tgoop.com/zistboommedia/17288
Last Update:
Ⓜ️ تقویت مهارت نوشتن
📌"خوب نوشتن" برای هریک از ما به علتی مهم است. یکی باید برای مدیر یا سرپرست خود گزارش بنویسد و دیگری باید نامهای برای کارفرما تنظیم و درخواست کند تا شروط قراردادی که پیش از این نوشتهاند اصلاح شود. گاهی که در رابطه با دوست، همکار یا شریک عاطفی خود به مشکل برمیخوریم، به نتیجه میرسیم که حتی نوشتن نامهای ساده اما تاثیرگذار یا ارسال پیامکی چندخطی، چگونه ممکن است سرنوشت دوستیمان را تغییر دهد.
📌در سالهای اخیر، که حضور در شبکههای اجتماعی به بخش جداییناپذیر زندگی بسیاری از ما تبدیل شده، نوشتن اهمیتی مضاعف پیدا کرده است. قرار نیست شغلتان تولید محتوا باشد، یا حساب کاربری بسیار فعالی در شبکههای اجتماعی داشته باشید، همین که میخواهید جایی نظرتان را در چند جمله زیر نوشته یا صحبتهای فردی بنویسید، به نوشتن نیاز پیدا میکنید.
📌 نوشتن حتی قرار نیست لزوما مخاطبی داشته باشد. محققان و صاحبنظران بسیاری و در راس آنها جیمز پنهبیکر، نشان دادهاند که "نوشتن بدون مخاطب" هم فواید بسیاری دارد. این کار ذهن ما را آزاد و کمک میکند تجربیات ذهنی خود را بهتر درک و تحلیل کنیم. نوشتن باعث میشود ذهنمان کمی خالی شود و کمتر به سراغ نشخوار افکار منفی برویم.
📌قطعا یکی از بهترین تمرینها، برای بهبود مهارت نوشتن، "زیاد نوشتن" است. هرچه بیشتر بنویسیم، دستمان در نوشتن روانتر میشود و بهتر میتوانیم افکارمان را به کلمه و جمله تبدیل کنیم.بهتر است تمرین نوشتن را زمانی انجام دهید که وقت کافی داشته باشید.
📌اما نوشتن را نمیشود صرفا با نوشتن آموخت. تا ذهن ما منابع ورودی کافی نداشته باشد، خروجی مفید و درخوری هم نخواهد داشت. به همین سبب، نویسندگان و اندیشمندان بسیاری بر این نکته تاکید کردهاند که "خواندن" مهارت نوشتن را تقویت میکند.
📌آسیموف در نامهای که سال ۱۹۶۹ در پاسخ به یکی از طرفدارانش فرستاده مینویسد: ببین حس میکنی دوست داری در چه زمینهای بنویسی و هر کتابی را که در آن زمینه به دستت رسید بخوان. با دقت بخوان و سعی کن بفهمی که نویسنده دقیقا چه کار کرده و چه تاثیری روی تو میگذارد و این تاثیر چگونه شکل گرفته است و اگر تاثیر مطلوب بر تو نگذاشت، از خودت بپرس چه اشتباهی کرده که نتوانسته آن تاثیری را که میخواسته بر من بگذاردئ.
📌فاکنر هم زیادخواندن را توصیه میکند. او میگوید بهترین شکل یادگیری، خواندن است. بخوانید. بخوانید. بخوانید. همه چیز بخوانید. آشغال بخوانید. کلاسیک بخوانید، چه خوب، چه بد. ببینید چگونه نوشتهاند. همانطور که نجار کارش را با دیدن یاد میگیرد، شما هم بخوانید. وقتی جذب وجودتان شد، بنویسید. اگر خوب نوشته باشید، خودتان میفهمید.
📝 محمدرضا شعبانعلی
🛄 @zistboommedia || مدرسه علوم انسانی
BY مدرسه علوم انسانی
Share with your friend now:
tgoop.com/zistboommedia/17288