Telegram Web
🔴 شریفه محمدی برای دومین بار به اعدام محکوم شد

وکلای شریفه محمدی، امروز پنج‌شنبه ۲۵ بهمن اعلام کردند که حکم اعدام این فعال کارگری بار دیگر صادر شده است.

کمپین دفاع از شریفه محمدی این خبر را در کانال تلگرامی خود منتشر کرده است. پیش‌تر، در مهرماه گذشته، وکیل دیگر او، خبر داده بود که دیوان عالی کشور حکم اعدام را نقض کرده است.

شریفه محمدی، عضو پیشین کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکل‌های کارگری، در آذر ۱۴۰۲ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و ماه‌ها تحت شکنجه و آزار در بازداشتگاه‌های مختلف نگه‌ داشته شد. در تیرماه ۱۴۰۳، شعبه یک دادگاه انقلاب رشت او را به اتهام «بغی» به اعدام محکوم کرد.

جان زنان مبارز ما در خطر است!

شریفه محمدی، پخشان عزیزی و وریشه مرادی و ده‌ها جان عزیز دیگری در صف اعدام‌اند. این تنها بخشی از سرکوب گسترده‌ای است که جان انسان‌های مبارز را به نشانه گرفته است و از آن به‌عنوان ابزاری برای خاموش‌کردن صدای آزادی‌خواهی استفاده می‌شود.

🔹🔹🔹

🔹 نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra

#علیه_اعدام_بپا_خیزیم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اجرای سرود" بر پا خیز برای زن برای زندگی"

توسط جمعی از دانشجویان دانشکده موسیقی دانشگاه هنر
اجرا : ماه آبان ۱۴۰۱
#هنر_اعتراضی
#نان_کار_آزادی
#زن_زندگی_آزادی
#قیام_علیه_اعدام
#زندانیان_سیاسی_آزاد_باید_گردند
@zan_

با صدای بی صدا
مثل یک کوه بلند
مثل یک خواب کوتاه
یه مرد بود یه مرد
با دستهای فقیر
با چشمهای محروم
با پاهای خسته
یه مرد بود یه مرد
شب با تابوت سیاه
نشست توی چشمهاش
خاموش شد ستاره
افتاد روی خاک

روز ۲۵ بهمن ۱۴۰۳، مردی این چنین با سپری انداخته و غمگین ‌ خسته مقابل قطار نشست.

اثری از جمال رحمتی

#مترو #خودکشی
#جان_مردم_در_خطر_است
#علیه_حکومت_مرگ
🔥اعتراضات دهدشت و شعاردهی‌های شبانه گسترده در تهران؛ آمادگی جامعه برای دور جدیدی از انقلاب «زن زندگی آزادی»! #دهدشت

مشاهده متن اطلاعیه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شریفه محمدی، فعال کارگری و  عضو پیشین «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری» که در زندان لاکان رشت بسر می‌برد، بار دیگر به اعدام محکوم شد.  ❗️

فعالیت در راستای تشکل‌یابی، تشکیل تشکل‌های کارگری و دفاع از حقوق کارگران جرم نیست. 
یک‌صدا علیه حکم اعدام بایستیم!
لعو اعدام یک مطالبه اجتماعی است و جنبشهای اجتماعی علیه قتل عمد حکومتی همبسته و متحد می‌شوند.

#شریفه_محمدی


#لغو_اعدام_یک_مطالبه_همگانی
#علیه_اعدام_بپا_خیزیم
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
یادداشتی برای شریفه محمدی

نویسنده: زهره اسدپور


«زنگ زده‌ای تا برای عیادت مازیار بیایی، یک هفته پیش از آن بازداشت عجیب در خیابان، بازداشتی که در بدبینانه‌ترین حالت فکر نمی‌کردیم حتی به یک هفته برسد... گلدانی از زاموفیلیا در دست داری، گلدان هنوز همانجا است که خودت گذاشتی، روی کانتر آشپزخانه و عجب رشدی دارد! در چشم به‌هم‌زدنی پاجوش‌ها از گوشه و کنار گلدان سر برمی‌آورند و قد می‌کشند، هربار نگاهشان می‌کنم تو را تصور می‌کنم، آزاد شده‌ای و آمده‌ای و با حیرت زاموفیلیا را نگاه می‌کنی و با شوقی کودکانه از سرعت رشدش کیفور می‌شوی...بیش از بیست سال است که می‌شناسمت شریفه!

روز اولی که دیدمت را به یاد می‌آورم، با آن موهای بلند بافته‌ی خرمایی، چهره‌ی زیبای بی‌آرایش و سادگی و مهربانی رفتارت ... و آن لهجه‌ی زیبای ترکی که بیش از هر چیز دوستش می‌دارم ... چشمهایم را می‌بندم و تو را می‌بینم با آن پیراهن بلند و ساده‌ی آبی و سربند ترکی که همچون پروانه‌ای آرام می‌رقصی.... با همان طرح لبخند زیبایی که همیشه بر لب داشتی ...

زنگ زده‌ای، می‌گویی دلت برای کوه‌ها و قله‌ها، برای کوهنوردی تنگ شده است، می‌گویی قدم به قدم خود را کنارتان تصور می‌کنم...شگفتا که دلتنگی، اما همچنان صدایت پر از انرژی و شادمانی است ...شگفتا که چه سرسختی و مهربان، تو که رویایت جهانی است که در آن "قفل افسانه‌ای است و قلب برای زندگی بس است".

زنگ زده‌ای، از مواجهه‌ات با حکم اعدام می‌گویی، از اینکه چگونه  همه‌ی ناباوری و حیرتت از چنین حکم ناعادلانه‌ای، همه‌ی حجم خشم و وحشتت، در برابر کودکی که به همراه مادرش در زندان است و به سوی تو آمده تا در آغوشش بگیری و با او بازی کنی، دود شده و به هوا رفته است...تعریف می‌کنی که حتی در آن وضعیت، نتوانستی کودک را پس بزنی، او را بر شانه‌هایت نشانده‌ای، با او بازی کرده‌ای برایش قصه گفته‌ای ... و من به یاد می‌آورم که چه سخاوتمندانه به همه‌ی  کودکان عشق می‌ورزیدی و به یاد می‌آورم که چه صبور و جدی و مهربان برای آیدین همیشه آنچنان مادری کردی که همه‌ی اسطوره‌های مادری را در دسترس و واقعی کرده‌ای...و از یاد نخواهم برد که برای دومین‌بار حکم اعدام تو را در روز تولد فرزندت ابلاغ کردند، در همان روزی که تو با همان نداشته‌های زندان، به مناسبت تولد آیدین کیک درست کرده بودی...
زنگ زده‌ای، می‌گویم قلب میلیونها نفر در تمام جهان با تو است... می‌گویم جهان می‌داند که تو بی‌گناهی، می‌گویم به تو افتخار می‌کنیم و در کنارت هستیم ... و می‌خندی و می‌دانیم اینها همه کیفر ایمان ما است به دنیایی که در آن " قفل افسانه ای است و قلب برای زندگی بس است". »


#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری
@bidarzani
@zan_j
🔴 ادامه درگیری‌ها در دانشگاه تهران و ضرب و شتم یک دانشجوی دختر توسط مامور لباس شخصی در درب کوی دانشگاه تهران

طبق گزارشات دانشجویان و تصاویر ارسالی درگیری در ورودی خوابگاه کوی پسران تشدید شده و در این بین بی‌سیم یکی از لباس‌شخصی‌های حاضر در ورودی خوابگاه بر زمین می‌افتد و در پی آن یکی از دانشجویان دختر با دیدن بی‌سیم به حضور فرد اعتراض می‌کند که مامور لباس شخصی در پاسخ به سمت او حمله‌ور شده و او را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد.
مامورین حراست دانشگاه این دانشجو را به داخل اتاق حراست منتقل کرده‌اند. ویس ارسالی دانشجویان حاوی صحبت یکی از مسئولین دانشگاه بعد از این اتفاق است و  صحت ماجرا و ضرب‌‌وشتم دانشجو را تایید می‌کند. تا این لحظه  از وضعیت این دانشجو اطلاع دیگری در دست نیست.

#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣6⃣
🆔 @senfi_uni_iran
وقوع درگیری شدید در درب کوی پسران و جو امنیتی شدید حوالی مجتمع خوابگاهی کوی پسران و خوابگاه دخترانه شهید چمران دانشگاه تهران

تجمع دانشجویان دانشگاه تهران  در اعتراض به قتل #امیرمحمد_خالقی به سمت درب اصلی خوابگاه کوی پسران کشیده شده است. همچنین  تعدادی از دانشجویان برای پیوستن به دانشجویان کوی در برابر درب اصلی خوابگاه حضور پیدا کردند اما حراست خوابگاه با زنجیرکردن درب اصلی مانع از ورود آن‌ها شده و این اقدام حراست منجر به شکل‌گیری تجمع در داخل و بیرون درب اصلی و تشدید اعتراض دانشجویان شده است.
تصاویر ارسالی دانشجویان حاکی از وقوع درگیری شدید در کیوسک ورودی درب اصلی کوی پسران بین دانشجویان و نیروهای امنیتی حراست دانشگاه است.

همچنین اخباری از دانشجویان مبنی بر حضور گسترده‌ی نیروهای امنیتی یگان ویژه و لباس شخصی در  حوالی خوابگاه‌ کوی پسران و خوابگاه دخترانه چمران دانشگاه تهران گزارش شده است.

#دانشگاه_تهران

🆔 @senfi_uni_iran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تهران
فیلم دیگری از تجمع اعتراضی  دانشجویان  کوی #دانشگاه_تهران  

طنین انداز شدن شعار مرگ بر خامنه‌ای در کوی دانشگاه تهران

باوجود آنکه بسیاری از دانشجویان همچنان در حیاط دانشگاه تهران اقدام به بست نشینی کرده‌اند؛ عده ای دیگر از دانشجویان از پنجره های خوابگاه کوی دانشگاه تهران شعارمرگ بر خامنه‌ای سر دادند.
#اعتراضات_سراسری
#قیام_علیه_اعدام
#زن_زندگی_آزادی
@zan_j
براساس گزارش نهادهای حقوق بشری، عاطفه طاهرنیا که در جریان اعتراضات اخیر در شهر دهدشت بازداشت شده بود، با اعمال خشونت به #زندان_یاسوج منتقل شد.

براساس این گزارش‌ها، این فعال ۲۵ ساله روز پنجشنبه، ۲۵ بهمن، در حالی به زندان منتقل شد که مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود.

عاطفه طاهرنیا سابقه بازداشت در جریان جنبش انقلابی "ژن، ژیان، آزادی" در سال ۱۴۰۱ را در پرونده خود دارد و پیش از این نیز مدتی در زندان یاسوج محبوس بوده است.

#عاطفه_طاهرنیا
#ژن_ژیان_آزادی
#اعتراضات_سراسری
#نه_به_اعدام
#دهدشت

@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجمع اعتراضی  دانشجویان  کوی دانشگاه تهران    ادامه دارد
شعار : « بی شرف، بی شرف» دانشجویان خطاب به حراست دانشگاه.
جو کوی دانشگاه کماکان ملتهب است، دانشجویان همین الان هم در محوطه حضور دارند !

جمعه ۲۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

#کوی_دانشگاه
#اعتراضات_دانشجویی
#اعتصاب
#تشکل
#زن_زندگی_آزادی
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نخواب وقتی که هم بغضت به زنجیره

شعر و صدا :شهیار قنبری
/ لالا دیگه بسه


#اعتراضات_سراسری
#هنر_اعتراض
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"هیچ‌کس خانه‌اش را ترک نمی‌کند، مگر اینکه خانه‌ی او دهان کوسه‌ای باشد.”
اخراج اجباری پناهجویان از آمریکا و هر نقطه‌ای از جهان نقض آشکار حقوق بشر و اصول اولیه زندگی انسانی است.
بر اساس کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو و اصول بین‌المللی حقوق بشر، هیچ کشوری نباید پناهجویان را به سرزمینی بازگرداند که در آنجا با تهدید شکنجه، زندان یا مرگ روبه‌رو شوند. اما بسیاری از کشورها، از جمله آمریکا، به ویژه پس از روی کارآمدن هیولایی به نام ترامپ؛ با سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی، این اصل را نقض کرده و پناهجویان را در شرایط ناامنی قرار می‌دهند.

پناهجویان اغلب به دلایل اقتصادی و اجتماعی قربانی سیاست‌های تبعیض‌آمیز می‌شوند و حتی در کشورهای میزبان با شرایط سختی مواجه‌اند. اقداماتی مانند بازداشت‌های گروهی، بستن مرزها، ایجاد اردوگاه‌های نامناسب و محروم‌سازی از حقوق اولیه، رنج آنان را دوچندان می‌کند.

جامعه بین‌المللی باید در برابر این اقدامات غیرانسانی بایستد و به جای اخراج اجباری، راه‌حل‌هایی مانند حمایت قانونی، پذیرش انسانی و ایجاد مسیرهای امن برای ادغام اجتماعی را جایگزین کند.
#پناهجویی
#جهان_بدون_مرز
@zan_j
2025/02/15 00:02:10
Back to Top
HTML Embed Code: