tgoop.com/Socionet/10266
Last Update:
🔰 نقدی بر محمد قوچانی و تحلیل کنشگران مرزیاش!
🖋 تهمتن برومند
وضعیت طوری است که هر هفته ما باید در مورد یک «ممدِ» توسعهطلب(!) چیزی بنویسیم! حالا امروز دیگر تمام آنچه دوربینها را به سمت این فعالیتهای ریزریز و زیرزیر کشیده بود، تمام شده، چیزی بهجز شکست مفتضحانه و روحیهی طلبکارشان هم نمانده است که در کمال حقارت یا زیر سخنان و حرفهایشان بزنند یا محکوم کنند که چون «شماها» کمکاری کردید که «ما» خودمانیها باز سر سفره نشستیم!
اما بیخیال اینها باشیم، من مینویسم چون باید از حقیقت دفاع کرد! باید از حقیقت صیانت کرد! تا فشار آخر روی کیبورد، یا نفس آخر داخل گونی یا بهرسم همیشه تا آخرین شیههی خنده!
محمد قوچانی روزنامهنگار منتصب به اصلاحطلبان در ایران، سردبیر، صاحبامتیاز، ستون و مقالهنویس بسیاری از روزنامهها و مجلات بیست تا سی سالهی گذشتهی ایران[1] که همواره از آنان بهعنوان رسانههای جریانات مترقی یا اصلاحات و بعدتر «توسعه» در ایران یاد شده، به تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ در سرمقالهای تحت عنوان ظهور جنبش کنشگران مرزی با وام گرفتن از نظریهی کنشگر مرزی فراستخواه نوشته و در شرح ما رقم همین کافی که گویی دعوای درون یک خانواده سر سفرهی غذا را دم پنجرهها جار زدهاند که سهم غذا سر سفره چرا اینطور تقسیم شد و آنطور نشد؟ چرا نگذاشتند موز برداریم و غذاهای خوب را به مهمانها دادند!
ولی مشکل (من حداقل) این بار اصلاً حتی خیلی به تحلیل محتوای نوشته شده بر نمیگردد. مشکل اصلی و عمدهی واقعی، صورت (یعنی همان برابرنهاد فرم) ماجراست.
مقاله با تصویر روی جلد ترکیب غریبی از بزرگترین چهرههای سیاستمداری در ایران چاپ شده بود. همین عنوان، اینطور متبادر میکند که اینها همان کنشگران مرزیای هستند که فراستخواه نوید داده است.
من از همینجا شروع میکنم...
متن کامل یادداشت را در اینستنتویو 🔻 بخوانید.
🏌♂ رسانه، شمایید. لطفاً به اشتراک بگذارید.
[ شبکه جامعهشناسی | رویدادنگار علوم انسانی | کاریابی علوم اجتماعی | انگاره ]
BY ️ شبکه جامعه شناسی ️
Share with your friend now:
tgoop.com/Socionet/10266