tgoop.com/toefl_shahab/367
Last Update:
ترتیب زدن TPO و NEOها
🟡 ترتیب نئوها
چیزی که بچهها گزارش کردهان این بوده که نئوها ترتیب خاصی ندارن و سختیشون بر خلاف TPOها رفته رفته سختتر نمیشن و قر و قاطی هستن. متاسفانه هنوز اطلاعات دقیقی از میزان سختی و آسانی هر سکشن Neo در دسترس نیست تا بتونیم ترتیب خاصی رو پیشنهاد بدیم. به صورت کلی بهتره که اگر سطحتون پایینه با Neo شروع نکنید و اولش چند تایی TPO بزنید تا راه بیوفتید.
در صحبتی که با ادمین محترم تستهلپر داشتم بهشون پیشنهاد کردم که سطح سکشنهای Neo رو بر اساس دادههای آماری بچهها بررسی کنن و قید کنن که احتمالا کدوم سکشنها سختتر هستن. ایشان فرمودن که موافق هستن و در ادامه فرمودن که جامعهی آماری هنوز باید بیشتر باشه تا تحلیل درستی بتونن ارائه بدن (من هم باهاشون موافقم)، اما روش کار میکنن. قرار شد هر موقع این بررسی تکمیل شد اعلام کنن که من هم به اطلاع شما عزیزان برسونمش.
1. با TPOهای 20 به بعد شروع کنید و کمی راه بیوفتید. ایراداتتون رو با پاسخ تشریحیشون بررسی کنید و مهارتتون رو ارتقا بدید.
2. وقتی به سطح بهتری رسیدید، نئو رو همزمان با TPOهای 40 به بعد کار کنید. اگر در سکشنی از نئو نمرهتون خیلی پایینتر از نمرهی TPOیی شد که اخیرا زدهاید، متنی که درش خیلی اشتباه داشتید رو رها کنید و برای تحلیلش تایم نذارید. چونکه احتمالا مربوط به فرمت قبلی و غیراستاندارده.
🟢 ترتیب TPOها
با فرض اوکی بودن انگلیسی جنرالتون، TPOها رو با ترتیب زیر حل کنید.
اگر بیش از 2ماه تا آزمونتون مونده
1. 20 الی 40: با اشکال مختلف سوال آشنا بشید
2. 40 به بعد و نئو
در صورت کمبود وقت
1. 20 الی 30: با اشکال مختلف سوال آشنا بشید
2. 40 به بعد (یک در میان بزنید) و نئو
عدم رعایت ترتیب فوق، احتمالا باعث تلف شدن وقت با ارزشتون خواهد شد و مجبور خواهید شد که برگردید و دوباره از اول برای آزمون آماده شید.
توجه داشته باشید که همیشه موضوعاتی خواهند بود که اذیتتون میکنن و این موضوعات نسبت به فرد میتونن متفاوت باشن؛ اما با تمرین اصولی شاهد پیشرفت چشمگیرتون در این موضوعات خواهید بود. پس تحت هیچ شرایطی از تمرین نزنید.
سطح سکشنهای اسپیکینگ کم و بیش یکسان و خوب هستن و باید به کمیت وزن زیادی بدید (هر چقدر بیشتر، بهتر). بخشهای اسپیکینگ و رایتینگ TPO دارای سوالات بسیار باکیفیتی در اسپیکینگ و تسک 1 رایتینگ (اینتگریتد) هستن. تنها نکتهی منفی TPOها اینه که بخش دیسکاشن که در فرمت جدید هست رو ندارن و برای این قسمت میتونید از نمونه سوالهای خود ETS استفاده کنید. بد نیست که به خصوص در ماه آخر از اسپیکینگ نئوها استفاده کنین. این بخش هیچوقت حاوی بخش لانگ نبودهان و تمامی سوالاتشون استانداردن. احتمال هم داره که در آزمونتون بیان.
رایتینگ دیسکاشن نئوها ترکیبی از نمونههای خود ETS و تافل ریسورسز هستن و به نظرم بهتره که اولویتو به نمونه سوالات خود ETS بدین (28 تسک اول فایل سبز).
_______________________________
حرف نهایی
بعضی دوستان هستن که با صرفا 2 TPO انتظار دارن نمراتشون بالای 27 بشه. این عزیزان باید توجه داشته باشن که تافل مطالعه و تمرین خودش رو میخواد و نمیشه دورش زد.
یک سری عزیز دیگر هم هستن که میگن بیس زبان انگلیسیشون ضعیفه (تعیین سطح زیر 14 از 30 یا ماک زیر 60) و در عین حال حوصلهی تمرین هم ندارن یا دوست ندارن TPOی عادی بزنن، ولی حیاتیه که نمرهاشون در 10 روز بالای 27 بشه! باید بیتعارف بگم که شانسشون ناچیزه چون از نظر من راه حل جادوییای برای پیشرفت 10 نمرهای در یک هفته وجود نداره.
مطالب مرتبط
▪️برای تمرین TPO بزنیم یا نئو و ژنتی؟
▪️از کجا به TPO و نئوها دسترسی داشته باشم؟
▪️چطور تمرین کنیم که به پیشرفت حداکثری نمرهمون منجر بشه؟
▪️آیا درسته که ریدینگ و لیسنینگ امتحان سختتر شدهان؟
▪️چرا نمراتی که در نئو میگیریم نوسان زیادی دارن؟
#TPO #Neo #Reading #Listenig
#نئو #ترتیب #ریدینگ #لیسنینگ