Telegram Web
تعاونی اعتبار کارکنان تامین اجتماعی فرصتی که کارکنان از دست ندهند.



هفته گذشته جلسه ای در بیمارستان معیری تهران با مدیر عامل تعاونی اعتبارکارکنان تامین اجتماعی داشتم؛ یک جلسه توجیهی و توضیحی عملکرد که در دفتر ریاست برگزار شد منجر به شرکت گسترده همکاران شد؛ لازم دانستم در یک مقایسه تطبیقی بین سه موسسه ارایه دهنده وام بدون ربا را بگویم همکاران خصوصا همکاران شهرستانی که می توانند به راحتی از این تسهیلات استفاده کنند و متاسفانه هشتاد درصد اعضای تعاونی را تهرانی ها تشکیل می دهند و همکاران شهرستانی هنوز متوجه این پتانسیل مهم نشدند.
در مقایسه زیر به ترتیب شماره یک بانک رسالت و شملره دو بانک مهر و شماره سه تعاونی کارکنان است که بدون شرح ثابت می کند شرایط تعاونی بهتر از دو موسسه دیگر است.ضمن اینکه کل عملیات مالی توسط سازمان تامین اجتماعی و بدون حضور فیزیکی صورت می گیرد, عضویت در تعاونی برای کلیه همکاران شاغل و بازنشسته تامین اجتماعی میسر است.

نام بانک:
۱_رسالت
۲_مهر
۳_تعاونی کارکنان

مبلغ سرده:
۱_۱٠٠
۲_۱٠٠
۳_۱٠٠
مدت سپرده
۱_شش ماه
۲_هشت ماه
۳_شش ماه

مبلغ وام:
۱_صد تومن
۲_صد تومن
۳_صد تومن

مدت اقساط
۱_۱۲ماه
۲_۲۲ماه
۳_۲۸ماه

بروکراسی
۱_قابل بررسی
۱_قابل بررسی
۳_ندارد

بیمه عمر رایگان:
۱_ندارد باید پول بدهد
۲_رایگان ندارد
۴_رایگان

مهدی اسفندیار

کلیه همکاران می توانند با عضویت در کانال اطلاعات کامل را بگیرند و تمام سوالات خود را از ادمین

@Tekta_ir
بپسرند.
اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

@nabeavamfaribi
👍35👎3🔥1🤣1
موج سکوت... بعد از سخنان اخیر رهبری


امروز یکی از مبهم ترین روزهای تاریخ این سرزمین است؛ بعد از سخنان رهبری معظم انقلاب در پاسخ به دعوت ترامپ به مذاکره و غیر شرافتمندانه و غیر عاقلانه خواندن هر نوع مذاکرات با امریکا؛ طلا و و دلار و فیمت ها اصطلاحا افسار رها کرده و کمتر کسی هست که نپرسد چه می شود؟!

برخی تحلیل گران معتقدند که این یک پاسخ فنی به ترامپ بود و مذاکرات اغاز خواهد شد؛ اما به اعتقاد بنده وزن کلمات به کار برده شده توسط رهبری بسیار فراتر از این حرف هاست یعنی هر مذاکره دور از شرافت است و معتقدم این واژه "هر" را بگذارید کمی دقیق تعریف کنیم، می شود مذاکره مستقیم و غیر مستقیم و....

حالا در داخل کشور سردرگمی عجیبی رخ داده است؛ هر نوع مذاکره ای از فردا حکم عدم تبعیت از دستور صریح رهبری را دارد و بعید می دانم کسی از مسئولان سیاست خارجی یا سفرا و رایزن ها حتی جرات مذاکره ضروری را هم داشته باشند ولو با هماهنگی آنهم در خاورمیانه ای که انورسادات به خاطر همین مذاکره با گلوله در رژه نظامی ارتش خودش کشته شد و خصوصا هم در مجلس نمایندگان زیادی هستند که مخالف هر نوع مذاکره هستند و هم در کف خیابان کسانی هستند که در روز روشن فتوای قتل به جرم افسادفی الارض را برای سران قوا صادر می کنند چه برسد که فتوای صریح رهبری هم پشتوانه باشد.

ایشان تا کنون تاکید بر بی فایده بودن مذاکرات داشتند اما در صحبت های اخیر مذاکراه را بی شرافتی تعبیر کردند و گمان نمی کنم با این سخنان احدی جرات عدول از این مواضع را داشته باشد.

اما نکته مهم که برای بنده به عنوان یک کارشناس کوچک سیاست گذاری عمومی مهم بوده این است که ایا آزادسازی نرخ دارو و افزایش عوارض و مالیات ها و نرخ تورم اخیر پیرو اتخاذ سیاست آمادگی برای تقابل سخت با امریکایی است که رئیس جمهورش معتقد است که ایران به سلاح هسته ای نزدیک و نباید برسد که در این صورت تنها گزینه احتمالی از سیاست عدم مذاکره جنگ تمام عیار است، خصوصا اینکه روس ها و همسایگان عرب و ترک ما هم حتی یک روز ایران دارای سلاح هسته ای را تحمل نمی کنند و در این مساله کاملا با امریکایی ها همراه هستند. به نظرم شرایط بیش از همه زمان های قبل به حوادث لحظه ای و پیش بینی نشده نزدیک گره خورده. اما در حوزه بازنشستگی و خصوصا تامین اجتماعی اتغاقات مهمی وجود دارد که اگر به آن توجه نشود حتی برای اتخاذ سیاست خارجی هم دردسر ساز خواهد بود و من هشدار می دهم که هر نوع سیاست خارجی تقابلی بدون پیوست داخلی دقیق منجر به شکست بزرگ برای کشور خواهد شد که در یادداشت بعدی به این موارد خواهم پرداخت.


مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما:



http://Instagram.com/mehdiesfandyar5


کانال"نه به عوام فریبی"

@nabeavamfaribi
👍33😁32👎1🔥1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این حرف کاملا درسته...


متاسفانه ظالمانه ترین و ناعادلانه ترین نوع محاسبه بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی همین محاسبه دو سال آخر است که باعث سو استفاده و هزار تقلب شده؛ اما نکته تلخ این است که فرد در جوانی که بیشتر توان کار و بیمه پردازی دارد بیشتر کار می کند مورد محاسبه قرار نمی گیرد و فرد در بالای پنجاه سال با درد و فشار خون و هزار مرض مجبور است جان بکند و کار تمام وقت کند تا سقف بیمه برایش لحاظ شود. این پیشنهاد را دقیقا چندسال پیش مطرح کرده بودم که از ابتدای بیمه پردازی ملاک اعمال ضریب در حداقل حقوق باشد؛ به زودی ویدیویی در این مورد منتشر خواهم کرد؛ نکته ای که سالاری به آن اشاره کرده یکی از بزرگترین نواقص اشکار بیمه تامین اجتماعی ایران است که جلوی چشم همه بوده اما به آن پرداخته نشده؛ بماند که توضیح خواهم داد اصلاح این سیاست جقدر به نفع مردم و بیمه شده ها خواهد بود و حتی بازنشسته ها..



مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی "

@nabeavamfaribi
👍39👏6👎3🤔1
گپی با همکاران رسانه ای و خبرنگاران


"اکنون وقت مناسبی برای شوخی نیست"

دیروز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اقدامی عجیب برای برداشت از حساب تامین اجتماعی اقدام کرد که با هماهنگی مقامات تهران این اقدام متوقف شد.

متاسفانه این دست از اتفاقات بین وزارت بهداشت و وزارت رفاه از ده سال پیش مسبوق به سابقه بوده و همیشه دعوای رسانه ای و لفظی وجود داشته این در حالی است که کل سهم تامین اجتماعی از بودجه وزارت بهداشت کمتر از ده درصد است اما به گونه ای صحبت می شود که گویی بیمه یعنی تامین اجتماعی؛ مساله دوم این است که تامین اجتماعی از دولت هزار همت طلب دارد و بیمارستان های دولتی از تامین اجتماعی کمتر از ۲۵ همت؟! و خود وزارت بهداشت به تامین اجتماعی حدود ده همت بخاطر دارو بدهکار است و مبالغی حق بیمه و بسیاری از پروژه های عمرانی ان نیز هنوز حسابرسی بیمه ای نشده اند که خدا میلیارد هم انجا بدهکار هستند؟؟

اما جان مطلب این است که چرا در حالیکه بسیاری از ما این واقعیت ها را می دانیم؛ سعی می کنیم شیپور را از دهانه گشادش بدمیم؟

اما نکته مهم این است که مسئولان دو وزارتخانه و سازمان مدیریت می باید مساله را در درون خودشان حل کنند و نباید این مسایل به رسانه ها کشیده شود و وزارت بهداشت و وزارت رفاه و در راس انها وزرای محترم باید بدانند که نسبت به کل عملکرد دولت مسئولیت دارند؛ یک اشتباه امروز کافی بود تا با برداشت از حساب تامین اجتماعی اصفهان؛ حقوق بازنشستگان این استان پرداخت نمی شد؛ بحرانی که ایجاد می شد قابل تصور نبوده زیرا ۴۲۷ هزار بازنشسته اصلی و زن و بچه هایشان باید به خیابان می آمدند انهم در این شرایط بحرانی اقتصادی و التهابات منطقه ای و....

از سویی مقامات دولت هم باید ملاحظه کنند که در شرایط انتهای سال نه اوراق قرضه مشکل گشای بخش های درمانی است و نه سهام که قدرت نقد شوندگی ندارند؛ انچه تا کنون موجب جلوگیری از بحران در بخش بازنشستگی شده است مرهون تلاش های شبانه روزی شعب بیمه؛ سعه صدر بازنشستگان زیربار فشار ویرانگر اقتصاد و همکاری تمام قد بانک رفاه(که متاسفانه اخیرا حرف های نابخردانه ای در مورد سلب مالکیت تامین اجتماعی از این بانک صورت گرفته است که تبعات این حرف ها را در یادداشت جداگانه ای عرض خواهم کرد) با سازمان تامین اجتماعی است و اگر دولتمردان و مجلس نشینان از چالش های حوزه تامین اجتماعی غفلت کنند به اعتقاد من اتفاقات ناگواری دامن گیر کشور خواهد شد که در مخیله هیچ سیاست مداری نخواهد گنجید الا به اینکه یک هفته سر در حساب و کتاب اقتصادی تامین اجتماعی و دامنه جامعه هدف آن داشته باشد تا عمق حساسیت موضوع را درک کند. "اکنون وقت مناسبی برای شوخی نیست"


مهدی اسفندیار

اینستاگرام ما"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5


کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6570
👍51👏62🔥1🤔1🙏1
قتل یک دانشجو و امنیت


قتل دانشجوی دانشگاه تهران که دیروز اتفاق افتاد بازتاب وسیعی داشته و اکنون دانشجویان در حال برگزاری "تجمع غیرقانونی" برای مطالبه امنیت و دستگیری قاتلان هستند؟!

حالا دعا می کنم که ختم به خیر شود و حداقل یک زمستان سخت و... برای این مملکت رخ ندهد؛ عاملان شیطان صفت این جنایت هولناک شناخته شوند و نیاز نباشد که مسیر به سمت و سویی برود که مجبور شویم برای توجیه وقایع پای توطئه و احتمالا استکبار و معاندان را در تحلیل های خودمان باز کنیم.

بازهم صحبت از امنیت شد و اینکه ما امنیت داریم یا نداریم؟!

اگر مفهوم امنیت این باشد که با دوربین مدار بسته و دزدگیر و سرایدار و قفل ضد سرقت و خانه را ترک نکردن و به همه سپردن و تنهایی بیرون نرفتن و با گوشی در خیابان صحبت نکردن و کیف حمل نکردن و در اتوبان هوشیار بودن تا در کمین سارقان مونوری نیفتادن و اول شب خانه ماندن و تنهایی مسافرت نرفتن و.... چهارچشمی مواظب پیامک بودن و...در نهایت خوش شانس بودن و در کمین ماموران قلابی نیفتادن و.. باشد؛ بله امنیت بالایی داریم.

اگر حواسمان به تله موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز و بساز و بفروش ها و لیزینگ ها و احتکار کنندکان مواد غذایی و... اجناس فاسد مثل برنج فاسد وارداتی و... هم باشد و کسب و کاری مبتنی بر دلالی و احیانا کمی شیشه خرده در کاسبی و ـ. باشد امنیت اقتصادی و غذایی هم بد نیست.

یک اشنای گردن کلفت هم در جایی داشته باشیم امنیت شغلی هم خوب است.
به اعتقاد من اگر همین چند خط توصیه را مردم گوش کنند هیچ وقت امار سرقت طی پنج سال چند برابر نمی شود متاسفانه بازهم بی احتیاطی از خودمان است. اخر تا کی بی احتیاطی.. البته نباید از تقصیر مقتولان و مجروحان هم به آسانی گذشت که در برابر متجاوزان و جانیان حرفه ای و با سابقه مقاومت می کنند و در پیدایش این وقایع ناگوار نقش بسزایی دارند؛وگرنه آن سارق بی نوا اکر در نهایت احترام و ادب کیف و موبایل و دارو ندار شما را بگیرد؛ امکان ندارد دست به چاقوکشی و قتل بزند؛ ته خشونتش ممکن است یک فحش رکیک و یا یک سیلی و پس گردنی باشد. اشکال در دفاع مشروع است و نه در تجاوز نامشروع.....


مهدی اسفندیار


اینستاگرام ما"
http://Instagram.com/mehdiesfandyar5


@nabeavamfaribi
👍55😢8👎3👏3🤔21
جوگ یا سیاست گذاری؟!



سی سال تمام نظام سیاست گذاری ما از بدیهی ترین اصول عقلی علم سیاست گذاری فاصله گرفته است.

یک سیاست عمومی در وادی علم و خرد به این شکل تدوین می شود که

۱_مساله یابی
۲_تبیین مسائل و اولویت یابی
۳_تدوین راه حل ها و انتخاب راه حل ها
۴_اجرای سیاست
۵_کنترل و ارزیابی و بازخورد
۶_اصلاح یا کنار گذاشتن یا تداوم سیاست

حالا بیایید ببینیم چه کمدی بزرکی تحت عنوان سیاست گذاری سلامت در کشور در این سال ها به وقوع پیوسته فقط پنج تا از این سیاست ها می پردازیم تا بفهمید چه می گذرد:

وظیفه دولت بر اساس قانون اساسی تامین سلامت برای احاد ملت است؛ باید پزشک و بیمارستان و امکانات بهداشتی و درمانی توسط دولت تامین شود. وظیفه ییمه این است که منابع دولتی و بیمه شده ها را جمع کند و بر اساس حداکثر اثربخشی منابع به نفع مردم تصمیم بگیرد.

حالا یکی از کمدی های سیاست گذاری سلامت را در کشور ببینید. طرحی به نام تمام وقتی جغرافیایی که برای ماندگاری پزشکان متخصص تعریف شده تا در مناطفی که پزشک متخصص رغبتی برای ماندن ندارد جذابیت مالی ایجاد کنند تا در ان مناطق بماند.

حالا دولت به جای اینکه وظیفه قانونی خود را انجام دهد و پزشک متخصص تامین کند به بیمه تکلیف کرده که دو برابر حق الزحمه مصوب را به متخصصین طرح تمام وقتی پرداخت کند تا انها بمانند؟!؟

حالا این سیاست غلط که اوج کج فهمی را نشان می دهد ییش از ده سال است که اجرا می شود و منابع بیمه ها به جای دارو و.. صرف جایی می شود که تامین ان وظیفه قانونی تمام دولت هاست؛ حالا در یک بیمارستان بابت یک عمل جراحی یکسان به یکی دو برابر دیگری از سوی بیمه ها پرداخت می شود بگردید در تمام دنیا و پیدا کنید که بیمه مسئول سیاست پرداخت داخلی بیمارستان ها باشد؟!

یا دولت تصمیم گرفته که بیمارستان ها مسنقل بشوند و تحت عنوان هیئت امنایی اداره شوند؛ دولت متوجه شد که انها نمی توانند بیمارستان را اداره کنند؛ به بیمه ها تکلیف کرده سه برابر نرخ مصوب به انها پرداخت کند و سیستم پرداخت بیمارستان ها را به سیرک تبدیل کرده؟! در تهران یک بیمارستان هیئت امنایی هست بابت جراحی ستون فقرات سه برابر بیمارستانی می گیرد که هیئت امنایی اداره نمی شود. کجای دنیا به چنین تصمیمات مزخرفی سیاست گذاری گفته می شود؛ کدام ادم عاقل و عالمی که کوچکترین فهمی از عالم مدیریت و سیاست گذاری دارد می تواند اینها را ببینید و نخندد.

یا سازمان غذا و دارو تشکیل می شود تا تحت عنوان استقلال بر کیفیت دارو و تجهیزات نظارت کند؛ از انتصاب رئیس و تا استخدام کارکنان و کارشتاسان ان بر عهده همان وزارت بهداشت است مقایسه کنید این تراژدی را با انچه بر اساس عقلانیت در دنیا صورت گرفته است ما انچه می بینیم و برای تاریخ می نگاریم دقیقا مثل تعریف جوگ است.

یا استقرار اعتباربخشی در وزارت بهداشت که خودش صدها بیمارستان دارد و خودش خودش را اعتباربخشی می کند هم از ان دست جوگ هایی است که اصلا پرداختن به انها تحت عنوان نقد یک سیاست وهن هر عالم سیاست گذاری است باید خندید و رد شد.

پزشک و پرستار و پیراپزشک در بیمارستان های دنیا بر اساس یک سیستم پرداخت دریافت می کنند؛ اینگونه نیست که یکی ثابت؛ یکی پرکیس؛ یکی کارانه؛ یکی قراردادی شرکتی؛ یکی رسمی؛ یکی معین؛ یکی پیمانی و... بعد جالبه از وزیر و وکیل و هرچه مسئول است دنبال اجرای عدالت در این بیشه زار هستند؟!؟


مهدی اسفندیار

اینستاگرام:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

@nabeavamfaribi
👍28👏41🤔1
او باید زنده بماند او نیاز امروز ماست



در شرایطی که نام سازمان تامین اجتماعی در میان امواج تحقیق و تفحص ها و افشاگری ها و... برخلاف پرچم سفیدش محل مناقشه و ابهام بوده؛ بی خبری جامعه و خصوصا نسل جوان ما از ظهور و بروز استعدادهای ناب و پاک و مجاهدان خاموشی که سلول سلول بدنشان و جز به جز تفکرات و اندیشه هایشان دفاع از حقوق و اموال مردم است به مصلحت یک کشور نیست.

شهید خدمت زنده یاد مهندس مجید اسلامی که در حادثه هواپیمایی آسمان در ارتفاعات سی سخت در سال ۱۳۹۶ جان به جان افرین تسلیم کرد از آن دست افرادی بود که به گواهی یکایک همکارانش اندیشه ای جز پاسداشت و صیانت از اموال مردم نداشت.

در زمستان سخت ۹۶ در روز ۲۹ بهمن مظلومانه و در دل برف و یخبندان به دیار معبودش شتافت و انبوهی از حسرت و اندوه را به جان ها انداخت تا هر ساله دلنوشته ای را جسارت کنم و با بضاعت اندکم تقدیمش کنم که چه کند این درویش که همی دارد.

در این مملکت عجیب که برای یک کارشناس ساده ستاد تامین اجتماعی یک مشاوره ساده می تواند میلیارد ها منفعت شخصی به بار اورد در زمانه ای که مدعیان عرق و تعصب به بیمه شده ها و بازنشسته ها راه را به سمت شرکت های خصوصی کج کرده اند تا علیه تامین اجتماعی مشاوره بدهند و صدها میلیارد بابت پیدا کردن راهی برای کاهش درآمد تامین اجتماعی و کوچک کردن سفره بازنشسته ها پیدا کنند؛ می توانم بگویم شهید زنده یاد مهندس مجید اسلامی به درستی برای رهایی از این روزگار پر مشقت و پر از آلودگی گلچین شده بود؛ مردی اراسته به صداقت و ادب و بدون هیچ نوع ابهامی که در تامین اجتماعی فقط خودش در تراز خودش بود و لاغیر به روح پاکش درود می فرستم و برای دو طفل دلبندش که آنان را در پناه حق رها کرد و در حین ماموریتی برای تعیین تکلیف یکی از اموال ارزشمند بیمه شده ها به دیار باقی شتافت، ارزوی تابناکی و درخشش روزافزون دارم


مهدی اسفندیار


اینستاگرام ما:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5


https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6573
👍34👏6👌3🕊31🤔1
تحلیل عجیب عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان


هادی احمدی عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران اخیرا گفته است: به نظر می رسد که تامین اجتماعی مطالبات داروخانه ها را گروگان گرفته تا مطالبات خود را از دولت بگیرد؟

این تحلیل را بر پایه سخنان معاون درمان تامین اجتماعی ارائه کرده که معاون درمان این سازمان بیان داشته تامین اجتماعی ۲٠٠ همت از دولت طلب دارد.

اما خطاب به ایشان و انجمن داروسازان عرض می شود که بدهی های تامین اجتماعی به داروخانه ها به دو دلیل انباشته شده است.

۱_طرح دارویار: بر اساس این طرح ارز دارویی حذف و به دلیل جلوگیری از قاچاق دارو مقرر شد که این ارز به ریال تبدیل شود و به داروخانه ها از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی پرداخت شود؛ هزینه داروی ازاد بر تامین اجتماعی نزدیک صد هزار میلیارد تومان به دلار امروز است در حالیکه کل بودجه درمانی تامین اجتماعی برای سال ۴٠۳ حدود ۱۶٠ همت است؛ تعلل دولت در پرداخت تعهدات تنها دلیل تعویق بدهی هاست. طبیعتا دولت باید سهم خود را در مورد شهروندان بیمه شده در این سازمان بدهد.


۲_تمام درآمدهای تامین اجتماعی از حق بیمه ها و شستا و... تنها هشتاد درصد تعهدات ماهیانه این سازمان را پوشش می دهد یعنی نه تنها یک ریال پول مازاد در حساب تامین اجتماعی باقی نمی ماند که این سازمان بخواهد آن را گرو بگیرد و بیست درصد هم کسری ماهیانه دارد. بزرگترین کارفرمای تامین اجتماعی دولت است که تا کنون نزدیک هزار همت به این سازمان بدهکار است.

اگر تحلیل این عضو هیئت مدیره داروسازان را بخواهیم تعمیم بدهیم باید بگویم تامین اجتماعی متناسب سازی حقوق بازنشستگان؛ مطالبات کارکنان؛ مطالبات شرکت ها از مراکز ملکی این سازمان و..... را گروگان گرفته تا مطالبات خود را از دولت بگیرد یا داروسازان دارو را گروگان گرفته اند تا مطالبات خود را از بیمه ها بگیرند؟!
این تحلیل ها هیچ نفعی برای انجمن داروسازان نداشته و راهگشای مشکلات نخواهد بود الا اظهار نظری بی پایه برای رفع تکلیف که سخنی گفته باشیم.



مهدی اسفندیار


کانال "نه به عوام فریبی"

@nabeavamfaribi
👏19👍3👎3🤔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹سران قوا به هوش باشند

سالاری مرد تقابل با دولت هیچگاه نبوده_احتیاط فرمایید احتمالا کارد به استخوان رسیده و اصطلاحا به مویی بند شده.

مسئولین مرتبط با امنیت کشور موضوع بانک رفاه و تامین اجتماعی را بسیار جدی بگیرند؛ بانک رفاه در این روزهای مافوق تصور سخت تنها ابزار دست تامین اجتماعی برای پرداخت به موقع حفوق است. نگذارید، دولت و مملکت وارد بحران عمیقی شوند که کشور تاب آن را ندارد.



کانال "نه به عوام فرببی"

اینستاگرام ما"
http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

@nabeavamfaribi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍23🔥4🤔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
افسوس به جان نشسته

عاقبت انحصار در صنعت به نام خودکفایی تنها دلیل به گل نشستن صنعت خودرو بود، اصرار بر تکرار تجارب شکست خورده دنیا نه از سر خیرخواهی که فقط تامین کننده منافع نامشروع یک عده ای است و تا ثریا دیوار کج می رود؛ فرقی هم نمی کند خشت اول را با بسم الله بگذارید یا اعوذبالشیطان... این ویدیو متعلق به حدود چهل سال پیش است و نمی دانم این افسر نیروی هوایی اکنون کجاست.

اینستاگرام ما
http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

@nabeavamfaribi
👍335😢3🤯2🤔1🤨1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حکایت تلخ بزرگترین طلبکار بدهکار


چه بر سر تامین اجتماعی امده که با بیش از هزار هزار میلیارد طلب؛ بخاطر کمتر از سی هزار میلیارد بدهی اینچنین مورد هجممه قرار گرفته است.

کارکنان_بیمه شدگان_بازنشستگان و مراکز درمانی و همه و همه قربانی کج فهمی حکمرانی در ایران طی دو دهه اخیر

گزارش خبر گزاری رکنا با زبان ساده همه چیز را بیان کرده.


اینستاگرام ما"
http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فرببی"

@nabeavamfaribi
👍34🤔4
خیلی دردناک اما واقعی


مراکز درمانی بخاطرمطالبات خودشان از تامین اجتماعی گرفتار شدند_مردم و بازنشسته ها گرفتار شدند

بانک مرکزی زورش به هیج ارگان و نهادی نمی رسد؛ سرمایه های مردم بیچاره را که قرون قرون آن را با حق بیمه پرداخت کرده اند و یک ریالش متعلق به دولت نیست، در زیر مجموعه خود بلاک کرده تا به زعم خودش اصل ۴۴ را اجرا کند؟!؟

نمی خواهم مثل دوستان پایداری ظن توطئه داشته باشم ولی واقعا مشکوک به نظر می رسد؛ یعنی کج فهمی حقوقی یا... یعنی تا این حد؟!؟ یعنی یک نفر مسئول در این مملکت پیدا نمی شود که از خودش بپرسد که خوب حالا ته ماجرا قرار است به کحا برسد؟!؟

عجب روزگار مزخرفی داریم.


کانال"نه به عوام فریبی"


@nabeavamfaribi
👍33😱4😢42🤔1
نهادهای نظارتی در فرمت قدیمی


چالش های مرتبط با شفافیت از بیست سال پیش تا کنون روز به روز تغییر کرده است؛ سیستم های نظارتی ایران هنوز در فاز بررسی اسناد بروکراسی اداری و مالی هستند. در حالیکه شکل و شیوه فساد به شدت تغیبر کرده است. فساد نوین در نقش دلالی با واسطه یا بی واسطه صورت می گیرد.

مثلا فرض کنیدمسئول ارشد یک سیستم بیمه ای مرتبط با درمان هستید اگر بخواهد در ستاد فساد کند هرگز به سراغ دلالی سی تی اسکن و ام ار ای و یا گرفتن چندتا سکه برای بازپرداخت مطالبات یک مرکز درمانی نمی رود بلکه فقط کافی است یک قلم دارو را خیلی مجلسی و بدون رد پایی که نهاد های نظارتی داخلی و خارجی بفهمند(البته رد پا که می ماند و خوب هم می ماند) به پوشش بیمه در می اورد.

مثلا یک عضو خانواده را با یک شرکت دارویی خارجی مثلا داروی مرتبط با دیابت که پر مصرف است مرتبط می کند و قیمت را با لحاظ کردن حق السهم خودش ( به حساب پسر) به توافق می رسد و حالا حساب کنید سالی ۳۶ میلیون عدد در کشوری مثل ما مصرف آن دارو باشد؛ اگر دوازده میلیون از همان نوعی باشد که او پشت پرده ان است و بابت هر عدد ده سنت گیرش بیاید؛ عدد درآمد سالانه می شود یک میلیون و دویست هزار دلار؛ یک دلار آن (البته یورو) به حساب داخلی هم واریز نمی شود.

حالا اگر بتواند از غفلت های داخلی سو استفاده کند و با چند گروه مافیایی قرار و مدار بزارد وطرف خارجی را تشویق کند که با وجود این همه تحریم که گردن سرمایه گذار خارجی را بزنی وارد کشور ما نمی شود (و هرکه هم بوده رفته) خط تولیدی هم در داخل راه بیاندازد که نور علی نور چون به اسم تولید داخل یک رانت دلار نیمایی هم پشتش می آید که خدا تومن منافع از آن در می اید.

من بارها بر مبارزه با فساد به شیوه های نوین تاکید کردم؛ چون خسارت فساد در رده های بالا فقط به سو استفاده هایی از این دست ختم نمی شود بلکه ادم فاسد معمولا یه جایی لو می رود و چند نفری از کارش سر در می اورد هرچه هم فیلم بازی کند و فیگور ادم حسابی رو بگیرد و مثل کله غاز در سیستم راه برود و.... بالاخره یک نفر باهوش تر از او پیدا می شود که زاغش را بزند؛ حالا این ادم فاسد می شود الت دست ادمی که پیش او ضعف دارد؛ به مدیران کارامد و سالم انگ ناکارامدی می زند و از مافیای فساد خودش جای انها می گمارد و... به همین طور به تدریج تمام سیستم را گند فرا می گیرد تا بفهمند چی به چی بوده و چی شده و... یک خاندان فاسد پورشه سوار ایرانی دیگری در آنسوی ابها تولید شده که تا چند پیش یه بی سر و پایی بیش نبوده...



مهدی اسفندیار


اینستاگرام ما:"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال "نه به عوام فرییی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6579
👍39👏5🔥1🤔1
نه به عوام فریبی pinned «نهادهای نظارتی در فرمت قدیمی چالش های مرتبط با شفافیت از بیست سال پیش تا کنون روز به روز تغییر کرده است؛ سیستم های نظارتی ایران هنوز در فاز بررسی اسناد بروکراسی اداری و مالی هستند. در حالیکه شکل و شیوه فساد به شدت تغیبر کرده است. فساد نوین در نقش دلالی…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
معمای بزرگ بعد از این دیدار بی سابقه؟!


آمریکا و رئیس جمهور تاجر آن سر چه دست اورد یا غنیمتی حاضر شدند تا اوکراین را دوستی تقدیم روسیه کنند؟!
ترامپ بعد از تحقیر بی سابقه زلنسکی وی را از کاخ سفید اخراج کرد؟!


بعد از این دیدار مدودف نخست وزیر روسیه؛ زلنسکی را یک دلقک کوکائینی خواند؟!

ترامپ اخیرا بخش های وسیعی از سرزمین های اوکراین را که توسط روسیه تصرف شده را متعلق به روس ها دانست. اینکه در ملاقات ریاض بین عربستان و روسیه و آمریکا چه گذشته که ترامپ زلنسکی را مثل یک دستمال پرت کرده است مشخص نیست اما به قطع روی میز مداکره امتیاز هنگفتی از روس ها گرفته که حاضر شده قید ۳۵٠ میلیارد دلار کمک های آمریکا به اوکراین را بزند؟!

آیا همسایه شمالی ما خیانت تاریخی دیگر از بی شمار خیانت هایش به ایران را رقم زده؟!


اینستاگرام:

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

@nabeavamfaribi
👍43👌4👎31
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مشکل کمبود نقدینگی تامین اجتماعی با مصوبه سران قوا تا حدودی حل شد.


امیدوارم به زودی مشکل فوق العاده ویژه کارکنان که مجوزهای لازم ان اخذ شده نیز حل گردد؛ چیزی به پایان سال نمانده است.


کانال"نه به عوام فریبی"

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

@nabeavamfaribi
👍355😁2🤔2
میدری و ظفرقندی هم استیضاح می شوند.


دیروز وزیر اقتصاد با استیضاح بر کنار شد اما موارد زیر هر یک به تنهایی نشان می دهد که این استیضاح کاملا غیرفنی و جناحی و برای برخورد با دولت صورت گرفته است:

۱_تصمیمات کلان اقتصادی چندسالی است که با مصوبات سران قوا گرفته می شود و وزیر اقتصاد هم از مجریان این مصوبات است.

۲_فقدان سرمایه گذاری خارجی_نپذیرفتن FATF و تحریم های کمرشکن، روی کار امدن مجدد ترامپ با اندیشه های افراطی تقابل با ایران و... آثار جنگ های منطقه ای که هزینه های سنگینی برای دولت داشته و. از مواردی هستند که هر یک برای اضمحلال اقتصاد شکننده ایران کافی هستند.

۳_در ایین نامه داخلی مجلس توصیه شده که حداقل یکسال از روی کارامدن یک وزیر برای ارزیابی عملکرد او بگذرد.

۴_اگر بحث استیضاح بخاطر افزایش قیمت دلار درست باشد سکوت مجلس کنونی در برابر وزیر اقتصاد قبلی با دو برابر شدن قیمت ارز در آن دوران حکایت از تناقض جدی دارد و نشان می دهد که بحث مجلس نه کمک به دولت است و نه پیگیری مشکلات مردم بلکه بازی خاص جبهه پیداری و همراهی طیف هایی از حامیان قالیباف با این استیضاح است و کوچکترین تاثیر مثبتی بر اقتصاد مردم ندارد. همزمانی این رویداد با استعفای ظریف؛ برخی از تحلیل گران را به این نکته رسانده است که احتمالا میدری و ظفرقندی وزرای بعدی هستند که توسط تندروهای مجلس استیضاح می شوند و تندروهای مجلس در قید و بند توصیه های رهبر انقلاب در پرهیز از استیضاح زودهنگام وزرا نیستند.


مهدی اسفندیار

اینستاگرام:
http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال "نه به عوام فریبی"

@nabeavamfaribi
👍55👎71🤔1
دستورالعمل تعارض منافع در تامین اجتماعی

یکی از بهترین کارهایی که نیاز بود در تامین اجتماعی به خاطر گستره قعالیت های اقتصادی و درمانی و بیمه ای اتجام شود، بحث منع تعارض منافع است، دستورالعمل مدیریت تعارض منافع در تاریخ ۱۴٠٠/٠۴/۲۵ به کلیه بخش های سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شد که در فصل اول و ماده یک در تعریف موقعیت تعارض منافع امده است:

"عبارت از وضعیت/موقعیت هایی است که رعایت یا تامین منافع سازمان تامین اجتماعی شرکت موسسه در بررسی، تصمیم سازی، تصمیم گیری، مشاوره، اقدام، اجرا، انعقاد قرارداد و... توسط اشخاص مشمول به واسطه اختیارات، امکانات، اطلاعات اداری و هرگونه صلاحیتی که به موجب قانون و مقررات برای انجام وظایف به آنها اعطا شده است با منفعت مالی یا معنوی یا احتمال آن برای خود یا یکی از" بستگان" یا شرکا یا نمایندگان وی یا اشخاص حقیقی یا حقوقی که اشخاص مشمول به گونه‌ای با آنها همکاری می‌کنند یا به آنها وابستگی شغلی یا حرفه‌ای مستقیم دارد در تعارض قرار می‌گیرد به نحوی که می‌تواند انجام بی طرفانه و بدون تبعیض وظایف مذکور را مانع شده یا با تردید مواجه نماید


این قانون شامل همه کارکتان اعم از رسمی و پیمانی و شرکتی و حتی پروژه ای و حق الزحمه ای نیز می شود.

مع الوصف شواهد نشان می دهد که با وجود این بخشنامه که کاری جلوتر از دولت و مجلس در سازمان تامین اجتماعی است، تعارض منافع در بخش درمان به شکل جدی وجود دارد و امیدواریم اجرای این دستورالعمل که تتیجه حساسیت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تحصیلات دکتری حقوق بوده با جدیت و حتی رفع نواقص و ضمانت اجرایی به جد مورد توجه قرار گیرد.



مهدی اسفندیار

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6584
👍28👏5🤔1
فرهنگ به پای کار بیمارستان


چندی پیش در دفترم به این می اندیشیدم که فرهنگ نذورات آیا می تواند در بیمارستان جا بیافتد؛ ماجرا از انجا شروع شد که یکی از کمک بهیاران دو عدد دستگاه ابسردکن فیلتردار دار به نیت امواتش اهدا کرد. این مساله در دستور کار قرار گرفت و با همکاران نشست ها و صحبت هایی انجام شد و نتیجه بسیار جالب بود در طول شش ماه، موضوع فقط به دو عدد ابسردکن ختم نشد؛ بلکه ده عدد دیگر به اضافه دو عدد یخچال و حدود سی عدد ویلچر هم تامین شد، اما این مسیر کمک بزرگی به ما در یک بحران کرد و ان اینکه اخیرا ناکهان سیمان استخوانی دچار کمبود در بازار شد و به بازار سیاه کشیده شد و همین ماده که تا دیروز فیمتی نداشت و حدود چهارصد هزار تومان بود به حدود دو میلیون تومان رسید اما چالش بزرگ این بود که به بیمارستان فاکتور ارایه نمی دادند و پول باید از حساب شخصی به حساب شخصی می رفت؛ حالا تصور کنید که مردم گرفتار بعد از شش ماه نوبت باید بخاطر سیمان استخوانی با کنسلی اعمال جراحی مواجه می شدند اما همین فرهنگ حسنه به داد مردم رسید و خیرین با مدیریت صحیح مسئول دارویی بیمارستان و نظارت دقیق حراست و امین اموال و بخش اداری چنان به تامین این کالا و اهدای ان به بیمارستان همت کردند که نه تنها یک عمل جراحی کنسل نشد بلکه در طول مدت شش ماه تعداد اعمال جراحی تعویض مفصل زانو سه برابر مدت مشابه سال قبل شد تا بازنشستگان که عمده افراد کاندید این عمل حراحی بودند گرفتار بخش خصوصی و زیرمیزی های خانمان سوز این روزهای کشور نشوند. تامین دریل های درجه یک با حدود دو میلیارد تومان و تلفن بی سیم تا چایساز و قهوه ساز و مایکروویو و... در حالی صورت گرفت که اگر می خواستیم با بودجه سازمانی پیش برویم یا اصلا ضوابط اجازه نمی داد یا محدودیت بودجه اجازه نمی داد چنین اقداماتی صورت بگیرد و شدنی نبود یا باید طی پنج الی ده سال صورت می گرفت مسیر به طرفی رفت که پیش نماز بیمارستان هم چهارعدد ویلچر از خیرین تامین کرد و در این مسیر فعال شد، اما ماجرا وقتی جالب تر می شود که عرض کنم؛ در این مدت هفتصد کیلوگرم برنج طارم هاشمی درجه یک و حدود یک تن سیب و نیم تن پرتغال و ششصد گیلوگرم عدسی صبحانه به نیت درگذشتگان از سوی پرسنل و ذی نفعان بیمارستان تامین شد و در مناسبت های روزهای خاص مثل روز پرستار و روز رادیولوژی و مناسبت های دیگر کمک های این عزیزان بسیار چشم گیر بود و توانستیم دست کم کادویی در حد یک فلاسک یک نفره به همه همکاران اهدا کنیم.

امروز یکی از پرسنل با مراجعه به بنده درخواست تامین خرمای افطار کل ماه مبارک رمضان را به نیت پدرشان که تازه به رحمت خدا پیوسته داشتند.

این اتقاق نقش بسیار مهمی در ایجاد رضایتمندی کارکنان و بهبود کیفیت خدمات نقش اساسی داشته است.

آری فرهنگ ایثار ایرانی و اعتقادات مذهبی ما اگر با اعتماد سازی و پاسخگویی و صداقت و خضوع مدیران درک شود کمک بزرگی به بهبود بخش های درمانی و آموزشی خواهد کرد.


ارسالی از یکی از مدیران بیمارستان های تامین اجتماعی

http://Instagram.com/mehdiesfandyar5

کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6585
👍539👏4❤‍🔥1👎1
بسیار خطرناک

چند روز پیش داشتم به نوع گفتار برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دقت می کردم؛ شاید کسانیکه مناسبات قدرت را در ساختار سیاسی ایران نمی شناسند؛ درشت گویی خطاب به رئیس جمهور را شجاعت تلقی کنند اما کیست که فقط اندکی مناسبات قدرت را در ایران بشناسد و درک نکند که این درشت گویی چیزی جز بی ادبی و هتک حرمت نیست که از تازه به دوران رسیده های بی بوته در سپهر سیاسی ایران بروز می کند و افرادی که ذره ای اداب سیاسی آموخته باشند و از هرجناحی باشند و هر اختلاف سلیقه ای می فهمند که رئیس جمهور نماد جمهوریت و نماینده مردم است و از ابزار نظامی و قضایی بی بهره و تنها پشتوانه او افکار عمومی است لذا حتی برای قضاوت تاریخ هم شده؛ سعی می کنند شئونات گفتاری را رعایت کنند.

ناکامی مسعود پزشکیان می تواند برای همیشه مقبولیت نظام سیاسی ما را در جامعه از بین برده و نسل زد را به این نتیجه برساند که باید با نظام سیاسی ایران در دو مسیر جداگانه حرکت کند. بحران های سیاسی و اقتصادی به حدی بزرگ است که هیچ دولتی نمی تواند بدون حمایت عمومی قدمی در جهت اصلاح امور پیش ببرد. متاسفانه کاملا مشهود است که افرادی بی اطلاع و کم سواد و شاید هم نفوذی این گونه القا می کنند که مردم را می توان کنار گذاشت و درک نمی کنند که اگر جامعه به قلیان در اید کنترل ان از عهده هیچ ارتشی بر نمی اید خاصه انکه در جامعه متکثری چون ایران با این پهنه جغرافیایی این اتفاق بیفتد. من یک کارشناس سیاسی نیستم اما سال هاست که در حد بضاعتم در حوزه سلامت و رفاه اجتماعی مطالعه می کنم؛ به واقع معتقدم که کاری شبیه معجزه اتقاق افتاده که دولتمردان ایران طی این پنج سال و خصوصا طی شش ماه اخیر چرخ سلامت و بازنشستگی را با همین وضعیت بسیار نامطلوب گردانده اند؛ شوخی بردار نیست که ماهی بیست هزار میلیارد یعنی حدودا ۲٠٠ میلیون دلار فقط کسری درامد در یکی از بیمه های بازنشستگی داریم؛ کشور حدود صد میلیون نفر از ایرانی تا اتباع بیگانه سکنه دارد و نیازهای وسیعی دارند و کشور به طرف فروش نفت با روزی صد هزار بشکه می رود؛ اشتباه نکنید تمام اقتصاد ایران از همان پتروشیمی تا برق و کالای خانگی و حتی زباله و حمل و نقل و دارو تا صد در صد به بیرون متکی است و یک جایی حالا در تکنولوژی یا مواد اولیه این وابستگی مشهود است، اگر عامل نفوذ نیستید و عروسک خیمه شب بازی شرق و غرب نیستید، سر به سر دولت نگذارید که بسیار خطرناک است، وضع اقتصاد مردم از بحران گذشته، وضع کارکنان دولت خوب نیست و سیستم با سلام و صلوات و چنگ و دندان و خون دل سرپا مانده هوشیار باشیم. سد دولت اگر بشکند نظام آسیب خواهد دید؛ مسعود پزشکیان اخرین فردی نباشد که صدایش شنیده نشود؛ گوش ها و چشم هایتان را باز کنید مساله مردم اکنون دولت نیست و کلیت نظام را مسئول هر نوع ناکارامدی می دانند و دعواهیتان هیچ جذابیتی برای این جامعه بی حوصله و خسته و غرق ناامیدی ندارد، وضعیت به گونه ای است که هیچ مسئولی در هیچ رده ای جرات آن را ندارد که حتی برای ده سال اینده وعده حل مشکل تورم یا اشتغال و قدرت خرید و.. یا حتی مشکل کمبود برق را بدهد، سدها خالی و تابستان داغی در پیش است با ترامپی که حتی قصد خروج از سازمان ملل را دارد یعنی همین ساز و کار نظم نیم بندی که به او حق وتو را داده هم، جلوی دست و پای این کابو را می گیرد و او فردی است که نشان داده به اما و اگرها و شایدها و بایدها و.. اعتقادی ندارد و به انچه می گوید عمل می کند و با این تشتت و اختلاف ها کار مملکت زار است.


مهدی اسفندیار

کانال"نه به عوام فریبی"

https://www.tgoop.com/nabeavamfaribi/6586
👍585👏4👎3🤔1
2025/07/09 15:23:54
Back to Top
HTML Embed Code: