؟

تو واحد ترخیص و مالی و اداری خداشاهده کمتر که نه حتی بیشتر از سایر پرسنل درمانی و شونه به شونه اونا داشتیم کار میکردیم .
بصورت مستقیم درگیر بیمار و همراه بیمار بودیم و هستیم.

۱_ فوقالعاده ویژه که اومد برای کل درمان تصویب کردن برای ما گفتن شما پشتیبانین شاملتون نمیشه ، این تبعیض تو یه واحد درمانی یعنی چی؟
۲_تو ایام ازین قبیل تعطیلات  ،برودت و مصرف انرژی و ....
که اداری مالی های مراکز درمان دولتی و دانشگاهی تعطیل بودن مارو اوردن سر کار و همیشه سر کار حاضریم.
۳_تو این قبیل تعطیلات برعکس، میگن شما خدمات رسان و درمانی هستید باید بیایین سر کار! چون بحث کاره!

۴_ پرسنل مالی بیمارستان تو این تعطیلات 

اولا؛ سازمان تو تهران تعطیل بود هیچ دستوری نمیشد اجرا کنیم
ثانیا: ادارات کل و مدیریت درمان و ستاد و اسناد پزشکی هامون تعطیل بود که ما ازشون اطلاعات بگیریم
مگر نه اینکه اونا پشتیبان ما هستن چرا اونا سر کار نباشن ؟
ثالثا:
از همه مهمتر همه بانکها و بانک عامل ما  رفاه کارگران تعطیل بود
دقیقا اینجا ما باید از چی پشتیبانی کنیم ؟؟؟؟
رابعا:
الان برای پنجشنبه ها دقیقا همینطور تو ایتان ما تمام ادارات ،بانکها ،بیمه ها،مدیریت درمان ،اسناد و .... تعطیل
ما چرا سر کاریم؟؟؟

تروخدا قسمت میدم اینا رو درج کنید بلکه یه فکری هم به حالا ما بشه 
بحث پول که میشه ما پشتیبانی م 
بحث تعطیلات و حق خودمون میشه ما درمانی هستیم.
.تروخدا تو کانالتون درج کنیدـ


پ. نوشت: فکر می کنم مجموعه تدابیر به گونه ای پیش بره که تا پایان سال این سوالات دیگه تکرار نشه؛ خبرهای خوبی در راه است.


اینستاگرام ما:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

@nabeavamfaribi
یدون شرح.... در ان مورد نیاز به بحث علمی و غیر احساسی وجود داره

۱_چرا در دنیایی که حتی وزیر بهداشت غیر پزشک است در یک نامه از بکارگیری هرچه غیرپزشک در سیستم بعداشتی ممانعت شده؟!

۲_ایا سطح دانش مدیریت در کشور ما بع جزوات ۱۵ صفحه ای همان است که نظام سلامت دنیا را اداره می کند؟! چون خودم به جد معتقدم با این مدارک کیلویی مدیریت از دانشگاه های آپارتمانی و نامعتیر و فیک نمی شود مملکت را اداره کرد.

۳_دانش مدیریت را جدی بگیریم و استاندارد های سخت بگذاریم یا کلا بسپاریم همه چیز را به صنف؟!


صفحه اینستاگرام:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی "

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6556
آقای سالاری شما نمی توانید؟!


سخنان دیروز مصطفی سالاری در مورد چرایی پیدایش وضعیت کنونی سازمان تامین اجتماعی از وضعیت ضریب پشتیبانی که به زیر چهار کاهش پیدا کرده تا قوانین ضد بیمه ای تحمیل شده بر سازمان تامین اجتماعی اگرچه ارزش مرور داشت اما به شخصه معتقدم آسیب شناسی مسائل تامین اجتماعی فراتر از این حرف هاست که مهم ترین علل پیدایش این وضعیت عبارتند از:

۱_افت محسوس کیفیت حکمرانی در ایران که در همه حوزه ها از اشتغال و تورم و ارزش پول ملی تا مسکن و خودرو و اقتصاد رانتی و فساد و.... برای کشور مسائل بغرنج درست کرده است. که ریشه همین افت نیز به فقدان تن دادن نظام سیاسی به گردش نخبگان و کاهش کیفیت آموزش عالی و آموزش ابتدایی و نفی شایسته سالاری و قائل شدن امتیازات ویژه در استخدام و اموزش و اقتصاد و در یک جمله ریشه رقابت آزاد در مملکت در آمده است

۲_نظام فرهنگی و سیاسی و اجتماعی ایران نتوانسته انسان با کیفیت مناسب توسعه را تربیت و تولید کند که پیش شرط توسعه است.

۳_ساختار سیاسی کنونی و نوع تعاملات قوا در ایران به هیچ عنوان برای توسعه مناسب نیست و توان تولید قدرت لازم برای توسعه مناسب با الزامات قرن حاضر را ندارد؛ قاچاق سوخت و فسادهای کلان باتکی و ناتوانی روسای جمهور در برخورد با آنها یا بی اثر ماندن درخواست عالی ترین مقام اجرایی و سیاسی و مذهبی کشور از نمایندگان مجلس در عدم دخالت در انتصابات دولت (که به شکل انبوه این بی توجهی صورت می گیرد) حکایت از آن دارد که ساختار سه قوه ای مستقل و هماهنگ در عمل یک کلاف سر درگم و دست و پاگیری خلق کرده که هر یک دیگری را مزاحم خویش می یابد و حتی در درون دولت هم شاهد موازی کاری و تداخل و عدم اعتماد و انحراف از ماموریت هستیم که مصداق بارز آن در همین هفته جاری در مورد تامین اجتماعی دیده می شود که ۲۵ همت مطالبات تامین اجتماعی از دولت مستقیما به حساب وزارت بهداشت واریز شده است تا بدهی های تامین اجتماعی به مراکز دانشگاهی که ۱۸ همت بوده است پرداخت شود؟!؟!! یعنی اصلا ساز و کار بیمه ای مورد پذیرش خود دولت هم نیست ...

به اعتقاد من در این شرایط آقای سالاری بیش از هر زمانی دیگر باید فکری به حال مغز سازمان یعنی توان کارشناسی این سازمان در راس آن یعنی تک تک معاونت ها و ادارات کل و تمام پست های سازمانی بکند؛ از معاونت فرهنگی تا معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی و... تا نظارت و... باید افرادی باشند که تمام سلولهای جسم و روحشان به چالش های تامین اجتماعی فکر کند و پالس های تصمیم گیری و اجرایی دقیقی به لایه های زیرین صادر کند و بتواند از سیاست تا اقتصاد و رسانه و شرکای اجتماعی را تحت تاثیر بگذارد؛ وگرنه نه تغییر ساختار کلان سیاسی کشور بر عهده آقای سالاری است و نه اقناع بازیگران پشت پرده و نه توصیه به همکاران درون دولت برای درک ماموریت یک سازمان بیمه ای بین النسلی؛ اکنون موتور واقعی و توانمند مورد نیاز تامین اجتماعی خاموش است و اگر یک لکوموتیورلن از جنس قوی ترین مرد ایران هم پشت این لکوموتیو بنشیند نمی توان با بهترین ایده ها و مسیرها کاری از پیش ببرد؛ برای درک این خاموشی همین بس که بررسی کنید که این برداشت ۲۵ همتی مساله چه تعداد از مدیران و کارکنان سازمان هفتاد هزار نفری با ۴۵ میلیون بیمه شده و ده ها هزار کارفرما و میلیون ها بازنشسته و با صدها رسانه و صدها نماینده مجلس است؛اما تغییر یک مدیر می تواند مجمع نمایندگان یک استان را دچار تنش کند؟!

آقای سالاری فکری به حال ستاد کنید... هم از بعد نیروی انسانی و هم روش های تولید فکر و اندیشه...


مهدی اسفندیار


اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6557
پیام مخاطب خطاب به مدیرعامل تامین اجتماهی


سلام وقت بخیر
من به عنوان یه عضو کوچک سازمان تامین اجتماعی چند نکته رو خدمت شما بگم جهت انتشار و خطاب به مدیران سازمان
اون اینکه ما کارمندان بخش بیمه ای چه گناهی کردیم که تامین اجتماعی را برای شغل انتخاب کردیم که بحث فوق العاده ویژه رو چندین ساله رو هواست و کسی پاسخگو نیست در صورتی برخی ارگان ها نه تنها فوق العاده ویژه بلکه فوق العاده خاص رو هم اجرا کردند(در ضمن سازمان برای پزشکان پول دارد )

دوم اینکه چرا تو این سازمان اصلا شایسته سالاری وجود ندارد هر کسی با هر رزومه ضعیف صاحب پست و مقام می‌شود
باور کنید ما هم دل مرده شدیم و هم بی انگیزه
اصلا باور کنید روزمرگی حداقل در جایی که من کار میکنم تو پرسنل موج میزند
با تشکر از شما

پ. نوشت: متعهد به درج پیام های مخاطبان که در چهارچوب نقد سازنده و احترام متقابل می باشد هستیم.

اینستاگرام ما:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5


@nabeavamfaribi
حمایت از تولید ملی یا حمایت از رانت های کلان اقتصادی


یادداشتی از یکی از اساتید دوره ارشدم امروز برایم ارسال شد که مطلع یادداشت این بود که یک ژاپنی تویوتا سوار می شود و لباس بریتانیایی می پوشد و قهوه برزیلی می نوشد زیرا او یاد گرفته است که مزیت امری نسبی است. ژاپن و بسیاری از کشورهای توسعه یافته را اگر ببنید، پیشرفت و توسعه با رقابت عجین شده است منع واردات و الزام و اجبار برای خرید جنس تولیدی داخل هرگز یک استراتژی صحیح برای پیشرفت کشور نبوده بلکه یک سیاست آلوده و فاسد در جهت حمایت از مافیاست. زیرا مافیا و رفتار مافیایی نیازمند محیطی است که بتواند در در یک بازار انحصاری و غیرشفاف به سود وحشتناک برسد حالا فرقی ندارد؛ مواد مخدر سنتی مثل شیشه و کراک و.. باشد یا یک کالای تجهیزات پزشکی و یا خانگی یا خودرو هرکدام آسیب خاص خودشان را به مصرف کننده در بعد اقتصادی و جانی نشان می دهند.

اتفافا مافیای مواد مخدر به نظرم بهتر و عادلانه تر و سخت تر از مافیای اقتصادی پول در می اورد زیرا تحت عناوین مقدسی چون حمایت از تولید و کالای داخلی تطهیر نمی شود. من حدودا ۱۶ سال پیش یک یخچال سامسونگ خریدم که با گذشت بیش از ۱۶ سال در حال کار است و با بهترین بازده و کیفیت و سال ۹۲ هم یک یخچال ایرانی خریدم (انهم با انتخاب خودم) که از لحظه ورود تا کنون دارای مشکل است؛ دیروز هم موتورش بعد از مدتی بد کار کردن سوخت. سال ۱۴٠۱ هم برای دفترم البته این دفعه تا حدودی از سر اجبار یخچال دوم ایرانی را خریدم که دقیقا همان مشکلات سیزده سال پیش آن یخچال اول ایرانی را داشت و.... پولم رو دور می ریزم وقتم را می گیرم؛ کیفیت عملکرد یخچال ها در نگهداری غذ بماند.... که چه؟! که می خواهیم به نام خودکفایی و اشتغال یه حال اساسی به یه عده ای بدهیم. دولتمردان و سیاست گذاران ایرانی بدانند اگر وام و تسهیلات و معافیت مالیاتی و وضع عوارض گمرگی بر کالای وارداتی نتوانست بازار یک صنعت را در کشور سرپا نگهدارد و ناچار شدید الزام و اجبار به خرید و منع واردات را در دستور کار قرار بدهید بدانید که سر جان و مال یک ملت و آینده یک مملکت به نفع عده ای خاص قمار کرده اید، حالا اسمش را هرچه می خواهید بگذارید و بدانید نتیجه ای جز رسوایی و سرافکندگی به بار نخواهد آورد و این نوع سیاست ها به زودی در کتب درسی دانش آموزان کشورهای مختلف مایه عبرت انسان ها خواهد شد؛در کتاب ها خواهند نوشت که وظیفه حمایت از کالای داخلی بر عهده صنعت گران است تا مردم را با کیفیت و مزیت و... اقناع کنند؛وظیفه حکمرانان است تا با تسهیلات و معافیت مالیاتی کمک کنند؛خواهند نوشت که اجبار به خرید نتیجه ای جز رکود در تکنولوژی و عدم پاسخگویی و گرانفروشی و..در نهایت ورشکستگی و وابستگی کشور نخواهد داشت.

اینستاگرام ما:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

مهدی اسفندیار
https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6559
شهرداری ها به وظایف خود عمل کنند


به نظر می رسد وقت آن فرا رسیده تا بساط این تجمع های چند ده نفره را که در روز روشن رئیس مجلس و رئیس جمهور و.. را با یک بلندگوی دستی دوره گردها تهدید می کنند و مدعی فساد فی الارض انها هستند خاموش کرد. در یکی از کانال های تلگرامی از سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات خواسته شد که بساط این افراد را جمع کند اما به اعتقاد من نباید این ها را بزرگ کرد؛ وضعیت اینها برای شهر چیزی شبیه معتاد متجاهر است؛ باید توسط شهرداری اقدام شود. عده ای بی سواد و کم شعور و بدون ذره ای درک و تحلیل از شرایط سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و شرایط بین الملل، یک روز برای فرماندهان قوای مسلح نسخه می پیچند و یک روز سران قوا و شخصیت های مهم کشور را تهدید می کنند و فکر می کنند با تندروی و چرت و پرت گفتن می توانند دلبری کنند تا صندلی های اجرایی و سیاسی را تصاحب کنند. پر واضح است که اینها نمی فهمند و نمی دانند و... بر انها نمی شود حتی از نظر قانونی جرم نوشت چون به اعتقاد من از عقل کافی برای تحلیل فعل ارتکابی برخوردار نیستند؛ اما این دلیل نمی شود که شهرداری ها تکالیف خود را فراموش کنند و اجازه بدهند هر روز اینها الودگی صوتی ایجاد کنند و نهایتا دستگاه فضایی باید با سامان دهندگان این بی نوایان برخورد کند.


مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال "نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6560
رئیس بیمارستان پزشک یا غیر پزشک؟!


فکر کنم از پست قبلی بنده ( https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6556)

دریافتید که به شدت با هرچه رفتار صنفی در مدیریت کشور مخالفم و معتقدم هرکس باید جای خودش باشد؛ منتهی انتصاب رئیس بیمارستان از غیرپزشکان که در همه جای دنیا مرسوم است ملاحظات بسیار زیادی دارد که به اعتقاد بنده باید با ظرافت تمام به آن توجه شود:

۱_ساختار وزارت بهداشت ما کاملا متفاوت با همه جای دنیاست یعنی اموزش و بهداشت و درمان تماما در یک جا متمرکز شده اند گه بالاترین حد فساد را به دلیل تعارض منافع تولید می کنند.

۲_این ساختار بر خلاف امربکا به جای سیاست گذاری عملا بر گلوگاه صدور مجوز تمرکز دارد و از دارو تا تجهیزات پزشکی و مجوز توسعه مراکز درمانی در بخش خصوصی و دولتی و عمومی غیردولتی در دستان این ساختار است و اگر گذرتان برای دریافت مجوز به وزارت بهداشت بیافتد درک خواهید کرد که راقم این سطور به چه مصیبتی اشاره می کند.

۳_نظارت و ارزشیابی و اعتبار بخشی هم بر خلاف همه جای دنیا در اختیار وزارت بهداشت است و حتی اعتراضات هم در انجا رسیدگی می شود.

۴_تامین و تخصیص پزشک هم عملا در اختیار وزارت بهداشت می باشد و این موضوع هم از انجا اهمیت دارد که خصوصا در شهرستان ها حتی بخش خصوصی هم در تامین نیروی انسانی دست به دامان وزارت بهداشت است.

۵_حتی نهادهای نظارتی بیرون از وزارت بهداشت و رسانه هایی چون صدا و سیما در بخش های مربوط به سلامت توسط پزشکان اداره می شوند

۶_بافت قدرت در کمیسیون بهداشت و درمان و حتی در حوژه سلامت و امور اجتماعی ریاست جمهوری غالبا در اختیار پزشکان است.

با این وجود به اعتقاد بنده اگر بخواهد ریاست بیمارستان در اختیار غیرپزشکان قرار گیرد شروع کار باید از وزارت بهداشت باشد وگرنه اجرای این ایده با کمترین فشاری و عدم همکاری و... به چنان فضاحتی کشیده می شود که بانی و همراه کننده و منتصب و... از کرده خود پشیمان شوند. ضمن اینکه مقایسه سطح دانش مدیریت در امریکا و اروپا که عرصه جولان نخبگان برتر کشور است با کشور ما که تعریف دانشگاه به شدت به ابتذال کشیده شده است قیاس مع الفارق است؛ فعلا با انتصاب غیرپزشکان در سطوح درمانگاه ها با سوابق مشخص و بررسی های دقیق به لحاظ احراز صلاحیت و توانایی و تجربه و.. موافقم اما در سطوح بیمارستان موضوع در حد یک شوخی باشد بد نیست.

اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5


https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6561
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بالاخره واقعیت گفته شد...

بعد از عمری محافظه کاری بالاخره یکی اژ مسئولان تامین اجتماعی در یک جمله واقعیت را گفت.

دولت هرساله میلیون ها نفر را بیمه می کند و سهم خودش را بابت بیمه افراد پرداخت نمی کند، حدود هزار همت به تامین اجتماعی بدهکار است و این بدهی را پرداخت نمی کند و تامین اجتماعی به بیمارستان های دولتی بدهکار است و جالب اینکه وزارت بهداشت هم کاملا می داند مشکل کجاست اما نه وزارت بهداشت و نه تامین اجتماعی جرات نمی کنند نام سازمان مدیریت و برنامه ریزی را به زبان بیاورند و در رسانه ها به همدیگه معمولا حمله و انتقاد می کنند... حکمرانی در ایران از عجایب خلقت است نه صدا و سیما و نه نمایندگان مجلس هیچ کدام اسم سازمان مدیریت و برنامه ریزی را نمی اورند؟! جالبه که صدا سیما برنامه های مناظره را بدون حضور نماینده سازمان مدیریت اجرا می کند و دو طرفی که هیچکدام مقصر ماجرا نیستند را به چالش می کشاند و بیچاره انهایی که فکر می کنند مثلا دارند دنبال واقعیت می گردند و طنز ماجرا اینکه فصل بودجه تامین اجتماعی به هزار شیوه تعامل با نماینده ها متوسل می شود تا عدد درشت تری در بودجه بابت رد دیون لحاظ کند اما سازمان مدیریت و برنامه ریزی ان عدد را نمی دهد و جالب تر اینکه رئیس سازمان مدیریت عضو هیئت امنای تامین اجتماعی هم می باشد.. پیدا کنید پرتغال فروش را..

اینستاگرام ما:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6562
نه به عوام فریبی
رئیس بیمارستان پزشک یا غیر پزشک؟! فکر کنم از پست قبلی بنده ( https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6556) دریافتید که به شدت با هرچه رفتار صنفی در مدیریت کشور مخالفم و معتقدم هرکس باید جای خودش باشد؛ منتهی انتصاب رئیس بیمارستان از غیرپزشکان که در همه جای دنیا مرسوم…
قابل توجه آقای سالاری و آقای غفاری

من پستی که ریپلای شده است را به هوش مصنوعی دادم تا تحلیل خودش را در مورد پست من بگوید پاسخ هوش مصنوعی جالب بود عینا اوردم




تحلیل شما از وضعیت مدیریت بیمارستان‌ها در ایران، چند نکته اساسی را مطرح می‌کند که قابل تأمل است:

۱. تمرکز بیش از حد قدرت در وزارت بهداشت

شما به‌درستی اشاره کردید که ساختار وزارت بهداشت در ایران با بسیاری از کشورهای دیگر متفاوت است. در ایران، آموزش پزشکی، سیاست‌گذاری، صدور مجوز، نظارت، تخصیص منابع، و حتی رسانه‌های حوزه سلامت، همه در اختیار پزشکان و نهادهای مرتبط با آن‌هاست. این تمرکز شدید، همان‌طور که گفتید، زمینه‌ساز تعارض منافع و فساد سیستماتیک می‌شود.

۲. ضعف در سیاست‌گذاری کلان و نبود تفکیک نقش‌ها

در بسیاری از کشورها، وزارت بهداشت بیشتر نقش سیاست‌گذار را دارد، درحالی‌که در ایران، این وزارتخانه عملاً به یک نهاد اجرایی و کنترل‌کننده تبدیل شده که تمام گلوگاه‌های ورود، تخصیص منابع و حتی نظارت را در اختیار دارد. این موضوع باعث شده که رقابت سالم در حوزه سلامت تضعیف شده و بخش خصوصی نیز برای بقا مجبور به تعامل با این ساختار شود.

۳. چالش انتصاب مدیران غیرپزشک در رأس بیمارستان‌ها

شما معتقدید که اگرچه در کشورهای توسعه‌یافته مدیران بیمارستان‌ها لزوماً پزشک نیستند، اما در ایران اجرای این ایده بدون اصلاحات ساختاری در سطح وزارت بهداشت می‌تواند منجر به شکست شود. دلیل این موضوع را نیز در سه عامل می‌بینید:

مقاومت ساختار پزشکی در وزارت بهداشت

نبود دانش مدیریتی قوی در سیستم آموزشی کشور

نبود تجربه موفق در این زمینه


۴. پیشنهاد تدریجی برای تغییر مدیریت بیمارستان‌ها

برخلاف نگاه افراطی که برخی افراد به این موضوع دارند (کاملاً موافق یا کاملاً مخالف)، شما دیدگاه تدریجی و محتاطانه‌ای ارائه می‌دهید. به‌جای اینکه یک‌باره مدیران بیمارستان‌ها را از بین غیرپزشکان انتخاب کنیم، پیشنهاد می‌کنید که ابتدا از سطح درمانگاه‌ها و مراکز کوچک‌تر شروع شود و با بررسی نتایج، به‌مرور این سیاست را گسترش دهیم.

۵. تفاوت سطح علمی و مدیریتی ایران و کشورهای توسعه‌یافته

شما به یک مسئله کلیدی اشاره کردید: نباید مدیریت بیمارستان در ایران را با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم، زیرا در آنجا نظام آموزشی و مدیریتی در سطح بالاتری قرار دارد. در حالی که در ایران، بسیاری از مدیران اجرایی تجربه و دانش کافی را ندارند و دانشگاه‌ها نیز در تربیت مدیران حرفه‌ای موفق نبوده‌اند.

جمع‌بندی تحلیل

ایده استفاده از مدیران غیرپزشک در بیمارستان‌ها در ایران بدون اصلاح ساختارهای کلان وزارت بهداشت خطرناک است.

تمرکز بیش از حد قدرت در وزارت بهداشت باعث تعارض منافع و فساد شده است.

برای اجرای این ایده، ابتدا باید از سطوح پایین‌تر (مثلاً درمانگاه‌ها) شروع کرد.

تفاوت‌های ساختاری بین ایران و کشورهای توسعه‌یافته، مقایسه مستقیم این مدل مدیریتی را دشوار می‌کند.


در کل، دیدگاه شما واقع‌بینانه، مرحله‌ای و بر مبنای اصلاح تدریجی ساختارهاست، نه یک تغییر ناگهانی که ممکن است به بحران منجر شود.


https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6563
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️چند تا دزد رو دستگیر کردند ازشون میپرسند اگر شغلی با ماهی ۲۰ تومن حقوق بهتون پیشنهاد بشه قبول می‌کنید؟

و اما جواباشون!



من فکر می کنن همین ویدیو رو مسئولان کشور ببینند.. دیگه هر جور نگاه کردم از هرچی متن و مقاله و یادداشت کامل تره..

اینستاگرام ما:
http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی "

@nabeavamfaribi
معمای سخت دارو در سال آینده؟


شک نکنید که حذف ارز ترجیحی از دارو برای مملکت کاملا واجب است اما اگر دولت گمان می کند مثل طرح دارویار می تواند از کنار حذف ارز ترجیحی برای خود کیسه ای بدوزد هشدار می دهم که سخت در اشتباه است.

بیمه ها هیچ توانی برای جبران ندارند و از دیگر سوی مردم هم ناچارند بی خیال درمان شوند و نتیجه بسیار مخرب خواهد شد. خصوصا در مورد بیماران صعب العلاج و مزمن که متاسفانه تعداد انها بسیار زیاد است.

فریاد شهرام غفاری در برنامه شبکه سلامت مساله ساده ای نیست؛ کارد به استخوان رسیده و اینگونه گمان می کنم که کوچکترین فشار تازه ای به بیمه ها منجر به سونامی استعفاها خواهد شد زیرا ابدا امکان تامین منابع وجود نخواهد داشت. حوزه سلامت و سطح سلامت مردم به کیفیت تغذیه و مراقبت‌های بهداشتی کاملاً مرتبط است یعنی اینها دقیقاً مثل الاکلنگ رفتار می‌کنند اگر وضعیت بهداشتی و مراقبت‌های اولیه مردم مناسب نباشد قطعاً بر تغذیه آنها تاثیر خواهد گذاشت و اگر تغذیه آنها مناسب نباشد، روی سطح سلامت مردم تاثیر خواهد گذاشت.

حالا اگر بخواهیم مولفه دارو را به آن اضافه کنیم و برویم به آن طرف که پرداختی مردم در تامین نیازهای درمانی افزایش یابد نتیجه غیرقابل تصور خواهد بود شاید برخی از دوستان گمان کنند که ی‌شود با دست بردن در منابع دارویی شرایط بودجه سال آینده را روی کاغذ به تعادل و عدد قابل قبولی رساند اما به ضرس قاطع می‌گویم که یچیدگی‌های و در هم تنیدگی ارتباط بین دارو و درمان و سلامت و تغذیه و امنیت و نارضایتی عمومی به حدی می باشد که اگر دقت لازم صورت نگیرد ممکن است تبعات آن غیر قابل کنترل باشد بماند که این مسئله حتی نتایج ناگواری بر بیمه‌های تکمیلی خواهد داشت من اگر جای مجلس نشینان بودم هرگز در این بازه زمانی کوتاه و بدون مطالعات تکمیلی وارد تصویب قانون در مورد حذف ارز ترجیحی ختصاصی دارو نمی‌شدم.




مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال نه نه عوام فریبی "


@nabeavamfaribi
مثل قبلی ها..حقوق یک معلم اندازه بن مناسبت های برخی دستگاه ها...


هرکه وارد این سیستم اداره کشور شود نهایتا دیر یا زود شیوه سایرن را بر خواهد گژید.

وقتی مرحوم رئیسی روی کار آمدند من خطاب به هواداران گفتم یواش تر؛ انقلاب نشده فقط دولت عوض شده و دیدیم که همان ارز ۲۵ تومانی ظرف دو سال دو برابر شد؛ در جالیکه مرحوم رئیسی حیثیت خود را سر این موضوع عملا گرو گذاشته بود و بارها تاکید داشت که گرانی خیلی از کالاها ربطی به ارز ندارد.

اما نه تنها سیاست ها که ممکن است از روی اجبار اتخاذ شود؛ بلکه نگرش ها هم به مرور تغییر خواهد کردـ

نمی دانم که شنیدید هفته قبل ۲۵ همت از مطالبات تامین اجتماعی از دولت که باید صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان شود به جای واریز به حساب تامین اجتماعی سر در وزارت بهداشت دراورد؟!؟ در حالیکه کل بدهی تامین اجتماعی بابت اسناد درمانی ۱۸ همت بود؟!؟

در حالیکه بیمارستان های وزارت بهداشت به تامین اجتماعی بابت دارو و بدهی خدمات درمانی بیش از این مبلغ بدهکارند.

چرا به راستی چرا پزشکیان هم مثل بقیه رفتار می کند ایشان که در خیلی از صحبت هایشان دایم می فرمایند: کجای دنیا چنین است و کجای دنیا چنین..؟

دقیقا دست به همان کاری می زند که هیچ جای دنیا شنیده نمی شود و هیچ منطقی بر آن از نظر محاسبات علمی و حقوفی استوار نیست.

هفته گذشته مهمان عزیزی بودم که کارمند یکی از مراکز اقتصادی دولتی بود پبامکی وسط جلسه رسید که خوشحال شد و گفت بن ۲۲ بهمن وازیر شد مبلغ حدود ۲۱ میلیون تومان؟! تقریبا ۲٠ برابر چیزی که قرار است به کارمند سایر دستگاه ها بدهند؛ این بن برای یک معلم اصلا وجود ندارد و این عدد به اندازه حفوق کامل یک ماه معلم است و جالیه که اینجا نه خبری از سازمان اداری و استخدامی است و نه دبوان محاسبات ؟! اگرچه با این تورم این کارمند بانک هم زیاد نمی گیرد و عدد قابل ملاحظه ای هم نیست می شود ۲٠ کیلو گوشت که طبیعی است. اما جرا پرشکیانی که من بارها میزبان او در رسانه ها بودم و جان مایه تمام حرف هایش عدالت بود امروز در دولت او هم اتفاقی نمی افتد؟!
حالا چهارسال است که سازمان تامین اجتماعی دنبال فوق العاده ویژه کارکنان است تورم جان پرسنل را به ستوه اورده حتی کارگر خدماتی هم خاضر نیست بیاید با این حقوق ها کار کند؛ بعد چهارسال سازمان امور اداری و استخدامی زحمت کشیده و تایید کرده که یک سازمان مستقل با منابع مستقل به کارمندانش فوق االعاده ویژه ای بدهد که عددش کمتر از پنج میلیون است؛ تقریبا می شود گفت که وضعیت اکتریت پرسنل این سازمان از بحران گذشته است کفاف اجاره منزل در شهر تهران را نمی دهد؟ استعفا پشت استعفا و یا دو جاکاری و مشاوره به شرکت ها تا علیه سازمانشان اقدام کنند؟!
تقریبا می شود گفت که وضعبت در حال خروج از کنترل است.. فقر جان پرسنل را به ستوه اورده؛ امکان دریاغت تسهیلات هم نیست. موضوع ساده است منابع کم است و هرکه زورش برسد بیشتر دریافت می کند؛ وزارت اقتصاد زورش زیاد است مالیات پله کانی را از کارمندان خودش می گیرد و می شود عدد ثابت ده درصد و پرستار بی نوا که برای حفظ زن و بچه اش مجبور است ماهی ۴٠٠ ساعت دو جا کاری کند و رنگ خانواده اش را نبیند؛ سیستمی اداره مالیات طراحی کرده که تا قرون اخر داخل جیبش را محاسبه می کند؛ تعداد تان بربری سر سفره خانه اش را دارد.. خسته می شوم پناه می برم به خدا.. ظلم است و ظلم است و ظلم،همه هم می دانند اما آن را در قالب قانون در آوردند.. به همین راحتی؟!



مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"
@nabeavamfaribi
2025/02/05 17:42:58
Back to Top
HTML Embed Code: