tgoop.com/shiaomari/971
Last Update:
💠 رذایل اخلاقی مدعیان دروغین امامت و ولایت مطلقه
✍ادعای امامت الهی به دروغ از بزرگترین معاصی و کفر آشکار است.
امام صادق علیهالسلام فرمود: هرکس به ناحق ادعای امامت کند کافر است.¹
بنده معتقدم ادعای امامت و ولایت مطلقه و وجوب طاعت برخی عالِمنماها علاوه بر خُبث طینت ابتدائاً ریشه در رذایل اخلاقی و عدم تهذیب نفس دارد! کسانی که به دروغ چنین ادعاهای گزاف و عظیمی دارند قطعاً دارای رذایل و مشکلات اخلاقی بزرگ و مهمی از جمله کِبر(خودبزرگ بینی) و حسادت و حرص(طمع) هستند. یعنی اگر روحیات و خلقیات این افراد را مورد بررسی دقیق قرار دهیم قطعاً این سه رذیله اخلاقی را در آنها در اوج خود و به بدترین شکل ممکن خواهیم یافت. در احادیث بسیاری ائمه طاهرین علیهم السلام این سه مورد را ریشه کفر دانستهاند.² و در تفسیر آیه «أَمْ يَحْسُدُونَ النَّاسَ عَلَىٰ مَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ»(نساء/۵۴) (یا نسبت به مردم در آنچه خداوند از فضلش به آنان عطا کرده حسادت میورزند؟!) نیز فرمودهاند: آن مردمی که مورد حسادت واقع شدهاند ما اهل بیت هستیم که نسبت به علم و فضل و مقام امامتی که خداوند به ما اختصاص داده حسادت میورزند! ³
خوار و زبون دانستن خود در مقابل ائمه طاهرین، اظهار تواضع و تسلیم در برابر ایشان، چشم طمع به جایگاه و مقامات ایشان ندوختن و همچنین قناعت نسبت به آنچه خداوند متعال از استعداد و موهبت با توجه به ظرفیت ما در وجودمان نهاده، ما را از ادعای ولایت مطلقه و وجوب طاعت انشاءالله در امان خواهد داشت.
🔹از امام سجاد زین العابدین(صلوات الله علیه) سوال شد: کدام اعمال نزد خداوند برتر است؟ فرمود: هیچ عملی پس از شناخت خداوند و شناخت پیامبرش برتر از نفرتِ دنیا نیست! و دنیا شاخههایی دارد و گناه نیز شاخههایی دارد: اولین چیزی که خداوند به وسیله آن نافرمانی شد کِبر(خود بزرگبینی) بود و آن گناه ابلیس است هنگامی که سرباز زد و خود را برتر دید و از کافران شد. دوم حرص(طمع) است و آن معصیت آدم و حوّا است آنگاه که خداوند به آن دو فرمود: «از هرجای این باغ که میخواهید بخورید (ولی) به این درخت نزدیک نشوید که از ستمکاران خواهید شد»(بقره:۳۵) و آن دو به چیزی روی آوردند که هیچ نیازی به آن نداشتند و این گونه این خصلت تا روز قیامت در فرزندانشان نیز راه یافت؛ و آن اینکه بیشترین خواستههای بنی آدم چیزی است که هیچ نیازی به آن ندارد. سپس حسد است و آن گناه پسر آدم است، در آنجا که به برادرش حسادت ورزید و او را کشت. و شاخههای زن دوستی و دنیادوستی و ریاست دوستی و راحتطلبی و حُبّ سخنوری و برتریجویی و ثروت اندوزی ایجاد شدند و هفت خصلت شدند که همگی در دنیادوستی جمع شده است. به همین دلیل پیامبران و عالمان(امامان) پس از شناخت خداوند و رسولش گفتهاند: دنیادوستی سرچشمه همه گناهان است. و دنیا دو گونه است: دنیایی که در حدّ کفایت است و دنیای(بیش از حد کفایت) که نفرین شده است.(الکافی، ۲ / ۳۱۷)
پینوشت:
۱- عَنِ الْفُضَیْلِ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنِ ادَّعَی الْإِمَامَةَ وَ لَیْسَ مِنْ أَهْلِهَا فَهُوَ کَافِرٌ.(الکافی، ۱ /۳۷۲)
۲- عَنْ أَبِی بَصِیرٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: أُصُولُ الْکُفْرِ ثَلَاثَةٌ الْحِرْصُ وَ الِاسْتِکْبَارُ وَ الْحَسَدُ(الخصال، ۹۰)
۳- عَنْ بُرَیْدٍ الْعِجْلِیِّ عن أَبَا جَعْفَرٍ علیه السلام: ... أَمْ یَحْسُدُونَ النَّاسَ عَلی ما آتاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ نَحْنُ النَّاسُ الْمَحْسُودُونَ عَلَی مَا آتَانَا اللَّهُ مِنَ الْإِمَامَةِ دُونَ خَلْقِ اللَّهِ أَجْمَعِینَ(الکافی، ۱ /۲۰۵)
#نقد_ولایت_غیرمعصوم
#رذایل_اخلاقی_مدعی_دروغین_امامت
🆔 @ShiaOmari
BY نقد شیعیان سنّی زده
Share with your friend now:
tgoop.com/shiaomari/971