Telegram Web
🔸چطور می‌تونیم به خردمندی برسیم؟

🔹توی مسیر رشد و رسیدن به خرد، بیشتر ما از نقطه‌ی راحتی شروع می‌کنیم—جایی که همه‌چیز آشناست و حس امنیت داریم. اما پل بین راحتی و یادگیری، کنجکاویه. وقتی شروع می‌کنیم به سؤال پرسیدن و کشف کردن، کم‌کم از منطقه امن خارج می‌شیم و وارد دنیای یادگیری می‌شیم.

🔸در مرحله بعد، این یادگیری با گذر از یک نقطه‌ عطف و تحول ذهنی به دانش تبدیل می‌شه—جایی که اطلاعات تازه، دیدگاه و رفتار ما رو تغییر می‌دن.

🔹اما فقط داشتن دانش کافی نیست. با تأمل و خوداندیشی، اونچه یاد گرفتیم رو پردازش می‌کنیم، بین مفاهیم ارتباط برقرار می‌کنیم، و به یک درک عمیق‌تر و منسجم‌تر می‌رسیم.

🔸در نهایت، برای رسیدن به خرد، باید بتونیم از چارچوب خودمون بیرون بیایم و با دیگران همدلی کنیم.

🔹خرد یعنی اینکه بدونیم کی، کجا و چطور از دانسته‌هامون استفاده کنیم؛ به شکلی که به خودمون، دیگران و دنیا احترام بذاره.

🔸این مسیر نشون می‌ده که چطور می‌تونیم از راحتی به خرد برسیم. راه ساده‌ای نیست، اما با کنجکاوی، تلاش، تأمل و همدلی، کاملاً شدنیه و واقعاً ارزشش رو داره.

شما با این موضوع موافقین؟

#خردمندی #کنجکاوی

🔸@techrasafarsi
👍104🔥2👏2👎1
🔸هرم لنچیونی ۵ سطح از عواملی رو که موجب اختلال و ناکارآمدی عملکرد یه تیم می‌شه رو معرفی می‌کنه. در این هرم نبود اعتماد، ترس از اختلاف، تعهد نداشتن، اجتناب از پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری و عدم توجه به نتیجه در ۵ سطح علت‌های ناکارآمدی یک تیم معرفی شدن.

🔹بر اساس این مدل، یک مدیر برای اینکه بتونه تیم کارآمد و موفقی داشته باشه باید مهارت‌هایی رو یاد بگیره که بتونه این ۵ اختلال رو مدیریت کنه و از بین ببره.

🔸برای مثال اگه یه مدیر می‌بینه که افراد از مسئولیت‌پذیری اجتناب می‌کنن باید بتونه بر عملکرد افراد نظارت بیشتری داشته باشه و اون‌ها رو هدایت کنه. یا اگه می‌بینه به نتیجه بی‌توجهی می‌شه، باید به خروجی‌ها دقت بیشتری داشته باشه و نتیجه‌محور بشه.

به نظر شما یه مدیر چه مهارت‌های دیگه‌ای باید داشته باشه؟

#مهارت #رهبری

🔸@techrasafarsi
9👍6
🔸 ۱۰ سال آینده می‌خواین کجا باشین؟

🔹 خیلی‌هامون ممکنه برنامه‌ها و اهداف خاصی برای ۱۰ سال آینده‌مون داشته باشیم. اما خیلی مهمه که اول با پرسیدن یک سری سؤال عمیق شرایط خودمون رو بررسی کنیم.

🔸این سؤال‌ها کمک می‌کنن ببینیم که آیا مسیر و جهتمون درسته؟ اولویت‌هامون رو درست انتخاب کردیم؟ هویت و عادت‌هامون هم‌راستا با خواسته‌مون هست؟

🔹 توی این پست ۵ تا از این سؤال‌ها رو گفتیم که کمک می‌کنه ابعاد مختلف زندگی خودمون رو بررسی کنیم. ابعادی که می‌تونن ۱۰ سال آینده ما رو تعیین کنن.

شما چه سؤال دیگه‌ای از خودتون می‌پرسین؟

#توسعه_فردی #هدف #ارتباط

🔸@techrasafarsi
9👍4👏2👎1
پژوهشنامه فراگیری مالی داتین.JPG
516.7 KB
🔸داتین پژوهش‌نامه «فراگیری مالی» را با هدف تبیین مفهوم فراگیری مالی در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ منتشر کرد. هدف اصلی این پژوهش‌نامه، موشکافی فراگیری مالی و بررسی مسیر تسهیلات‌دهی در ایران است.

▪️بخش اول: ایران در مقایسه با نرخ مالکیت حساب در جهان (۷۶٪) در جایگاه خوبی قرار دارد. بخش قابل توجهی از زنان (۸۵٪) و افراد با درآمد پایین (۸۷٪) در ایران، متأثر از پرداخت‌های یارانه‌های دولت و نیازمندی حساب بانکی برای دریافت آن، مالک حساب هستند.

▪️بخش دوم: سهم تسهیلات خانوارها از کل تسهیلات ارائه‌شده توسط شبکه بانکی، از سال ۱۴۰۱ تاکنون روند افزایشی داشته است.

▪️بخش سوم: خرید کالاهای شخصی، بیشترین میزان از سهم تسهیلات خانوار را به خود اختصاص داده است.

▪️بخش چهارم:  سهم تسهیلات اعطاشده از طریق تسهیلات‌یاران در استان‌های نیمه‌برخوردار و کم‌برخوردار بیشتر از سهم تسهیلات اعطایی بانک‌ها در ایران بوده است.

دانلود پژوهش‌نامه:
https://www.dotin.ir/dotin-financial-inclusion-research-paper/

🔸@techrasafarsi
7🔥1
🔸آیا ترس‌هامون واقعیت دارن؟

🔹خیلی وقت‌ها چیزی که باعث رنج ما می‌شه، خود واقعیت نیست، بلکه برداشت و تصوریه که ازش داریم.

🔸همین‌طور ذهن آدم می‌تونه تهدیدهای کوچیک رو بزرگ کنه و نگرانی‌هایی بسازه که اصلاً وجود خارجی ندارن. برای همین خیلی وقت‌ها چیزی که ما رو اذیت می‌کنه این نیست که آسیب دیدیم، بلکه ترسمونه.

🔹وقتی به این موضوع آگاه بشیم و بتونیم افکارمون رو مدیریت کنیم، می‌فهمیم که خیلی از ترس‌ها هیچ دلیلی ندارن و می‌تونیم راحت ازشون بگذریم و به آرامش برسیم.

شما تجربه کردین که ترس‌تون واقعی نباشه؟ برامون بنویسید

#توسعه_فردی #سخن_بزرگان #مدیریت_ترس

🔸@techrasafarsi
👍96👌3
🔸تا حالا شده با خودتون فکر کنین کاش اون حرف رو نمی‌زدم؟

🔹گاهی وقت‌ها حرف زدن و واکنش نشون دادن طبیعیه و درست به نظر می‌رسه. اما همیشه اینطور نیست!

🔸سکوت در لحظات خاص و مهم می‌تونه از تنش‌ها جلوگیری کنه و احساسات ما رو مدیریت کنه.

🔹دونستن اینکه چه زمانی باید سکوت کنیم یه مهارت مهمه که به همه ما کمک می‌کنه تصمیم‌های بهتری بگیریم و از زدن حرفی که بعدا پشیمون بشیم جلوگیری کنه.

شما چه زمانی رو برای سکوت مناسب می‌دونین؟

#رشد_فردی #سکوت #پشیمانی

🔸@techrasafarsi
👍126❤‍🔥1
🔸شما چه عادت‌هایی دارین؟

🔹تا حالا به این فکر کردین که همین عادت‌های کوچیک و روزمره‌تون دارن آینده‌تون رو شکل می‌دن؟ این عادت‌ها قراره شما رو به اون کسی که می‌خواین تبدیل کنن، یا دارن از اون مسیر دورتون می‌کنن؟

🔸دستاوردهای بزرگ فقط از نبوغ یا شانس به‌دست آورده نمی‌شن، بلکه بیشتر از عادت‌هایی که براساس تداوم و تکرار شکل گرفتن به وجود میان. کارهای کوچکی که هر روز انجام می‌دیم در نهایت آینده ما رو می‌سازن. 

🔹برای مثال اگر ما عادت داریم هر روز مطالعه کنیم و چیز جدید یاد بگیرم احتمالاً تبدیل به فرد با دانش و به‌روزی می‌شیم. اگر عادت ورزش داریم، فرد سالمی خواهیم بود. اما اگر عادت داشته باشیم فقط غر بزنیم، احتمالاً در آینده فردی می‌شیم که به‌جز منفی و بدی چیزی نمی‌بینیم.

🔸بنابراین حواسمون باشه که چه عادت‌هایی می‌سازیم و چه عادت‌هایی رو باید کنار بسازیم و این کارهای کوچک رو دست کم نگیریم.

شما چه عادت‌های خوبی دارین؟

#هدف #عادت_ساختن

🔸@techrasafarsi
👍76
🔸 تا حالا احساس کردین که دارین به خودتون آسیب می‌زنین ولی ندونین چجوری و چرا؟

🔹 شاید با شناخت هوش مثبت بتونیم بهتر متوجه علت این موضوع بشیم. هوش مثبت (Positive Intelligence) در واقع میزان زمانیه که ذهن شما به‌جای تخریب، به شما خدمت می‌کنه.

🔸 در مقابل هوش مثبت، یک‌سری صداهای درونی آسیب‌زننده وجود داره که یا شما رو مضطرب می‌کنه یا در ازای اشتباهی که مرتکب شدین شما رو سرزنش می‌کنه.

🔹 توی این پست به ۶ تا از این صداهای درونی پرداختیم و با مثال نحوه عملکردشون رو توضیح دادیم.

شما از کدوم یک از این صداهای درونی آسیب دیدین؟

#صدای_درونی #صدای_منفی

🔸@techrasafarsi
8👍8
2025/07/13 12:56:29
Back to Top
HTML Embed Code: