tgoop.com/IMS_NEWS/14491
Last Update:
✍️ بند ج ماده ۲۲ قانون نظام پزشکی، سنگ اندازی جدید در مسیر انتخابات آتی؟!
قسمت سوم
🔹در بخش اول و دوم نوشتار با موضوع مشابه (بخش اول نوشتار - بخش دوم نوشتار) به گروه های هراسان از برگزاری انتخابات نظام پزشکی اشاره کردیم. بررسی واکنش ها و همچنین اتفاقات متن و حاشیه های مجمع عمومی اخیر نظام پزشکی نشان می دهد که هدف گیری درستی رخ داده است، اما تعداد گروه های هراسان نشان می دهد که عمق پدیده را دست کم گرفته بودیم.
🔹مخالفت ها با موضوع برگزاری غیرحضوری انتخابات آتی نظام پزشکی نشان می دهد، علاوه بر اعضای شورای عالی و اکثریت اعضای مجمع عمومی باید گروه های انحصارطلب سنتی (مثل انجمن درمانگران اعتیاد (انحصارگران صدور مجوز مراکز MMT)، انجمن صنفی داروسازان (انحصارگران صدور مجوز داروخانه ها) و امثالهم)، برخی انجمن های پر نفوذ سنتی (نظیر انجمن بیمارستان داران خصوصی)، گروه های رقیب سیاسی سنتی و نهایتا تیم فعلی حاکم بر وزارت بهداشت اشاره کرد.
🔹علی رغم اظهارات وزیر بهداشت بر افزایش مشارکت در انتخابات سال آتی نظام پزشکی، نقل قولی از ایشان به شکل گسترده منتشر شده است که وزیر در همان جلسه که خواستار افزایش مشارکت شده اند، با برگزاری انتخابات الکترونیکی غیرحضوری مخالفت کرده اند. با توجه به پخش گسترده این اظهار نظر ایشان و عدم تکذیب، باید اراده وزیر را در مخالفت با برگزاری غیرحضوری قطعی تلقی نمود.
🔹ریشه مخالفت وزیر را باید در مشورت های خاص برخی اعضای شورای عالی که اتفاقا هم حزبی های جناب وزیر در "انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران" نیز می باشند دید، که ضمن ارائه گزارشی از انتخابات انجمن پزشکان عمومی و تجربه حاصل از آن، تبعات برگزاری انتخابات الکترونیک غیرحضوری را مبدل شدن نظام پزشکی به اپوزوسیون تمام عیار وزارت بهداشت اعلام می نمایند.
🔹اما اسپیناس پالاس نشینان که سال های طولانی حضور در بخش های مختلف نظام پزشکی، به زیر زبانشان مزه کرده است و تاکنون به واسطه این حضور، امتیازات مادی و معنوی دلچسبی کسب نموده اند، اقدامات دیگری نیز در دستورکار قرار داده اند.
🔹اعضای شورای عالی، برای تثبیت پایگاه رای چند ده رایی خود و ممانعت از حضور مشارکت کنندگان جدید در انتخابات آتی، به بند ج ماده ۲۲ قانون نظام پزشکی چنگ می زنند. مطابق این بند "شاغل بودن در شهرستان منطقه انتخاباتی در زمان انتخابات به تأیید نظام پزشکی آن شهرستان یا شبکه بهداشت و درمان شهرستان" از شرایط رای دهندگان می باشد.
🔹اراده اعضای شورا، در قلع و قمع رای دهندگان با ابزار فشار از سمت وزارت بهداشت (با محوریت شبکه ها) و نظام پزشکی های مستقر می باشد. این در حالی است که پیش از این چنین محدودیت هایی و توجه جدی به این بند نشده بود. به زبان ساده تر، شورای عالی تصمیم بر سخت گیری در این بخش و اعمال محدودیت حداکثری در رای دهندگان دارد.
👈بیشتر خواهیم نوشت.
@IMS_NEWS 🩺💉👨⚕👩⚕
BY اخبار جامعه پزشکی ایران
Share with your friend now:
tgoop.com/IMS_NEWS/14491