Telegram Web
چند باری بخوانید

بیش از حد فکر کردن نتیجه رشد کردن در محیطیه که ازتون انتظارات فراتر از سنتون داشتن. بارها به خاطر اشتباهات بزرگ و کوچیک مورد قضاوت قرار گرفتین و هرچه تلاش میکردن پذیرفته بشید، کافی نبود.
بنابراین یاد گرفتید که مدام تلاش کنید و فکر کنید که چطور میتونید پذیرش رو به دست بیارید.

میخوام بهت بگم بچگی ها مجبور بودی ولی الان میتونی متفاوت باشی. الان میتونی خودتو همونطور که هستی بپذیری، تحسین کنی و از خودت راضی باشی. الان میتونی جنبه های مثبت و خوبی‌هاتو ببینی.

الان آزادی و میتونی بی نیاز از هر کسی خودتو بپذیری و در آغوش بکشی.
دیگه مجبور نیستی مثل بچگی‌ها بجنگی بجنگی و بجنگی تا دوست داشته باشن.
میتونی رها و آزاد باشی و هر اونچیزی که هستی، خوب یا بد، اینبار خودتو بپذیری.
به خودت اعتماد کن‌؛
یه نوعی از خودت رو بساز که خوشحال میشی کل زندگیتو باهاش زندگی کنی...!

📚
برای یک روز هم که شده دنبال چیزهایی که نداری نرو!
از چیزهایی که داری لذت ببر ...

👤 #چارلی_چاپلین

صبح بخیر🌸

🌱
| پایداری در تصمیم‌گیری |

عواملی متعددی می تواند به ما در عمل پیوسته به یک تصمیم کمک کند. این عوامل از مرحله تصمیم گیری بر یک کار تا پایان عمل به آن را در بر می گیرند. برخی از مهم ترین این عوامل عبارت اند از:

۱. واقع بینی در تصمیم گیری
اولین نکته در این زمینه که باید در زمان تصمیم گیری حتماً به آن توجه داشته باشید، توجه به واقعیت های زندگی خودتان است. هر فردی توانایی ها، منابع و نقاط ضعف و قوت خود را دارد و باید در زمان تصمیم گیری به این واقعیت ها توجه داشته باشد و برای خود برنامه ریزی کند. درباره داشته های خود واقع بین باشید. اگر تلاش تان را برای نشدنی ها صرف کنید، شکست خواهید خورد. از خودتان بپرسید چه چیزی برای شما ممکن است؟

۲. مدیریت زمان
یکی از دلایل مهم که به اختلاف در عملکردها منجر می شود، مدیریت زمان است. یک نفر به درستی کارها را از نظر اهمیت آنها درجه بندی می کند و زمان خود را بر طبق آن مدیریت می کند، در حالی که فرد دیگری به طور اتفاقی با آنها برخورد می کند. عمر ما از دقیقه ها و ثانیه ها تشکیل شده، پس می توان گفت کسی که از این دقایق و ثانیه ها خوب استفاده کند، از عمر خود به خوبی بهره برده است.

۳. تقویت اراده
برای رسیدن به هدف علاوه بر تصمیم گیری صحیح، اصل دیگری که باید رعایت شود، اصل مقاومت است که از آن به اراده یا «اصل تسلیم ناپذیری» یاد می شود. معنای این اصل آن است که انسان در برابر سختی های راه، شکست ها و ناکامی ها مقاومت کند.

۴. تبدیل تصمیم به یک سبک پایدار در زندگی
این امر ممکن است در ابتدای کار وقت بیشتری از شما بگیرد، اما اگر شما به گونه ای عمل کنید که یک تصمیم جای خود را در زندگی شما باز کند، پس از مدتی بدون صرف انرژی بیشتر و با سهولت بیشتری عملی می شود. به عبارتی در اوایل عمل به تصمیم، شما باید مراقبت بیشتری داشته باشید تا با رفع موانع احتمالی و تقویت انگیزه خود به جایی برسید که آن تصمیم به یک رفتار عادی در زندگی شما تبدیل شود.

#روانشناسی

©Join |
اگر حتی یک بار در زندگی این سوال را از خودتان داشته‌اید - و البته که داشته‌اید - که «آیا به اندازه‌ی کافی دوست‌داشتنی هستید؟»، خوب است بدانید پیش‌نیاز این که دوست داشته شوید این است که خودتان، خودتان را دوست بدارید و البته این صرفا یک احساس نیست که تصمیم بگیرید به وجود بیاید، و بیاید. مجموعه‌ای از اتفاق‌ها باید افتاده باشد تا شما بتوانید خودتان را دوست داشته باشید.

خوش‌بختیِ اول این است این اتفاق‌ها همان‌هایی هستند که دیگران برای دوست داشتن کسی لازم دارند. شما نمی‌توانید بدذات، دروغ‌گو، بی‌شعور، سست‌پیمان، ضعیف‌النفس، چندش‌آور یا زشت باشید و این‌چنین خودی را دوست بدارید.

دیگران هم همین‌طور. برای این که برای خودتان دوست‌داشتنی باشید، باید زیبا شوید و اگر زیبا شدید، دیگران هم دوست‌تان خواهند داشت. دومین خوش‌بختی این که این اتفاق‌ها تصادفی نیستند، بلکه در اختیار خود شما هستند. شاید سخت باشد، اما می‌توانید تصمیم بگیرید که آدم بهتری بشوید، و بشوید. اما لطفن تا پیش از این تصمیم و پیش از انجامش، با تعجب از کسی نپرسید: «چرا کسی من را دوست ندارد؟» چون جوابش همان جاست؛ جایی درون شما.

#حسین_وحدانی

©Join |
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ انواع دلبستگی...

- دلبستگی ایمن:
"ما کنار هم و در عین حال هر کدوم ارزشمندیم"

- دلبستگی اضطرابی:
"واقعا همیشه پیشم می مونی یا قراره ترکم کنی؟"

- دلبستگی اجتنابی:
" ترجیح میدم تنها باشم و به کسی وابسته نشم."

- دلبستگی اجتنابی همراه ترس:
"برو... نه نرو ... پشیمون شدم بمون!... نمیدونم..."

+ اینکه شما تو رابطه عاطفی چقدر مضطرب هستین یا از صمیمیت دوری می کنید، یا با دست پیش میکیشن و با پا پس میزنین،
به سبک دلبستگی شما، بستگی داره!

🌸
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
قیمت لحظه ای دلار و طلا
تحلیل هدف دلاری 120هزار تومانی!!!!!!
https://www.tgoop.com/+TQgXJmA4AJU3ZGI0
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
| پایداری در تصمیم‌گیری |

عوامل متعددی می‌تواند به ما در عمل پیوسته به یک تصمیم کمک کند. این عوامل از مرحله تصمیم‌گیری بر یک کار تا پایان عمل به آن را در بر می‌گیرند. برخی از مهم‌ترین این عوامل عبارت‌اند از:

۱. واقع‌بینی در تصمیم‌گیری
اولین نکته در این زمینه که باید در زمان تصمیم‌گیری حتماً به آن توجه داشته باشید، توجه به واقعیت‌های زندگی خودتان است. هر فردی توانایی‌ها، منابع و نقاط ضعف و قوت خود را دارد و باید در زمان تصمیم‌گیری به این واقعیت‌ها توجه داشته باشد و برای خود برنامه‌ریزی کند. درباره‌ی داشته‌های خود واقع‌بین باشید. اگر تلاش‌تان را برای نشدنی‌ها صرف کنید، شکست خواهید خورد. از خودتان بپرسید چه چیزی برای شما ممکن است؟

۲.. مدیریت زمان
یکی از دلایل مهم که به اختلاف در عملکردها منجر می‌شود، مدیریت زمان است. یک نفر به درستی کارها را از نظر اهمیت آن‌ها درجه‌بندی می کند و زمان خود را بر طبق آن مدیریت می‌کند، در حالی که فرد دیگری به طور اتفاقی با آن‌ها برخورد می‌کند.

۳. تقویت اراده
برای رسیدن به هدف علاوه بر تصمیم‌گیری صحیح، اصل دیگری که باید رعایت شود، اصل مقاومت است که از آن به اراده یا «اصل تسلیم‌ناپذیری» یاد می‌شود. معنای این اصل آن است که انسان در برابر سختی‌های راه، شکست‌ها و ناکامی‌ها مقاومت کند.

۴. تبدیل تصمیم به یک سبک پایدار در زندگی
این امر ممکن است در ابتدای کار وقت بیشتری از شما بگیرد، اما اگر شما به گونه‌ای عمل کنید که یک تصمیم جای خود را در زندگی شما باز کند، پس از مدتی بدون صرف انرژی بیشتر و با سهولت بیشتری عملی می‌شود. به عبارتی در اوایل عمل به تصمیم، شما باید مراقبت بیشتری داشته باشید تا با رفع موانع احتمالی و تقویت انگیزه خود به جایی برسید که آن تصمیم به یک رفتار عادی در زندگی شما تبدیل شود.

🌱
مردم حاضر نیستند مسئولیت کمبودهای خود را به عهده بگیرند. بسیار آسانتر است که این مسئولیت‌ها را به گردن عوامل برونی مانند محیط، جامعه، اوضاع و احوال و شرایط، دیگران، رویدادها و بدبیاری‌ها و حتی خداوند بیندازیم و آن‌ها را برای محرومیت‌ها و شکست‌های خود سرزنش کنیم. مردم اغلب برای کمبودهای خود دلیل تراشی کرده و با توجیه آن منکر مسئولیت خویشتن برای این کاستی‌ها می‌گردند و بر این باورند که زندگی در کمبود، بلایی است که از برون بر آن‌ها نازل و به آن‌ها تحمیل شده است مست و با این توجيه و این گونه اعتقاد همچنان در کمبود باقی می‌مانند. رهایش از این دامی که به وسیله این اعتقاد برای خود نهاده‌اند و خویشتن را محدود و محصور کرده‌اند و دست کشیدن از این نظام اعتقادی که زندگی در سایه این کمبودها نصيب و قسمت و سرنوشت آن‌هاست درهای خیر و برکت و فزونی و نعمت را بر روی آن‌ها خواهد گشود.

#خودشناسی

©Join |
جهت حرکت شما، بسیار مهم‌تر
از سرعت حرکت است...
خیلی‌ها با سرعت زیاد به سمت هیچ
حرکت می‌کنند...!

📚
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زندگی
دوختن شادی‌هاست
و به تن کردنِ
پیراهن گلدار امید...

صبح بخیر
🌞
با کسی نباش که هر لحظه
مجبور باشی خودت را به هر
اجباری لای لحظه هایش جا بدهی...

با کسی باش که؛
لحظه هایش را روی مدار ِ
تو تنظیم کند...
با کسی که مشغله هایش را
بخاطر تو دوست داشته باشد...
که تو را بخواهد...
که اولویت اولش باشی...!

ارزشِ تو خیلی بالاتر از یدک بودن است...
جنس اعلا باش...
جنس اعلا که یدک نمی شود!
یاد بگیر که هر ماندنی ارزشش را ندارد...!
گاهی تنها بودن شرف دارد...
به ماندن های یک طرفه ی تحقیر آمیز،
که تمام شخصیت و انسان بودنت را
زیر سوال می برد...
یاد بگیر گاهی تنها بودن،
ترجیحِ خودت باشد...!
خیلی وقت ها غرور واقعا
چیزِ خوبیست...!

📚
بله ممکن است دیگران رفتار ما را نفهمند، اما چه باید کرد!؟ اگر دیگران انتظار داشته باشند که فقط کارهایی انجام دهیم که آنها بفهمند و تصمیم‌هایی بگیریم که آنها دلیلش را درک کنند عملا انتظار دارند زندگی سطح درک آنها و نگاه آنها به زندگی باشیم. بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تازمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند. ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم؛ چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند.

#اریک_فروم

©Join |
Forwarded from بهترین هارا با ما دنبال کنید
قیمت لحظه ای دلار و طلا
@InternationalEconomics
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صبح بخیر دوست من!
فراموش نکن اگر گذشته خود را با خودت حمل نکنی، سفر زندگی‌ات سبکتر و آسانتر خواهد بود.
| کاستی‌ها و نواقص را بپذیرید |

بسیاری از افراد معتقدند که اگر صاحب خانه، همسر، ماشین و دو فرزند شوند، «زندگی بی‌نقصی» خواهند داشت. اما زندگی چنین نیست. مشکلات از بین نمی‌روند؛ بلکه تغییر می‌کنند و به شکلی دیگر پدیدار می‌شوند. هدف زندگی پیشرفت است نه کمال. کمال نوعی ایدئال‌پنداری‌ست: ممکن است به آن نزدیک شوید؛ اما هرگز به آن نمی‌رسید. اگر از فکر کردن به این‌که چه چیزی کامل است و چه چیزی «باید» کامل باشد دست بکشیم، در واقع خودمان را از استرس و سرخوردگی ناشی از زندگی با اصولی خودسرانه رهایی می‌بخشیم؛ آن‌هم اصولی که معمولا از خودمان نیست و از دیگران به ما رسیده است!

🌱
تقدیر این است که انسان به ورای رنج برود، امانه به روشی که مد نظر منیّت است. یکی از بی‌شمار فرض‌های نادرست منیّت و افکار توهم آمیزش این است که «من نباید رنج ببرم». همین فکر، سرچشمه رنج است. رنج، مقصودی والا دارد: تکامل آگاهی (یعنی بیداری) و سوختن منیّت. مرد به صلیب آویخته شده، نمادی کهن الگویی‌ست. او هر زن و هر مردی‌ست. تا وقتی شما با رنج مخالفت کنید، فرآیند بیداری را آهسته می‌سازید، زیرا مقاومت و مخالفت، منیّت بیش‌تری تولید می‌کند که در نهایت باید بسوزد، در حالی که با پذیرش رنج، این فرایند شتاب می‌گیرد، زیرا آگاهانه رنج می‌کشید. شما می‌توانید رنج را برای خودتان یا برای کسی دیگر، مانند فرزند یا مادر و پدرتان بپذیرید. دگرگونی در میان رنج کشیدن آگاهانه رخ می‌دهد؛ شعله رنج، به نور آگاهی تبدیل می‌شود.

🌱
اگر می‌خواهید موفق باشید این ۹ کار را نباید انجام دهید:

1- انتظار نداشته باشید همه چیز عالی باشد
2- هر وقت لازم است نه بگویید
3- به خودتان چیزهای منفی نگویید
4- فقط روی امروز تمرکز نکنید
5- اهدافتان را فراموش نکنید
6- منزوی نشوید
7- خودتان را با هیچکس مقایسه نکنید
8- در گذشته زندگی نکنید
9- آدم‌های دروغگو را تحمل نکنید

📚
چیزهایی که برای شما اتفاق می‌افتند تعیین‌کننده‌ی سرنوشت‌تان نیستند، همه‌ی این اتفاقات برای میلیون‌ها فرد دیگر نیز رخ می‌دهند و هرکدام از آن‌ها سرنوشت متفاوتی دارند. زیرا چیزی که در نهایت سرنوشت انسان را تعیین می‌کند، واکنشی است که او به آن اتفاقات نشان می‌دهد.

#سبک_زندگی
💚 پیج روانشناس کودک توسط بهترین اساتید روانشناسی تربیتی در خدمت پدرها و مادرها👇👇👇
👤 دکتر هلاکویی ( ورود

👤 جو فراست ( ورود

👤 دکتر شهرام اسلامی ( ورود

👤 دکتر سیما فردوسی ( ورود


🔴 روی سن فرزندتان کلیک کنید👇

👶🏻فرزندم 0_2سال است   ( ورود )  

👧🏻فرزندم 2_4سال است   ( ورود

👦🏻فرزندم 4_ 6سال است  ( ورود

👫فرزندم 6_12سال است ( ورود

👦🏻👶🏻👧🏻 پیج روانشناسی هاله | HELEH 🌸
2025/07/09 19:36:56
Back to Top
HTML Embed Code: