tgoop.com/science_magazine/8838
Last Update:
در بسیاری از فرهنگها، آبرو یعنی اعتبار و شان اجتماعی، بیش از سلامت روان اهمیتی دارد.
مثلاً در فرهنگهای شرقی، حفظ آبرو و جایگاه اجتماعی همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است. این موضوع باعث میشود که افراد تلاش زیادی برای حفظ آبرو و پرهیز از شرمساری اجتماعی داشته باشند.
در برخی جوامع، احساس شرم اجتماعی (که از دست دادن آبرو به آن منجر میشود) میتواند اثرات مخربی بر جایگاه فرد در جامعه داشته باشد. این موضوع ممکن است باعث شود که افراد از بیان مشکلات روانی خود بپرهیزند و ترجیح دهند به جای جستجوی کمک، مشکل خود را مخفی نگه دارند.
در بسیاری از جوامع، به ویژه در گذشته، مشکلات سلامت روان به عنوان ضعف یا نقص شخصیتی تعبیر میشدهاند. این نگرشهای منفی و ناآگاهیهای اجتماعی ممکن است باعث شود افراد مشکلات روانی خود را پنهان کرده و در عوض به حفظ آبروی خود بپردازند.
در این مطالعه توضیح داده شده که چگونه فرهنگهای مختلف بر نگرش افراد نسبت به سلامت روان و همچنین نحوهی برخورد با مشکلات روانی تأثیر میگذارند.
Choi, S. C. (2002). Culture and Mental Health. In S. C. Choi, J. H. Kim, & D. W. Shon (Eds.), Culture and Mental Health: Sociocultural Influences on Mental Health (pp. 13-29). Seoul: Seoul National University Press.