Telegram Web
#کودک_و_نوجوان 🍃

شاد بودن یکی از نیازهای ضروری و اولیه‌ی کودکان و نوجوانان است. اما اینکه آن‌ها چطور می‌توانند زندگی شادتری داشته باشند، قطعا نیازمند یادگیری مهارت‌هایی است تا شناخت بهتری از مفهوم شادی را به دست آورند.
در بخش کودک و نوجوان این هفته سراغ کتاب‌هایی با رویکرد شادی رفته‌ایم.



📖 «مربع خوشحال»

📖 «کازیمیر کاربلد»

📖 «جست‌وجوی یکهویی به روش دیویی»

📖 «تک خال»

📖 «سفر زندگی هانس کریستین اندرسن»


📚 vinesh.ir


📚 برای آشنایی بیشتر با این کتاب‌ها، روی لینک هریک از آن‌ها بزنید.
#نقد🍃

داستان «ستاره‌ی پشت پنجره» برای همه کسانی است که تا آسمان رفته‌اند چون زمین برای آن‌ها جای خوبی نبوده است، به آسمان رفته‌اند و ستاره شده‌اند.
 
این داستان بسیار مهم دعوتی است به دیدن بچه‌هایی که در خانه‌های موقت زندگی می‌کنند. بچه‌هایی که قربانی چیزی به اسم «خشونت خانگی» هستند.

قصه از این قرار است: «آنیا» و «نوآ» خواهر و برادری هستند که به تازگی به خانه موقت آمده‌اند اما خودشان هم نمی‌دانند چرا آنجا هستند. داستان از زبان «آنیا» روایت می‌شود؛ دختر کوچولویی که همیشه آرزوی شکارچی ستاره شدن را داشته، عاشق کتاب‌های فضانوردی است و همیشه به ستاره‌ها نگاه عاشقانه‌ای دارد.
 


🖊متن کامل نقد حمزه خوشبخت بر کتاب «ستاره‌ی پشت پنجره» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/کسانی-که-تا-آسمان-رفتهاند/
#معرفی🍃

«بی‌تا»، با عنوان فرعی «درخت‌ها ایستاده می‌میرند»، کتاب زندگی‌نامه بی‌تا فرهی بازیگر شناخته شده سینما است.

کتاب را می‌توان یک خودزندگی‌نامه به حساب آورد، یعنی یک روایت اول شخص، گویا که فرهی خود ماجرای زندگی‌اش را نوشته باشد اما کتاب به قلم یاسمن خلیلی‌فرد است و یکسال بعد از درگذشت زودهنگام فرهی نوشته شده.

به گفته خلیلی‌فرد، بی‌تا فرهی در زمان حیات قصد نوشتن زندگی‌نامه‌اش را داشت و مشورت‌هایی از او گرفته بود اما به دلایلی ازجمله شاید خستگی ناشی از بیماری آن را انجام نداد. خلیلی‌فرد یک‌ماه پس از درگذشت فرهی، به خواسته دختر او این کار را آغاز کرد.



🖊متن کامل معرفی این کتاب با قلم گیتی صفرزاده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/بی-تا/
#نقد 🍃

در حیاط یکی از اقامتگاه‌های منطقه نشسته‌ام و تازه کتاب را تمام کردم. به شاهزاده خانمی که نامش را نمی‌دانم ولی می‌دانم که نوه فتحعلی شاه قاجار است فکر می‌کنم. به جسارتش می‌اندیشم که علیرغم مشکلات بسیار، صدوسی‌وهشت سال پیش چنین سفر پر خطری را به همراه مادر و تعدادی خدمه و یک کودک سه ساله آغاز کرد.

او یکی از نامزدهای ناصرالدین شاه بود که به دلایلی ازدواجش به انجام نر‌سید و به دستور شاه همسر حاکم مسن و ثروتمند تون و طبس شد. در آن‌جا به خاطر مشکلات رایج زندگی چند همسری مردان آن برهه از تاریخ و مرگ برادرانش دچار افسردگی و شک در اعتقاداتش شد. دلایلی که منجر به سفر حج او شدند.

«سه روز به آخر دریا» سفرنامه‌ای در 150 صفحه از نشر اطراف است. کتاب اولین‌ بار درسال 1398 منتشر و با استقبال زیادی روبه‌رو شد و طی پنج سال به چندین چاپ رسید. سه روز به آخر دریا یکی از مجموعه سه جلدی با موضوع سفرنامه‌های قدیمی زنان است.


🖊متن کامل نقد فاطمه بقائیان بر کتاب «سه روز به آخر دریا» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/خاطرات-سفر-یک-زن-قاجار-سفرنامه-اول/
#پرونده 🍃

چه بخواهیم و چه نخواهیم گربه‌ها عضو مهمی در زندگی ایرانی هستند. آنها همیشه در کوچه و خیابان‌های شهر ما حضور داشته‌اند، گربه ایرانی در سراسر جهان معروف است و از همه مهمتر نقشه ایران شبیه به یک گربه است!
 
گربه‌ها البته جای محکمی در ادبیات هم دارند، از موش و گربه عبید زاکانی بگیریم که یکی از قدیمی‌ترین حکایت‌های منظوم ماست که گربه در آن نقش مهمی ایفا می‌کند، تا ادبیات جهان که بسیاری از آثار داستان‌ها و کتاب‌های فلسفی به حضورشان پرداخته.
 

📚در این پرونده سعی کردیم به برخی از داستان‌هایی بپردازیم که گربه‌ها در آن حضور دارند. این پرونده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/گربه-محبوب-ما/
#ویترین 🍃

در دوران حاضر که برتری رسانه های دیجیتال با سرعتی روزافزون رو به افزایش است، پرداختن به موضوع طراحی جلد کتاب، شاید به اعتقاد برخی، بی مورد به نظر برسد؛ چرا که انواع کتاب های دیجیتال، پادکست ها، کتاب های شنیداری و مانند آن، اشکال گوناگون و تازه تری از مطالعه ی متن را به جامعه ی کتابخوان و اهل مطالعه پیشنهاد می کند.

بنابراین همچنان که پرداختن به موضوع طراحی جلد کتاب و توجه جدی به دیزاین مناسب آن، می‌تواند نه تنها در ارتباط با استقبال بیشتر یا کمتر خوانندگان و نیر فروش آن تاثیر بسزایی داشته باشد، بلکه این اثرگذاری‌ها تنها محدود به مباحث مرتبط با انتشار و فروش کتاب نخواهد شد و دامنه گسترده‌تری را تحت تاثیر قرار می‌دهد و اهمیت توجه به دیزاین مناسب جلد کتاب را دوچندان می‌کند.


🖊متن کامل نوشته‌ی مریم اسدی خونساری با عنوان «پیرامون طراحی جلد کتاب» را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/%d9%be%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%85%d9%88%d9%86-%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%ac%d9%84%d8%af-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8/
#تازه_های_نشر 🍃


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار، در بخش «تازه‌های نشر»، با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «سه نمایشنامه برای زنی که نمی‌شناسم»، نوشته محمدرضا آریان‌فر، نشر سیب سرخ

📖 «آوای باد»، نوشته مای جیا، ترجمه فریبا بردبار، نشر ققنوس

📖 میدان ساعت؛ گزیده آثار محمد فاسونکی»، نوشته محمودرضا بهمن‌پور، نشر نظر

📖 «داستان عکاس»، نوشته مایکل فریمن، ترجمه ملیحه قربان‌زاده، نشر کتاب آبان

📖 «دیالکتیک گفتگوهای درمانی»، نوشته محمدحسن علایی، نشر نقد فرهنگ




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.


https://vinesh.ir/تازه-های-نشر/  📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #آوای_باد #محمدحسن_علایی #محمدرضاآریانفر #فریبابردبار #مای_جیا #ملیحه_قربانزاده #مایکل_فریمن #داستان_عکاس #‌محمدفاسونکی #میدان_ساعت #محمودرضا_بهمنپور
#نقد 🍃

«داماد پشیمان»، «عروس و داماد» «شوهر سردرگم» یا «ژرژ داندن» بهترین اثر مولیر، نیست اما تعدد اسم‌هایش نشان می‌دهد که ماجراهایی از سر گذرانده. ماجراهایی که ربطش داده به این سمت جهان، به شرق، زمانی که در شناخت غرب و تغییر خود بود.

مولیر نمایشنامه ژرژداندن را در سال 1668 می‌نویسد. آن موقع خیلی‌ها عقیده داشتند که این یک کمدی شتابزده و سردستی است. الان هم آن را بهترین کار مولیر نمی‌دانند اما به نکاتی که در آن پرداخته ارزش بیشتری می‌دهند.

موضوع نمایش درباره مرد پولدار شهرستانی است که زنی از طبقه اشراف را می‌گیرد. همان ماجرای آشنا که طبقه اشراف (که فقط نام و اصالت را یدک می‌کشند اما به بی‌پولی افتاده‌اند) از ثروت مرد بهره می‌برند و مرد که جایگاه اجتماعی خاص ندارد با این وصلت برای خودش شأن و مقامی دست و پا می‌کند.



🖊متن کامل نقد گیتی صفرزاده بر کتاب «تمثیل عروس و داماد» را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/خنده-ی-ملتمسانه/
#معرفی 🍃

حضور گربه‌ها در زندگی هر روزه بخش بزرگی از ما ایرانی‌ها انکار ناپذیر است در کوچه و خیابان همراهمان هستند، در خانه و حیاط برخی از ما زندگی می‌کنند و همدم عزیز برخی دیگر در زندگی هستند و برخی هم از آنها می‌ترسند و دوری می‌کنند همه و همه این نکات موجب می‌شود که خواندن کتاب «گربه سانان» جذاب و مورد توجه باشد.

آنچه کتاب را خواندنی می‌کند ابتکار عمل نویسنده است که در کنار مطالب علمی و تخصصی به تاریخ و داستان‌های تاریخی در مورد گربه‌ها پرداخته و با تحقیق در در ادبیات و نقاشی و هنر ایران هر جا که از گربه‌ها یادشده مطلبی از آن را در کتاب آورده و با قلمی ساده و قابل درک مطالب علمی و تاریخی را برای همه گروه‌های سنی به تحریر در آورده است.
بخش تصویری کتاب هم بسیار جذاب، دیدنی و آموزنده است.


🖊متن کامل معرفی کتاب «گربه‌سانان» با قلم آرزو ناصری را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/گربه-سانان/
#نقد 🍃

وقارالدوله زمان خوبی را برای سفر شروع کرد، ابتدای مهر ماه 1278 و این باعث شد به نسبت گرمای کمتری را تحمل کند. کندی سفر، اقامت‌ و انتظارهایی طولانی مدت با دلیل و گاه بی دلیل در مسیر، جوری آزاردهنده بود که شنیدن جمله‌ی "خانم! فردا کوچ است" در هر ساعتی از شبانه‌روز، بهترین خبر برایش بود.

سکینه سلطان خانم اصفهانی یکی از زنان دربار قاجاری است که نه تنها باسواد بوده بلکه استعداد نوشتن داشته. فردی شوخ طبع که گهگاه در موقعیت‌های احساسی، شعر هم می‌گفته.

او یکی از افراد حرم ناصرالدین شاه بود. علاقه‌اش به شاه به حدی بود که در سفرنامه بارها و بارها از او با عشق یاد می‌کند و مدام به میرزا رضای کرمانی فحش و نفرین می‌فرستد. چند سال بعد کشته‌شدن شاه، همسر فردی مشهور به معتصم‌الملک می‌شود. وقارالدوله لقبی است که مظفرالدین شاه به او داده.

«ای دل اگر به کشور انسان گذر کنی
از او بپرس خسرو صاحبقران چه شد؟»




🖊متن کامل نقد فاطمه بقائیان بر کتاب «خانم! فردا کوچ است» را در لینک زیر بخوانید.
https://vinesh.ir/خاطرات-سفر-یک-زن-قاجار-سفرنامه-دوم/
#پرونده 🍃
 
لازم نیست اقتصاددان باشیم تا تغییرات سریع بازارهای مالی را مشاهده کنیم! اما از این روند گسترش اقتصاد همه راضی نیستند. شاید پیشنهاد بدیلی ارائه شود تا شکل ارتباطات و توزیع اقتصادی را از مدل مرکزگرا به متکثر توزیع شده تغییر دهد. پیش‌نیاز این مدل دوم امنیت و ارتباط همه‌گیر است. در حال حاضر انقلاب صنعتی چهارم، عصر ارتباطات، هوش مصنوعی و بلاک چین قرار است چگونه بر نظام اقتصاد جهانی اثر بگذارد و آینده اقتصادی جهان قرار است چگونه شکل بگیرد؟



📚پرونده‌ی این هفته‌ی وینش به چنین مسائلی می‌پردازد. این پرونده را در لینک زیر بخوانید.


https://vinesh.ir/اقتصاد-مال-چه-کسی-است؟/
#ویترین 🍃

مرتضی ممیز، طراح گرافیک، تصویرگر، استاد دانشگده هنرهای زیبا بود. او را پدر هنر گرافیک معاصر ایران می‌نامند. مرتضی ممیز در زمینه طراحی پوستر، نشان، تصویرسازی، صفحه‌آرایی و طراحی جلد کتاب و مجلات آثار ماندگاری بجا گذاشته‌است.

طراحی‌ها و تصویرسازی‌های ارزشمند بسیاری از او بجا مانده. ویژگی طرح جلدهای مرتضی ممیز به گفته ساعد مشکی «تقسیم بندی هندسی و ترجیح تصویر بر نوشته» است که سطح سلیقۀ ناشران را بالا برده و توقع آن‌ها از دیگر طراحان را افزایش می‌دهد و اهمیت طراح را در فرایند نشر تثبیت می‌کند.

تکنیک‌های تصویرگری ممیز از بداعت کم‌نظیری برخوردار است که بسیاری از آن‌ها حاصل جست‌وجوها وتجربه‌های شخصی  و خارج از تعریف‌های عام است. دست و دید قوی، خطوطی بیانگر و کم‌تر هندسی که نشان‌دهندۀ نگرش حسی و شاعرانۀ طراح است. تصاویری  که بسته به موضوع در محوری بین طبیعت‌گرایی و انتزاع خلق شده‌اند.

با هم تعدادی از این آثار را ببینیم.

https://vinesh.ir/به-یاد-استاد-مرتضی-ممیز/
#کودک_و_نوجوان 🍃

ژانر فانتزی به خاطر آزادی در تخیل نزد کودکان و نوجوانان بسیار محبوب است. این نوع ادبیات از سال‌های دور در میان ملت‌ها وجود داشته و با فراتر رفتن از دنیای واقعی، فرصت کسب تجربه‌های بیشتری را برای مخاطبانش فراهم آورده.
در کودک و نوجوان این هفته سراغ داستان‌های فانتزی رفته‌ایم. بخش اول این کتاب‌های را ببینید.



📖 «کوه‌های سفید»

📖 «طبل‌زن‌ها»

📖 «همسایه‌ی من؛ توتورو»

📖 «تاجر برف»

📖 «مومو»


📚 vinesh.ir


📚 برای آشنایی بیشتر با این کتاب‌ها، روی لینک هریک از آن‌ها بزنید.
#ویترین 🍃

در کتاب «آنچه با پول نمی‌توان خرید» از خوانندگان دو سوال اساسی پرسیده می‌شود: “آیا چیزهایی وجود دارند که نشود آنها را با پول خرید؟” پاسخ به این پرسش واضح است، بلی. چیزهایی مثل “رفاقت”، “عشق”، “جایزه نوبل” و “جوایز هنری” مثال‌هایی از آنها هستند.

در اینجاست که پرسش اساسی دوم مطرح می‌شود: “آیا چیزهایی وجود دارند که بشود آنها را با پول خرید، ولی نباید خرید؟” این پرسش اصلی کتاب است. پرسشی پرچالش که مباحث متعدد اخلاقی را به دنبال دارد.
 
 
کتاب، بحث در مورد این چالش‌های اخلاقی را به روش سقراطی به پیش برده و دو دیدگاه متفاوت را عرضه می‌کند. دیدگاه مخالف بازاری کردن موضوعات اخلاقی با دو استدلال “نابرابری” و “فساد”. و دیدگاه موافق بازاری کردن با دو استدلال “احترام به آزادی فردی” و “افزایش بهره‌وری اجتماعی”.



🖊متن کامل نقد هادی ورقایی بر کتاب «آنچه با پول نمی‌توان خرید» را در لینک زیر بخوانید.

📕 https://vinesh.ir/آیا-میتوان-مانع-تاثیر-پول-بر-اخلاقیا/
#معرفی 🍃

ما فکر می‌کنیم اگر آدمی بخشی از زندگی‌اش با یک نام و زبان و هویت زندگی کند و مابقی عمرش را با نام و هویت و زبان دیگری، احتمالا با یک داستان فانتزی و تخیلی روبه‌رو هستیم اما گاهی تاریخ چنین موقعیتی را واقعی فراهم می کند، البته به شکلی سنگدلانه و خونبار.

مادربزرگ من داستان چنین آدمی است، زنی که هرانوش زاده شد و سحر از دنیا رفت، کودکی‌اش به کلیسا می‌رفت و جوانی‌اش به مسجد، اولین کلمات زندگی‌اش را به ارمنی گفت و آخرینش را به ترکی.

ماجرای کتاب مربوط به کشتار و آوارگی ارامنه در اوایل قرن بیستم توسط دولت عثمانی است، معلوم است که کتاب قصد ستیز قومی و دینی یا حتی اضافه کردن برگی به مستندات تاریخی برای مقاصد سیاسی ندارد. کتاب می‌خواهد روایتگر رنج انسان باشد، رنجی که انسان‌ها با هر نام و بهانه‌ای بهم روا می‌دارند; و روایتگر قصه پررنج زنان و مردانی باشد که بردبارانه بار این همه رنج و سختی را تحمل کردند.



🖊متن کامل معرفی کتاب «مادربزرگ من» با قلم گیتی صفرزاده را در لینک زیر بخوانید.

https://vinesh.ir/book/مادربزرگ-من-2/
#نقد 🍃

عالیه خانم شیرازی، زنی شجاع، مستقل، جسور، هنرمند و باهوش بوده، ساکن شهر کرمان که سفر حج خود را بدون همراهی همسر و فرزندانش در چهارم اردیبهشت 1271 از منطقه دولاب کرمان شروع کرده. سفرش را با همراهی حدود هفت نفر از مسیر خشکی و بیابانی به طرف بندر نای‌بند -فصل اول- و سپس از مسیر آبی به شهر بمبئی -فصل دوم- انجام داده.
 
سفرنامه «چادر کردیم رفتیم تماشا» دارای هشت فصل جداگانه است که هر فصل مربوط به یک جغرافیاست، مثلا فصل سوم از بمبئی تا مکه و فصل چهارم از رسیدن به مکه و مدینه را روایت می‌کند. 
 
نه تنها سفر آبی تا بمبئی راحت و تمیز بوده بلکه حال و هوا و معماری شهر برایش جذابیت داشته. به تماشای جزئیات در موزه‌ها، باغ‌ها و مکان‌های اطرافش رفته. اما در ادامه، طی مسیر آبی از هند تا عربستان، سفر هر روز سخت‌تر و سخت‌تر شده.



🖊متن کامل نقد فاطمه بقائیان بر کتاب «چادر کردیم رفتیم تماشا» را در لینک زیر بخوانید.

📗https://vinesh.ir/خاطرات-سفر-یک-زن-قاجار-سفرنامه-سوم/
#پرونده 🍃

در ادبیات فارسی معاصر چهره‌های تأثیرگذاری هستند که هرکدام به علتی مطرح و ماندگار شده‌اند. وینش قصد دارد هر ماه با عنوان «قلم ماندگار» پرونده‌ای برای یکی از این نویسندگان تهیه کند. در این پرونده‌ها ضمن معرفی نویسنده و آثارش، دلیل مطرح شدن و ماندگاری یا بحث‌برانگیزی آثار او مطرح می‌شود تا فرصتی برای آشنایی و نگاه دقیق‌تر به فعالیت‌های ادبی معاصر داشته باشیم. دهمین پرونده این مجموعه به مهدی آذریزدی اختصاص دارد.


📚این پرونده را در لینک زیر بخوانید.


https://vinesh.ir/مهدی-آذریزدی-راوی-گنجهای-کهن/
#ویترین 🍃

به نظر من کتاب «بچه گربه تنها» راجع به خانواده است، حالا چه فرق می‌کند، می‌خواهد خانواده آدمیزادی باشد یا گربه‌ای. راستش این کتاب برای من و فلفل و دوست مهربانش خیلی عزیز است. برایش خیلی زحمت کشیدیم. طول کشید تا فلفل بتواند ناشر خوش دست و پنجولی پیدا کند که با گربه‌ها همکاری کند.
 
فکر کنم هفت هشت ماهی هم تولیدش زمان برد. و خیلی خیلی بیشتر هم صبر کردیم تا بالاخره چاپ شود. و همه اینها به این امید که این کتاب به دست بچه‌ها برسد و آنها هم روایت فلفل را بشنوند و بیشتر یاد بگیرند. برای من هم یک تراپی بود و هم کلی چیز یاد گرفتم. امیدوارم بچه‌ها هم کیف کنند و هوای گربه‌های محل را هم بیشتر داشته باشند.
 


🖊متن کامل نوشته سارا صابری فومنی، تصویرگر کتاب «بچه گربه تنها» را در لینک زیر بخوانید.

📗https://vinesh.ir/چطور-یک-داستان-مرا-از-فوبیای-گربه-رها-کر/
#تازه_های_نشر 🍃


در دنیای انتشارات چه می‌گذرد؟

هر دوهفته یک‌بار در بخش «تازه‌های نشر» با تعدادی کتاب تازه منتشرشده آشنا شوید.

📖 «روباه‌یاب»، نوشته دان کینگ، ترجمه مهرزاد نورحسینی، نشر سیب سرخ

📖 «گورفروشی»، نوشته عبدالرسول قنبری، نشر کوله‌پشتی

📖 «روایت روزگار زنان»، نوشته ناصرالدین پروین، نشر ندای تاریخ

📖 «جنگ شوروی و افغانستان»، نوشته گروه مولفان یک ساعت با تاریخ، ترجمه نیلی انصار، نشر سفیر

📖 «جامعه‌ی حکومت‌ناپذیر»، نوشته گرگوآر شامایو، ترجمه کیانوش امیری، نشر نیماژ




برای سهولت در تهیه کتاب‌ها، می‌توانید به سایت وینش مراجعه کنید.

اخیراً چه کتاب تازه منتشرشده‌ای خواندید؟ با ما در میان بگذارید.


https://vinesh.ir/تازه-های-نشر/  📚

#معرفی_کتاب #نقد_کتاب #تازه_های_نشر #دان_کینگ #مهرزاد_نورحسینی #عبدالرسول_قنبری #ناصرالدین_پروین #گرگوآرشامایو #کیانوش_امیری #نیلی_انصار #جامعه_حکومت_ناپذیر #روباه_یاب #‌روایت_روزگار_زنان #گورفروشی #جنگ_شوروی_و_افغانستان
#نقد 🍃

آن‌مری مک‌دانلد را برخی بیشتر یک هنرپیشه می‌دانند، هنرپیشه‌ای فارغ‌التحصیل بازیگری از مدرسه‌ی تئاتر ملی کانادا اما در کارنامه‌ی کاری او شورمندی و تکاپویی فراتر از هنرپیشگی به چشم می‌خورد؛ او نمایشنامه‌های زیادی را به صورت مشترک با دیگران قلمی کرده و یا بر اساس تجربه‌ی خلاقه‌ی کارگاهی خلقشان کرده است؛ در میان نمایشنامه‌های مستقلش اما به نظر می‌رسد مهم‌ترین و باشکوه‌ترینش «شب به‌خیر دزدمونا؛ روز به‌خیر ژوليت» باشد.
 
اين نمايش در تئاتر نايت‌وود كانادا به روی صحنه رفته و كارگردان در توصيف شكوه و موفقيت آن در مقدمه‌ای كه بر نمايشنامه نوشته، تصريح داشته است كه: «موفقيت اجرایي اول بيشتر مديون سرزندگی و نشاط متن و بازيگران بود».

نمايشنامه‌ای كه نشاط‌انگيز و شوخ‌طبع و طناز و در عين حال سنگين، فلسفی و عالمانه و شكوهمند است؛ روايتی سحرانگيز از تقابل انتقادی و خلاقانه‌ی يك پژوهشگر-مدرس جوان ادبيات نمايشی با نمايشنامه‌های محبوب و كهنسال شكسپير.



🖊متن کامل نقد نسیم خلیلی بر کتاب «شب به‌خیر دزدمونا؛ روز به‌خیر ژوليت» را در لینک زیر بخوانید.


📗https://vinesh.ir/زیستن-در-نمایشنامههای-شكسپير/
2025/01/24 03:34:39
Back to Top
HTML Embed Code: