tgoop.com/talabeh7/811
Last Update:
در باب دروس صوتی ۲
▪️و چون این درسها همواره در دسترس هستند، در ذهن عدهای چنین القا میشود که فرصت تحصیل همواره موجود است و فعلاً مدتی آن را به تأخیر بینداز تا آن وقت که کمی از شلوغیِ کارهایت کمتر شود. اینگونه است که شخص شاید چندین سال را از دست بدهد تا که فرصت مناسبی پیدا شود، و نمیشود!
▪️در ضمن تحصیل دینی نیاز به متخصصانی دارد که همواره شاگرد را تحت نظر داشته باشند و اشکالاتش را اصلاح کنند و مسیرش را همواره تبیین کنند، نمیشود که یکی خودش بسم الله بگوید و برود برای خودش سیر درسی بنویسد و تحصیل علم کند.
▪️اشکالات دیگری هم در باب دروس صوتی وجود دارد، مثلاً در مورد فعالانی که مشغول تدریس مجازی هستند...
خیلیها را میبینم که شروع کردهاند به تدریس مجازی و از ظاهر امر بر میآید که تمام فعالیتشان در همین تدریس مجازی متمرکز شدهاست. در این افراد (البته نه همه) یک بیماری، رایج میشود: «کافیانگاریِ فعالیت»!
ببینید آن استادی که با کلی زحمت شده استاد حوزه، هر روز چند ساعت مطالعه و چند ساعت تدریس دارد و این برنامه را تا سالها ادامه میدهد، اما مدرس مجازی چه؟! بسا اوقات مدرسان مجازی نگاه میکنند چه کتابی را میتوانند تدریس کنند، پس همان را انتخاب کرده و هر چند روز، درسی از آن را انتشار میدهند. این طریقهٔ تدریس، نه تنها عالمساز نیست، بلکه استعدادسوز است.
این نتیجهٔ امکانات زیاد و بیضابطهای است که فضای مجازی به ما میدهد.
مدرس مجازی میبیند هزار نفر در کانالش عضو هستند، فکر میکند که «الأزهر» را به دستش دادهاند! حالا شاید یک نفر هم درست از زحمتش استفاده نکند.
اینچنین است که شخص توانمندی که میتوانست فعالیت اصولی و بزرگی را آغاز کند، خود را به فعالیتی ناچیز اما «دهن پر کن» مشغول میکند.
@talabeh7
ادامه دارد...
BY طلبگی | 🇵🇸
Share with your friend now:
tgoop.com/talabeh7/811