tgoop.com/nashrenow/6307
Last Update:
تازههای نشرنو
مکالماتی دربارۀ گیاهخواری اخلاقی
هر سال ۷۴ میلیارد حیوان، بعد از تحمل عمری پر محنت، در صنایع دام و طیور و شیلات سراسر جهان سلاخی میشوند. آیا خرید محصولات این صنایع نادرست است؟ در این کتاب دو دانشجو طی چهار روز دربارۀ این سؤال بحث میکنند. یکی از آنها گوشتخوار است و دیگری گیاهخوار.
قصۀ گیسوی یار
این نوشته جستاری بلند یا بهاصطلاح یک «تکنگاری» در باب مفهوم قصّه در شعر حافظ است با تمرکز بر این بیت از او:
معاشران گره از زلف یار باز کنید
شبی خوش است بدین قصّهاش دراز کنید
و خوانشی است از شعر حافظ برای یافتن تعریفی از «قصّه» از منظری حافظانه.
انقلاب فرانسه
انقلاب کبیر فرانسه به دلیل جایگاه ویژهای که نهتنها در تاریخ فرانسه بلکه در تاریخ جهان دارد از همان ابتدا همواره مورد توجه متفکران حوزههای مختلف بوده است؛ در عین حال، خیلی کم پیدا میشود رویداد تاریخیای که بهاندازهٔ این انقلاب منشأ بحث و مناقشه بوده باشد.
بازگشت بومی
یوستاشیا که سودای زندگیِ دیگری را در سر میپرورد، همسر کلایم میشود که پیشتر در پاریس به تجارت مشغول بود و اکنون به زادگاه خود بازگشته است تا به آرامی و آسودگی روزگار بگذراند. یوستاشیا امید دارد شوهرش سرانجام راضی شود که به پاریس بروند. چنین نمیشود و یوستاشیا رابطهاش را با یکی از عشاقِ سابقش، وایلدیو، از سر میگیرد ...
نظام وزنی شعر فارسی
نظریاتی که کوشیدهاند قواعدی برای تعیین اوزان شعر فارسی عرضه کنند، مستقل از میزان موفقیتشان در جامعیت و مانعیت، به این پرسش اساسی نمیپردازند که ذات وزن چیست و اساساً چرا برخی پارههای کلام موزوناند. این کتاب تلاشی است برای پاسخ به این پرسش هزارساله...
احتضار اروس
بیونگ چول هان در این کتاب نشان میدهد که عشق ــدر معنایی قاطع که یک سنت دور و دراز تاریخی به آن اعطا کرده استــ در معرض خطر است. ای بسا پیشاپیش مرده باشد – در هر حال، حالش هیچ تعریفی ندارد. از این رو عنوان کتاب احتضار اروس است.
بیشتر عمر کنیم
پزشکیِ مدرن، به رغم تمام موفقیتهایش، در مواجهه با بیماریهای دوران پیری پیشرفت چندانی نداشته است. بسیاری از مواقع مداخلات درمانی خیلی دیرهنگام صورت میگیرند، و نتیجه به تعویق انداختن مرگ است، به بهای افزودن دورهای سرشار از درد و رنج به زندگی. عطیه در این کتاب نشان میدهد که چرا برای تغییر این وضع ضرروی است که تغییری اساسی در رویکردمان به سلامتی و درمان پدید آوریم.
سومین اول شخص مفرد
سومین اول شخص مفرد، به قرار دو اول شخص پیشین، به زبانِ محاورهی عامیانه نوشته شده است. نگارنده بر آن است که روایتِ قصههای عکسها با این زبان به دنیای درونیِ قصهها نزدیکتر میشود، یا شاید اصلاً این قصهها میبایست با این زبان تعریف میشد؛ زبانِ عامیانهای که روی در اضمحلال دارد و زبانِ عامیانهی دیگری جای آن را میگیرد.
تالار خونین و داستانهای دیگر
آنجلا کارتر در این مجموعهداستان با نگاهی نو و جسورانه، مفاهیمی همچون هویت، سرکوب و آزادی را مورد کندوکاو قرار میدهد. او با روایتهایی پیچیده و تأثیرگذار، مخاطب را به دنیایی میبرد که در آن قصهها فراتر از روایتهایی سادهاند و بازتابی از آرزوها و ترسهای انسانی به شمار میآیند.
سرود سلولها
سیدارتا موکرجی که بابت توانمندیاش در تبدیل مفاهیم پیچیدهٔ علمی به روایتهای خواندنی و پُرماجرا شهرتی جهانی یافته است، در این کتاب با نثری سرزنده و پُرکشش حکایتهای بسیاری را -از گوشههای کمتردیدهٔ تاریخ گرفته تا تجربههای شخصیاش- بازگو میکند تا از صحنهٔ زندگی بر مبنای واحد سازندهاش طرحی نو بسازد و از ظهور انسانهای نو خبر دهد.
تا ۲۸ آبان با تخفیف ویژه در وبسایت نشرنو
@nashrenow | www.nashrenow.com
BY نشر نو
Share with your friend now:
tgoop.com/nashrenow/6307