Telegram Web
تشییع پیکر فتانە ولیدی بر دوش زنان

مراسم خاکسپاری پیکر فتانە ولیدی هنرمند نامی کورد با حضور گستردە هنرمندان، کنشگران جامعە مدنی زنان و احاد مردم سنە برگزار شد.

پیکر او بر دوش کنشگران زن تشییع  و در آرامستان بهشت محمدی شهر سنە بە خاک سپردە شد.

فتانە ولیدی روز سەشنبە در سن ٧١ سالگی در زادگاهش شهر سنە درگذشت.

فتانه ولیدی سال ١٣٣٢ در شهر سنه دیده به جهان گشود و از همان اوان کودکی استعداد خوانندگی در او نمایان بود.

او در هنرستان عالی موسیقی تهران به تحصیل پرداخت و پس از آن در رادیو کودک تهران مشغول به کار شد.
صدای دل‌نشین او در حالی که نوجوانی بیش نبود بسیاری از بزرگان موسیقی آن زمان را متحیر کرده بود.
امروز پنجم مهر مراسم خاکسپاری در سنندج برگزار شد.🥀

#فتانه_ولیدی
#ژن_ژیان_ئازادی
#هنرمند_مردم
#صدای_زنان
@zan_j
محاکمه مجدد ۱۵ زن بهایی در دادگاه انقلاب اصفهان
این محاکمه در تاریخ ۵ مهر ۱۴۰۳ برگزار میشود . این زنان به اتهام فعالیت‌های آموزشی و تبلیغی مغایر با شرع اسلام محکوم شده‌اند و هر یک به ۵ سال زندان و محرومیت‌های اجتماعی محکوم شدند.

اسامی این زنان عبارتند از: مژگان پورشفیع اردستانی، سارا شکیب، سمیرا شکیب، نسرین خادمی قهقرخی، فرخنده رضوان‌پی، رویا آزادخوش، آزیتا رضوانی‌خواه، مژده بهامین، بشری مطهر، فیروزه راستی‌نژاد، نوشین همت، شورانگیز بهامین، ساناز راسته، مریم خورسندی و شعله آشوری. آزادی عقیده از حقوق بشر است که هم در دوران پهلوی و هم جمهوری اسلامی در ایران سرکوب شده است.
این سرکوب‌ها باید متوقف شود.

#آزادی_بیان_اندیشه_قلم
@zan_j
جان کارگران قربانی سود پرستی مفتخورهای زالو

این تصویر#فرهاد_پیرزاد یکی از جانباختگان فاجعه معدن طبس است. فرهاد رتبه سه رقمی کنکور بود اما برای امرار معاش در معدن همراه با برادرش کار می‌کرد.
درست همان زمانی که انگل‌زاده‌های آقایان مفتخور حکومت، غرق در پول و برخوردار از انواع رانت‌ها، مشغول تقسیم غنایم و ثروت این سرزمین بین خود بودند، یک جوان نخبه برای لقمه‌ای نان به کار در معدن روی آورده بود. معدنی که فاقد ابتدایی‌ترین تمهیدات ایمنی بود و چه بسا درآمد سرشار آنجا نه به جیب کارگرانش که به جیب یکی از همان انگل زاده‌های بی‌کار و بی‌عار می‌رفت.

و حالا داغ فرهاد بر دل خانواده کم بضاعتش مانده است. مادری که با هزار امید و آرزو چشم امید به وکیل شدن او داشت حالا فرزندش زیر خاک است. فرزندی که در رشته حقوق دانشگاه فردوسی مشهد قبول شد، اما پس از فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه، به ناچار به کار در معدن روی آورد و شد آنچه شد. پیکر بی‌جان او یکی از آخرین پیکرهایی بود که سرانجام روز گذشته از معدن بیرون آورده شد.

#جان_برای_نان
#معدن_طبس
#معدنجو
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ابوالفضل آدینه‌زاده (۲۷ خرداد ۱۳۸۴ – ۱۶ مهر ۱۴۰۱)
روز شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱، وقتی پدر ابوالفضل آدینه‌زاده، او را جلو درب مدرسه پباده کرد، ابوالفضل به جای رفتن به مدرسه در تظاهرات سراسری در شهر مشهد شرکت کرد.
در ساعت ۱۱ ظهر، مأموران سرکوبگر با ضربهٔ شوکر به گردن او، وی را مجروح کرده و با شلیک بیش از ۷۰ تیر ساچمه‌ای در مقابل درب شمالی دانشگاه فردوسی مشهد به ابوالفضل آدینه‌زاده تیراندازی کردند.
پیکر مجروح و «پاره‌پاره» او به بیمارستان منتقل شد که ۲۷ تیر از بدن اون توسط پزشکان، خارج شد و وی ساعتی بعد در بیمارستان جان باخت. خانواده او تهدید شده بودند که تنها در صورت پذیرفتن «بسیجی» بودنش پیکر ابوالفضل را به خانواده‌اش تحویل می‌دهند.
در گواهی فوت او ذکر شده‌است که وی به دلیل جراحات شلیک تیر به کلیه و جگرش کشته شده‌است.
بنا بر گفته پزشکان بیمارستان، تیراندازی به او از فاصله کمتر از ۱ متر صورت گرفته‌است.

#ابوالفضل_آدینه_زاده
#دانش_آموز
#زن_زندگی_آزادی
@zan_j
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
...من ترا می‌خوانم، به جای همه
به خاطر نام حقیقی تو
من ترا می‌خوانم زمانی که تیره‌گی چیره می‌شود
و زمانی که کسی مرا نمی‌بیند،
نام ترا بر دیوار شهرم می‌نویسم
نام حقیقی ترا
نام ترا و دیگر نام­‌ها را
که از ترس هرگز بر زبان نمی‌آورم

من نام ترا می‌خوانم: آزادی!

بخشی از یک شعر بلند: پل الوار
پاییز سرد _ کلیبر
#قره_داغ #ارسباران

#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#نان_کار_آزادی_اداره_شورایی
@zan_j
فشار و ‌پرونده‌ساری بر اعضای خانواده‌ی زندانی سیاسی، پخشان عزیزی❗️

محکومیت چهار نفر از جمله سه عضو خانواده پخشان عزیزی، در ارتباط با پرونده این زندانی سیاسی کورد، گامی دیگر در جهت سرکوب و خاموش کردن صدای معترضین است. عزیز عزیزی، پرشنگ عزیزی و حسین عباسی، به ترتیب پدر، خواهر و داماد پخشان عزیزی، به همراه ایوب انیسی ینگجه، به تحمل حبس تعزیری محکوم شدند؛ این احکام نشان‌دهنده اعمال فشار بر خانواده‌ها و افراد نزدیک به زندانیان سیاسی است، تا هرگونه حمایت یا اعتراض خاموش شود.

در حالی که پخشان عزیزی با حکم اعدام روبرو است، اعضای خانواده و نزدیکان او نیز در این فشارها شریک شده‌اند. این احکام حبس که از سوی شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران قطعی اعلام شده‌اند، به‌وضوح یک تلاش سیستماتیک برای ایجاد ترس و ایجاد شکاف میان زندانیان و حمایت‌کنندگان آنهاست.




۴۲۰ روز از بازداشت #پخشان_عزیزی، زندانی سیاسی محکوم به #اعدام در زندان اوین می‌گذرد. صدایش باشیم.


#پخشان_عزیزی
#علیه_اعدام
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
@zan_j
طوفان توییتری

دانشگاه در سال‌های گذشته خصوصا پس از جنبش زن زندگی آزادی با شدت زیادی سرکوب شده است. رفتارهای حراست، کمیته، حجاب بان، مسئولین دانشگاه و امروز نیاز است این موارد همچنان روایت شود.

روز جمعه ۶ مهر ماه ساعت ٢١
#دانشگاه_در_زنجیر


شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#زابل
تجمع اعتراض اهالی زابل نسبت به قطعی های مکرر برق در مقابل شرکت توزیع نیروی برق

“با قطعی برق بسیاری از وسایل برقی ما از کار افتاده است؛ چه کسی پاسخگوی این ضرر و زیان ما است؟

برق به پاکستان و افغانستان صادر می شود اما برای ما که میرسد بهانه های مختلف می آورند و برق را روزانه چندین مرتبه و به مدت چند ساعت قطع می کنند.

علاوه بر قطعی های مکرر برق ما از تنش آبی نیز رنج میبریم که حق مردم سیستان این نیست.
پنجم مهر

#نان_کار_آزادی
#ژن_ژیان_ئازادی
#رفاه_اقتصادی

@zan_j
ممانعت نیروهای امنیتی از ورود خانواده ها به گلزار خاوران 🥀

روز جمعه ششم مهر از ورود خانواده‌های اعدام شدگان دهه شصت به آرامستان خاوران و ادای احترام آنها به کشته‌شده‌های خود، جلوگیری کردند.

علاوه‌بر این، پیش‌تر این خانواده‌ها زمانی که اجازه ورود به آنها داده نمی‌شد، درب این آرامستان را گلباران می‌کردند، اما امروز حتی این اجازه نیز توسط ماموران جمهوری‌اسلامی به آنان داده نشد.

امروز خانواده‌های اعدام‌شدگان دهه شصت خیابان و اتوبان منتهی به آن را گلباران کردند.
خاوران، نام آرامستانی در جنوب‌شرق تهران و در حاشیه جادهٔ خاوران است. که آنجا هزاران تن از زندانیان سیاسی و عقیدتی اعدام‌شدهٔ زندان‌های تهران، در تابستان ۱۳۶۷، به صورت مخفیانه و بدون نام و نشان، در گورهای دسته جمعی دفن شده اند
«جاوید رحمان»، گزارش‌گر ویژه سازمان ملل متحد در نقض حقوق بشر، در آخرین گزارش خود تاکید کرد که جمهوری اسلامی در دهه ۱۳۶۰ مرتکب «نسل‌کشی» و «جنایت علیه بشریت» شده است.
خاوران خاستگاه خورشید
#مادران_دادخواه
#دادخواهی
#علیه_فراموشی
@zan_j
سه فعال حقوق زنان از زندان لاکان رشت به مرخصی اعزام شدند.

روز چهارشنبه چهارم مهر #فروغ_سمیع‌_نیا، #جلوه_جواهری و #آزاده_چاوشیان، فعالان حقوق زنان در گیلان از #زندان_لاکان رشت به مرخصی اعزام شدند.

بر اساس حکم صادره، فروغ سمیع نیا و آزاده چاوشیان هر کدام به شش سال و یک ماه و ۱۷ روز حبس و جلوه جواهری به یک سال زندان محکوم شده اند./هرانا

#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#زندان_لاکان
#ژن_ژیان_ئازادی
#زن_زندگی_آزادی

@zan_j
۵۰ کارگر قربانی سودجویی کارفرما

نوشته ای از کارگر زندانی #ریحانه_انصاری_نژاد

۵۰ کارگر معدن ذغال سنگ معدنجوی طبس در ۳۱ شهریور بر اثر انفجار گاز متان کشته شدند. این‌ گونه فجایع بارها و بارها اتفاق افتاده است:

معدن باب نیروی کرمان، ۱۳۸۸/۱/۳۱ - ۱۲ کارگر کشته
معدن زمستان یورت ۱۳۹۶/۲/۱۱ - ۴۳ کارگر کشته
معدن ذغال سنگ معدنجو، ۱۴۴/۶/۲ - ۱ کارگر کشته
معدن ذغال سنگ طزره،۱۴۰۲/۲/۱۱- ۲ کارگر کشته
معدن ذغال سنگ طزره، ۱۴۰۲/۶/۱۲- ۶‌کارگر کشته
معدن شازند اراک، ۱۴۰۳/۳/۲۷- ۴ کارگر کشته
معدن ذغال سنگ معدنجو، ۱۴۰۳/۶/۳۱- ۵۰ کارگر

این کشتارها تمامی ندارند …

در این موارد دستورهای قضایی با شور و حرارت برای پیگیری صادر میشود؛ عده ای از مسئولین تسلیت می گویند؛ احتمالا چند تن از وزرا به محل حادثه می روند؛ عزای عمومی اعلام میشود؛ بعضی از مسئولین به ملاقات خانواده های کارگران جانباخته میروند و دستی بر سر فرزندان آنان میکشند و عکس یادگاری میگیرند. اما نتیجه؟ هیچ!

باز هم این حوادث تکرار میشود چرا که سود کارفرمایان مهم تر از جان‌کارگران است. ولع آنان تمامی ندارد. باز هم‌کارگران را بدون اینکه استانداردهای ایمنی رعایت شوند برای استخراج به معدن می فرستند.

کارگرانی که بدون امنیت شغلی و با حداقل دستمزد در معادن مشغول به کار هستند چگونه میتوانند به نبود ایمنی در محیط کار اعتراض نمایند؟

هنوز فاجعه معدن زمستان یورت را فراموش نکرده ایم. در آن زمان، شاهد صدور دستورات پیگیری قضایی، تسلیت ها و … بودیم. اما همه اش تبلیغات بود و هیچ مانعی برای جلوگیری از وقوع مجدد چنین فجایع دلخراشی نشد.

واقعیت این است که بر روی کاغذ قوانین ایمنی و آئین نامه های بسیاری داریم اما فقط روی کاغذ!!

آنچه در عمل وجود دارد عدم رعایت استانداردهای ایمنی در محیطهای کار به خصوص معادن است. هیچوقت مسببین اصلی چنین فجایعی بازخواست و‌ مجازات‌ نمیشوند. نهایتا مسئولین می گویند «حادثه بود و غیر قابل پیش بینی».

پیامهای تسلیت و‌ عکس های یادگاری مسئولین باعث حفظ جان و‌ امنیت همکاران ما نمی شود.  تجربه نشان داده است هر زمان که ما کارگران متحد و‌ متشکل بر سر مطالباتمان از جمله ایمنی محیط کار مبارزه کرده ایم، توانسته ایم گامی صاحبان سرمایه را به عقب برانیم.

چاره پیشگیری از وقوع چنین فجایع دلخراشی در محیطهای کار، نظارت تشکل های مستقل کارگری بر لزوم رعایت قوانین و آیین‌نامه‌های ایمنی ممانعت از کار در محیطهای ناایمن می باشد.

سندیکاها و دیگر تشکل های مستقل کارگری را به نیروی خود ایجاد‌کنیم!

🖍ریحانه انصاری نژاد،
کارگر زندانی،
بند زنان اوین،
۲ مهر ۱۴۰۳

چاره کارگران وحدت و تشکیلات است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

htps://www.instagram.com/vahedsyndica/
https://twitter.com/VahedSyndicate
[email protected]
https://www.tgoop.com/vahedsyndica
@Vahed_Syndica
مرخصی ده روزه سارینا جهانی زندانی سیاسی

#سارینا_جهانی، زندانی سیاسی محبوس شده در زندان اوین که دوران محکومیت۲ سال حبس خود را در این زندان سپری میکند، روز پنجشنبه ۵ مهر ماه، «به مدت ۱۰ روز» به مرخصی اعزام شد.
سارینا جهانی در نخستین سالگرد خیزش انقلابی «ژن ژیان آزادی»، در ۲۵ شهریور ۱۴۰۲، در شهریار بازداشت و به زندان قرچک ورامین و چندی بعد به زندان اوین منتقل شد.
وی نهایتا در ۱۳ آبان همان سال، با تودیع وثیقه از این زندان آزاد شد و کمی بعد توسط دادگاه انقلاب شهریار از بابت اتهاماتی از جمله «اجتماع و تبانی» به 2 سال حبس محکوم شد.
سارینا جهانی در ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲، پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد و اخیرا به بهانه درگیری در بند زنان زندان اوین با پرونده جدیدی مواجه شده است.

#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#ژن_ژیان_ئازادی

@zan_j
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مستند «کودک‌ سرباز»

روایتی ناشنیده از کودک سربازان جنگ ایران و عراق


در روزهای جنگ دولت فراخوان‌های گسترده‌ای برای اعزام نیرو می‌داد و جوانان بسیاری با کمترین تجهیزات و آموزش راهی جبهه‌ها می‌شدند. در این میان اما کودکان و نوجوانانی بودند که پیش از رسیدن به سن قانونی و بر خلاف تمام قوانین و پیمان‌های بین‌المللی در جبهه‌های جنگ حاضر می‌شدند، واقعیتی تلخ و بی‌رحم که در تمام سال‌های جنگ ادامه داشت.❗️

کارگردان: پگاه آهنگرانی


#کودک_سرباز
#حکومت_کودک_کش

@zan_j
ولی من فقط هفت سالم بود که با
دوشکا و مسلسل به جونم افتادید!

#حکومت_کودک_کش
#هستی_نارویی
#جمعه_خونین_زاهدان

@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آجری دیگر بر دیوار

اثر:#پینک_فلوید

نقد سیستم آموزشی در نظام های توتالیتر ،سیستم شستشوی ذهنی کودکان و تبدیل آنها به نیروی کارمطیع ورام برای تولیدبیشتر ارزش افزوده برای سرمایه دارن .
Another brick in the wall part
Pink Floyd

آجری دیگر در دیوار
اثر گروه پینک فلوید
__

We don’t need no education
ما تحصیلات نمی خواهیم

We don’t need no thought control
ما کنترل فکر نمی خواهیم

No dark sarcasm in the classroom
طعنه های دو پهلو را در کلاس نمی خواهیم

Teachers, leave the kids alone!
معلم! بچه ها را به حال خود بگذار

Hey! Teachers! Leave the kids alone
آهای معلم! بچه ها را به حال خود بگذار

All in all it’s just another brick in the wall
همه اش آجری دیگر بود بر دیوار

All in all you’re just another brick in the wall
همه اش آجر دیگری هستی بر دیوار
#نان_کار_آزادی
#آموزش_رهایی
@zan_j
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آغاز سال تحصیلی و کلاس درس دانش آموزان روستای کرخه #خوزستان در کانکس

گزارش از وضعیت محل تحصیل دانش‌آموزان عرب روستای سادات نجات بزرگ در شهر #کرخه، نزدیک شهرستان شوش، شرایط #سخت و #غیرقابل_قبول_آموزشی را نشان می‌دهد.

طبق این گزارش و توضیحات یکی از شهروندان محلی، سال تحصیلی جدید برای دانش‌آموزان #دبستان_لقمان در کانکس‌های فرسوده و بدون کولر آغاز شده است.
همچنین بنای مدرسه نیز به صورت نیمه‌تمام رها شده و امکانات اولیه تحصیلی برای دانش‌آموزان فراهم نیست.

مردم این منطقه در کنار خطوط انتقال لوله‌های نفت و گاز زندگی می‌کنند، اما ثروت حاصل از نفت و گاز این مناطق به جای بهبود شرایط زندگی مردم بومی، در شهرهای تهران و اصفهان مصرف می‌شود این در حالی است که مردم بومی این منطقه در #فقر و #سختی به سر می‌برند و از امکانات اولیه زندگی و تحصیل محروم هستند.

لازم به ذکر است که بسیاری از مدارس در روستاهای مجاور نیز با وضعیت مشابه مواجه هستند.

چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۳

#عدالت_آموزشی
#مدرسه_کانکسی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اینجا سیستان و بلوچستان
این مدرسه است یا زندان ؟
نه کولر ،نه صندلی ، نه آب برای نوشیدن ! اینجا بلوچستان  است.
دقیقا وضعیت اکثر مدارس سیستان و بلوچستان همینه!

#عدالت_اجتماعی
#حکومت_ستم
#آموزش_و_پرورش
#کودکان_بلوچستان
@zan_j
تصویری از بیروت🥀

یک خبرنگار لبنانی می‌گوید در حالی که توجه همه به کشته شدن رهبران حزب الله است ولی در آن ساختمانها صدها غیر نظامی زندگی میکردند که اصلا کسی دیگر از آنها خبر ندارد.
منفعت جنگ برای حاکمان و صاحبان قدرت ، مرگ و آوارگی  برای مردمی که هیچ نقشی در جنگها ندارند.


#علیه_جنگ_طلبان
#کودکان__را_نکشید

@zan_j
2024/11/18 03:54:55
Back to Top
HTML Embed Code: