Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
663 - Telegram Web
Telegram Web
🚨🦠 ششمین کنگره باکتری‌شناسی ایران🦠🚨
                     

انجمن علمی باکتری شناسی پزشکی
با همکاری دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌کند:

🗓 تاریخ برگزاری: ۲۴ لغایت ۲۶ بهمن ماه
مهلت ارسال مقالات: تا ۳۰ دی ماه
🎓 دارای ۱۵ امتیاز بازآموزی ویژه متخصصان،
      گروه های علوم پایه و پزشکان


◀️ شرایط ویژه برای دانشجویان علوم پایه:


۱) ثبت نام و شرکت در کنگره بدون ارسال مقاله با درج کد تخفیف زیر امکان پذیر است(پس از ثبت‌نام با کد تخفیف زیر، اطلاعات خود و تصویر فیش واریزی را به آیدی درج شده ارسال فرمایید) : 
Ismbtbahrshi2403

۲) دانشجویانی که قصد شرکت در این کنگره با مقاله و ارائه دارند و در حال حاضر مقاله‌ای آماده سازی نکردند، در قالب همکاران طرح‌ها در تیم‌های پژوهشی با مشاوره و آموزش تخصصی توسط همکاران اجرایی کمیته تحقیقات دانشگاه شهید بهشتی می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و رزومه خود را تقویت کنند.

✈️ جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه تیم‌سازی مقالات و ... با آیدی زیر در ارتباط باشید:

🔤 @Bioteach_Academy_Admin


📎 وب‌سایت کنگره:
https://www.imbc2025.ir/
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍6👏43🔥3🤩31🤯1🙏1
⚡️ اثرات جهش‌ها در برهم‌کنش پروتئین-پروتئین با هوش مصنوعی

☑️ در انسان، صدها پروتئین در یک شبکه پیچیده به‌نام «اینتراکتوم» با هم تعامل دارند. این فعل و انفعالات زمانی پیچیده‌تر می‌شوند که جهش‌های عامل بیماری، به ژن‌هایی وارد شوند که این پروتئین‌ها را کد می‌کنند.

👩‍💻 به‌تازگی محققان از هوش‌مصنوعی برای توسعه یک ابزار محاسباتی دردسترس عموم استفاده کرده‌اند که پیش‌بینی می‌کند چگونه جهش‌های ژنتیکی بر تعامل پروتئین-پروتئین در سرطان‌ها و سایر بیماری‌های پیچیده تأثیر می‌گذارد.

🔵 این نرم‌افزار و پایگاه داده، به‌نام پیش‌بینی تعامل پروتئین-پروتئین "iNtErface" یا "PIONEER"، با اطلاعات ساختاری، آشفتگی‌های گسترده پروتئوم ناشی از جهش‌های بیماری را نشان می‌دهد. این مدل می‌تواند میزان بقا و پیش‌آگهی‌ها و پاسخ‌های دارویی ضد سرطان را هم پیش‌بینی کند.

💡 اطلاعات بیشتر


✏️ سهیلا سلحشورفرد

#هوش_مصنوعی #بیوانفورماتیک #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍9👏4🤩32💯21🔥1🎄1
⭐️ فرصتی طلایی برای ورود به دنیای بیوانفورماتیک!

😀 ما در دوره مقدماتی بیوانفورماتیک، برای شما که به‌دنبال ارتقاء دانش خود و یادگیری علم روز دنیا هستید، امکان یادگیری جامع‌ترین سرفصل‌های آموزشی را با تدریس بهترین اساتید داخلی و خارجی فراهم کرده‌ایم.

این دوره با هدف ایجاد تحول در علوم زیستی و ارائه مهارت‌های عملی برای تجزیه و تحلیل داده‌های پیچیده زیستی طراحی شده و شما با شرکت در آن، می‌توانید گامی بلند در مسیر حرفه‌ای و علمی خود بردارید.

💡 از ۱ بهمن ماه ۱۴۰۳، به ما بپیوندید و دانش و مهارت‌های خود را ارتقا دهید. فرصت را از دست ندهید و برای ثبت‌نام با تخفیف ویژه اقدام کنید! 😀

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍85🤩211🔥1👏1👌1🏆1🎄1
انقلابی در مدل‌های پایه تک‌سلولی سرطان

🧪 مدل "Cancer Foundation"، یک مدل پایه جدید RNA تک‌سلولی است که به‌طور انحصاری، برای مطالعه روی سلول‌های بدخیم آموزش دیده است. با وجود استفاده تعداد کم‌تری از سلول‌ها در وظایف کلیدی مانند پیش‌بینی پاسخ دارویی، عملکرد بهتری نشان می‌دهد.

🧬 در طول آموزش، این مدل با انتخاب آگاهانه و مطالعه روی سلول‌های بافت‌های کمیاب‌تر، عملکرد بهتری در مطالعه سرطان ارائه می‌دهد. این استراتژی‌ کمک می‌کند قابلیت تعمیم‌پذیری بهتری، در انواع مختلف سرطان و داده‌های متفاوت داشته باشد.

💊 این مدل با عملکردی عالی در پیش‌بینی پاسخ دارویی و ادغام دسته‌ای، ابزار جدیدی برای کشف دارو و درک بهتر فیزیولوژی سرطان فراهم می‌کند. همچنین پیش‌بینی بقا به‌عنوان یک وظیفه جدید، می‌تواند کاربرد این مدل را در طبقه‌بندی بیماران و تحلیل داده‌های RNA توده‌ای تقویت کند.

⬅️ اطلاعات بیشتر


✏️ روژینا احسانی
🔍 سهیلاسلحشورفرد

#بیوانفورماتیک #سرطان_بدخیم #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7🔥5👌4💯2🍓21❤‍🔥1🤝1🎄1🆒1
⭕️ در این پست، کلیه فرصت‌های شغلی که زیست‌شناسان می‌توانند داشته باشند را بررسی کردیم.

اگر دغدغه انتخاب مسیر شغلیت رو داری
اول این پست رو با دقت بخون و بعد از لینک داخل بیو پیج اینستاگراممون، نقشه راه رو دنبال کن تا جایگاه شغلیت رو پیدا کنی.

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
👍71🤩1🎄1
💻 آیا آماده‌اید که مرزهای علوم زیست‌شناسی و کامپیوتر را جابه‌جا کنید؟

👍 محاسبات کوانتومی، به‌عنوان یکی از فناوری‌های نوین، می‌تواند انقلابی در زیست‌شناسی محاسباتی به‌وجود آورد، به‌ویژه در زمینه‌هایی چون تاشو پروتئین و دینامیک مولکولی. درحال حاضر، شبیه‌سازی و مدل‌سازی فرآیندهای پیچیده بیولوژیکی، با استفاده از کامپیوترهای کلاسیک با محدودیت‌هایی روبه‌رو است.

🧬 با استفاده از محاسبات کوانتومی، می‌توان تعاملات مولکولی را با دقت بالاتری شبیه‌سازی کرد و فرآیندهای پیچیده‌تر مانند تاشو پروتئین‌ها را که نقش کلیدی در بسیاری از بیماری‌ها دارند، بهتر درک کرد.

⬆️این رویکرد قادر است زمان و منابع محاسباتی را به‌طور چشم‌گیری، کاهش دهد و دقت پیش‌بینی‌ها را افزایش دهد که به تسریع در کشف داروها و درمان‌های جدید کمک خواهد‌ کرد. در نتیجه، محاسبات کوانتومی می‌تواند به ابزاری اساسی در تحقیق و توسعه زیست‌شناسی محاسباتی نسل بعدی تبدیل شود.

🖥 در دوره جامع بیوانفورماتیک، فرصتی برای شما فراهم شده‌است تا از نزدیک با چالش‌های پیچیده‌ای همچون تاشو پروتئین و دینامیک مولکولی در دنیای کوانتومی روبه‌رو شوید. به‌ جمع ما بپیوندید و مرزهای جدیدی در کشف و تحلیل‌های بیولوژیکی را تجربه کنید!

✏️ فاطمه داورزنی

#بیوانفورماتیک #دوره #زیست‌شناسی_محاسباتی

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍1032🔥2🤩2💯2🍓2🎄2
🫲 ویلو کامپیوتری قدرتمند، به کوچکی کف دست

🔍 تیم گوگل، یک تراشه‌ی کوانتومی را توسعه داده‌است که توانسته چالش‌های اصلی در محاسبات کوانتومی را حل کند. خطاها یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، در محاسبات کوانتومی هستند، زیرا کیوبیت‌ها، واحدهای محاسباتی در رایانه‌های کوانتومی، با محیط خود به‌سرعت در تبادل اطلاعات‌اند و این عمل دقت در محاسبات را پایین می‌آورد؛ در نتیجه تعداد کیوبیت‌ها رابطه‌ی مستقیمی با تعداد خطا دارد.

🟥 ویلو (Willow)، یک روش تصحیح خطای کوانتومی مقیاس‌پذیر را نشان می‌دهد که با افزایش تعداد کیوبیت‌ها، به کاهش تصاعدی در نرخ خطا دست یافته‌ است. همچنین این تراشه توانسته است محاسبات را در کمتر از ۵ دقیقه انجام دهد؛ در حالی که انجام همین محاسبات توسط بزرگ‌ترین ابررایانه کلاسیک کنونی بیش از چند هزار میلیارد سال زمان می‌برد.

🚘 این چیپ فوق‌العاده در آینده می‌تواند به کشف داروهای جدید، طراحی باتری‌های کارآمدتر برای خودروهای الکتریکی و تسریع پیشرفت و استفاده از انرژی‌های نو و ترکیبی کمک کند که در بسیاری از آن‌ها با استفاده رایانه‌های کلاسیک قابل اجرا نبوده است.

🔗 اطلاعات بیشتر


•ترنم نظیری
•محمدرضا هوشمند

#بیوانفورماتیک #خبر #Willow #تراشه

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8👏5🎄421🔥1🤯1
🧬هشتمین سمپوزیوم ژن‌درمانی

🤩 با حضور برجسته‌ترین اساتید داخل و خارج از کشور در این حوزه

پس از استقبال بی‌نظیر شما و اتمام ظرفیت حضوری و درخواست مکرر شما با رایزنی‌های صورت‌گرفته و فراهم‌کردن زیرساخت‌های برگزاری آنلاین، امکان ثبت‌نام و حضور به‌صورت آنلاین نیر فراهم شد.

🔹ریاست سمپوزیوم: جناب پروفسور امیرعلی حمیدیه

🔹زمان: ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳

🔹دارای گواهی معتبر

✍🏻برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام کلمه‌ی «سمپوزیوم» را کامنت کنید.

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🔥7👍64
🦾 سنگ بنای هوش مصنوعی مدرن

آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید که چگونه کامپیوترها، می‌توانند بدون این‌که به آن‌ها بگوییم چه کاری انجام دهند، یاد بگیرند و تصمیم بگیرند؟ این همان جادویی است که یادگیری ماشین کلاسیک به ارمغان می‌آورد!

📱 یادگیری ماشین کلاسیک، ریشه‌های هوش مصنوعی مدرن را تشکیل می‌دهد و به ماشین‌ها این توانایی را می‌دهد که از داده‌ها، الگو بگیرند و بر‌اساس آن پیش‌بینی کنند. این حوزه از هوش مصنوعی، از دهه ۱۹۵۰ میلادی با الگوریتم‌های ساده‌ای مانند «پرسپترون» آغاز به‌کار کرد.

😄 با ظهور داده‌های بزرگ و مسائل پیچیده‌تر، حوزه‌های جدیدتری مانند یادگیری عمیق (Deep Learning)، یادگیری تقویتی (Reinforcement Learning) و ماشین لرنینگ خودکار (AutoML) نیز به‌طور گسترده، مورد توجه قرار گرفته‌اند. این حوزه‌ها با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی پیچیده‌تر، به حل مسائل سخت‌تر می‌پردازند.

بااین‌حال، یادگیری ماشین کلاسیک همچنان به‌عنوان بنیانی مستحکم برای توسعه هوش مصنوعی مورد توجه است و با وجود تعداد زیادی رقیب نوپا، در بسیاری از کاربردهای روزمره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

📌 در دوره جامع بیوانفورماتیک با همکاری اتحاد زیست‌شناسان ایران، اصول یادگیری ماشین را از پایه بیاموزید و مهارت‌هایی کسب کنید که شما را برای تحلیل داده‌های زیستی و هوش مصنوعی آماده می‌کند!

📝 محمد قلیزاده

#بیوانفورماتیک #هوش_مصنوعی #یادگیری_ماشین_کلاسیک

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👌8👍4👏4🔥2🤩211👨‍💻1🎄1
🧬هشتمین سمپوزیوم ژن‌درمانی

🌐 ویژه‌ حضور آنلاین در سمپوزیوم

🎖 با حضور برجسته‌ترین اساتید داخل و خارج از کشور در این حوزه

🔹ریاست سمپوزیوم: جناب پروفسور امیرعلی حمیدیه

🔹زمان: ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳

🔹دارای گواهی‌نامه معتبر


✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍173🔥2👌1
هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی-جدید.pdf
241.4 KB
📌«عناوین برنامه‌ها، سخنران‌ها و برنامه‌ی زمانی هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی»

🌐 برای ثبت‌نام آنلاین از این لینک اقدام کنید.


✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍13🔥3👌31
‼️ درمان سرطان: امید واهی یا واقعی؟
پارت ۱

🟡امروزه، سرطان به‌عنوان یکی از چالش‌های بزرگ پزشکی شناخته می‌شود. این بیماری ناشی از جهش‌های ژنتیکی در سلول‌های بدن بوده و به‌شکل پیچیده‌ای، گسترش یافته است. این موضوع، درمان آن را دشوار می‌کند.

🗝 در میان انبوهی از جهش‌های ژنتیکی موجود در سلول‌های سرطانی، برخی از این جهش‌ها که به‌ جهش‌های پیش‌برنده "Driver Mutations" شناخته می‌شوند، نقش کلیدی در شروع و پیشرفت سرطان دارند. اما این کار به‌دلیل حجم بالای داده‌های ژنتیکی و پیچیدگی‌های آن‌ها، بسیار دشوار است.

😄 در این راستا، هوش مصنوعی و به‌ویژه الگوریتم‌های ماشین لرنینگ، به‌عنوان ابزاری کارآمد برای شناسایی و تحلیل جهش‌های پیش‌برنده در سرطان، به‌کار گرفته می‌شوند. با شناسایی این جهش‌های کلیدی، پزشکان قادر خواهند بود درمان‌های هدفمند و اختصاصی‌تری برای بیماران ارائه دهند.

به‌عنوان مثال: داروهایی که مستقيماً پروتئین‌های ناشی از این جهش‌ها را هدف قرار می‌دهند، می‌توانند روند پیشرفت بیماری را نگه دارند و عوارض جانبی درمان را کم کنند.


💬 هوش مصنوعی با روش‌های مختلفی مانند "Supervised Learning"، به شناسایی جهش‌های سرطان کمک می‌کند. این روش‌ها از شبکه‌های عصبی عمیق برای تحلیل الگوهای پیچیده استفاده می‌کنند و می‌توانند انواع مختلف جهش‌ها و تأثیرات آن‌ها، بر رفتار سلول‌های سرطانی را شناسایی کنند.

👤 اَوین آسایش فرد

#بیوانفورماتیک #Machine_learning #هوش_مصنوعی #درمان_سرطان

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍18👏542🤩21🙏1👌1🎄1👾1
Python یا R!?
آکادمی بیوانفورماتیک ایران
🙂 در دنیای زیست‌شناسی، آنالیز داده‌ها کلید فهم عمیق‌تر نتایج علمی است. هر دو زبان برنامه‌نویسی R و Python، ویژگی‌های خاص خود را دارند و انتخاب بین آن‌ها بستگی به هدف شما دارد.

🌱 تهیه‌شده توسط کارگروه تولید محتوا آکادمی بیوانفورماتیک ایران 🌱

🎙 سودا یکتایی

روابط عمومی آکادمی بیوانفورماتیک ایران
@ir_bioinf_academy_admin


#بیوانفورماتیک #R #دوره #Python

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
9👌6👍4🎄42👏2👾2🔥1🍓1😎1
🦴 شناسایی دو ژن کلیدی، در ارتباط بین آرتریت روماتوئید و پوکی استخوان

🩻 در آرتریت روماتوئید سلول‌های ایمنی، به مفاصل حمله می‌کنند و این منجر به درد، تورم و آسیب به غضروف و استخوان می‌شود. با پیشرفت آن، گاهاً پوکی استخوان به‌عنوان یک عارضه جانبی درمان می‌تواند رخ دهد.

🤖 محققان ابزار‌های تجزیه و تحلیل و الگوریتم‌های ماشین لرنینگ، برای تشخیص دو ژن مرتبط با آرتریت روماتوئید و پوکی استخوان را به‌کار برده‌اند. با استفاده از دیتابیس‌های حاوی اطلاعات ژنتیکی، آن‌ها تعداد زیادی توالی‌های ژنومی از افراد مبتلا به این دو بیماری را به‌دست آوردند.

🧬 آن‌ها دو ژن کلیدی "ATXN2L" و "MMP14" را که مرتبط با پیشروی آرتریت روماتوئید و پوکی استخوان است و در تنظیم ایمنی و متابولیسم استخوان نقش دارند، شناسایی کردند که برای تشخیص و درمان این بیماری‌ها می‌توانند هدف قرارگیرند.

◀️ اطلاعات بیشتر


✏️ ماهک مجد فریدی
🔗 فاطمه براری

#بیوانفورماتیک #Machine_learning #دیتابیس #ژن #خبر

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👏9👍4🔥322🤩2👌2👨‍💻21
📄 مدل‌های انتشار در بیوانفورماتیک و زیست شناسی محاسباتی

📕 ژورنال: Nature Reviews Bioengineering

🗓 سال انتشار: ۲۰۲۳

#بیوانفورماتیک #زیست‌شناسی #معرفی_مقاله

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍854👏41🔥1🤩1🏆1👨‍💻1😎1
۴ روز مانده تا ...
هشتمین سمپوزیوم ژن‌درمانی

محورهای سخنرانی:

🔹کلیات ژن‌درمانی و فناوری‌های ویرایش ژنوم
🔹ژن‌درمانی بیماری‌های صعب‌العلاج خونی
🔹ژن‌درمانی در بیماری‌های بدخیم
🔹ژن‌درمانی در بیماری‌های نادر
🔹آشنایی با اصول مطالعات بالینی و پیش‌بالینی با رویکرد ژن‌درمانی
🔹ملاحظات اخلاقی پیرامون ژن‌درمانی

🔸زمان برگزاری: ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳
👍18🤩21🔥1
🔵 آینده واکسیناسیون

💉 واکسن‌های مدرن، فراتر از محصولات کلاسیک و نمادی از تحول علم در خدمت سلامت بشر هستند؛ آن‌ها با تکیه بر فناوری‌های پیشرفته همچون واکسن‌های مبتنی بر mRNA و وکتور ویروسی، برخلاف واکسن‌های سنتی، براساس کدهای ژنتیکی طراحی شده‌اند.

بیوانفورماتیک، با تحلیل داده‌های ژنومی، شناسایی اپی‌توپ‌های ایمنی‌زا و مدل‌سازی ساختار پروتئین‌ها، فرآیند طراحی واکسن را به یک مسیر دقیق، سریع و مبتنی بر داده تبدیل کرده‌ است.

💻 نقش بیوانفورماتیک، از شناسایی اهداف مناسب برای واکسن‌سازی گرفته تا پیش‌بینی اثربخشی واکسن پیش از آزمایش‌های بالینی، انکارناپذیر است. این دانش، فرآیند پیچیده توسعه واکسن را به مسیری شفاف و قابل‌درک تبدیل می‌کند که در دوره بیوانفورماتیک، گام‌به‌گام خواهید آموخت.

🧑‍💻 در این دوره، نه تنها با ابزارها و الگوریتم‌های به‌روز آشنا می‌شوید، بلکه، به‌صورت عملی کاربرد آن‌ها در مسیر طراحی واکسن را خواهید آموخت. بنابراین بیوانفورماتیک را می‌توان آینده طراحی واکسن‌ها دانست. اگر می‌خواهید بخشی از این آینده باشید، این فرصت را از دست ندهید!

✏️ نگین رحیمی

#بیوانفورماتیک #واکسیناسیون #طراحی #دوره_مقدماتی

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👌9👍4🔥43🏆1🍓1👨‍💻1🤝1🎄1💊1👾1
#معرفی_اساتید_دوره_مقدماتی

❤️ کلید درک حیات و داده‌های زیستی

🧬 زیست مولکولی، شاخه‌ای از زیست‌شناسی است که به مطالعه مولکول‌های زیستی مانند DNA ،RNA، پروتئین‌ها و نقش آن‌ها در فرآیندهای زیستی می‌پردازد. این علم به بررسی مکانیسم‌های مولکولی که در پشت ژنتیک، بیان ژن و تکثیر سلولی قرار دارند، کمک می‌کند.

زیست مولکولی پایه‌ای برای فهم بیماری‌ها و توسعه درمان‌های نوین، مانند ژن‌درمانی و داروسازی مولکولی، فراهم می‌کند. دکتر کسری اصفهانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری و عضو هیئت مدیره انجمن بیوتکنولوژی ایران است.

🌠 دکتر اصفهانی در دوره جامع بیوانفورماتیک مبحث زیست مولکولی را تدریس می‌کند؛ که پایه‌ای مهم برای تحلیل داده‌های زیستی محسوب می‌شود. حضور ایشان فرصت ارزشمندی برای یادگیری عمیق این حوزه است.

🖥 دوره جامع بیوانفورماتیک فرصتی ارزشمند برای یادگیری اصول زیست مولکولی و تحلیل داده‌های زیستی است. با شرکت در این دوره، دانش خود را در یکی از مهم‌ترین حوزه‌های علم زیستی به‌روز کنید.

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍8🤩5👏42🎄2😎211💯1🏆1🆒1
‼️ درمان سرطان: امید واهی یا واقعی؟
پارت ۲

🗂 الگو‌ها از طریق دیتا‌های داده‌ شده، می‌توانند تفاوت‌های ژنتیکی خاص را تحلیل کرده و به‌عنوان نشانه‌ای از جهش‌های پیش‌برنده، به‌خوبی نشان دهند. سپس می‌توانند در پایگاه‌های داده‌ ژنومی بیماران، جهش‌های پیش‌برنده را به سرعت شناسایی کرده و اطلاعات را در اختیار پژوهشگران و پزشکان قرار دهند.

🧬 یکی دیگر از روش‌های پرکاربرد، تحلیل ژنومی چندبعدی است که شامل بررسی تعاملات بین ژن‌ها و تأثیرات محیطی بر رفتار سلول‌های سرطانی است. این روش‌ها با کمک هوش مصنوعی امکان تحلیل رفتارهای پیچیده، سلول‌های سرطانی را فراهم کرده و به شخصی‌سازی درمان‌ها کمک می‌کنند.

💊 با بهره‌گیری از AI، شناسایی دقیق جهش‌های پیش‌برنده می‌تواند به پیش‌بینی بهتری از واکنش بیماران به درمان‌های مختلف را فراهم آورد. این امر به پزشکان این امکان را می‌دهد که برنامه‌های درمانی را با دقت بیش‌تر و براساس ویژگی‌های فردی "Personalized Medicine" بیماران، طراحی کنند.

در آینده، با پیشرفت‌ بیش‌تر در فناوری هوش مصنوعی و افزایش دقت داده‌های ژنتیکی، انتظار می‌رود که شناسایی جهش‌های پیش برنده با دقت و سرعت بالاتری، انجام شود و درمان‌های هدفمند و شخصی‌سازی‌ شده‌ای برای سرطان به‌کار گرفته شود.

🔍AI in Cancer Research Source

پارت۱

✏️ اَوین آسایش فرد

#بیوانفورماتیک #هوش_مصنوعی #پزشکی_فرد‌محور #درمان_سرطان

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
6🔥5🎄4👏3👍2🙏2👌21🤯1🏆1🍓1
📃 مروری جامع بر رویکردهای مبتنی بر شبکه عصبی‌ گرافی برای خوشه‌بندی ترنسکریپتومیکس فضایی

📔 ژورنال‌: Computational and Structural Biotechnology Journal
(ضریب تاثیر: ۴/۴)

🗓سال انتشار: ۲۰۲۴

#بیوانفورماتیک #ترانسکریپتوم #معرفی_مقاله #new

╠ Σ آکادمی بیوانفورماتیک ایران
╠ Σ @ir_bioinf_group
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7🏆43🔥3👏2🤩2🙏1🍓1🆒1
2025/07/12 19:04:38
Back to Top
HTML Embed Code: