tgoop.com/Experiography/452
Last Update:
💠💠💠 حجّتالاسلام محمّدرضا زائری در جلد اوّل کتاب «سنگر اجتماعی» با مثالهایی زیبا، ضرورت توجه به مخاطب در فرآیند ارائه را به خوبی توضیح داده است. توجه به اینکه نوجوانان با چه کتابی، با چه نوع صفحه آرایی و چه قلمی ارتباط برقرار می کند. اینکه محتوا را در چه قالبی ارائه کنیم که بیشتر مورد توجه دانشآموزان باشد نکات مهمی است که در گذشته نیز تلاشهای زیادی در این راستا شده است و امروزه نیز نیازمند تلاش برای ارتقای قالب های ارائه هستیم. این موضوعات خود را در مسائل ریزی چون قلم به کارگرفته شده در کتاب یا مجله درسی، نوع صفحهبندی و... تا شیوه و روش تدریس نشان می دهد. در ادامه بخشی از کتاب را با یکدیگر می خوانیم:
🔻#تجربه_نگاری
🔻#مبانی_تجربه_نگاری
🔻#گزیده_کتاب
🔻#محمد_رضا_زائری
🔻#سنگر_اجتماعی
🔸مجلات رشد آموزش و پرورش قبلاً نامش پیک بود. اولین بار که میخواستند اینها را تولید کنند با قلمهای مختلف و فونتهای مختلف طراحی کردند و پرینت گرفتند و بردند در مدارس متفاوت تا به صورت طرح آزمایشی بفهمند که دانشآموزان کدام فونت و قلم را بهتر تشخیص میدهند.
🔸تمام این کار مطالعاتی و پژوهشی برای این است که چطور با مخاطب بهتر ارتباط برقرار کنیم.
🔸یاد بگیریم کجا چه بگوییم؟ چطور بگوییم؟
🔸جملهی معروفی است که اگر میخواهید آینده را بسازید روی انسان سرمایهگذاری کنید، مخاطبتان باید کودک و نوجوان باشد. به تعبیر امیرالمؤمنین (علیه السلام) :«انّما قلبُ الحَدثِ کَالاَرض الخالیَه ما اُلقی فیها مِن شَیءٍ قبلَتهُ...» و امثال اینها. هرچه بخواهیم حرفان تأثرگذارتر باشد مخاطبمان باید کمسن و سالتر باشد.
📸 توضیح عکس: تصویر یکی از شمارههای «مجله پیک دانشآموز»
📚 منبع: سنگر اجتماعی: چکلیست سربازان جنگ نرم؛ محمّدرضا زائری؛ تهران: احیاء، 1395 ش.
📣 با کلیک بر «تجربهنگاری مدارس اسلامی» به ما بپیوندید.
✅@Experiography
BY تجرِبهنگاری مدارس اسلامی
Share with your friend now:
tgoop.com/Experiography/452