Telegram Web
چگونه اعتماد نوجوانان مان را به دست آوریم؟

✳️درک ذهنیت نوجوانان برای بسیاری از والدین دشوار است. والدین باید برای فرزندشان وقت بگذارند و با آنها شفاف و صادقانه در عین صمیمیت صحبت کنند . گفت و گوی صادقانه پیش درآمد اعتماد سازی است.

✳️ یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی که والدین گاهی در رابطه با فرزند نوجوان خود مرتکب می شوند ، جدی بودن بیش‌ازحد است. فضای خشک و جدی را بشکنید؛ طوری رفتار کنید که فرزند نوجوان تان در حضور شما معذب نباشد.

✳️ همیشه به فرزندان، به ویژه فرزند نوجوان تان احترام بگذارید.احترام متقابل زمینه ساز اعتماد است.

✳️ یکی از بزرگ‌ترین راه‌های اعتمادسازی در نوجوانان این است که وقتی حرفی برای گفتن دارند به آن ­ها گوش دهید. مهم نیست که چه‌کاری انجام می‌دهید ، ارتباط چشمی برقرار کنید و علاقه واقعی خود را به صحبت‌های فرزندتان نشان دهید.

👈🏻 با ما همراه شوید و خردمندانه اعتماد فرزند نوجوان تان را جلب کنید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6421

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چگونه مهارت تصمیم گیری در کودکان را تقویت کنیم؟

✳️ زندگی کوتاه‌تر از تصور ماست؛ زمانی برای تصمیم گیری های غلط وجود ندارد. تصمیمِ خوب گرفتن و خوب تصمیم گرفتن واقعا هنر است! این هنر را از کودکی به فرزندان مان بیاموزیم.

✳️ وقتی کودک با پیامدهای تصمیماتش روبه رو می شود، آرام‌ آرام می‌فهمد که انتخاب‌ها می‌توانند روی آینده او اثر بگذارند. او همچنین یاد می‌گیرد که تصمیماتی که رضایت کوتاه‌ مدتش را به‌همراه دارند، ممکن است در بلندمدت سودی را عایدش نکنند.

✳️ به‌عنوان پدر و مادر، ما باید بگذاریم دلبندمان اشتباه کند؛ نه آنکه او را دائماً در محدوده‌ای امن نگه‌داریم تا مبادا طعم تلخ شکست را بچشد. بچه‌ها اگر از اشتباهات شان درس بگیرند، پخته‌تر و فهمیده‌تر می‌شوند و سعی می‌کنند خطاهای شان را تکرار نکنند.

👈🏻 با ما همراه شوید و مهارت تصمیم گیری درست و خردمندانه را تا دیر نشده است به کودکان تان بیاموزید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6429

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
از نسل آلفا چه می دانیم؟

✳️ به متولدین بین سال‌های 2010 تا 2024 نسل آلفا گفته می‌شود (همانطور که می‌بینید بخشی از این نسل حتی هنوز متولد نشده‌اند). پیش‌بینی می‌شود تا سال 2024 جمعیت نسل آلفا به 2 میلیارد نفر هم برسد.

✳️ تعداد بسیاری از این کودکان به دلیل تجربه تحصیل آنلاین در دوران همه‌گیری کرونا، هوش دیجیتالی منحصر به‌فردی دارند.

✳️ دسترسی زودهنگام به صفحه نمایش و اینترنت به این معنی است که این نسل بیش از هر زمان دیگری با جهان در ارتباط هستند.

✳️ والدین هزاره کاربران سنگین رسانه‌های اجتماعی هستند و فرزندانشان مدت‌ها قبل از رسیدن به سن منطقی، در اینترنت هستند. بر اساس گزارشی از شرکت امنیت سایبری “AVG” در سال 2014، 6% از والدین هزاره یک حساب رسانه اجتماعی و 8% یک حساب ایمیل برای نوزاد یا کودک نوپا خود ایجاد کردند!

👈🏻 با ما همراه شوید، نسل آلفا را بهتر بشناسید و مهارت ارتباط با آنها را بیاموزید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6437

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
عزت نفس پایین این 11 چیز را از شما می گیرد

✳️ عزت نفس پایین توانایی اینکه احساس خوبی نسبت به خود داشته باشید و نیز شاد باشید را از شما می گیرد. با این حال، خیلی از چیزهای کوچک روزمره اما مهم از جمله روابط، فرصت های شغلی و رضایت شخصی را نیز از شما دریغ می کند.

✳️ عزت نفس مانند یک قطب نمای حیاتی است که شما را در طول زندگی راهنمایی می کند.

✳️ خودارزیابی منفی لزوماً منجر به افسردگی نمی‌شود، اما ما را در وضعیت آسیب‌پذیری روانی قرار می‌دهد.

✳️ هر دستاورد بزرگی زمانی یک رویا بوده است. هدف کسانی که به پتانسیل خود برای تحقق بخشیدن به خواسته های شان اعتماد کردند.اولین گام برای تحقق رویاها، تقویت عزت نفس است. مهم ترین چیزی که عزت نفس پایین از شما به یغما می برد، تحقق رویاها و آرزوهای تان است.

👈🏻 با ما همراه شوید، و از 11 چیز مهمی که عزت نفس پایین از شما می رُباید، مطلع شوید؛ باشد که قدر عزت نفس تان را بدانید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6443

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
حاصلِ سخت گیری بیش از حد به خود، ناخرسندی است

✳️سخت گیری بیش از حد به خود راه به احساسات منفی مانند نارضایتی از خود می بَرد. بپذیرید که اشتباهات بخشی از زندگی روزمره هستند و همیشه همه چیز آنطور که انتظار داریم پیش نمی رود.

✳️ سخت گیری بیش از حد به خود شاید ناشی از انتظارات اجتماعی، رقابت‌های مداوم یا حتی استانداردهای شخصی باشد که به مرور زمان شکل گرفته‌اند.

✳️ زندگی در یک جامعه رقابتی اغلب اهداف دست نیافتنی را به شما تحمیل می کند. باید بدانید چه زمانی می‌توانید کمی بیشتر از خود طلب کنید یا چه زمانی باید پای خود را از روی پدال گاز بردارید.

✳️ افرادی که خود را تحت فشار قرار می‌دهند، ممکن است همیشه احساس کنند که باید بهتر عمل کنند و هیچ‌گاه از دستاوردهای خود راضی نباشند. این جستجوی مداوم برای کمال می‌تواند منجر به استرس، اضطراب و نارضایتی از خود شود.

👈🏻 با ما همراه شوید، و با سخت گیری بیش از حد خودتان را اذیت نکنید؛ با خودتان مهربان تر باشید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6451

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
13 نکته کلیدی برای درمان بی میلی زنان به رابطه زناشویی

✳️ هر رابطه جدیدی با وعده عشق، صمیمیت و محبت آغاز می شود. اما با گذشت زمان، ابراز عشق کمتر می شود، مسئولیت های جدید، تغییر اولویت ها، تغییرات بیولوژیکی و فیزیولوژیکی را دست کم نگیرید.

✳️ یک دلیل عمده برای بی میلی زن به مرد نبودن ارتباط عاطفی عمیق است. اگر همسرتان به طور مداوم از صمیمیت و برقراری ارتباط جنسی با شما اجتناب می کند، توجه به پیوند عاطفی که با همسرتان دارید، می تواند نقطه شروع خوبی باشد.

✳️ از خود بپرسید آیا هیچ وقت خیانت یا اشتباهی کرده ام که لایق بی میلی و سردی روابط عاطفی باشم؟

✳️ نارضایتی از پوست و زیبایی خود و شرمساری از اضافه وزن یکی از دلایل اصلی است که باعث سرد شدن زن در رابطه جنسی می شود. او تصویری را که در آینه می بیند دوست ندارد و این هرگونه میل جنسی برای رابطه جنسی را فرو می نشاند.

👈🏻 با ما همراه شوید، و با آگاهی کیفیت زندگی عاطفی و مشترک خود را بهبود بخشید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6460

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
از معذوریت تا صمیمیت: کشف رازهای پنهان شریک عاطفی

✳️ گاهی پرسیدن سوالات ناخوشایند و چالش‌برانگیز می‌تواند دروازه‌ای به سوی شناخت بهتر و صمیمیت بیشتر و کشف رازهای پنهان شریک عاطفی مان باشد. در این جا فهرستی از سوال های چالش برانگیز وجود دارد.

✳️ همه ما اوقات سرگرم کننده و مفرحی را با بازی های “بیست سوالی” یا “اسم -فامیلی” با هم گذرانده ایم. بازی های کلاسیک برای به چالش کشیدن دانش عمومی یکدیگر. با این حال، ایده خوبی است که کمی جلوتر برویم و سوالات شخصی تری بپرسیم.

✳️ بررسی جزئیات غیرمعمول زندگی و شخصیت کسی که صمیمی ترین کس به ماست. در ضمن می تواند تمرینی عالی برای خودآگاهی باشد.

✳️ کمتر چیزی مثل ِ مجبور کردن شخصی به صحبت درباره خودش چالش برانگیز و پیچیده است. خودشناسی نیاز به تلاش دارد.

👈🏻 با ما همراه شوید، اینجا فهرستی از سوال های چالش برانگیزی وجود دارد، که به شما شناخت بهتری از شریک عاطفی تان می دهد.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6465

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
موثرترین روش های درمانی برای وابستگی عاطفی

✳️ وابستگی عاطفی ناشی از ترس از تنها بودن، فقدان اعتماد به نفس یا تجارب منفی گذشته است. اما خبر خوب این است که با استفاده از روش‌های درمانی موثر، می‌توان به تدریج این وابستگی را کاهش داد و به یک زندگی سالم‌تر و متعادل‌تر دست یافت.

✳️ اگر شادی شما منحصراً به کارهایی که شریک عاطفی تان انجام می دهد یا نمی دهد بستگی دارد، رنج مداوم را تجربه خواهید کرد. فرسودگی روانی زمانی ظاهر می شود که یکی از عزیزان به عنوان تنها منبع شادی در نظر گرفته می شود.

✳️ رویکرد مبتنی بر وابستگی بر این امر مهم تمرکز دارد که چگونه تجربیات گذشته، به ویژه آن‌هایی که مربوط به دلبستگی های عاطفی عمیق اند (مانند روابط دوران کودکی با والدین)، بر روابط کنونی تأثیر می‌گذارند.

✳️ برای داشتن سلامت عاطفی خوب، باید طرحواره های ذهنی ناکارآمد خود را غیرفعال و انواع توانمندساز را جایگزین آن کنیم.

👈🏻 با ما همراه شوید،و با موثرترین راه های درمان وابستگی عاطفی آشنا شوید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6476

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
دوست یابی در نوجوانی: چگونه کمک کنیم نوجوانان دوستی های خوبی بسازند؟

✳️ بچه‌ها در سنین پیش از نوجوانی از وقت گذراندن با والدین لذت می‌برند، اما هنگامی که سال‌های نوجوانی فرا می‌رسد، به نظر می‌رسد دیگر علاقه‌ای ندارند در کنار شما باشند!

✳️ آشنا شدن با آدم‌های جدید می‌تواند کار سخت و ترسناکی برای نوجوانان باشد؛ به‌خصوص که ممکن است در این مسیر مورد قضاوت، طرد شدن یا تمسخر قرار بگیرد. به ترس‌های او احترام و ارزش بگذارید اما در عین حال به او نشان دهید که خیلی از نوجوانان و حتی بزرگسالان، ترس‌های مشابهی را تجربه می‌کنند و آن‌ها تنها نیستند.

✳️ صداقت و اعتماد در همه‌ی روابط از جمله دوستی‌ها مهم است. با فرزندتان در مورد اهمیت صریح بودن با دوستانش صحبت کنید و در عین حال به او یاد بدهید که حریم خصوصی برای خودش داشته باشد.

👈🏻 با ما همراه شوید، و به فرزندان نوجوان تان در دوست یابی کمک کنید؛ با این کار آرامش خاطر بهتری را تجربه می کنید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6488

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چگونه با فرزندان خود در مورد نگرانی های مربوط به سلامت روان صحبت کنیم؟


✳️ گفتگو درباره نگرانی‌های مربوط به سلامت روان با فرزندان، می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنند و راه‌حل‌هایی برای مدیریت استرس و اضطراب پیدا کنند.

✳️ صحبت کردن در مورد سلامت روان با فرزندان، ممکن است برای بسیاری از والدین چالش‌برانگیز باشد. اما این گفتگوها می‌توانند نقش مهمی در شکل‌گیری احساس امنیت و اعتماد به نفس در کودکان ایفا کنند. از طریق ایجاد فضایی امن و بدون قضاوت، والدین می‌توانند به فرزندان خود کمک کنند تا احساسات و نگرانی‌های خود را بیان کنند.

✳️ با برخی از حقایق ساده در مورد بیماری های مربوط به سلامت روان شروع کنید و برخی از افسانه های رایج پیرامون بیماری های روانی را از بین ببرید؛بیماری های روانی بیماری های “واقعی” هستند، درست مانند دیابت یا صرع.

👈🏻 با ما همراه شوید، و با فرزندان خود خردمندانه درباره نگرانی های مربوط به سلامت روان صحبت کنید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6496


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
7 ویژگی نسل آلفا که برای سال 2025 باید بدانید

✳️ نسل Z صحنه را خالی کنید! اکنون زمان آن است که نسل آلفا در مرکز صحنه قرار گیرد. چه چیزی نسل آلفا را متمایز می کند؟

✳️ نسل آلفا نه تنها تحت تأثیر فناوری‌های پیشرفته و دسترسی به اطلاعات قرار دارد، بلکه با چالش‌ها و فرصت‌های جدیدی نیز روبروست که می‌تواند بر آینده جامعه تأثیر بگذارد.

✳️ این نسل به دلیل دسترسی دائم به اطلاعات و ارتباطات آنلاین تجربیات و نگرش‌های متفاوتی نسبت به نسل‌های قبلی دارد.

✳️ رنسانس آفلاین :نسل آلفا به نوعی به تجربه‌های خارج از فضای آنلاین و دیجیتال توجه بیشتری می‌کند. در حالی که این نسل به‌خاطر دسترسی آسان به فناوری و اینترنت، به‌طور طبیعی در دنیای دیجیتال غوطه‌ور است، اما ممکن است تمایل بیشتری به فعالیت‌های غیر آنلاین، مانند بازی‌های سنتی، تعاملات اجتماعی رو در رو، و فعالیت‌های خلاقانه و هنری نشان دهد.

👈🏻 با ما همراه شوید، و نسل آلفا را بهتر بشناسید؛ فردا از آن ِ نسل آلفاست.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6502


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
با کودک خجالتی چگونه رفتار کنیم؟

✳️ خجالتی بودن کودکان می‌تواند بر روابط اجتماعی، عملکرد تحصیلی و حتی سلامت روان آن‌ها تأثیر بگذارد.

✳️ کودک خجالتی کودکی است که در موقعیت‌های اجتماعی احساس ناراحتی، اضطراب و ترس می‌کند. این کودکان اغلب از برقراری ارتباط با افراد جدید، شرکت در فعالیت‌های گروهی و قرار گرفتن در مرکز توجه اجتناب می‌کنند.

✳️ کم رویی یا خجالت یک نوع اختلال رفتاری در کودکان شناخته می شود، این در حالی است که درونگرایی یک ویژگی شخصیتی است و نیازی به درمان ندارد. در واقع بسیاری از افراد ذاتا به عنوان یک فرد درونگرا شناخته می شوند و تمایل چندانی به بروز احساسات خود ندارد و شاید کمتر دوست دارند در جمع حاضر شوند.

✳️ برچسب خجالتی و کمرویی به فرزند خود نزنید! وقتی به کودکی دائماً برچسب “خجالتی” زده می‌شود، این برچسب به بخشی از هویت او تبدیل می‌شود.

👈🏻 با ما همراه شوید، و با شناخت بهتر ویژگی های یک کودک خجالتی، شیوه رفتار مناسب با او را بیاموزید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6510


❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چگونه اخبار ناگوار را در خانواده مدیریت کنیم؟

✳️ اخبار ناگوار یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره شده است. از حوادث طبیعی تا بحران‌های اجتماعی، این اخبار تأثیرات عمیقی بر سلامت روانی و روابط خانوادگی دارند.

✳️ شکی نیست که اخبار و جزئیات مربوط به اخبار ناگوار ، وحشتناک، ناراحت کننده و حاوی تصاویر دلخراش است. پس توصیه‌های مربوط به کنترل اثرات روانی اخبار بد را جدی بگیرید.

✳️ اگر به خواندن اخبار اعتیاد دارید، یا هر روز صبح که بیدار می شوید اولا روزنامه ها را مرور می کنید، برای کنترل اثرات روانی اخبار بد به دنبال ایجاد عادات بهتر باشید.

✳️اگر به فرزندتان اجازه دیدن اخبار را می‌دهید، صبر کنید تا او حداقل به سن ده سالگی برسد. تا این زمان، مواجهه او با تلویزیون را به برنامه‌های مناسب سن خودش محدود کنید.

👈🏻 با ما همراه شوید، و خردمندانه مدیریت اخبار بد و ناگوار را در خانواده بر عهده بگیرید و فضای خانواده را متعادل و شاد نگه دارید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6517

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
از این 15 رفتار نادرست در رابطه زناشویی دوری کنید

✳️ اگر ندانیم مهم ترین اشتباهات در رابطه زناشویی چیست و چطور باید از آنها دوری کنیم، نارضایتی جنسی به سراغ ما و شریک مان می آید که نتیجه آن می تواند کاهش میل جنسی یا حتی جدایی زوجین باشد!

✳️ روابط زناشویی نیازمند مراقبت و توجه هستند. گاهی اوقات، رفتارهای نادرست و ناخواسته می‌توانند به تدریج به آسیب‌دیدگی این رابطه منجر شوند. شناخت این رفتارها و دوری از آن‌ها می‌تواند به حفظ سلامت و پایداری ازدواج کمک کند.

✳️ بسیاری از زوجین مشکلات خود را قبل از خواب بیان می کنند، بدانید این کار می تواند فضای رمانتیک تان را متشنج کند.

✳️ یکی از راه های بالا بردن کیفیت رابطه جنسی این است که از کسی تقلید نکنید. سعی کنید به جای تملق و چاپلوسی صادق باشید و رابطه خود را با فریب به پایان نرسانید.

👈🏻 با ما همراه شوید، و کیفیت زندگی زناشویی تان را ارتقا بخشید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6522

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
توقف نشخوار فکری و بازگشت به لحظه حال

✳️ نشخوار فکری به معنای تمرکز بیش از حد و مکرر بر روی افکار منفی، تجربیات ناخوشایند گذشته و نگرانی‌های آینده است.این چرخه فکری نه تنها مشکلات را حل نمی‌کند، بلکه می‌تواند اضطراب، افسردگی و سایر مشکلات روانی را هم تشدید کند.

✳️ نشخوار فکری تکراری و ارزشی است، به این معنی که بر علل و پیامدهای محرک های منفی تمرکز می کند.

✳️ اگرچه نشخوار فکری و نگرانی مفاهیم متمایزی هستند، اما بسیار شبیه به هم هستند و اغلب با هم ظاهر می شوند. هر دو نشانه‌های بارز اضطراب و افسردگی هستند و هر دو می‌توانند شرایطی را ایجاد کنند که در آن کنترل فرآیند فکر برای کاهش احساسات منفی یا پریشانی برای فرد دشوار باشد.

✳️ اختصاص 10 تا 30 دقیقه “زمان نگرانی”، که در آن می توانید افکار خود را آزادانه به جریان بیندازید، می تواند زمانی را که هر روز صرف مکالمه ذهنی می کنید به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

👈🏻 با ما همراه شوید، و از شرّ افکار مزاحم و نشخوار فکری خلاص شوید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6528

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
تقویت تفکر انتقادی با ۱۸ روش موثر

✳️ تفکر انتقادی به معنای منفی‌نگری یا انتقاد از همه‌چیز نیست. موضوع راجع به عینی‌گرایی است و اینکه ذهنی گشوده و کنجکاو داشته باشیم. اینکه مسائل را براساس شواهد سخت (در قیاس با نظرات شخصی، سوگیری‌ها یا هر چیز مشابهی) تحلیل کرد و متوجه شد که «واقعا» چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

✳️ با تقویت تفکر انتقادی به سنجش بهتر امور برای یافتن روش‌های بهبود کیفیت و بهره‌وری و نیز به مهارت‌های ادراکی بهتر، هم در مکالمات و هم هنگام مطالعه دست می یابیم.

✳️ تقویت تفکر انتقادی به این معناست که شما پیش‌داوری‌های خود و اثری که بر راهکارها و تصمیمات‌تان می‌گذارند را می‌شناسید.

✳️ شنوندگی فعال عنصری بنیادین در مسیر تقویت تفکر انتقادی به حساب می‌آید. با دقت و ملاحظه هرچه تمام‌تر به صحبت‌های افراد پیرامون خود گوش بسپارید.

👈🏻 با ما همراه شوید، و تفکر انتقادی تان را تقویت کنید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6535

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
چگونه با 10 راهکار ساده با همسر خود رابطه بهتری داشته باشیم؟

✳️ زندگی بهتر تعریف مشترکی ندارد و می‌تواند از دید هر کسی متفاوت باشد، اما می‌توان برای رسیدن به یک زندگی بهتر راهکارهای مشترکی را بیان کرد. برای مثال اگر در جهت بهبود روابط با همسرتان تلاش کنید می‌توانید زندگی بهتری را تجربه کنید.

✳️ برای بهبود روابط خود با همسرتان، دست از انتقاد یکدیگر بردارید؛ گاهی جلوی زبان تان را بگیرید.

✳️ تشکر و قدر‌دانی از همسرتان به روش‌های متفاوت واقعا معجزه می کند؛ قدر یکدیگر را بدانید!

✳️ حتی اگر کوچک‌ترین اشتباهی کردید و مقصر بودید معذرت خواهی کنید. برای بهبود روابط عاطفی این کار بسیار ارزشمند است و روابط شما را به سرعت بهبود می بخشد.

✳️هرچقدر روی خودتان تمرکز کنید و دست به تغییر و رشد خودتان بزنید به همان میزان، بلکه بیشتر ، همسرتان تغییر خواهد کرد.

👈🏻 با ما همراه شوید، و کیفیت زندگی مشترک تان را بهبود بخشید و زندگی بهتر و شادتری را تجربه کنید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6544

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
فواید آشنایی و بازی کودک در طبیعت

✳️ والدین همیشه می‌توانند راه هایی برای ایمن نگه داشتن فرزندان خود در حین بازی در طبیعت و فضای باز پیدا کنند. اگر در تلاش خود موفق باشید، کودکی خواهید داشت که از اعتماد به نفس، خودباوری و سلامتی مناسب برخوردار است.

✳️ کودکانی که در طبیعت و در فضای باز بازی می‌کنند، خود به خود یاد می‌گیرند که چگونه در زندگی ریسک‌های مناسب را انجام دهند.

✳️ کودک در طبیعت احساس آزادی می کند.

✳️ کودکانی که درگیر بازی مداوم در فضای باز هستند، از انعطاف پذیری و مهارت های حرکتی خوبی بهره مندند. بودن در طبیعت بینایی کودک را بهبود می‌بخشد و التهاب بدن را کاهش می‌دهد.

👈🏻 با ما همراه شوید، و از بردن بچه ها به طبیعت و بازی در فضای باز غفلت نکنید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6553

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
تغذیه سالم، کودک سالم: راهنمای والدین برای انتخاب‌های هوشمندانه!

✳️ تغذیه سالم نه تنها بر رشد جسمی کودکان تأثیر می‌گذارد، بلکه بر سلامت روانی و عاطفی آن‌ها نیز نقش بسزایی دارد.

✳️ قوانین سختگیرانه و دیکتاتوری در مورد غذا معمولاً مؤثر نیستند. بهتر است والدین به جای تحمیل قوانین، به کودکان کمک کنند تا خودشان انتخاب‌های غذایی را درک و به آن عادت کنند.

✳️ درخواست از کودکان برای کمک به تهیه وعده‌های غذایی، راه خوبی برای ترغیب آنها به بهتر غذا خوردن است.

✳️ یکی از بهترین زمان‌ها برای معرفی غذاهای جدید به کودکان، دوره‌های رشد سریع آنها است. در این زمان، اشتهای کودک افزایش می‌یابد.

✳️ به کودکان رشوه ندهید. یادشان بدهید که برای سلامتی خود، خوب غذا بخورند، نه به خاطر اینکه پاداش دریافت می کنند. احساس خوب و سالم بودن پاداش واقعی است.

👈🏻 با ما همراه شوید، و با تغذیه سالم کودکان تان سلامت جسم و ذهن شان را بهبود بخشید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6558

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
خصوصیات افراد لجباز: رفتار و درمان همسر لجباز

✳️ افراد لجباز اصلا انعطاف پذیر نیستند؛ برای زندگی خود یا برای هر روزشان برنامه‌های خاصی دارند و اگر در این حین، یک نفر برنامه‌های شان را بهم بریزد و یا برنامه جدیدی پیش بیاید، به شدت بهم می‌ریزند.آیا این یک ویژگی مثبت است؟!

✳️ افراد لجباز با هر کسی که صحبت کنند، همیشه یا اغلب فکر می‌کنند که حق با خودشان است. حتی اگر با رئیس خود صحبت کنند، اشتباهات خودشان را نمی‌پذیرند و حق به جانب هستند.

✳️ لجبازها بسیار زیاد به خود و افکارشان ایمان دارند، برای همین گمان می‌کنند قضاوت‌هایشان بسیار درست است.

✳️ هرگز در ارتباط با فرد لجباز، به او کوچک‌ترین بی‌احترامی و توهینی نکنید و انگشت اتهام به سمت او نگیرید. از استفاده کردن از جملاتی مثل «تو این کار رو کردی.» یا «تو اینطوری هستی» و… خودداری کنید.


👈🏻 با ما همراه شوید، و با شناخت ویژگی ها و ریشه های لجبازی با همسر لجبازتان رفتاری مناسب و درمانگرانه داشته باشید.

🔺متن
کامل را در لینک زیر بخوانید👇🏼👇🏼
savadezendegi.com/fa/news/6567

❤️با آن‌ها که دوستشان دارید به اشتراک بگذارید

@savadzendegi
2025/07/09 19:35:52
Back to Top
HTML Embed Code: