tgoop.com/Bestdiplomacy/28249
Last Update:
🔵🔴ترامپ، ایران و اعراب خلیج فارس
🔺دنیای اقتصاد: سوال مهم پس از انتخاب مجدد رئیس جمهور منتخب آمریکا این است که دولت های عرب خلیج فارس در کجای معادله ترامپ و ایران قرار می گیرند؟
🔺در سال ۲۰۱۷، ریاض و ابوظبی برای حمایت از محاصره قطر و کمپین فشار حداکثری علیه ایران با تیم ترامپ لابی کردند. اما امروز پویایی منطقهای در خلیج فارس به طور قابل توجهی متفاوت است.
🔺اگر ترامپ به دنبال تشدید تنش با تهران باشد، تردید وجود دارد که از سوی پادشاهی های عرب خلیج فارس که از زمان خروج ترامپ از کاخ سفید در ژانویه 2021، رویکرد جدیدی در قبال ایران اتخاذ کردهاند، همراه شوند.
🔺با هدف دستیابی به توسعه و تنوع اقتصادی، کشورهای شورای همکاری بیش از هر چیز بر حفظ امنیت و ثبات در خلیج فارس متمرکز شدهاند. این مهم مستلزم کاهش تنشها در مجموعه شورای همکاری خلیج فارس و حفظ تنشزدایی کنونی با ایران از طریق گفتگو و دیپلماسی است.
🔺دلیل خوبی برای نتیجه گیری وجود دارد که اعضای شورای همکاری خلیج فارس و لابیگران آنها در واشنگتن به دنبال متقاعد کردن ترامپ خواهند بود تا از اقداماتی در قبال جمهوری اسلامی که میتواند شیخنشینها را در برابر یک جنگ احتمالی آسیب پذیرتر کند، اجتناب نماید.
🔺آنها همچنین از دولت بعدی میخواهند که اسرائیل را برای پایان دادن به جنگ در غزه و لبنان، که محرک های اصلی بیثباتی منطقه ای هستند، تحت فشار قرار دهد که منافع متحدان و شرکای نزدیک ایالات متحده در خلیج فارس را تهدید می کند.
🔺با فرض اینکه ترامپ دوباره به عنوان یک رئیسجمهور معاملهگرا ظهور می کند، مهم است که ببینیم آیا رهبران عرب خلیج فارس میتوانند برای تأثیرگذاری بر ترامپ به شیوههایی متوسل شوند که بتواند منجر به تغییرات قابل توجه در سیاست خارجی واشنگتن در منطقه شود!
روزنامه دنیای اقتصاد
T.me/bestdiplomacy
BY دیپلماسی
Share with your friend now:
tgoop.com/Bestdiplomacy/28249