tgoop.com/alamehasanzade/157
Last Update:
🔴تصریح ملاصدرا به پسندیده بودن همجنس بازی!
◀️آقای حسنزاده آملی میگوید آنچه آخوند ملاصدرا گفته است حق است ولی بهتر بود آشکار نمیگفت!!
خلاصهای از بیان ملاصدرا در موقف هشتم، فصل بیستم (اسفار؛ ج۷، ص۱۷۱):
🔴در بیان عشق به پسر بچههای با نمک و زیبا رو:
بدان که نظرات فلاسفه در اين عشق، و پسنديده و ناپسند بودن آن متفاوت است. آن چه که با نظر دقيق می توان گفت اين است که ◀️چون که اين عشق در وجود بيشتر مّلت ها به نحو طبيعي موجود است پس ناگزير بايد نيکو و پسنديده باشد.
◀️نفوس خشن و دل های همچون سنگ و طبایع تند و درشت -از کردها و عربها و ترکان و زنگیان- را می بینیم که از این عشق خالی اند و بیشترشان دوست داشتن مردان و زنان را بسنده و محدود در ازدواج و نزدیکی کرده اند.
به جان خودم قسم، اين عشق نفس انسان را از درد سرها و سختي ها نجات میدهد و همت انسان را به يک چيز مشغول و معطوف می کند که آن عشق زيبايي انسان است که در آن مظهر خيلي از زيبایي هاي خداوند است. و به همين دليل برخي از مشايخ و بزرگان عرفان پيروان خود را أمر میکردند که اول اين راه بايد عاشق شوند.
زماني نهايت آرزوي عاشق برآورده می شود که به او نزديک شود و با او هم صحبت گردد و با حصول اين مطلب چيز بالاتري را مي خواهد و آن اين است که ◀️آرزو میکند ای کاش با معشوق خلوت کرده و بدون حضور شخص ديگري با او هم صحبت گردد، و باز با برآورده شدن اين حاجت میخواهد که با او هم آغوش گشته و او را بوسه باران کند، تا میرسد به جايي که ◀️آرزو میکند که ای کاش با معشوق در يک لحاف و رختخواب قرار گيرد و تمام اعضای خود را تا جايی که راه دارد به او بچسباند، و با اين حال آن شوق اوليه و سوز و گداز نفس بر جای خود باقی است، بلکه به مرور زمان اضافه نيز میگردد کما اينکه شاعر نيز بر اين مطلب اشاره کرده است:
با او معانقه کردم باز هم نفسم به او مشتاق است و آيا نزدیکتر از معانقه و در آغوش گرفتن چيزی تصور دارد؟! و دهان او را بوسیدم شايد حرارت درونی من از بين برود اما با اين کار فقط هيجان درونيم افزايش يافت. گويا تشنگي من پایان پذير نيست مگر که روح من و معشوقم يکی شود.
عین متن ملاصدرا در اسفار:
https://www.tgoop.com/aghlsetizan/80
🔴ملاهادی سبزواری:
اگر اشکال کنی این عشق کذائی چگونه با شریعت مطهره موافق است و جمع می شود؟ در جواب میگویم شاید مشایخ و بزرگان رخصتی از رمزها و دقایق شریعت برای این کار پیدا کردند.
پاورقی همان فصل؛ ص۱۷۳
عین متن ملاهادی سبزواری:
https://www.tgoop.com/aghlsetizan/84
🔴آقای حسنزاده آملی نیز در ص۶۰۷ کتاب ممدالهمم میگویند آنچه آخوند ملاصدرا گفته است حق است ولی بهتر بود آشکار نمیگفت!!
استاد مرتضی رضوی:
◀️ملاصدرا نمیآيد با صراحت بگويد رفتار قوم لوط صحيح و لازم و ضروري است میگويد بهرهجوئی از پسران زيبا روي لازم و ضروري است چون آنان مظهر «جمال الله» هستند و جالب اين كه از مردمان پيشين بين النهرين و سواحل مديترانه، يعني از همان حوالي بعل پرستان كه خداي شان بعل= آلت نرينگي است و حوالي شهر لوط، مثال مي آورد. و اين خصلت قديم آنان را دليل ظرافت طبع آنان مي داند. در مقابل مردمان عرب و ترك و... را انسان.هاي زمخت غير ظريف معرفي میكند و نکوهش میکند که چرا به همجنسگرائی نمیپردازند.
کابالا و پایان تاریخش، ص۲۵۷
استاد حسن میلانی نیز در کتاب تصوف و عرفان در تشیع، ص۵۵ با اشاره به این فصل از اسفار مینویسد:
◀️نظريات انحرافي جنسي فلسفه يونان، با عنوان "عشق مجازي" به بسياري از مکاتب فلسفي و عرفاني راه يافته است.
@alamehasanzade
BY نقد علامه حسنزاده آملی
Share with your friend now:
tgoop.com/alamehasanzade/157