Telegram Web
☄️ ۱۳ نشانه‌ی هدر رفتن زندگی‌تان که از آن بی‌خبرید!

💎 اگر زندگی امروزتان آن چیزی نیست که به دنبالش بودید، به این خاطر است که تمام عمر مشغول کارهای بیهوده بوده‌اید که هیچ فایده‌ای برایتان نداشته است. در ادامه، ۱۳ نشانه را به شما معرفی می‌کنیم که نشان می‌دهد در حال هدر دادن زندگی‌تان هستید اما خودتان خبر ندارید.

🔺زمان زیادی را صرف انجام کارهای بی‌ارزش می‌کنید
کارهای زیادی است که وقتی بی‌اندازه آن را انجام دهید، یعنی در حال هدر دادن زندگی‌تان هستید، مانند اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای، خوابیدن و خوردن افراطی یا تماشای برنامه‌های تلویزیونی بی‌فایده.
بیشتر وقت روزانه‌تان را مشغول انجام چه کاری هستید؟ آیا کاری که ساعت زیادی برایش صرف می‌کنید برایتان مفید است؟ اگر پاسخ‌تان منفی است، پس امور روزمره‌تان را مجددا ارزیابی کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید.

🔺از همه چیز و همه کس گله‌مندید
آیا همیشه از شغل، مدیر، درآمد، خانواده و همکاران‌تان گله می‌کنید؟ باید بدانید منفی بافی هیچ تغییری در زندگی‌تان ایجاد نمی‌کند، تنها باعث می‌شود در همان جایگاهی که هستید بمانید و در جا بزنید.

🔺به دنبال پرورش ذهن‌تان نیستید
افرادی که برای پرورش ذهن‌شان هیچ کاری نمی‌کنند و مهارت جدیدی یاد نمی‌گیرند، انسان‌های راکدی‌اند که به مسیری بی‌تلاطم، همانند برکه‌ای بی‌حرکت، بسنده می‌کنند. افرادی که نتوانند ذهن‌شان را پرورش دهند و آن را فعال نگه دارند و چیزهای جدید یاد بگیرند دقیقا چنین وضعیتی را دارند.

🔺در مورد خودتان منفی‌بافی می‌کنید
اگر به خودتان بقبولانید برای ترفیع درجه در شغل‌تان به اندازه کافی باهوش نیستید یا این توانایی در شما وجود ندارد که کسب و کار مستقلی راه‌اندازی کنید، مطمئن باشید آینده‌تان همان چیزی خواهد شد که با خود فکر می‌کنید.

🔺هیچ انگیزه‌ای ندارید
شاید شما هم افراد زیادی را سراغ داشته باشید که فکر می‌کنند برای انجام هیچ کاری رغبت ندارند. اما اصلا چنین چیزی ممکن نیست. حتما کاری خواهد بود که از انجام دادنش لذت ببرید. این افراد باید کاری که بیش از هر فعالیتی باعث هیجان و رغبت‌شان می‌شود را پیدا کرده و برای انجام دادنش وقت بگذارند.

🔺هیچ برنامه‌ای برای آینده ندارید
خیلی خوب است در زمان حال زندگی کنید، اما گاهی لازم است برای آینده برنامه‌ریزی کنید و بدانید قرار است به کجا برسید. برای رسیدن به هدف دلخواهتان باید قدم به قدم جلو بروید.

🔺با افرادی در ارتباطید که هیچ کمکی به رشد فردی‌تان نمی‌کنند
معاشرت با برخی افراد باعث می‌شود از رشد فردی باز بمانید و نتوانید شخصیت‌تان را رشد دهید. بهتر است با افراد «رشدگرا» معاشرت کنید، همان افرادی که ارتباط با آن‌ها باعث پیشرفت‌تان خواهد شد.

🔺مدام سرتان در گوشی است
هرچند تلفن همراه وسیله سرگرم‌کننده‌ای است، اما به این فکر کنید چقدر از وقت‌تان به خاطر مشغول شدن به این وسیله فریبنده، تلف می‌شود.
اگر دچار اعتیاد به تلفن همراه هستید، باید بدانید وقت ارزشمندی که می‌توانید برای زندگی‌تان برنامه‌ریزی کنید را دارید از دست می‌دهید.

🔺برای چیزهای بی‌ارزش پول خرج می‌کنید
در اطراف ما کسانی هستند که قرض‌های زیادی دارند، اما بازهم از خرید وسایل گران‌قیمت دست نمی‌کشند. اگر تمایل خود را به خرید وسایل غیرضروری از دست بدهید، می‌بینید چیزهای بسیار کمی وجود دارد که واقعا به آن‌ها نیاز دارید. پس در دخل و خرج‌تان تجدیدنظر کنید تا در آینده بتوانید از پس‌اندازتان استفاده کنید و سرمایه گذاری‌‌های خوبی داشته باشید.

🔺خواب کافی ندارید
باید بدانید خواب کافی نقش موثری در بهبود سلامت افراد دارد. اگر از جمله افرادی هستید که به خاطر مشغله‌ی زیاد نمی‌توانید به اندازه‌ی کافی بخوابید یا عادت دارید تا سحر بیدار بمانید، به شما توصیه می‌کنیم از عادت مخرب کم‌خوابی پرهیز کنید.

🔺به سلامتی‌تان توجهی ندارید
ورزش و تغذیه مناسب روی نگرش ذهنی افراد و سلامت عمومی بدن تاثیر می‌گذارد. پس به رژیم غذایی و میزان تحرک‌تان توجه کنید، بدین ترتیب می‌بینید همین تغییرات کوچک چطور می‌توانند کیفیت زندگی‌تان را بهبود دهند.

🔺از منطقه‌ی آسایش‌تان بیرون بیایید
برای این منظور باید در جهت بهبود زندگی‌تان ریسک کنید. قطعا باید ریسک حساب‌شده‌ای داشته باشید. هر ریسکی ممکن است به شکست برسد، اما وقتی حساب‌شده ریسک کنید، تمام جوانب را در نظر گرفته‌اید و برای موفقیت در مسیرتان به یک نقشه‌ی هدفمند رسیده‌اید.

🔺به گونه‌ای زندگی می‌کنید که مورد پسندتان نیست
ارزیابی میزان خوشحالی و رضایت افراد، یکی از راه‌های اندازه‌گیری موفقیت است. اگر در زندگی خوشحال نیستید، پس باید تغییراتی ایجاد کنید. حتی افرادی که احساس رضایت می‌کنند، باز هم بدین معنا نیست که نهایت لذت را از زندگی‌شان می‌برند.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💎 در دنیای واقعی، اگر یک مشتری را ناراحت کنید، به شش دوست خود خواهد گفت؛ اما اگر شما یک مشتری را در فضای مجازی ناراحت کنید، به شش هزار نفر خواهد گفت!

👤 جف بزوس

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ خلاصه و نکات مهم کتاب خودمدیریتی اثر پیتر دراکر

💎کتاب Managing Oneself اثری کوتاه اما تأثیرگذار در زمینه خودمدیریتی و توسعه حرفه‌ای است. پیتر دراکر در این کتاب توصیه‌هایی کاربردی درباره بهبود فردی، مدیریت روابط و برنامه‌ریزی برای نیمه دوم زندگی حرفه‌ای ارائه می‌دهد. اگرچه برخی آن را ساده می‌دانند، اما بسیاری خِردِ فارغ از زمانی آنرا ستایش کرده و کتابی بینظیر برای رشد شغلی قلمداد می‌کنند. اختصار و رویکرد مستقیم این کتاب، آن را تبدیل به مرجعی ساده و شایسته مطالعه‌های مکرر کرده است.

📜 خلاصه کتاب به زبان فارسی را می‌توانید «اینجا» مطالعه نمایید؛ مدت زمان تقریبی مطالعه ۷ تا ۱۰ دقیقه.

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ چگونه از کارمندان مشاوره بگیریم؟

💎 برای گرفتن مشاوره مؤثر از کارمندان، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

🔹ایجاد فضای باز و صمیمی
ابتدا فضایی ایجاد کنید که در آن کارمندان احساس راحتی کنند و بتوانند نظرات خود را بدون ترس از قضاوت یا انتقاد بیان کنند. نشان دهید که به نظرات آن‌ها اهمیت می‌دهید و آن‌ها در تصمیم‌گیری‌ها تأثیرگذار هستند.

🔹سوالات مشخص و شفاف بپرسید
سوالات هدفمند و مشخص بپرسید تا کارمندان بتوانند روی موضوعات خاصی تمرکز کنند. به‌جای سوالات کلی، سوالاتی را مطرح کنید که به شما کمک کند راهکارها و ایده‌های دقیق‌تری دریافت کنید.

🔹گوش دادن فعال
به حرف‌های کارمندان با دقت گوش دهید و توجه کنید. تماس چشمی برقرار کنید و با سر تأیید کنید تا نشان دهید که شنونده خوبی هستید. این کار باعث می‌شود کارمندان احساس کنند که واقعاً به نظرشان اهمیت داده می‌شود.

🔹استفاده از جلسات گروهی و طوفان فکری
جلسات گروهی یا جلسات طوفان فکری برگزار کنید تا کارمندان بتوانند به‌طور دسته‌جمعی ایده‌پردازی کنند. این جلسات کمک می‌کند تا نظرات متنوع‌تری به دست آورید و مشارکت بیشتری ایجاد شود.

🔹استفاده از نظرسنجی‌ها و فرم‌های بازخورد
برای جمع‌آوری نظرات کارمندان می‌توانید از نظرسنجی‌ها و فرم‌های بازخورد استفاده کنید. این روش به‌ویژه برای کارمندانی که در بیان حضوری نظرات خود خجالتی هستند، مفید است.

🔹تشویق و قدردانی از ایده‌ها
بعد از دریافت نظرات و مشاوره‌ها، از کارمندان به خاطر ایده‌ها و کمک‌هایشان تشکر کنید. اگر ایده‌ای از سوی آن‌ها عملی شد، نتیجه را به اطلاعشان برسانید. این کار انگیزه آن‌ها را برای مشارکت‌های آینده افزایش می‌دهد.

🔹اجرای ایده‌ها و ارائه بازخورد
سعی کنید نظرات و پیشنهادات کارمندان را، در صورت امکان، به اجرا بگذارید. همچنین، به آن‌ها بازخورد بدهید که چگونه ایده‌هایشان در تصمیم‌گیری‌ها تأثیر گذاشته است.

این روش‌ها به شما کمک می‌کنند تا از کارمندان خود به‌طور مؤثر مشاوره بگیرید و فضایی برای مشارکت فعال و سازنده ایجاد کنید.

[اکادمی مدیریت]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ۴ عامل اصلی برتری یک شرکت

💎 مایکل لِوی در آخرین ویرایش کتاب «اصول بازاریابی» می‌نویسد: هر شرکتی به دنبال موفقیت در بازار است، اما بسیاری از مدیران ارشد و حتی مدیران بازاریابی، نمی‌دانند که چه عواملی باعث موفقیت‌شان در بازار می‌شود؟ برای همین، ما در تحقیق‌مان متوجه شدیم که چهار عامل زیر، عوامل اصلی موفقیت هر شرکتی در بازار هستند:

◽️۱. مشتری‌مداری عالی
شرکت‌های موفق، خدماتی عالی به مشتریان‌شان ارایه می‌کنند تا بتوانند وفاداری آنها را افزایش بدهند.

◽️۲. عملیات عالی
شرکت‌های موفق، عملیات‌های داخلی‌شان مثل تامین مواد اولیه، تولید، کنترل کیفیت، سفارش‌گیری، تحویل، خدمات پس از فروش و غیره را به صورت بسیار دقیق و عالی انجام می‌دهند، به گونه‌ای که بیش از ۹۵ درصد مشتریان از فرایندها و عملیات‌های کاری شرکت راضی‌اند.

◽️۳. محصول عالی
شرکت‌های موفق، محصولات موفق، عالی و متمایز دارند و محصولات‌شان را به صورت مستمر به‌روزرسانی می‌کنند. ضمن آن که شرکت‌های موفق، به برندسازی و جایگاه‌یابی درست محصول‌شان هم اهمیت می‌دهند‌.

◽️۴. مکان عالی
شرکت‌های موفق، مکان فیزیکی بسیار عالی و متمایزی برای ارایه خدمات به مشتریان‌شان دارند؛ وب‌سایت، اپلیکیشن و شبکه‌های اجتماعی خوب و فعالی دارند؛ و از بازاریابی داخل فروشگاهی، یعنی متمایز جلوه دادن محصولات‌شان در داخل فروشگاه‌ها، غافل نمی‌شوند.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ خلاصه و نکات مهم کتاب راه تویوتا؛ اصول مدیریتی از برترین صنعت‌گر جهان

💎 گری کانویس، مدیر اجرایی تویوتا درباره این کتاب می‌گوید: «این کتاب به شما درک روشنی از عواملی که تویوتا را موفق ساخته است ارائه می‌دهد و ایده‌های عملی را در اختیارتان قرار می‌دهد که می‌توانید برای توسعه رویکرد خود در کسب‌وکار از آن‌ها استفاده کنید.»

📜 خلاصه کتاب به زبان فارسی را می‌توانید «اینجا» مطالعه نمایید؛ مدت زمان تقریبی مطالعه ۱۳ دقیقه.

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ۱۴ رفتار کارفرما که باعث نارضایتی کارمندان می‌شود

#Entrepreneur

💎 یک رهبر موفق باید نیازها و خواسته‌های کارمندان خود را بشناسد. هم‌چنین، توجه به کارکنان یک کسب و کار و ایجاد ارتباط موثر با آن‌ها اهمیت زیادی دارد. در ادامه به تعدادی از دلخوری‌هایی که کارمندان در محل کار با آن‌ مواجهند می‌پردازیم.

🔺به مشکلات و اختلافات آن‌ها توجهی نمی‌شود
تحقیقی که در این زمینه انجام شد نشان داد، تقریبا یک‌چهارم کارمندان اعلام کردند عملکرد بخش منابع انسانی محل کارشان در حل مشکلات و اختلافات رضایت‌بخش نیست.

🔺کارمند سخت کار می‌کند، مدیر به اعتبار و سرمایه می‌رسد
در یک نظرسنجی ۱۷ درصد کارمندان گفتند کارفرمایشان با ایده‌های آن‌ها اعتبار زیادی پیدا می‌کند اما آن‌ها هیچ بهره‌ای از ایده‌ی خودشان نمی‌برند.

🔺امکان پیشرفت در کار وجود ندارد
بنابر یک نظرسنجی، تنها ۴۱ درصد کارمندان با قطعیت اعلام کردند کارفرمایشان به آن‌ها کمک می‌کند در شغل‌شان پیشرفت کنند.

🔺کارفرما اشتیاق و انگیزه‌ای در آن‌ها ایجاد نمی‌کند
در یک پژوهش، تنها ۳۵ درصد کارمندان اعلام کردند کارفرمایشان برای آن‌ها الهام‌بخش است و کمک می‌کند با اشتیاق زیاد به کارشان بپردازند.

🔺از کارمندان به اندازه کافی قدردانی نمی‌شود
نتایج یک نظرسنجی نشان داد ۶۳ درصد کارمندان احساس می‌کردند به قدر کافی به خاطر دست‌آوردهایشان از آن‌ها قدردانی نمی‌شود.

🔺توجهی به استراحت کارمندان نمی‌شود
نظرسنجی جدیدی نشان داد ۸۰ درصد مدیران ادعا می‌کنند به استراحت کارمندان اهمیت زیادی می‌دهند و به اندازه‌ی کافی به آن‌ها مرخصی می‌دهند. ۶۷ درصد کارمندان گفتند هرگز چنین حرفی از کارفرمایشان نشنیده‌اند یا در زمان درخواست مرخصی، با مخالفت آن‌ها مواجه شده‌اند.

🔺کارمندان وظایف مشخصی ندارند
وقتی کارمندان ندانند دقیقا چه کاری باید انجام دهند، چطور می‌توانند عملکرد خوبی از خود نشان دهند؟ بنا بر یک نظرسنجی، ۵۷ درصد کارمندان از این‌که کارفرمایشان دستورات مشخصی به آن‌ها نمی‌دهد گله داشتند.

🔺خیلی از مدیران برای کارمندان وقت نمی‌گذارند
در تحقیقی، نیمی از کارمندان گفتند در اغلب مواقع مدیران برای دیدارهای دسته جمعی با کارمندان وقت دارند، اما برای هر یک از آن‌ها به طور جداگانه وقت نمی‌گذارند.

🔺مدیران توجه کافی به کارمندان ندارند
براساس تحقیقی، ۳۶ درصد از کارمندان گله داشتند که مدیران هیچ اهمیتی نمی‌دهند که نام آن‌ها را بدانند.

🔺میزان حقوق دریافتی عادلانه نیست
نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۷ میلادی نشان می‌دهد تنها ۲۰ درصد کارمندان ادعا می‌کنند حقوق‌شان عادلانه است.

🔺هیچ شفافیتی در شرکت وجود ندارد
شفافیت در کار، از جمله عواملی است که باعث می‌شود کارمندان یک شرکت خوشحال و راضی باشند. خیلی از شرکت‌ها خصوصا درباره پرداختی‌ها این شفافیت را به وجود نمی‌آورند.

🔺هیچ بازخوردی از مدیر نمی‌گیرند
مدیران اندکی به کارمندان‌شان بازخورد لازم را می‌دهند، هر چند این کار واقعا نیاز است. زیرا هم به کارفرما و هم به کارمند در راستای پیشرفت سازمان کمک می‌کند.

🔺زیرنظرگرفتنِ دقیق مدیران باعث تضعیف روحیه کارمندان می‌شود
خیلی از کارمندان می‌گویند کارفرمای آن‌ها تمام حرکات‌شان را زیر نظر دارند و فرصت درست کار کردن را از آن‌ها می‌گیرند. طبق نتایج یک مطالعه، ۶۸ درصد کارمندان می‌گویند مدیریت ذره‌بینی باعث شده روحیه‌شان در کار تضعیف شود.

🔺تبعیض در محل کار باعث کاهش بهره‌روی کارمندان می‌شود
مطالعه دیگری نشان می‌دهد ۵۶ درصد کارفرمایان حتی قبل از این‌که عملکرد کارمندان ارزیابی شود یکی از افراد محبوب‌شان را برای ارتقا جایگاه در ذهن دارند و ۹۶ درصد نیز حتی بعد از انجام فرآیند ارزشیابی عملکرد، این ارتقا را به همان فرد مورد نظر می‌دهند. جالب است بدانید، ۷۵ درصد کارمندان می‌گویند در محل کارشان با چنین تبعیض‌هایی مواجه شده‌اند.
 
[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ خلاصه و نکات مهم کتاب نسل سوم مدیریت

💎 در بسیاری از سازمان‌ها، مدیریت بزرگ‌ترین مانع در مسیر توسعه چابک موفق است. متأسفانه، راهنمایی‌های قابل اعتماد در مورد مدیریت چابک بسیار کمیاب بوده است. یورگن اپلو، یکی از مدیران برجسته چابک، با ارائه کتاب Management 3.0 این خلأ را پر می‌کند و رویکردی واقع‌گرایانه برای رهبری، مدیریت و رشد تیم یا سازمان چابک شما ارائه می‌دهد.

📜 خلاصه کتاب به زبان فارسی را می‌توانید «اینجا» مطالعه نمایید؛ مدت زمان تقریبی مطالعه ۸ دقیقه.

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ۷ مرحله تغییر؛ نظریه کوبلر راس

💎 همه ما در مورد تغییر کردن و مراحل تغییر حرف می‌زنیم، اما کوبلر راس در نظریه‌اش در این رابطه تغییر را شامل هفت مرحله می‌داند که در طول زمان باید از آن عبور کرد.

◽️۱. مرحله انکار
در وجود خود رفتار، اخلاق و یا نگرشی داریم که دوست نداریم، اما چون منشأ آن را نمی‌دانیم یا نمی‌خواهیم بدانیم و از طرفی هم وجودش را دوست نداریم، دست به انکار آن می‌زنیم.

◽️۲. مرحله درک تغییر
مرحله‌ای که در آن پرده از آن چیزهایی که روزی انکار می‌کردیم، برداشته شده و اتفاقی افتاده که دیگر نمی‌توانیم به مرحله قبل یعنی انکار بازگردیم.

◽️۳. مرحله خشم و مقاومت
در این مرحله با سوال «چرا؟» روبرو خواهیم بود.

◽️۴. مرحله رها کردن
بعد از این که هیجان‌های منفی و خشم خود را بروز دادیم و به نوعی فهمیدیم که این بار که اکنون در پیش روی ماست، جایی نمی‌رود و همراه با ما شده و همین است که هست و دیگر به دنیا آمده‌ایم، دیگر در این جامعه تربیت شده‌ایم، دیگر با این خصوصیات در ظاهر و باطن شریک هستیم…گریبان خود و حتی اطرافیان را رها می‌کنیم.

◽️۵. مرحله جستجو
ما در بیرون قدم خواهیم گذاشت بدون هیچ خشمی و فقط شبیه یک کودک که دریافت‌کننده محض است، جلو خواهیم رفت تا ببینیم چه می‌شود.

◽️۶. مرحله درک معنای تغییر
روزی به این نتیجه رسیده بودیم که باید این بار و فشار و مسئله را تغییر بدهیم، اما زمان نیاز بود تا اکنون در این مرحله از «این را نمی‌خواهم!»
به «چه می‌خواهم؟ چرا می‌خواهم؟ و چگونه باید تغییر دهم؟» وارد شویم.

◽️۷. مرحله درونی شدن تغییر
مسیر جدیدمان را انتخاب کردیم و به باری که در دست داشتیم شکل و فرم خاصی دادیم، اما همه چیز پویاست و هر لحظه اگر مراقب نباشیم دوباره سر از مسیرهای قبلی و انداختن بارهای اضافی بر دوش در خواهیم آورد. لازمه آن این است که آن ویژگی‌های جدید که آگاهانه انتخاب کرده‌ایم را تکرار کرده و گسترش دهیم. آنها را میان حلقه‌ افکار، گفتار و رفتارمان قرار داده و بچرخانیم تا جزئی از ما بشوند.

[آکادمی مدیریت]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 زندگی بدون استرس، یعنی درجازدن و عدم پیشرفت

🔸اگرچه زندگی همراه با استرس دائم و شدید، دردناک است و روح و جسم را تباه می‌کند اما باید بدانیم که مقداری استرس، برای معنا دادن به زندگی و کسب موفقیت در زندگی فردی و اجتماعی کاملا ضروری است. فراموش نکنید تا زمانی که از محدوده امن خود خارج نشده و تنش‌ها و دردها را به جان نخریم، هیج پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ برندینگ داخلی را فراموش نکنید

💎 دیوید لِین کِلِر در کتاب «مدیریت استراتژیک برند» می‌نویسد: اشتباهی که بسیاری از شرکت‌ها در برندینگ انجام می‌دهند، این است که تصور می‌کنند برند فقط در ذهن مشتریان ساخته می‌شود. در حالی که برند هم باید در ذهن مشتریان و هم در ذهن کارمندان شرکتی که مالک آن برند است، ساخته شود.

🔹در حقیقت، اگر نتوانید کارمندان شرکت‌تان را با اصول برندتان هماهنگ و همراه کنید، قطعا نمی‌توانید در برندینگ موفق شوید.

🔹به بیان دیگر، برندینگ خارجی (External branding) که در آن برندمان را در ذهن مشتریان هدف آن حک می‌کنیم، به تنهایی نمی‌تواند باعث موفقیت شما در برندینگ شود و برای موفقیت به برندینگ داخلی (internal branding) یعنی جا انداختن برند در ذهن کارمندان‌تان هم نیاز دارید.

🔹برندینگ داخلی، به خصوص در شرکت‌های خدماتی که تعاملات گسترده‌ای بین کارمندان شرکت و مشتریان برند وجود دارد، بسیار حیاتی‌تر و مهم‌تر است، به گونه‌ای که اگر کارمندان یک شرکت خدماتی، درک درستی از برند شرکت نداشته باشند، صدمات جبران‌ناپذیری به آن وارد می‌کنند.

🔹به همین دلیل است که بسیاری از شرکت‌ها، همان قدر که به برندینگ خارجی اهمیت می‌دهند، برای برندینگ داخلی هم هزینه می‌کنند.

🔹برای مثال، رستوران زنجیره‌ای پاندا اکسپرس که یکی از موفق‌ترین رستوران‌های زنجیره‌ای در آمریکاست، منابع مالی قابل توجهی را به برندینگ داخلی اختصاص می‌دهد تا بتواند اصول و مبانی برند پاندا اکسپرس را به تمام کارمندان شرکت، به خصوص آنهایی که با مشتریان سروکار دارند، آموزش بدهد.

🔹مثلا از آنجایی که یکی از وعده‌های پاندا اکسپرس، ارایه  غذاهای سالم و کم‌ کالری است، شرکت به گارسون‌ها و خدمه رستوران‌هایش پول می‌دهد تا به طور مرتب به باشگاه بروند و همیشه سر وزن ایده‌آل‌شان باشند.

🔹یا چون خوش‌رو بودن، یکی از اصول مهم پاندا اکسپرس است، شرکت به طور مرتب برنامه‌های پیاده‌روی، طبیعت‌گردی و غیره‌ای را برای گارسون‌ها و خدمه رستوران‌هایش برگزار می‌کند تا همیشه با روحیه‌ای عالی با مشتریان شرکت رفتار کنند.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ پدیده نقصِ توجه در مدیران

💎 اگر مدیری هستید که دچار حواس پرتی شده‌اید، آشفتگی درونی دارید و بی‌حوصله هستید، شما احتمالا به پدیده رایجی در بین مدیران به نام "نقص توجه" مبتلا شده اید.

◀️ روش های کنترل خصیصه نقص توجه (ADT) در محل کار
▪️هر کاری می شود انجام دهید تا محیطی پر از اعتماد و مرتبط با دیگران ایجاد کنید.
▪️هر ۴ تا ۶ ساعت با همکاری که دوستش دارید رو در رو گفتگو کنید.
▪️وظایف بزرگ را به بخش‌های کوچکتر تبدیل کنید.
▪️بخشی از فضای کاری و یا میز کارتان را همیشه تمیز نگه دارید.
▪️هر روز ساعتی را به عنوان "ساعت تفکر" نگه دارید. در این زمان نه جلسه بگذارید، نه ایمیل پاسخ دهید و نه تلفن.
▪️تا زمانی که یک یا دو وظیفه مهم را انجام نداده‌اید، ایمیل را کنار بگذارید.
▪️هر روز قبل از ترک محل کار، فهرستی از ۳ تا ۵ کار فردا تهیه کنید.
▪️سعی کنید به هر مستنداتی که به دست‌تان می‌رسد رسیدگی کنید؛ یا بایگانی کنید و یا دور بریزید.
▪️اجازه ندهید که برگه ها انباشته شوند.
▪️بهترین عملکرد را در چه ساعتی دارید؟ کارهای مهم را در همان زمان انجام دهید.
▪️هر کاری کنید تا بتوانید کارتان را با تمرکز بیشتری انجام دهید، موسیقی گوش کنید، قدم بزنید و...
▪️از کار کردن در دیر وقت دوری کنید. تلفن، ایمیل و... را پاسخ ندهید.

◀️ روش های کنترل خصیصه نقص توجه (ADT) در زندگی شخصی
▪️به اندازه کافی بخوابید. (۷ تا ۸ ساعت)
▪️حواس تان باشد که چه چیزی می خورید. از کربوهیدرات های ساده و قند دوری کنید. پروتئین، سبزی و میوه را زیاد مصرف کنید.
▪️حداقل هر ۲ روز یکبار ۳۰ دقیقه ورزش کنید.
▪️روزانه یک مولتی ویتامین و مکمل امگا۳ اسید چرب میل کنید.

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📌 تنها زمانی میتوان گفت شکست خورده‌اید که از تلاش مجدد صرف‌نظر کرده باشید.

👤 آلبرت انیشتین

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ خلاصه و نکات مهم کتاب مسیر مدیران

💎 کمیل فورنیه در کتاب The Manager’s Path شما را با مراحل مختلف مدیریت فنی و به ویژه حوزه Tech آشنا می‌کند، از مربی‌گری کارآموزان تا همکاری با کارکنان ارشد؛ همچنین نکات کاربردی برای مواجهه با موانع مختلف مسیر را نیز دریافت خواهید کرد. چه یک مدیر تازه‌کار باشید، چه یک مربی، یا یک رهبر باتجربه، با مطالعه این کتاب می‌آموزید که چگونه می‌توان مدیر و رهبر بهتری در سازمان خود شوید.

📜 خلاصه کتاب به زبان فارسی را می‌توانید «اینجا» مطالعه نمایید؛ مدت زمان تقریبی مطالعه ۹ دقیقه.

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ ۴ ریسک اصلی در یک کسب‌وکار

💎 برایان تریسی در کتاب «۱۲ اصل رهبری عالی» می‌نویسد: یک رهبر حرفه‌ای، به خوبی می‌داند که یکی از وظایف مهم او، مقابله با ریسک‌ها و خطراتی است که کسب و کار شرکت را تهدید می‌کنند.

🔹به همین دلیل است که یکی از ویژگی‌های مشترک بین کارآفرینان و حتی فروشندگان موفق این است که ریسک‌پذیرند.

🔹بر همین اساس، شما به عنوان یک رهبر باید مراقب این چهار نوع ریسک باشید:

◽️۱. ریسک‌هایی که باید آنها را بپذیرید
این ریسک‌ها، مواردی هستند که اگر آنها را نپذیرید، کسب و کارتان نمی‌تواند رو به جلو حرکت کند و موفق شود

◽️۲. ریسک‌هایی که به شما به عنوان رهبر ربطی ندارند
این ریسک‌ها، مواردی هستند که پذیرش و مقابله با خطرات آنها، وظیفه یک مدیر یا واحد شرکت‌تان است و شما به عنوان رهبر نباید در آنها دخالت کنید. مثلا ریسک استخدام نیرو برای یک واحد، به عهده مدیر آن واحد است و رهبر سازمان در این قبیل ریسک‌ها دخالت نمی‌کند

◽️۳. ریسک‌هایی که می‌توانید تحمل کنید
این قبیل ریسک‌ها، خطر و هزینه‌شان کم است، ولی فایده زیادی برای شرکت دارند. مثلا ریسک انجام یک کمپین خلاقانه به صورت محدود، بسیار کم‌خطر و کم‌هزینه است، ولی دو فایده مهم دارد: کارمندان واحد بازاریابی تجربه کسب می‌کنند و اگر کمپین موفق از آب دربیاید، فروش را افزایش می‌دهد.

◽️۴. ریسک‌هایی که نباید بپذیرید
این دسته از ریسک‌ها، خطرات و هزینه‌های سنگینی دارند، ولی فایده پذیرش آنها بسیار کم است. در نتیجه، یک رهبر عاقل به هیچ وجه این ریسک‌ها را نمی‌پذیرد. برای مثال، عرضه یک محصول کاملا جدید به صورت گسترده، ریسک بزرگی است که به هیچ وجه نباید زیر بار پذیرش آن بروید.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ رهنمودی از جیمز کونانت، دانشمند و سیاست‌مدار برجسته

💎 درباره جيمز كونانت، رئيس پيشين هاروارد روایت عجیبی نقل شده است. زمانی به او پيشنهاد رياست می‌كنند، او در جواب می‌گويد: من از پذيرش اين پيشنهاد بسيار خشنود می‌شوم، ولی روزهای چهارشنبه نمی‌توانم سر كار بيايم چون بايد به واشنگتن بروم.

🔹كميته استخدام اين عذر را می پذيرد. اما واقعيت اين بود كه او نمی‌خواست به واشنگتن برود، بلكه می‌خواست تنها باشد و كتاب بخواند. او احساس نياز می‌كرد هفته‌ای يک روز با خودش خلوت كند، کتاب بخواند و بیاندیشد.

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💎 من برای انجام کارهای سخت، اشخاص تنبل را انتخاب می‌کنم، چونکه فرد تنبل بالاخره راهی آسان برای انجام آن پیدا می‌کند.

👤 بیل گیتس

🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران 
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ تحلیل تهدیدهای بازار

💎 ریچارد ویلسون می‌نویسد: مدیران حرفه‌ای در کنار شناسایی سریع تهدیدهای بازار، یک توانایی منحصر به فرد دیگر هم دارند: می‌توانند تهدیدهای بازار را به خوبی تحلیل و خطرناک‌ترین آنها را انتخاب کنند، چون به خوبی می‌دانند هر تهدیدی آن قدر مهم نیست که بخواهند به آن واکنش نشان بدهند.

🔹به همین دلیل است که توانایی تحلیل تهدیدهای بازار، یکی از مهم‌ترین مهارت‌ها محسوب می‌شود. برای تحلیل تهدیدهای موجود در بازار، باید به دو عامل زیر دقت کنید:

◽️۱. میزان تاثیر تهدید بر کسب و کار شرکت

◽️۲. احتمال رخ دادن و به واقعیت پیوست تهدید

🔹با ترکیب این دو عامل، می‌توانید ماتریسی دو در دو بسازید که شامل چهار خانه زیر است:

◽️۱. تهدیدهایی که تاثیر چندانی بر کسب و کارتان ندارند و احتمال وقوع آنها هم بسیار کم است
این نوع تهدیدها، کم‌خطرترین تهدیدها به حساب می‌آیند و لازم نیست اقدام خاصی برای مقابله با آنها انجام بدهید.

◽️۲. تهدید‌هایی که تاثیر چندانی بر کسب و کارتان ندارند، ولی احتمال وقوع آنها بالاست
این دسته از تهدیدها نیز خطر چندانی ندارند و فقط باید مراقب باشید آن قدر گسترش پیدا نکنند که روی کسب و کارتان اثر بگذارند.

◽️۳. تهدیدهایی که روی کسب و کارتان اثر می‌گذارند، ولی احتمال وقوع آنها کم است
این تهدیدها، تهدیدهای بالقوه به حساب می‌آیند و باید مراقب احتمال وقوع آنها باشید و خودتان را برای زمانی که این تهدیدها از بالقوه به بالفعل تبدیل می‌شوند، آماده کنید.

◽️۴. تهدید‌هایی که هم روی کسب و کارتان اثر می‌گذارند و هم احتمال وقوع آنها بالاست
این دسته از تهدیدها خطرناک‌ترین تهدیدی هستند که یک کسب و کار با آنها مواجه می‌شود و باید اقدامات فوری و مختلفی را برای مقابله با آنها طراحی کنید.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💎در هیچ سازمانی قبول مسئولیت نکنید تا زمانی که:

▪️جای شما در ساختار شرکت کاملا روشن شده باشد.
▪️حدود اختیارات شما در شرکت به طور کامل روشن شده باشد.
▪️فرآیندهای کاری که انتظار می‌رود درگیر آن باشید، از قبل تبیین شده باشد.
▪️شاخص‌های عملکردتان با شما تفاهم شده باشد.
▪️در پایان دوره های عملکردی ماهانه، سه ماهه، شش ماهه، سالانه یا ... که در سازمان مرسوم است، مشخص باشد توسط چه شخصی ارزیابی می‌شوید و چه کسی به شما بازخورد عملکردتان را خواهد داد.

👤 فیلیپ کاتلر

[آموزه های سازمانی]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
☄️ راهکار کاربردی جایگزین میانی در مذاکرات و فروش

💎 جیم بلیت می‌نویسد: مشتریان راه‌های زیادی برای قضاوت درباره ارزش یک محصول دارند، اما اغلب آنها از طریق مقایسه آن محصول با محصولات دیگر، درباره ارزش آن قضاوت می‌کنند.

🔹تحقیقات مختلف نشان می‌دهد مشتریان معمولا به سمت محصولاتی که قیمت و کیفیت متوسط دارند، تمایل نشان می‌دهند چون از یک سو باور دارند محصولات ارزان، آن قدر بی‌کیفیت هستند که ارزش خریدن را ندارند و از طرف دیگر، محصولات گران، ارزش این همه پول خرج کردن را ندارند.

🔹این دو اصل مهم به ما یادآوری می‌کند که مشتریان برای تصمیم‌گیری سریع‌، حداقل به سه محصول مختلف نیاز دارند: یک محصول ارزان، یک محصول معمولی و یک محصول گران.

🔹به همین دلیل، شرکت‌ها تلاش می‌کنند سه گزینه مختلف را به مشتریان‌شان پیشنهاد کنند تا مشتری بتواند راحت‌تر و سریع‌تر تصمیم‌گیری کند

🔹برای مثال، شرکت آلمانی کانتیننتال آگ، تولیدکننده تایر خودرو، سه برند مختلف دارد:

◽️۱. برند کانتیننتال که یک برند متوسط است

◽️۲. برند یونی رویال که یک برند گران قیمت است

◽️۳‌. برند سمپریت که یک برند ارزان قیمت است

🔹نتیجه این می‌شود که مشتری سه انتخاب مختلف برای خرید تایر دارد و راحت‌تر می‌تواند از بین آنها، برند مورد نظرش را انتخاب کند.

🔹تحقیقات شرکت نشان می‌دهد تعداد کمی از مشتریان سراغ برندهای گران و ارزان قیمت شرکت می‌روند و اکثر آنها همان برند کانتیننتال را انتخاب می‌کنند که یک برند متوسط به حساب می‌آید.

🔹اما اگر شرکت این سه گزینه را در اختیار مشتری قرار نمی‌داد، مشتری نمی‌توانست متوجه شود که کدام برند ارزشمندتر است و در نتیجه سراغ مقایسه محصول شرکت با رقبا می‌رفت که قطعا به ضرر شرکت بود.

[مارکتینگ آز]
🥇انجمن مدیران، بزرگترین تشکل #مدیریت در ایران
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/07/13 18:15:58
Back to Top
HTML Embed Code: