tgoop.com/Cmorghgrom30/165
Last Update:
.
💢 مغزشویی مقدس 💢
1️⃣ ارتباط با امرقدسی و خداوند منان نیازی است که در عمق جان هر انسانی است. این نیاز گاهی بدون واسطه با مواجهه با حضرت احدیت، در قالب نماز و دعا و نیایش صورت می گیرد که عبادت خوانده می شود. و گاهی هم در اتصال با ارواح اولیای مقدس دین که زیارت و توسل خوانده می شود. فارغ از این که برخی از اشکال این ارتباط را معتقد باشیم یا نباشیم، اصل این ارتباطات معنوی انکار ناشدنی است.
2️⃣ جوهره ی دین اسلام نیز مانند دیگر ادیان، همین ارتباط های معنوی است و هر گونه اعمال و مناسکی صرفا مقدماتی است جهت ایجاد این ارتباط روحانی و معنوی. بدیهی است این اتصال در اعماق جان انسان و سویدای وجود او رخ می دهد نه در در جمع و هیاهو. ای بسا تجمعات و هیاهوهایی که با نام مراسمات مذهبی برگزار می شوند ، رهزن راهند و انسان را از تمرکز بر این ارتباط روحانی دور می سازد.
3️⃣ در اسلام متولی دین نداریم و ارتزاق از راه دین چه با عنوان روحانی و چه با عنوان مداح نهی شده است. اگر مراسمی که برگزار می شود با نیت عبادت است، باید هم مستمع و هم مداح و هم روحانی، فقط با خدا معامله کند و هر گونه اجر و مزدی از بیت المال و نیز از مردم قطعا مردود است هم براساس کتاب و هم طبق سنت و هم اجماع و هم عقل و هم سیره عقلا. شاید کمتر موضوعی این چنین مویدات همه ی منابع استنباط را پشتوانه ی خود داشته و از چنین قطعیتی برخوردار باشد.
4️⃣ اجر و مزد اعم از شکل مالی است و تنها در گرفتن پول خلاصه نمی شود. مداحی که نیم ساعت از تلویزیون ملی کشور را به خود اختصاص می دهد و برای خود چهره می سازد و معروف می شود و از آن پس می تواند برای خود مرید جمع کند و با نفوذی که پیدا می کند می تواند قوانین کشور را دور بزند و از رانت های اطلاعاتی و مالی بهره مند شود ، نیز نوعی دیگر از اجر و مزد است که اتفاقا از اولی خطرناکتر و پیچیده تر است.
5️⃣ این پیچیدگی وقتی مضاعف می شود که منافع شخصی مداحان با قدرت سیاسی حاکمان پیوند می خورد و در خدمت مشروعیت سازی و بسیج و سازماندهی طرفداران و در جهت سرکوب معترضان بکار گرفته شود. در این حالت دیگر با یک مداحی روبرو نیستید که بدون هیچ چشمداشتی از سر عشق به اهل بیت مرثیه سرایی می کند.
بلکه با شبکه ی در هم تنیده ای از مافیای قدرت و ثروت و شهرت روبرویید که برای حفظ موقعیت خود و حذف مخالفان ، دست به هر اقدامی می زنند. برای آنها امام حسین (ع) و قرآن و اهل بیت تنها ابزاریند برای بستن بار خود و سرکوب مخالفان.
5️⃣ قاعده فقهی "لاضرر" می گوید در صورتی که حتی "احتمال" آسیب به سلامتی وجود دارد ، روزه تعطیل ، و وضو تبدیل به تیمم ، و نماز بصورت نشسته یا خوابیده می شود. وقتی این قاعده چنین سیطره ای دارد که این سه واجب را (وجوب وضو از حیث مقدمه ی واجب بودن است) چنین تعطیل یا تبدیل می کند ، به ترتیب اولی سیطره ی این قاعده بر مستحبات قطعا شدیدتر و جدیتر است.
هر قدر احتمال خطر سلامتی بالاتر باشد و درجه ی وجوب عمل عبادی کمتر باشد ، این قاعده شدیدتر و جدیتر عمل عبادی را تحت تاثیر قرار می دهد و آن را تعطیل و یا تبدیل می کند. مرجع تشخیص احتمال خطر سلامتی نیز پزشکان هستند و هیچ مداح و هیچ روحانی و هیچ مقام حکومتی حق ورود به این تشخیص را ندارد.
6️⃣ شک نیست که عشق به امام حسین (ع) و درس آموزی از حماسه ی کربلا در اعماق جان و دل مردم ایران است و این مردم که هنگام تلاقی محرم و نوروز بخوبی تشخیص می دهند که چگونه این دو را سازگار کنند ، قطعا میدانند که هنگام محرم در بستری از یک بلای جهانی به نام کرونا چگونه عمل کنند و توصیه های پزشکان را به عنوان تنها کارشناسان ذی صلاحیت مد نظر قرار دهند.
اگر شبکه ای سازمان یافته در تعارض با قاعده ی فقهی و عقلایی "لاضرر" برای اخلال در خرد جمعی این ملت عاشق اهل بیت به شدت فعال است ، قطعا نه از سر عشق حسینی و نه از سر خیرخواهی بلکه فقط منبعث از طمع حریصانه ی به ثروت و قدرت و شهرت است.
@Cmorghgrom30
.
BY سی مرغ
Share with your friend now:
tgoop.com/Cmorghgrom30/165