tgoop.com/toefl_shahab/645
Last Update:
نمرات مینیموم لازم رو باید از قسمت Requirement دورههای دانشگاههایی که براشون قصد اپلای داریم چک کنیم. معمولا یک نمرهی کل میخوان و بعضا مینیموم نمرههایی برای سکشنهای مختلف هم قید میکنن.
سختی کلی سکشنهای مختلف یکی نیست و معمولا نمره گرفتن در ریدینگ و لیسنینگ برای عموم بچهها بسیار راحتتره تا اسپیکینگ و رایتینگ. به عنوان مثال اگر کسی هدف نمرهی 100 رو داره احتمالا این هدفگذاری که در ریدینگ و لیسنینگ 27 28 و در اسپیکینگ و رایتینگ 22 23 بگیره خیلی واقعبینانهتره تا اینکه در تمام سکشنها 25 بگیره.
پایینترین میانگین نمرهی داوطلبهای ایرانی در بخشهای اسپیکینگ و رایتینگه. البته که منطقی هم هست. شما در زندگی شخصیتون تا امروز شاید صدها ساعت از مهارت ریدینگ انگلیسی در خواندن سایتها، مقالات، کتابها و ... و از مهارت لیسنینگ در سریالها و فیلمهایی که دیدین و پادکستهایی که گوش کردهاید استفاده کردهاید. با تمام این استفادهها نمرات ریدینگ و لیسنینگتون با کلی تمرین در رنج 25 الی 30 قرار میگیره. حالا به این فکر کنید که در زندگی عادیتون چند ساعت به انگلیسی صحبت کردهاید؟ برای بسیاری اگر همهش رو هم جمع کنیم شاید حتی 10 ساعت هم نشه! چند ساعت به انگلیسی نوشتهاید؟ عموما حتی به فرض سابقهی کار پژوهشی، بار هم کمتر از پنجاه ساعت! پس این نشون میده که برای کسب نمرات بالا چقدر تمرین بیشتری نیاز داریم! عموما قسمت اعظم نمره از بخشهای ریدینگ و لیسنینگ میاد.
برای اطلاعات بیشتر مطلب زیر رو چک کنید:
برای نمرات مختلف آزمون احتمالا باید چه هدفگذاری و تمرینی باید داشته باشیم؟
#TOEFL_Roadmap #نقشه_راه_تافل