Telegram Web
دکتر محسن دهقانی، دانشیار روان‌شناسی بالینی دانشگاه شهید بهشتی: یکی از خیانت‌های روان‌شناسی به جامعه این است که یک موضوع عمیق اجتماعی را تبدیل به یک موضوع بالینی کند. خودکشی یکی از آن‌هاست. خودکشی پیش از آنکه موضوع بالینی باشد موضوع اجتماعی است.

نشست تخصصی <وقتی زمان می‌ایستد: بررسی فرآیندهای روانی اجتماعی خودکشی> در روز یکشنبه ۲۸ مردادماه در کلینیک روان‌شناسی کیهان به صورت حضوری و مجازی به میزبانی انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی و کلینیک روان‌شناسی کیهان برگزار شد.


🔵 @sbu_psychology_association
🟣http://instagram.com/psy_sbu
ابتدا به دانشجوهای عزیز دانشکده، به همه کسانی که می‌شناسم، نمی‌شناسم و یا به واسطه انجمن علمی روان‌شناسی با آن‌ها آشنا شدم سلام می‌کنم.

یکی از بهترین اتفاق‌هایی که در این چند سال گذشته در دانشکده دیدم، فعال شدن انجمن علمی روان‌شناسی در سال اخیر بود. ما همیشه در انجمن، مجله یا برنامه داشتیم ولی از نگاه و سلیقه من، هیچ‌وقت به این میزان سرحال و سرزنده نبود. بچه‌های خوش ذوقی در این مدت به انجمن کمک کردند، برنامه‌ریزی کردند و رویدادهای مختلفی را کنار هم برگزار کردند. همین دورهمی‌های دانشجویی برای مناسبت‌های مختلف جزو چیزهایی است که می‌تواند شور و شوق را به محیط دانشکده بیاورد.
اینکه یک انجمن بتواند بچه‌هایی با عقیده و سلایق متفاوت را کنار همدیگر جمع کند یعنی توانسته است همدلی را تمرین کند؛ یک اصل مهم که روانشناسان، مشاوران و درمانگران به آن احتیاج دارند.
در کنار این تلاش‌ها، حتما یک سری نقد، نقص یا چالش‌هایی هم پیدا می‌شود ولی نباید فراموش کنیم که هر گروهی که مسئولیت انجمن را به عهده می‌گیرد، ممکن است تجربه اولش باشد و مطمئنا سعی کرده است با همه آنچه بلد است قدمی به جلو بردارد...

از حورا رضامحتشم
ادامه دارد...
چیزی که امسال در انجمن علمی دانشجویی روان‌شناسی توجه من را جلب کرد، ارتباط این انجمن با بیرون از دانشکده و دانشگاه بود! دانشکده ما از نظر موقعیت مکانی دور افتاده از بقیه دانشکده‌ها، سلف و باشگاه یا کتابخانه است. به همین خاطر رویدادهایی مثل <آیا ما برده ژن‌هایمان هستیم؟> به خاطر پلی که میان دانشکده‌ها زد، برایم جالب بود.

نکته دیگر ارتباط انجمن با انجمن‌های علمی سایر دانشگاه‌ها، افراد مطرح داخل و خارج از کشور برای رویدادهای مختلف بود؛ مثل حضور در دوازدهمین کنگره‌ بین‌المللی علوم اعصاب پایه و بالینی برگزار شده در دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت‌وگو با دکتر نیما اورازانی، دعوت داورهای مطرح از خارج از دانشگاه برای اولین دوره مسابقات ملی دانشجویی سای‌تاک. این یعنی انجمن توانسته است شبکه ارتباطی خوبی بسازد.

از طرفی در داخل دانشکده هم انجمن علمی روان‌شناسی سعی کرد از همه ظرفیت‌ها استفاده کند، چه بچه‌های کارشناسی، چه ارشد و دکترا. اینکه تیم انجمن، یک تیم ثابت نباشد و بتواند برای موقعیت‌های مختلف، از آدم‌های جدید استفاده کند، انعطاف‌پذیری و گشودگی یک گروه را نشان می‌دهد.

همینطور همراهی بچه‌های ارشد به عنوان راهنما کمک خوبی بود چون مسیر دانشجویی در این دانشکده را یک بار تجربه کرده‌اند؛ مثل سلسله جلسات کتابخوانی، راهنمایی انتخاب رشته و اپلای.

نقطه قوت انجمن از نظر من برگزاری اولین دوره مسابقات ملی دانشجویی سای‌تاک بود؛ چون بچه‌ها می‌توانستند اثر خود را در حوزه مورد علاقه‌شان در روان‌شناسی و همین‌طور چالش‌هایی که در این رشته داشته‌اند را برای مشاهده و داوری توسط روسای دانشکده‌های دانشگاه‌های بزرگ تهران و چهره‌های تاثیرگذار روان‌شناسی ارسال کنند.

نقطه ضعف را هم به عنوان پیشنهاد مطرح می‌کنم: دانشکده سابقا سمینارهای علمی برگزار می‌کرد، به این صورت که دانشجوهای ارشد و دکترا مطالعات‌شان را به اشتراک می‌گذاشتند، این سلسله رویدادهای علمی، ظرفیت را برای شنیدن و گفت‌وگوی انتقادی باز می‌کرد که جای آن در این دوره خالی بود.

حورا رضامحتشم، دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی عمومی دانشگاه شهید بهشتی

🔵 @sbu_psychology_association
🟣http://instagram.com/psy_sbu
خوشحالم که در این دوره به عنوان دبیر در کنار تیم بزرگ انجمن علمی دانشجویی روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی بودم.

در بدو ورود به دانشکده روان‌شناسی و علوم‌تربیتی، پریرخ دادستان جزو اولین بزرگانی بودند که از نسل‌های بسیار دور به من در دانشکده زنده مانده و به دانشجویان معرفی می‌شدند. با جست‌وجو درباره ایشان با نوشته‌ای مواجه شدم که در فصلنامه <روان‌شناسی تحولی: روان‌شناسان ایرانی> چاپ شده بود. عنوان نوشته <توهم یا واقعیت؟> بود. آیا مسیر رشته روان‌شناسی در کشور ما رو به قهقراست؟ دوراهی توهم یا واقعیت را ایشان در پاسخ به این سوال بیش از ۱۵ سال پیش مطرح کرده بودند.

جدای از این مساله که پاسخ به این سوال چه باشد، چراغ انجمنی که سال‌ها خاموش مانده بود با تلاش گروهی روشن شد و امیدواریم که در ادامه مسیر پویایی این مجموعه دانشجویی صرفا تابعی از پویایی دانشجویان حاضر نباشد و بتواند هویت و زیست مستقل خود را تثبیت کند.

ورای برگزاری نشست و سمینار و کارگاه آموزشی و الخ، ما در این دوره به دنبال شناسایی مسائل اصلی در رشته روان‌شناسی و عمل و اقدام در چهارچوب قواعد و در راستای مسئولیت اجتماعی انجمن بودیم. <چالش‌های اخلاقی پنهان در اتاق درمان>، <اولین دوره مسابقات ملی دانشجویی سای‌تاک (PsyTalk)>، <فرصت‌ها و چالش‌های بیمه خدمات روان‌شناسی> و <آیا ما برده ژن‌هایمان هستیم؟> برای ما معنای چیزی بیش‌ از یک دورهمی، یک دوره آموزشی کوتاه و یک قاب را داشت. جدای از تمامی شاخص‌های کمی و کیفی موجود، ایجاد احساس عاملیت در دانشجویان در مقابل ادراک درماندگی آموخته‌شده از جمله اهداف ما بود و افزایش تعداد نامزدهای انتخابات و برگزاری انتخابات برای این انجمن پس از سال‌ها بیانگر روشن شدن شمعی درون دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی اجرایی بود.

انجمن علمی دانشجویی بیش از آنکه زمین اجرا باشد زمین تمرینی است با منابع محدود و فضای رقابت‌زا. در این زمین پویایی چالش را به دنبال دارد و انجمن به دنبال پویایی چالش‌‌هایی داشت؛ ولیکن با حمایت‌های بخش‌‌های مختلف دانشگاه شهید بهشتی از جمله ریاست دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی، اساتید همکار گروه آموزشی روان‌شناسی، معاونت فرهنگی و اجتماعی و تمامی عزیزان در سایر واحدها، در بستر گفت‌و‌گو، مقابله‌ با چالش‌ها همواره مساله‌مدار بود.

در پایان قدردان تمامی دانشجویان و دانش‌آموختگان و اساتید همکار اهل و صاحب فکر، روسای محترم دانشکده روان‌شناسی و علوم‌تربیتی و پژوهشکده علوم‌شناختی و مغز، استاد مشاور انجمن، معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی، سایر واحدهای همکار در دانشگاه و خبرگزاری‌های ایسنا و دانا برای همراهی انجمن در این دوره هستم و برای دوره هفدهم که متشکل از دانشجویانی با استعداد و تلاشگر است آرزوی موفقیت دارم‌.

فاطمه کدخدارستم
دبیر شانزدهمین دوره انجمن علمی دانشجویی روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی


🔵 @sbu_psychology_association
🟣http://instagram.com/psy_sbu
📅 با شروع سال تحصیلی ۱۴٠۳-۱۴٠۴، تیم جدید انجمن علمی روان‌شناسی شروع به کار کرده (در روزهای آینده با تیم جدید انجمن آشنا خواهید شد) و در حال برنامه‌ریزی رویدادهای متنوع و متفاوت با گذشته است.

✉️ ما از تمام افرادی که ایده‌ای برای برگزاری رویداد‌های مختلف از جمله دوره‌های آموزشی، سمینارها و وبینارها، نشست‌ها و ... دارند دعوت می‌کنیم تا با روابط عمومی انجمن و یا به‌طور مستقیم با دبیر این دوره از انجمن در ارتباط باشند و ایده‌های خود را به ما انتقال بدهند. اگر فکر می‌کنید ایده‌ی مشخصی ندارید، صرفاً می‌توانید از علایق خود و نیازهای دانشکده برای ما بگویید و این برای ما در برگزاری رویدادها بسیار راهگشا است.

📸 همچنین اگر مهارت و توانایی دارید که می‌توانید از طریق آن به انجمن کمک کنید (کمک به برگزاری رویدادها، عکاسی و فیلمبرداری، طراحی پوستر و هر مهارت دیگری که فکرش را می‌کنید)، به ما خبر بدهید.

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📍این دعوت‌نامه‌‌ای رسمی برای شروع یک ماجراجویی در دنیای روان است!

🎥معرفی اعضای انجمن علمی جدید روانشناسی

🌿ما را در این سفر همراهی کنید

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
♦️کلینیک روانشناسی کیهان با همکاری انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌کند:

📍مهاجرت: به‌دنبال چه چیزی؟ موفقیت یا سراب؟
زندگی پس از مهاجرت: چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو

🎙سخنران: دکتر محسن دهقانی
مدیر کلینیک کیهان و دانشیار روان‌شناسی بالینی دانشگاه شهید بهشتی تهران

📆زمان: دوشنبه ۲۳ مهر ماه، ساعت ۱٠ الی ۱۲

📎نوع دوره: رایگان و به‌صورت آنلاین

برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیش‌تر به روابط عمومی انجمن روانشناسی پیام بدهید.

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
📸 گزارش تصویری وبینار مهاجرت: به‌دنبال چه چیزی؟ موفقیت یا سراب؟

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
وبینار مهاجرت دکتر دهقانی
<unknown>
🎙 صوت وبینار مهاجرت: به‌دنبال چه چیزی؟ موفقیت یا سراب؟

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
📌فراخوان مشارکت

اگر زمانی با افسردگی، افکار خودکشی و یا احساس پوچی دست و پنجه نرم کرده‌اید و بهبود یافته‌اید و مایل به همکاری با انجمن علمی روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی در برگزاری رویدادی با موضوع سلامت روان هستید، با ما از طریق صفحه اینستاگرام و یا روابط عمومی انجمن در ارتباط باشید.

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
♦️آزمایشگاه روانشناسی مثبت دانشگاه شهید بهشتی با همکاری انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌کند:

📍خردورزی در زندگی با رویکرد روانشناسی مثبت

🎙سخنرانان:
دکتر حسن عشایری
دکتر شیوا دولت‌آبادی
دکتر رسول کُرد نوقابی
دکتر شهریار شهیدی

📆زمان: دوشنبه ۱۴ آبان ماه، ساعت ۱٠ الی ۱۳

📎نوع دوره: رایگان و به‌صورت حضوری (حضور برای دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی آزاد و رایگان است)

📌مکان: سالن سیمرغ دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی

برای کسب اطلاعات بیش‌تر به روابط عمومی انجمن روانشناسی پیام بدهید.

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
📌شانزدهمین دوره انجمن‌ علمی دانشجویی روان‌شناسی موفق به کسب رتبه در میان انجمن‌های علمی دانشگاه شهید بهشتی در محور رویدادهای علمی حوزه علوم انسانی شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت شد و این اثر به جشنواره بین‌المللی حرکت به میزبانی دانشگاه گیلان جهت داوری ارسال شد.

این موفقیت را به دبیر شانزدهمین دوره، فاطمه کدخدارستم و اعضای شورای مرکزی انجمن، رقیه محمدپور، فائزه درویشی، امیرمهدی دامرودی و ریحانه میرزائی و استاد مشاور انجمن، دکتر امید شکری و همکاران عزیز تبریک می‌گوییم.

📄 در متن تقدیر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی آورده شده است: کسب رتبه در حوزه رویداد علمی گروه علوم انسانی در شانزدهمین جشنواره داخلی حرکت، که به منظور نمایش و تجلیل از دستاوردهای علمی و نوآورانه انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شد، نشان از توانمندی و خلاقیت بی‌نظیر شما در مسیر رشد و پیشرفت علمی دارد. این موفقیت ارزشمند، نماد روشن آینده‌ای پربار در حوزه علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه است و برگ زرینی در کارنامه انجمن‌های علمی دانشجویی می‌باشد. امید است با تعهد، تلاش و اندیشه نوآورانه شما شاهد حرکت پرشتاب رشد و توسعه ایران عزیزمان باشیم.
♦️انجمن علمی روانشناسی و بسیج دانشجویی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌کنند:

📍کافه آینده: دانشگاه شهید بهشتی در افق ۱۴۱۲

🎙سخنران: دکتر امیر شهسواری
عضو هیئت علمی علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی و تدوین‌گر سند تحول دانشگاه شهید بهشتی در افق ۱۴۱۲

📆زمان: یکشنبه ۲٠ آبان ماه، ساعت ۱۳ الی ۱۵

📎نوع دوره: رایگان و به‌صورت حضوری

📌مکان: اتاق کنفرانس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی

برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیش‌تر به روابط عمومی انجمن روانشناسی پیام بدهید.

📱ارتباط با ما:
تلگرام | اینستاگرام | روابط عمومی انجمن
2024/12/24 21:27:53
Back to Top
HTML Embed Code: