Telegram Web
یوبرایت همنوعانش را دوست می‌داشت و معتقد بود چیزی که اکثر آدمیان بدان نیاز دارند دانشی است که بیشتر بدانها خرد ببخشد تا دولت و نعمت. وی آرزومند آن بود که طبقه را به جای افراد اعتلا بخشد نه افراد را به حساب طبقه. از این هم فراتر می‌رفت و آماده بود خودش نخستین «واحدی» باشد که در این راه فدا می‌شود.
برای گذر از مرحلۀ روستا به مرحله معنا دست‌کم باید از دو و در اغلب موارد از چند مرحلهٔ واسط گذشت، و یکی از این مراحل بی‌گمان پیشرفت مادی است. مشکل بتوان پنداشت که «خلوت و آرامش» روستا بتواند کمکی به هدف‌های معنوی باشد مگر این که هدف‌های اجتماعی را به‌عنوان مرحله‌ای انتقالی در نظر گرفت. ویژگی موضع یوبرایت در این بود که در کوشش برای دستیابی به افکار والا همچنان به زندگی ساده و حتی از بسیاری جهات به زندگی طبیعی و فقیرانه و دوستی و برادری با روستاییان متکی بود.

بازگشت بومی | تامس هاردی | ترجمۀ ابراهیم یونسی | نشرنو، چاپ اول ۱۴۰۳ (چاپ قبلی: نشرنو، ۱۳۶۹)، قطع رقعی، جلد سخت هجده + بیست + ۴۹۷ صفحه، ۶۵۰۰۰۰ تومان، #ازکتاب.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید این کتاب از وب‌سایت نشرنو

@nashrenow | nashrenow.com
ممکن است بسیاری اطلاع داشته باشند که مزدک، پیامبر ایرانی، از برابری و عدالت اجتماعی دفاع می‌کرد، اما کمتر کسی از عمق فلسفۀ او آگاه است. اندیشه‌های مزدک تنها به تقسیم ثروت محدود نمی‌شد؛ او بر این باور بود که نظام طبیعی جهان بر اساس اشتراک و توازن شکل گرفته است. گفته شده که طبیعت برای او نه‌تنها منبع الهام، بلکه الگویی برای زندگی انسانی بود. با این حال، پرسش مهمی همچنان باقی است: چرا اندیشه‌های مزدک، با وجود گذشت قرن‌ها، همچنان الهام‌بخش و در عین حال محل اختلاف‌اند؟

«دربارۀ مزدک چه می‌تواند بنویسد؟ همه می‌گویند که مغ بزرگ با یاران نزدیک خود به آذرآبادگان گریخته است. فرستادگان قباد به دیدن او رفته‌اند. و هر چه بیشتر گفته می‌شود که مزدک بیمار است: خداوند بیش از اندازه به او خرد داده و سرش تاب آن را نیاورده است. در خراسان گفته می‌شود که او مرده است...

آنچه دربارۀ سرزمین آشفتۀ ایرانشهر بر سر زبانهاست به داستان افسانه می‌ماند. در آغاز چیزکی از درستی در آنها هست: گریختن پنهانی گشنسب‌داد را از کجا دانستند؟ این مردمانی که از شب‌هنگام آنجا گرد آمده و چشم به شن‌های سیاه دوخته‌اند راز را از چه کسی شنیده‌اند؟»

مزدک | موریس سیماشکو | ترجمهٔ مهدی سحابی | نشرنو، چاپ دوم ۱۴۰۲، قطع رقعی، جلد شومیز، ۲۸۴ صفحه، #ازکتاب.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
Forwarded from رادیو تراژدی
پیرمرد و دریا؛ عبدالرحیم جعفری
@radiotragedy
Audio
فصل چهارم، شماره‌ی اول
پیرمرد و دریا؛ عبدالرحیم جعفری

شماره‌ی اول از فصل چهارم رادیوتراژدی قصه‌ی زندگی عبدالرحیم جعفری است؛ مؤسس انتشارات امیرکبیر که از بزرگ‌ترین بنگاه‌های نشر در ایران بود. جعفری در کودکی با فقر دست‌و‌پنجه نرم کرد و بعد از کارگری در نشر علمی، کم‌کم توانست سر پا بایستد و نشری برای خودش تأسیس کند. «امیرکبیر» ناشر کتاب‌های جلال آل احمد، فروغ فرخزاد، عبدالحسین زرین‌کوب، هوشنگ ابتهاج، غلامحسین ساعدی و دکتر محمد معین بود. اما روزگار کم‌کم روی بدش را به جعفری نشان داد و او اول چشمش را از دست داد و چند سال بعد، در روزگار مصادره‌ها، قربانی شد. قصه‌ی زندگی و کار عبدالرحیم جعفری مشهور به تقی را می‌توانید در این شماره‌ی رادیوتراژدی بشنوید.

نویسنده: علی سیف‌اللهی | راوی: کریم نیکونظر | اصلاح صدا و میكس: رضا دولت‌زاده |ناشر: رادیو تراژدی

در اپل پادکست
https://podcasts.apple.com/us/podcast/radio-tragedy-رادیو-تراژدی/id1531279373

در کست‌باکس
https://castbox.fm/app/castbox/player/id3310854/id756246288

در وب‌سایت‌ ما
Radiotragedy.com
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بت‌های شکست‌خورده قابلیت انتقام‌جویی دارند. در این میان لنین هم از این قاعده مستثنا نبود. در اول سپتامبر ۱۹۸۳ هنگامی که روز اول کلا‌س‌ها در دانشکدۀ زبانشناسی تصمیم گرفتند «درس لنین» را افتتاح کنند، او شکسته و حتی خردشده، از میان غبارها برخاست. وجود چنین درس‌هایی در مدرسه عادی بود، اما در دانشگاه چنین درسی ارائه نمی‌شد. دلیل این ابتکار شاید عدم اطمینانی بود که با تغییر دبیرکل حزب در سران حزب ایجاد شده بود. وقتی آندروپف به قدرت رسید، آن‌قدر پیر بود که علائم حیاتی‌اش از سلفش، برژنف، بیشتر نبود. در چنین شرایطی تصمیم بر این شد به سراغ کسی بروند که حیات جاودان داشت و تا ابد زنده محسوب می‌شد. درس لنین را در دانشکدۀ زبانشناسی کسی به نام بورتسِف، استاد علم کمونیسم که دانشجویان او را ضد علم می‌نامیدند، تدریس می‌کرد. بورتسف در اعماق وجودش می‌دانست که چنین عنوانی بی‌اساس نیست و با گذشت سال‌ها این فرضیه استاد را به سمت اختلاف و خصومت کشاند.

بریزبن | یوگنی وادلازکین | ترجمۀ نرگس سنائی | نشر نو، چاپ اول ۱۴۰۲، قطع رقعی، شومیز (جلد نرم)، ۳۹۸ صفحه.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
به‌زودی...

اغلب یونان باستان و اروپای پیشارنسانس را مبدأ تاریخ دموکراسی دانسته‌اند. فرود و فراز دموکراسی شواهدی به ما ارائه می‌دهد از اینکه روش‌های دموکراتیک، به‌جز اینها، در بسیاری مکان‌ها و زمان‌های دیگر وجود داشته است. دیوید استاساویج شرح می‌دهد این دموکراسی‌ها چرا و چگونه به وجود آمدند و شکوفا شدند و در چه زمانی و چرا رو به زوال گذاشتند. او از این راه نه‌تنها اطلاعاتی اساسی دربارهٔ تاریخ حکمرانی در اختیار ما می‌گذارد، بلکه تحلیلی بی‌نظیر از دموکراسی مدرن و آیندهٔ آن به دست می‌دهد.

دیوید استاساویج استاد دانشگاه نیویورک و مدیر گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است. حوزهٔ تخصص او دموکراسی و اقتصاد سیاسی است. از جمله آثار او می‌توان به اینها اشاره کرد: بدهی عمومی و تولد دولت دموکراتیک (۲۰۰۴)، دولت‌های قرض: اندازه، قدرت، و رشد موجودیت‌های سیاسی اروپایی (۲۰۱۱)، مالیات‌گیری از ثروتمندان: تاریخ انصاف مالی در ایالات متحد و اروپا (۲۰۱۶، با همکاری کنت اسکیو).

@nashrenow
«در جستجوی صبح» تجدید چاپ شد.

«در جستجوی صبح»، زندگینامۀ خودنوشت عبدالرحیم جعفری در دو مجلد، مسیر پر فراز و نشیب شخصیت خودساخته‌ای را تصویر می‌کند که گسترده‌ترین مؤسسۀ خصوصی چاپ و نشر کتاب در تاریخ ایران و خاورمیانه را بنیان نهاد.

جلد نخست، از تولد تا ۲۸ مرداد، در ۲۴ فصل روایتی جذاب از رنج‌ها و کوشش‌های فردی است که با بلندنظری در پی افکندن طرحی نو برای گسترش فرهنگ و کتاب در ایران است.

در ۱۳ فصل جلد دوم، از انتشار شاهنامه تا آغاز انقلاب بهمن ۵۷، با سیری از وقایع ریز و درشت مواجه‌ایم که در نهایت منجر به مصادرۀ اموال یکی از برجسته‌ترین کارآفرینان ایران ‌شد – مؤسس بزرگ‌ترین چاپخانه بخش خصوصی؛ ناشر ۲۸۰۰ عنوان کتاب و کسی که دوازده کتابفروشی تأسیس کرد.

در جستجوی صبح | عبدالرحیم جعفری | نشرنو، چاپ دهم ۱۴۰۳، قطع وزیری، جلد سخت، ۱۲۲۴ صفحه، قیمت: ۹۰۰.۰۰۰تومان،
#تجدید_چاپ.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
🔸
انجمن صنفی ویراستاران با همکاری مجموعهٔ فرهنگان برگزار می‌کند:

🍀گلگشت ترجمه و ویرایش ترجمه🍀
یک هفته با خشایار دیهیمی در کلاردشتِ مازندران

زمان برگزاری: جمعه ۹ آذر تا جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳
۳۶ ساعت در ۶ روز
نوع برگزاری: حضوری
محل برگزاری: کلاردشت، استان مازندران
شهریه قابل تقسیط است.
🔹ظرفیت باقیمانده ۲ نفر🔹

📌 همراه با سرویس رفت‌وبرگشت، اسکان و سه وعدهٔ غذایی
و یک روز بازدید از مجموعهٔ فرهنگان در کلارآباد

ــ در صورت شرکت فعال در کارگاه‌ها، به شرکت‌کنندگان گواهیِ حضور داده می‌شود.

@Anjomanvirastar
شب‌ها باشکوه می‌شدند. ماه دلباختۀ سپیدیِ بوته‌زار و درختان شکوفا و پیچ‌وخم درازآهنگ جاده‌هایی می‌شد که دیده از او می‌ربودند و اغوایش می‌کردند. ماه بر دامن چشمه‌ها و آب روان رودخانه منعکس می‌شد و حیاط کلیسا با گورهای خاموشش را بدل به جایی جادویی می‌کرد، چنان که آدم مردگان خفتۀ زیر آن را از یاد می‌برد. میان پریشانی کورگره شاخه‌های نازک و موی‌وار فروافتنده، چیزی جان آدم را می‌خلید و کاری می‌کرد که می‌توانست نوشتۀ سنگ گورها را بخواند. سیمون هم دور حیاط کلیسا چرخید، چند باری چرخید، سپس راهی دیگر به سمت کشتزار صاف در بالادست در پیش گرفت، خزید به میان جگنزاری درخشنده و کم ارتفاع، رسید به چمنزاری کوچک و شیبدار میان بوته‌ها، و آنجا نشست روی سنگی تا در این باره تأمل کند که تا چه مدت خواهد توانست به چنین زندگی توأم با نگریستن و حس کردن صرف ادامه دهد.

بچه‌های تانر | روبرت والزر | ترجمهٔ‌ علی عبداللهی | نشرنو، چاپ دوم ۱۴۰۳، قطع رقعی، جلد شومیز، بیست و دو + ۳۲۸ صفحه، #ازکتاب.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
گسترش دموکراسی مدرن طی دویست سال گذشته چشمگیر و شگفت‌آور بوده است. دموکراسی در کشورها و جاهایی گسترش یافته است که بسیاری معتقد بودند فقیرتر از آن بوده‌اند که بتوانند این نهادها را حفظ کنند. در عین حال به موازات ثروتمندتر شدن دیگر کشورها دموکراسی بر خلاف انتظاراتی که از آن می‌رفت در ادامه‌دادنِ راهش شکست خورده است. الگوهای درازمدت توسعۀ دولت توضیح بهتری در مورد آنچه رخ داده است به دست می‌دهد. دموکراسی مدرن بخت بیشتری داشت که در جاهایی ریشه بدواند که پیشینۀ دولتی با دیوانسالاری قوی نداشتند که بتواند فرمانروایی خودکامه را تحکیم کند. در عین حال، ثبات دموکراتیک تا همین حالا هم در این جاها تضمین شده است.

فرود و فراز دموکراسی | دیوید استاساویج | ترجمۀ لی‌لا سازگار | نشرنو، چاپ اول ۱۴۰۳، قطع رقعی، جلد سخت، دوازده + ۵۰۶ صفحه، قیمت: ۶۵۰.۰۰۰تومان، #منتشر_شد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
هرگاه که دموکراسی دیگری در سراشیبی سقوط می‌افتد، می‌خواهیم بدانیم آیا هشداری است به سرنوشت احتمالی دموکراسی ما؟ هر وقت که جان مردم از یک سیاست‌مدار به لب می‌رسد، راهی هست تا سیاست‌مداری دیگر را به جای او انتخاب کنند. رهبران مخوف یا چنان که در چین می‌گفتند «امپراتوران بد» ممکن است بی‌سر و صدا سر به نیست شوند. احزاب سیاسی در حال احتضار، سرانجام به گورستان تاریخ سپرده می‌شوند. اگر دموکراسی واقعاً مغفول بماند یا تضعیف شود، بعید نیست که یک «امپراتور بد» آهسته در نهادهای آن بخزد و جا خوش کند، طوری که دیگر نتوان از دستش خلاص شد.

پایان دموکراسی | دیوید رانسیمن | ترجمۀ حسین پیران| نشرنو، چاپ دوم ۱۴۰۱، قطع رقعی، جلد نرم،‌ ۲۶۰ صفحه، قیمت: ۱۲۰.۰۰۰تومان، #ازکتاب.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
«یاکوب فون گونتن» تجدید چاپ شد.

«یاکوب فون گونتن» کتاب عجیبی است. بسیار امروزی به نظر می‌رسد و اثر بسیار گسترده‌ای در طیف متنوعی از نویسندگان گذاشته است چنان که خواندن آن را بر هرکس که به ادبیات علاقه دارد واجب می‌شمارند و در سال‌های اخیر روبرت والزر دوباره با اقبالی عجیب روبه‌رو شده است.

یک کمدیِ سیاه درباره تحصیل در آموزشگاهی شبانه‌روزی. روبرت والزر در این رمان، از زبان پسری محصل و با طنزی تلخ، داستان محصلانی را روایت می‌کند که مدرسه آنها را مطیع و فرمانبردار و حقیر بار آورده است. سوزان سانتاگ هستۀ اخلاقی هنر روبرت والزر را انکار قدرت و سلطه می‌داند. مصداق این دیدگاه سانتاگ دربارۀ آثار والزر را در رمان «یاکوب فون گونتن» به‌روشنی می‌توان دید. راوی این رمان ضمن تشریح ساختار بسته مدرسه و شخصیت و ویژگی‌های رفتاری شاگردان آن و نیز شرح احساسات خود نسبت به آنچه در اطرافش می‌گذارد، گویی به‌طور ضمنی مناسبات قدرت و روانشناسی اربابی و بردگی را ترسیم می‌کند. هرمان هسه نیز باور دارد كـه اگـر والـزر صد هزار خواننده می‌داشت، جهان جايی بهتر و دلپذيرتر می‌شد.

مشهور است که کافکا از ستایشگران والزر بوده است و، جز آن، نوشته‌های این دو نیز سخت شبیه ‌هم‌اند. در کنار کافکا، والتر بنیامین نیز از ستایشگران پُرشور کار روبرت والزر بوده است. او دربارۀ والزر می‌نویسد: «این داستان‌ها (نوشته‌های والزر) به‌طرز کاملاً غیرمعمولی لطیف‌اند و این را هرکسی درمی‌یابد. ولی هرکسی این را نمی‌بیند که نه‌فقط تنش عصبی زندگی تبهگن بلکه احساس ناب و زنده و پویای زندگی نیز در آنها نهفته است.»

یاکوب فون گونتن | روبرت والزر | ترجمهٔ‌ ناصر غیاثی | نشرنو، چاپ ششم ۱۴۰۱، قطع رقعی، جلد شومیز، ۲۰۸ صفحه، قیمت: ۲۲۰.۰۰۰تومان، #تجدیدچاپ

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
با خود فکر می‌کردم، چرا دیشب مرا به سیصد سکۀ نقره نفروخت؟ و بعد آن صحنۀ غم‌بار شام آخر پیش نظرم آمد که مسیح به یهودا گفت: «هر چه باید کنی؛ به سرعت بكن!» حتى منِ كشيش هم تفسیر این کلمات را نمی‌فهمم. در میان آن بخارهای سفید، به‌زحمت همپای کیچی‌جیرو قدم برمی‌داشتم و این افکار را مرور می‌کردم. وقتی مسیح به کسی که قرار بود در ازای سی سکۀ نقره به او خیانت کند اینها را می‌گفت، چه حسی داشت؟ خشم؟ یا نفرت؟ یا این که این را از سر محبت گفته بود؟ اگر این را از سر خشم گفته باشد، یعنی بین تمام انسان‌های عالم یک نفر را از مسیر رستگاری خارج کرده و دیگر این که مولایمان انسانی را به نفرینی ابدی دچار کرده بود. اما نمی‌شد این‌گونه باشد مسیح حتی یهودا را هم می‌خواست نجات دهد. اگر نمی‌خواست هیچ‌وقت او را از حواریونش قرار نمی‌داد. با وجود این، چرا وقتی که از مسیر حق می‌لغزید متوقفش نکرد؟

سکوت | شوساکو اندو | ترجمۀ حمیدرضا رفعت‌نژاد | چاپ ششم ۱۴۰۲، قطع رقعی، جلد شومیز، ۲۳۰ صفحه، قیمت: ۱۷۰.۰۰۰تومان، #ازکتاب.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
■ اتومبیل‌ها به نظرش تمیزتر رسیدند. تمیزتر؟ یک جورهایی رنگارنگ‌تر. احمقانه‌تر. آسمان آبی بود؛ مگر می‌خواست چه رنگ دیگری باشد؟ پاییز، از در پشتی به داخل خزیده بود و داشت گله به گله لکه‌های زرد بر درخت‌ها می‌نشاند. در این مدت ماه سپتامبر رسیده بود. او روز شنبه از بیمارستان مرخص شده بود، پس لابد امروز سه‌شنبه بود. این چند روز حساب تاریخ از دستش دررفته بود.

■ الکساندر کلید انداخت و در را باز کرد و پدرش را در آغوش کشید. خیلی وقت بود که بغل کردن پدرش لذتی نداشت. کورت بو می‌داد. بوی پیری. این بو از تک‌تک سلول‌هایش به مشام می‌رسید. کورت حتی دوش گرفته و مسواک زده هم همین بو را می‌داد.

اینک خزان | اویگن روگه | ترجمهٔ محمد همتی | نشر نو، چاپ چهارم ۱۴۰۲، قطع رقعی، جلد شومیز، ۴۴۸ صفحه، قیمت: ۴۰۰.۰۰۰تومان، #ازکتاب.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
«تزار عشق و تکنو» تجدید چاپ شد.

این کتاب مجموعه‌ای از نُه داستان بلند است که می‌توان گفت در حالی که کاملاً مستقل از هم روایت می‌شوند، در کنار هم ساختار یک رمان را نیز شکل می‌دهند. این داستان‌ها که در دوره‌های مختلفی از تاریخ شوروی- روسیه روایت می‌شوند، شخصیت‌ها، پیرنگ و درون‍مایه و زمان و مکان خودشان را دارند اما همیشه یک شخصیت، یک عنصر کلیدی یا یک تم اصلی از داستانی به داستان دیگر منتقل می‌شود و بین آن‌ها رابطه‌ای درهم‌تنیده و پیچ در پیچ می‌آفریند. این نُه داستان‌ که در فاصلۀ قرن بیستم تا بیست‌ویکم رخ می‌دهند و گویی بیانه‌ای علیه کمونیسم و اعتقادات کمونیستی روسیه هستند، در ذهن نویسنده همچون قطعات موسیقی دلخواهی تصویر می‌شوند که از مجموعه‌های مختلفی گلچین و روی یک نوار کاست ضبط شده‌اند.

آنتونی مارا در فهرست کتابش داستان‌های «پلنگ»، «نوه‌های دختر»، «ادارۀ جهانگردی گروزنی» و «زندانی قفقاز» را قطعات ضبط شده بر «روی A» و داستان‌های «گرگ جنگل سفید»، «کاخ خلق»، «نمایشگاه متروک» و «پایان» را قطعاتی بر «روی B» این نوار کاست خیالی می‌بیند. این دو دسته را داستان «تزار و عشق و تکنو» همچون میان‌پرده‌ای به هم وصل می‌کند.

تزار عشق و تکنو | آنتونی مارا | ترجمهٔ‌ مریم حسین‌زاده | نشرنو، چاپ چهارم ۱۴۰۳، قطع رقعی، جلد شومیز، ۳۵۸ صفحه، قیمت: ۳۷۰.۰۰۰تومان، #تجدیدچاپ .

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
«مفهوم‌شناسی تاریخ» منتشر شد.

هرچند مباحث نظری دربارهٔ چیستی تاریخ و کار مورخانه در سنت تفکر غربی عمری طولانی دارند، اما در ایران چندان شناخته‌شده نیستند. تاریخ در عصر پست‌مدرن خوانش‌های متفاوت و بعضاً متناقضی را پشت سر گذاشته است و ضروری است که تاریخ‌ورزان تصویری کلی از آن در برابر چشم داشته باشند. متنی که پیش روی دارید پاسخی است به این نیاز و در حقیقت چکیده‌ای است الفبایی از دانش متفکری که از منظر پست‌مدرنیسم به تماشای تاریخ نشسته است. کتاب حاضر از خلال بررسی مفاهیمی که ناظر بر نحوهٔ کار مورخان هستند، مرجعی انتقادی فراهم می‌آورد در باب آرا و نظریه‌هایی که باعث بازاندیشی در تاریخ و عملکرد آن شده‌اند.

آلان مانزلو (۲۰۱۹-۱۹۴۷)، شارح برجستهٔ ماهیت تفکر و عمل تاریخی، از بنیادگذاران و سردبیران نشریهٔ بازاندیشی تاریخ: نظریه و عمل و استاد بازنشستهٔ تاریخ و نظریهٔ تاریخی در دانشگاه استافوردشر بود. از او کتاب‌های متعددی منتشر شده است که از جمله می‌توان نام برد از تاریخ نو (۲۰۰۳)، روایت و تاریخ (۲۰۰۷) و آیندهٔ تاریخ (۲۰۱۰).

مفهوم‌شناسی تاریخ | آلان مانزلو | ترجمهٔ‌ سیدهاشم آقاجری، بهزاد کریمی | نشرنو، چاپ اول ۱۴۰۳، قطع رقعی، جلد شومیز، چهل و هشت + ۴۰۴ صفحه، قیمت: ۵۰۰.۰۰۰تومان، #منتشر_شد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
یک پزشک، یک شاعر، یک عاشق. اما در میانهٔ انقلاب، همهٔ این‌ها کم‌رنگ می‌شوند…

دکتر ژیواگو فقط یک داستان عاشقانه نیست. این کتاب روایتی است از مبارزهٔ انسان با سرنوشت، عشق در دل هرج‌ومرج و شاعری در میانهٔ جنگ‌ها و انقلاب‌ها.

تصور کنید: برفِ سیبری، سکوت شب، و یوری ژیواگو، مردی که می‌خواهد زندگی کند، عاشق شود، و بنویسد…
«حالا شما این سفر را آغاز کنید!»

دکتر ژیواگو | باریس پاسترناک | ترجمهٔ پروانه فخام‌زاده، ویراستۀ محمدرضا جعفری | با نقاشی‌های لئونید پاسترناک | نشرنو، چاپ دوم ۱۴۰۳، قطع رقعی، جلد سخت، بیست + ۷۲۲ صفحه، #معرفی_کتاب

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سفارش و خرید از وب‌سایت نشرنو:

@nashrenow | nashrenow.com
2024/12/02 07:23:18
Back to Top
HTML Embed Code: