tgoop.com/utpowerelec/1092
Last Update:
❇️ ادوات ذخیره سازی انرژی – ابرخازن ها- بخش 2
✅ مقایسه چگالی انرژی در مقابل چگالی توان
همانطور که در نمودار راگون موجود در پست نشان داده شده است، باتری ها و سلول های سوختی را می بینیم که در گوشه سمت چپ بالا قرار گرفته اند. در مقایسه با این چگالی انرژی بالا با چگالی توان کم، همه خانوادههای ابرخازن در مرکز قرار میگیرند که نشاندهنده چگالی توان نسبتاً بالا و چگالی انرژی کمتر است. خازن های الکترولیتی با قابلیت انرژی بسیار کم در گوشه پایین سمت راست باقی می مانند. سیستمی که دارای چگالی انرژی بالاست به این معنی است که به ازای یک توان مشخص میتواند برای مدت زمان بیشتری بار را تامین کند. به صورت کلی ما علاقه مند به استفاده از سیستم ذخیره ساز انرژی هستیم که چگالی انرژی بالاتری داشته باشند.
امروزه، انواع مختلفی از ابرخازن ها (SC) موجود است و جدول ارائه شده در شکل پست مقایسه ای از چگالی انرژی معمول و مقادیر چگالی توان انواع مختلف ابرخازن ها و باتری های لیتیوم یون قابل شارژ را ارائه می دهد.
به طور کلی، هنگامی که یک پک باتری به دلیل چگالی انرژی بالای آن استفاده میشود، ESS (پک باتری) به ما اجازه میدهد تا هرگونه نوسان در منبع انرژی مانند ورودی انرژی تجدیدپذیر را تقویت یا به اصطلاح بافر کنیم. در چنین شرایطی، سیستم MPPT برای استحصال حداکثر توان مقاومت ورودی منبع انرژی، مانند سلول خورشیدی را با مقاومت ورودی پک باتری، به علاوه ترکیب بار اصلاح شده توسط مبدل dc-dc فرکانس بالا، مطابقت (به اصطلاح match میکند) میدهد. با این حال، در لحظه ای که پک باتری را با یک بانک ابرخازن جایگزین می کنیم، لازم است یک خازن در سمت بار را با امپدانس سلول خورشیدی مطابقت دهیم که از نظر تئوری غیرممکن می شود.
#ابرخازن
#ادوات_ذخیره_ساز_انرژی
⚡️ @UTPowerElec
BY UTPowerElec
Share with your friend now:
tgoop.com/utpowerelec/1092