tgoop.com/yaaftan/40
Last Update:
📝 سوسیالیسم و ظهور برابری جنسیتی
▪️در دهه ۱۹۲۰، فعالان كمونيست ، اعم از زن و مرد ، از برابری ميان دو جنس در همه عرصه های عمومی و خصوصی زندگی پشتیبانی کردند . چنین پنداشته میشد که زنان با به دست آوردن جایگاه شاغل و مزدبگیر ، میتوانند به استقلال اقتصادی واقعی از همسرانشان دست یابند. در نتیجه رابطه ی دو جنس دیگر یک رابطه فرادست و فرودست نخواهد بود و به رابطهای مبنی بر احترام متقابل تبدیل خواهد شد.
▪️ دیگر نیازی به قرارداد ازدواج که نابرابری را نهادینه میکند وجود نخواهد داشت . مردان و زنان در یک «اتحاد آزاد» زندگی می کنند و می توانند هر زمان که بخواهند از هم جدا شوند.آنها دیگر هیچ وظایف خانگی ندارند، بنابراین مفهوم خانواده به مرور زمان «ناپدید» می شود.
▪️کار زنان در خانه ، همانگونه که نوشته های پیشگامان فکری کمونیسم تصریح شده بود ، شکلی از بردگی به شمار رفت .
با برپایی این خیزش عظیم و هماهنگ برای «آزادیبخشی به زنان» ، رسانه ها و مطبوعات آن زمان نیز به کمک بروشور ها و اعلامیه ها به تشویق و همراه ساختن زنان جامعه مبادرت ورزیدند. در عمل تا اواسط دهه ۳۰ میلادی شوروی یکهتاز عرصه حقوق زنان بود. تحقق برابری جنسیتی در اتحاد جماهیر شوروی به این معنی بود که زنان در کارهای سخت، از معدن زغال سنگ و ریخته گری گرفته تا تمیز کردن خیابان ها و آبراه ها نقش جدی ایفا میکردند. این امر طی دهه های آینده به قوت ادامه پیدا کرد.
▪️در عین حال، تعداد زنان با تحصیلات عالی به طور قابل توجهی افزایش یافت، زیرا تحصیلات برای زنان در دسترس تر شد. در سال ۱۹۳۵ ، ۳۸ درصد از زنان شوروی در مؤسسات آموزش عالی ثبت نام کردند، در حالی که این عدد در دوره مشابه در آلمان به ۱۳.۶ درصد و در انگلیس به ۲۵.۷ درصد میرسید.
@Yaaftan | یافتن
BY ...یافتن...
Share with your friend now:
tgoop.com/yaaftan/40