Telegram Web
مراسم اهدای نشان‌های لاک‌پشت پرنده
و رونمایی از فهرست‌های
لاک‌پشت پرنده
بهترین کتاب‌های کودک و نوجوان
منتشر شده در سال
۱۴۰۱
با حضور نویسندگان، مترجمان و تصویرگران
با برنامه‌های ویژه برای کودکان و نوجوانان


چهارشنبه ٢١ آذر ١۴٠٣
ساعت ١٧ در فروشگاه شهرکتاب مرکزی
خیابان شریعتی، بالاتر از مطهری، نبش کوچه کلاته، شماره ۷۶۵

🐢 @lakposhtparandeh
درباره‌ی یک تکذیب
ضرورت رهایی کانون از حصر آموزش و پرورش

جناب آقای کاظمی وزیر آموزش و پرورش اینجا ادغام کانون پرورش فکری در سازمان آموزش و پرورش را تکذیب کرده:
https://www.instagram.com/reel/DDJuGSDtk-q/?igsh=bjExaXVic3hwNWgw

و گفته که نامه انجمن نویسندگان کودک و نوجوان هم هیچ استنادی ندارد.

اول اینکه در متن نامه انجمن این موضوع مستند شده به «طرح تقویت نظام آموزش و پرورش» که ماده هفت آن به همین موضوع اشاره دارد. این طرح هم متن کاملش منتشر شده و هم گزارش‌های مرکز پژوهش‌های مجلس درباره‌ی ضرورت تصویب آن.
اینجا می‌توان لینک متن کامل طرح و گزارش‌های بررسی مرکز پژوهش‌ها را دید:

https://rc.majlis.ir/fa/news/show/1818196

دوم این که در اینجا رییس مرکز پژوهش‌های مجلس طرح را تشریح کرده و دقیقا از کانون پرورش فکری به عنوان یکی از نهادهایی که قرار است طبق این طرح از نظر مدیریتی تجمیع و در سازمان آموزش و پرورش ادغام شوند اسم برده است:
https://www.fardanews.com/fa/amp/news-1324407

چنین موضوعی مطرح شده باشد یا نشده باشد، چندان اهمیتی ندارد. مهم این است که کارکرد کانون پرورش فکری به آموزش رسمی ربطی ندارد، و پرورش تفکر و خلاقیت است و نباید با آن هم چون زائده‌ی آموزش رسمی برخورد شود. وابستگی‌اش به آموزش و پرورش حتی اگر رسما ادغام و منحل نشود، انحلال عملی آن است.
بیانیه بیش از ۱۴۰ روزنامه‌نگار در اعتراض به قانون حجاب و عفاف
هشدار می‌دهیم: قانون حجاب نقض گسترده حقوق بنیادین شهروندان است. ما روزنامه‌نگاران، با تاکید بر انجام وظیفه خود در اطلاع‌رسانی، ضمن تأکید بر غیرانسانی بودن این قانون، مخالفت قاطع خود را با اجرای آن اعلام می‌کنیم...

@journalistsclub1
#گزیده_های_ایران
☑️ بن سلمان چه در سر دارد؟
یدالله کریمی پور @karimipour_k

به گمانم جهت‌گیری نشریه فارن پالیسی در آشکار کردن‌ راز چرخش ۱۸۰‌درجه ای مثبت ولیعهد سعودی در برابر ایران درست است. چنان که در جریان اجلاس سران کشورهای اسلامی، وی از جامعه جهانی یا در واقع ایالات متحده در خواست کرد که اسرائیل را وادار سازد به حاکمیت کشور دوست، جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته و از هر گونه تعرض و تجاوز به قلمرو تحت حاکمیت ایران پرهیز کند.

بن‌سلمان در گردهمایی ۲۱ نوامبر سران ضمن محکوم‌ کردن اقدامات ارتش اسراییل در نوار غزه و نسل کشی خواندن آن‌، خواهان احترام به حاکمیت ایران شد.
دلیل تغییر رویکرد بن سلمان نسبت گذشته چیست؟‌! در حالی که هنوز تهدیدهای تند عربستان نسب به ایران از یادمان نرفته است.

فارن‌پالیسی رویکرد اخیر بن سلمان‌ مبنی بر احترام‌ به حاکمیت ایران را واقعی دانسته و دلیل آن را تضمین ثبات درونی کشورش (عربستان) می داند. بدین ترتیب که از این طریق‌ با دور کردن بحران و احتمال گسترش منطقه ای آن، از کلان پروژه های نزدیک به تریلیون دلاری توسعه زیربنایی  اخیرکشورش پاسداری کرده و خلیج فارس را از میدان‌ تنش، تهدید، مشاجره و جنگ دور سازد. از دیدگاه مراکز مطالعات سعودی، طرح و برنامه درازمدت اسرائیل دور کردن جنگ‌ از پیرامون خود و کشاندن آن به جغرافیاهای دیگر مانند سوریه، فضاهای پیرامونی ایران، از جمله خلیج فارس است. به گمانم بن سلمان در اتخاذ چنین رویکردی صادق بوده و منافع ملی کشورش را مدنظر قرار می دهد.

#برای_آگاهی | بازنشر مطالب در يک حرف از هزاران الزاما به معنای تأیید کامل محتوای آن نیست. ‌
@yekhezaran
Forwarded from نویسک
انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و انجمن تصویرگران ایران خطاب به مسئولان:

💠 قانون عفاف و حجاب را ابلاغ نکنید!

🔹 انجمن‌ نویسندگان کودک و نوجوان و انجمن تصویرگران ایران، در بیانیه‌ای از همه‌‏ی مسئولان ‏خواستند صدای فرهیختگان، متخصصان و دلسوزان میهن و فرزندان عزیز میهن را بشنوند و از ابلاغ و اجرای قانون موسوم به عفاف و حجاب خودداری کنند. در این بیانیه که با عنوان «کودکان مجرم نیستند،‌ به آن‌ها آسیب نزنیم!» صادر شده است، با اشاره به آسیب‌هایی که اجرای این قانون و مجازات‌های درج شده در آن به کودکان و خانواده‌ها و جامعه خواهد زد، از مسئولان دعوت شده به جای مجازات و جریمه و زندان، زبان دوستی و محبت و مدارا با مردم و کودکان و نوجوانان بگشایند. متن بیانیه‌ی مذکور به این شرح است:

به نام پروردگار کودکی
بیانیه‌ی انجمن‌ نویسندگان کودک و نوجوان و انجمن تصویرگران ایران 
کودکان مجرم نیستند،‌ به آن‌ها آسیب نزنیم!


🔸 هیچ قانونی نمی‌تواند کودکان را مجرم به شمار بیاورد. جرم‌‏انگاری رفتار کودکان عواقب تلخ و ناگوار برای کودک، خانواده و جامعه  در پی دارد. آیا مدافعان قانون مدعی حمایت از خانواده، می‌دانند انتشار اخبار اجرای چنین قانونی و اعمال این مجازات‌‏های عجیب به روحیه‌‏ی بسیاری از کودکان و خانواده‏‌های آنان چه آسیبی خواهد زد؟
حالا که پرده از روی قانون «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» افتاده، معلوم شده چرا مفاد و روند تصویب این قانون از چشم مردم، فرهیختگان، کارشناسان و علما پنهان نگه داشته می‌شد. ابهام‌‏ها و اشکال‌‌های فنی و تخصصی این قانون چندان زیاد است که متخصصان و مسئولان هر یک از زاویه‌‏ای بدان می‌‏پردازند، رؤسای دو قوه از ابهام و لزوم گفت‌‏وگو درباره‏‌ی اصلاح آن سخن می‌‏گویند و علمای حقوقدان تأکید دارند که بسیاری از مواد این قانون، غیرقابل اجراست و نتیجه‏‌ی عکس خواهد داد و موجب گریز نسل جوان از آموزه‌های دینی خواهد شد.

🔹 متن کامل بیانیه را می‌توانید در وبسایت نویسک بخوانید:
http://nevisak.ir/قانون-عفاف-و-حجاب-را-ابلاغ-نکنید/

🔰 کانال انجمن نویسندگان کودک و نوجوان

@nevisak
قانون علیه قانون
بیانیه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران درباره قانون عفاف و حجاب

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران به‌ عنوان نهادی که وظیفه‌اش پاسداری از حقوق رسانه‌ها و آزادی بیان است با انتشار بیانیه‌ای نسبت قانون موسوم به عفاف و حجاب، این قانون را مغایر با مواد دیگری از قانون اساسی خواند و آن را «محدودیت آشکارا نقض حقوق اساسی رسانه‌ها» دانست و مخالفت خود را با این قانون که نقض آشکار حقوق اساسی مندرج در قانون اساسی است، اعلام کرد.

در بیانیه انجمن آمده است: موج گسترده‌ی مخالفت با قانون عفاف و حجاب از سوی شخصیت‌ها، نهادهای مدنی و صنفی، ابعاد گوناگون مشکلات، معایب و خطرات این قانون را برجسته کرده است. انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران به‌عنوان نهادی که وظیفه‌اش پاسداری از حقوق رسانه‌ها و آزادی بیان است، مخالفت خود را با این مصوبه که نقض آشکار حقوق اساسی مندرج در قانون اساسی است، اعلام می‌کند.

محدودیت‌های غیرقانونی برای رسانه‌ها
به‌ویژه تبصره 5 ماده 41 این قانون، رسانه‌ها و مطبوعات را از انتشار مقالات، یادداشت‌ها و گفت‌وگوهایی که به پرونده‌های مرتبط با قانون حجاب می‌پردازند، منع کرده است. این محدودیت آشکارا نقض حقوق اساسی رسانه‌ها و شهروندان محسوب می‌شود و فضای ناایمن برای روزنامه‌نگاران را تشدید می‌کند. افزون بر این، موجب کاهش اعتبار رسانه‌های رسمی داخلی و ضربه‌ای جدی به مرجعیت رسانه‌ای آن‌ها خواهد شد. چنین شرایطی نه تنها از انتشار اطلاعات جلوگیری نمی‌کند، بلکه این محتواها از طریق منابع غیررسمی و با خطرات بیشتر به دست مخاطبان خواهد رسید.

نقض اصول بنیادین قانون اساسی
این مصوبه صریحاً با اصل 24 قانون اساسی که بر آزادی مطبوعات و نشریات تأکید دارد، مغایرت دارد و همچنین آزادی دسترسی به اطلاعات را که حق مسلم شهروندان است، نقض می‌کند. در قوانین موجود، اعمال محدودیت بر رسانه‌ها تنها با تصمیم شورای عالی امنیت ملی ممکن است و محدودیت‌های گسترده این قانون از مبانی قانونی برخوردار نیست.

علاوه بر این، اصل 9 قانون اساسی تصریح می‌کند که هیچ نهادی حق ندارد حتی با وضع قوانین و مقررات، آزادی‌های مشروع را سلب کند. اجرای این قانون در واقع یکی از مهم‌ترین اصول قانون اساسی و نتیجه‌ی دهه‌ها تلاش و مبارزه مردم ایران برای تحقق آزادی را نقض می‌کند.

پیامدهای فرهنگی و اجتماعی
اجرای چنین قوانینی تبعات فرهنگی و اجتماعی جبران‌ناپذیری خواهد داشت. محدودسازی رسانه‌ها نه‌تنها اعتماد عمومی به نظام اطلاع‌رسانی داخلی را تضعیف می‌کند، بلکه موجب گسترش بی‌اعتمادی، افزایش استفاده از منابع غیررسمی و تضعیف انسجام اجتماعی می‌شود.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران، با تأکید بر حقوق اساسی و طبیعی زنان و مردان جامعه و حقوق قانونی رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران در دسترسی آزاد به اطلاعات، از مسئولان عالی‌رتبه به‌ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی، می‌خواهد که با توقف ابلاغ این قانون، از نقض آشکار قانون اساسی جلوگیری کنند. آثار و تبعات منفی فرهنگی و اجتماعی این مصوبه روشن است و ادامه اجرای آن صرفاً موجب تشدید بحران خواهد شد.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران با جدیت بر لزوم صیانت از آزادی بیان، حقوق اساسی و احترام به قانون اساسی تأکید دارد.

@journalistsclub1
Forwarded from نشر اگر
خوزه وان دایک، توماس پول و مارتین دی‌وال در کتاب اخیر خود با عنوان جامعه‌ی پلتفرمی، ویژگی‌های این جامعه را که در آن شرکت‌های بزرگ قدرت بسیار زیادی دارند و نقش برجسته‌ای در شکل‌دادن به جامعه‌ی شبکه‌ای دارند، بیان کرده‌اند. آنها معتقدند که در چنین جامعه‌ای پلتفرم‌ها به قلب جوامع نفوذ کرده‌اند و بر نهادها، تراکنش‌های اقتصادی و اقدامات اجتماعی و فرهنگی تأثیر می‌گذارند. بنابراین پلتفرم‌ها، دولت‌ها و حکومت‌ها را مجبور می‌کنند تا ساختارهای قانونی و دموکراتیک خود را تنظیم کنند. نویسندگان این کتاب اهمیت پلتفرم‌ها را تا آن جا بالا برنده‌اند که معتقدند پلتفرم‌های آنلاین منعکس‌کننده‌ی ساختارهای اجتماعی نیستند، آنها این ساختارهای اجتماعی را که ما در آن زندگی می‌کنیم تولید می‌کنند. آنها در تعریف پلتفرم می‌نویسند: «پلتفرم به‌عنوان ساختاری قابل برنامه‌ریزی تعریف شده که برای سازمان‌دهی تعاملات میان کاربران طراحی شده است. یک پلتفرم با داده‌ها تغذیه می‌شود، از طریق الگوریتم‌ها و روابط کاربری سازمان‌دهی می‌شود، از طریق روابط مالکیت که توسط مدل‌های تجاری هدایت می‌شوند به رسمیت شناخته می‌شود و با توافق‌نامه های کاربران اداره می‌شود.»

توئیتری‌شدن سیاست | محمد رهبری | چاپ اول ۱۴۰۳، رقعی، شمیز، ۳۷۹ صفحه، ۳۷۰۰۰۰ تومان، #باکتاب.

@agarpub
در حکومت‌های خودکامه، حکایت همیشه همین است. چنان مردم را در تنگنا قرار می‌دهند و بیزاری و نفرت را به جایی می‌رسانند که « رفتنشان» اصل می‌شود و از هر جانشینی استقبال می‌کنند، جانشینانی که چندی نگذشته راه خودکامگی در پیش می‌گیرند.
در شاهنامه‌ی فردوسی، مردم به تنگ آمده از ظلم پناه به ضحاک می‌برند:
سواران ایران همه شاه‌جوی
نهادند یک سر به ضحاک روی

به شاهی بر او آفرین خواندند
ورا شاه ایران زمین خواندند

مردم سوریه این روزها از خوشحالی رفتن بشار اسد شادند و به پایکوبی مشغول. آرزوی من این است که پایکوبی‌شان همیشگی باشد، اما سابقه‌ی کسانی که امروز جای اسد را می‌گیرند، خبر از بادهای توفان‌زا می‌دهد.

حکومت‌های خودکامه نه تنها روزگار حکومت خودشان را بر مردم تیره و تار می‌کنند که به خاطر نفرتی که می‌آفرینند، آینده‌ای را هم که در آن حضور ندارند، سیاه می‌کنند.
حاکمان خودکامه پرورش دهندگان مخالفان خونریزند!
ارزش این خبر فقط در تیتر و لید( پاراگراف اول) آن است. باقی همه اضافات است. این متن به دلیل نقض حقوق اساسی مردم، مخالفت مردم و پیامدهای اجتماعی و سیاسی‌اش نباید اجرا شود، نه اکنون و نه هیچ وقت دیگر.


عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خبر داد؛

اجرای قانون حجاب به تعویق افتاد

🔸سیاوشی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: زمان اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاده ولی نمی‌توان آن را به‌صورت ترک فعل درنظر گرفت؛ در شورای امنیت ملی نیز به این نتیجه رسیدند که اجرای این قانون چند ماه به تاخیر بیفتد.

🔸این قانون در حال حاضر هیچ مشکلی ندارد و ابهامات دولت هم مرتفع شده است ولی اگر دولت باز هم بحث دارد، باید مطرح کند و مسئله بین سران قوا [حل شود].

🔸ولی قانون مورد تایید شورای نگهبان است و اگر مجدد به مجلس بیاید، سال ها طول می کشد.

🔸اگر قانون اجرا نمی شود، به معنی مشکل داشتن قانون نیست بلکه مجریان آن را اجرا نکردند؛ چون این قانون بر اساس موازین قرآنی و شرعی نوشته شده است؛ ولی برخی اعلام می دارند شرایط طوری است که نمی توان اکنون قانون را اجرا کرد که باید با گفتگو و صحبت حل و فصل شود.

🔗 ana.ir/003xwV
@anapress1

https://www.tgoop.com/c/2098902679/97812
Forwarded from نشر اگر
📢 اطلاعیه: امکان سفارش و خرید آنلاین کتاب‌های نشر اگر

به اطلاع همراهان گرامی می‌رسانیم که بخش سفارش و خرید آنلاین به وب‌سایت رسمی انتشارات ما افزوده شده است. از این پس می‌توانید کتاب‌های موردنظرتان را به‌صورت مستقیم از طریق وب‌سایت نشر اگر سفارش داده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت کنید.

ویژگی‌های خرید از وب‌سایت ما:

✔️ جست‌وجوی آسان در میان مجموعه آثار
✔️ دریافت اطلاعات کامل درباره‌ی هر کتاب
✔️ بهره‌مندی از تخفیف‌های ویژه‌ی خرید آنلاین
✔️ ارسال سریع و مطمئن

برای ثبت سفارش، به وب‌سایت ما مراجعه فرمایید:

🌐 [WWW.AGARPUB.IR]

مفتخریم که همواره در خدمت شما فرهیختگان عزیز هستیم.

@agarpub
Forwarded from نویسک
💠 اطلاعیه‌ی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان درباره‌ی سخنان وزیر آموزش و پرورش

پنهان‌کاری و خلاف واقع گفتن، در شأن وزیر دولت وفاق نیست

🔹 هفته‌‏ی گذشته انصاف نیوز ویدئوی کوتاهی منتشر کرد که خبرنگاری از وزیر آموزش و پرورش درباره‌ی ادغام کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در آموزش و پرورش می‌پرسد و آقای وزیر ادعا می‌کند این موضوع کذب محض است و او خبری از آن ندارد. در ادامه هنگامی که خبرنگار به نامه‌ی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان اشاره می‌کند او می‌گوید: «همان  نامه‌شان هم هیچ استنادی ندارد. شما یک مستند بیارید که یک مرجعی، یک معلمی، یک ساختاری، یک نهادی این موضوع را مطرح کرده.» انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در این باره‏ اطلاعیه‏‌ای صادر کرده است که متن آن را می‏‌خوانید.

🔸 وزیر محترم آموزش و پرورش هفته‏‌ی گذشته در گفت‌‏وگوی کوتاهی، ابتدا از طرح ادغام کانون پرورش فکری در آموزش و پرورش اظهار بی‏‌اطلاعی می‌‏کند و سپس می‌‏گوید که نامه‏‌ی انجمن هیچ استنادی ندارد. انتظار داشتیم وزیر محترم اشتباه خود را تصحیح کند تا نیازی به توضیح بیشتر نباشد. حالا که یک هفته گذشت و اشتباه مذکور تصحیح نشد، لازم است یادآوری کنیم در نامه‌ی انجمن نویسندگان آمده است: «طرح نسنجیده‏‌ی برخی نمایندگان مجلس با عنوان «طرح تقویت آموزش و پرورش» همین جان از رمق‌افتاده‌ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را هم می‌خواهد بگیرد و با نگاهی اداری- اقتصادی به دنبال «تجمیع واحدهای استانی وزارت آموزش و پرورش، واحد استانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و واحد استانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» برای تشکیل «سازمان آموزش و پرورش استان» است که عملاً حاصلی جز مضمحل کردن کانون در ساختار پرمشکل آموزش و پرورش نخواهد داشت. چنین تصمیمی نادیده انگاشتن ماهیت کانون پرورش فکری است که فعالیت‌‏های آن بر پایه‏‌ی حضور داوطلبانه، در اوقات فراغت و مبتنی بر علاقه‌‏ی مخاطبان نهاده شده است.»

🔹 قاعدتاً این نامه همراه با دستور رئیس محترم جمهور به دست وزیر محترم آموزش و پرورش رسیده است. پس چگونه آقای وزیر می‌گوید این کذب محض است؟ و نمی‌داند که و کجا چنین چیزی گفته؟ و اگر نامه را نخوانده، چرا می‌گوید که نامه‌شان هم هیچ استنادی نداشت؟ و ادامه می‌دهد «شما یک مستند بیارید که یک مرجعی، یک معلمی، یک ساختاری، یک نهادی این موضوع را مطرح کرده.» آیا طرح نمایندگان مجلس که دو ماه از اعلام وصول آن گذشته، متن آن در دسترس است و رئیس مرکز پژوهش‌ها هم درباره‌ی آن مصاحبه کرده، مستند نیست؟ یا از نگاه آقای وزیر، مجلس مرجع، ساختار و نهاد نیست؟

🔸 هرچند در پی‌نوشت رئیس‌جمهور نه فقط به یک موضوع، بلکه به «پیشنهادها و نگرانی‌های اظهار شده» اشاره و دستور صریح برای همکاری در جهت رفع این نگرانی‌ها داده شده، ولی گویی جناب وزیر همچنان در پی تکذیب و پوشاندن واقعیت‌‏هاست. چرا که با کمی تأمل ملاحظه می‌کرد که در نامه و پی نوشت، به نگرانی‌هایی درباره‌ی ساختار و نحوه مدیریت کانون، انحراف رویکرد کانون از ماموریت‌های ذاتی برای پرورش خلاقیت کودکان به رویکرد آمرانه، سیاسی و غیرکودکانه، تصمیمات خسارت‌بار مدیران در تولید کتاب و عرضه‌ی محصولات فرهنگی، وضعیت نگران‌کننده‌ی کارشناسان و مربیان زحمتکش کانون و به حالت تعطیل یا نیمه‌تعطیل درآمدن برخی یا بسیاری از کتابخانه‌ها و فعالیت‌های پژوهشی و... اشاره شده است. آیا هیچ یک از این نگرانی‌ها که موجب صدور دستور رئیس‌جمهور محترم شده است، به نظر آقای وزیر تأمل‌برانگیز نبود تا برای بررسی موضوع و رایزنی با کارشناسان تصمیمی بگیرد؟

🔹 حال که وزارت آموزش و پرورش درباره‌‏ی طرح مذکور هیچ موضع علنی نگرفته، می‏‌تواند با استقبال از تذکر انجمن نویسندگان، در مسیر حل مسائل و رفع مشکلات کانون پرورش فکری گام بر‏دارد و با این انجمن همراهی کند که تقویت کانون پرورش فکری را در منفک شدن کامل آن، از این وزارتخانه و تعریف ساختاری هیئت امنایی در سطحی متفاوت و با مشارکت تشکل‌‏ها و شخصیت‏‌های شناخته شده و متخصص این حوزه می‏‌بیند.

🔸 کاش رویه‏‌ی آقای رئیس‌جمهور در پاسخ‌گویی صادقانه و سریع، سرمشق مدیران دولت هم قرار بگیرد، چرا که شأن دولت وفاق و وزرای آقای پزشکیان بالاتر از تلاش برای پنهان‌کاری بی‌حاصل است که ناخواسته آن‌ها را به دام سخنان خلاف واقع می‌اندازد و امیدواریم ایشان نیز به گفت‌وگو و تعامل با نهادها و تشکل‌های دلسوز و تخصصی این حوزه روی بیاورد. انجمن نویسندگان کودک و نوجوان همچنان که پیش‏تر نیز اعلام کرده، آمادگی دارد میزبان نشست یا نشست‌هایی تخصصی برای بررسی این نگرانی‌ها و جست‌وجوی راه حل‌های منطقی برای تقویت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باشد.

🔰 کانال انجمن نویسندگان کودک و نوجوان

@nevisak
برای حفظ سلامت کودکان و به علت آلودگی هوا، مراسم اهدای نشان‌ لاک‌پشت پرنده لغو گردید و به زمان دیگری موکول خواهد شد.

🐢 @lakposhtparandeh
Forwarded from شرق
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
طرح «تقویت نظام آموزش و پرورش» مهر امسال با امضای ۳۴ نفر از نمایندگان اعلام وصول شده است.

طرحی که بر خلاف نامش، نتایج ویران‌کننده ای به همراه دارد. طبق این طرح تمام سازمان‌های وابسته به آموزش و پرورش با هم ادغام و در نهایت ماهیت کانون پرورش فکری نادیده انگاشته می شود. این درحالی است که 60 سال از تاسیس کانون پرورش فکری می‌گذرد و زمانی به عنوان یک نهاد مستقل از طرف بالاترین سطوح مدیریتی پشتیبانی می‌شد. نهادهای فعال فرهنگی همچون انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، با اطلاع از این طرح، بلافاصله نامه های اعتراضی جداگانه ای به وزیر آموزش و پرورش و رییس جمهور ارسال کردند. حالا باید منتظر ماند و دید با دستور «مسعود پزشکیان» به وزیر آموزش و پرورش، استقلال کانون پرورش فکری دوباره ممکن می شود یا خیر؟

@sharghdaily
sharghdaily.com
.
آلودگی هوای تهران و شهرهای بزرگ ایران نشانه‌ی بحران بزرگ ناکارآمدی و سیاست‌های نادرست است. فکر می‌کنم آلودگی هوا از معدود مسائلی باشد که درباره مسئله پنداشتن آن و ضرورت رفع آن هیچ اختلافی بین نیروهای متنوع درون و بیرون حکومت نباشد.
عضو جبهه پایداری همان‌قدر از این مشکل رنج می‌برد که یک اصولگرا یا سلطنت‌طلب یا چپ یا اصلاح‌طلب یا سمپات مجاهدین یا متدین سنتی غیر سیاسی.
هوای آلوده با حنجره و ریه‌های تمام مردم با هر گرایشی یکسان برخورد می‌کند.
با این حال چرا چندین سال است که در پاییز با این مشکل رو به روییم؟ چرا برنامه‌ی جامعی برای رفع آن در هیچ دولتی تدوین نشده است؟ آیا دولت‌ها به سمت تدوین برنامه‌ رفته‌اند و نتیجه نگرفته‌اند؟
در پاییز آمار مرگ و میر به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد که به خاطر آلودگی هواست.

فرض کنیم حکومت مرده است. دولتی وجود ندارد. ماییم و آلودگی هوا که جانمان را می‌گیرد، چه کاری از ما - مای به حال خود رها شده توسط حکومت و دولت- برمی‌آید؟ آیا می‌توانیم قدمی برای نجات جان خودمان برداریم؟
2024/12/31 15:08:36
Back to Top
HTML Embed Code: