tgoop.com/Experiography/496
Last Update:
💠💠💠 یک «صبوحی» در میان مرغزار! (قسمت دوم)
12 مردادماه، سالروز درگذشت مدیر و معلّمی است که خود را وقف تعلیم و تربیت کرده بود. مهدی صبوحی (1337ـ1393 ش) فارغالتّحصیل دورهی 15 مدرسهی علوی و رشتهی روانشناسی دانشگاه تهران بود. وی در سال 1358، به همراه گروهی از دوستان و همفکرانش مدیریّت مدرسهی راهنمایی مدرّس را بر عهده گرفت. صبوحی مدیریّت راهنمایی صالح و تأسیس مدرسهی امیر را نیز در کارنامه دارد و تا آخرین لحظه به معلّمی مشغول بود.
مهدی توکّلی، در بخشی از همان یادداشت در پایگاه خبری الف برخی از ویژگیهای مرحوم مهدی صبوحی را چنین توصیف میکند (با اندکی ویرایش):
🔻#تجربه_نگاری
🔻#مهدی_صبوحی
🔻#مدرسه_علوی
🔻#مدرسه_مدرس
🔻#مدرسه_امیر
🔻#مدرسه_صالح
🔻#مهدی_توکلی
🔻#برگی_از_تاریخ_تعلیم_و_تربیت
🔻#12_مرداد
☘️ «همّت بلند» در زندگی، «خلّاقیّت» حتّی در امور روزمرّه و «مراعات ادب» در رفتار، نصبالعین او هم در حیات شخصی و هم در حیطهی تربیت بود؛ ویژگیهایی که در تمام این سی و چند سال، کمتر بهطور یكجا در سایر فعّالان این حوزه دیده شد. صدق نیّت صبوحی در برخورد با شاگردان بهگونهای بود که گفتههایش تا اعماق جان آنان رسوخ میکرد و حرارت این صداقت، جانشان را چنان میگداخت که تا سالهای سال بر مدار آن گفتهها میگشتند. حسن سلوک و رفتار گرم و صمیمانهی او با همگان، چنان بود که همهی ما شاگردان، در برابر او خاشع بودیم؛ نه از سر ترس، بلکه به مهر و پذیرشی درونی. ادب، چنان در وجودش رشد یافته بود که همگان را بی آموزش میآموخت. در تمام این سالهای شاگردی و آشنایی، صدای بلند او را به خاطر نمیآوریم.
🔵🔴🔵 برای تبیین این توصیفات، سه سال پیش، مهدی توکّلی به درخواست کانال تجربهنگاری مدارس اسلامی، خاطرهای زیبا از همّت بلند مهدی صبوحی در تدریس و نهادینهسازی آن در وجود دانشآموزان برای ما ارسال کرده است که با هم میشنویم.
📣 با کلیک بر تجربهنگاری مدارس اسلامی به ما بپیوندید.
✅@Experiography
BY تجرِبهنگاری مدارس اسلامی
Share with your friend now:
tgoop.com/Experiography/496